خانه داری
اگر لباسهای شما بسيار كثيف شدند
ميتوانيد از نوشابه گاز دار كمك بگيريد. به اين صورت كه يك شيشه نوشابه را همراه با پودر لباسشويي روي لباسهای كثيف بريزيد و به طور معمولی آنها را بشوييد.
خواهيد ديد كه لباسها چقدر تميز می شوند.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوپ مرغ مکزیکی
مواد لازم
مرغ پوست کنده: 1 کیلو
گوجه فرنگی: 3 فنجان🍅
سیر خرد شده: 1 حبه🧄
پیاز خرد شده: نصف فنجان🧅
کنسرو چیلی ( فلفل ): 2/3 فنجان
لوبیا چیتی پخته شده: 2 فنجان🫘
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه
برای تهیه سوپ مرغ مکزیکی، ابتدا مرغ ها را که از قبل آماده کرده اید داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی آن آب بریزید به قدری آب ریخته شود که سطح مرغ ها را کاملا بپوشاند. پس از اینکار اجازه دهید به مدت نیم ساعت مرغ ها بپزند،پس از نیم ساعت که مرغ ها پخته شدند از داخل آب مرغ خارج کنید و سپس سیر🧄،گوجه🍅 و چیلی را داخل آب مرغ بریزید.
گوشت ها را از استخوان جدا کنید و مجدد به آب مرغ اضافه کنید پس از این کار لوبیا ها را نیز به مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا به مدت یک ربع سوپ جا افتاده و پخته شود. در نهایت سوپ شما آماده است و می توانید آن را داغِ داغ سرو کنید.
#سوپ
#سوپ_مرغ_مکزیکی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک پرتقالی
ارد ۱/۵پیمانه 🥡🥡
تخم مرغ ۲عدد 🥚🥚
شکر ۳/۴پیمانه 🍚
اب پرتقال نصف پیمانه 🍹
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل کمی
رنده پوست پرتقال ۱قاشق چایخوری 🍊
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
تخم مرغ🥚 شکر🍚 وانیل رنده پوست پرتقال رو خوب بزنید تا پف کنه.
اب پرتقال🍹 و روغن را اضافه کنید خوب مخلوط کنید (فقط یه نکته اینکه پالپهای پرتقال که موقع آبگیری در اومد هم ریختم توی کیک)
دراخر ارد 🥡و بکینگ پودر الک کنید ۳ مرحله به مواد اضافه کنید خوب فولد کنید .
قالب رو با روغن جامد سرد کاملا چرب کرده وآرد پاشی کنید حسابی وقالب رو برگردانده آردهای اضافه را بتکانید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته دو سه بار قالب را روی سطح کار میزنیم وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه طبقه وسط
ب مدت ۴۰تا ۵۰ دقیقه چک کنید .
من تو ماکروفر درست کردم پیش گرمایش ۱۵۵و دمای ۱۵۵ درجه ۴۰ دقیقه.
نوش جان
#کیک
#کیک_پرتقالی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترفندآشپزی
#فوت_و_فن_های_خوشمزه_شدن_حلوا👇🏻
برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید .حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.
🔅آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چون آرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود.
🔅برای تهیه حلوای روشنتر میتوانید زمان تفتدادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری
پاک کردن گرد و غبار و چربی
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه معروف مصری با باقالی
باقالی پخته یک پیمانه پر
گوجه یک عدد 🍅
فلفل دلمه ای یک سوم یک عدد 🫑
نمک و زیره 🧂
سیر دو حبه 🧄
روغن زیتون🍾
پوره گوجه مقداری (یا رب)
سرکه سیب دوق چ (حسب ذائقه)
اب نصف پیمانه
ارده نصف ق غ برای تزیین
#صبحانه
#صبحانه_مصری_با_باقالی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد تخم مرغ
تخم مرغ آبپز شده بزرگ ۸ عدد🧈
پیازچه ۴ تا ۵ ساقه خورد شده
جعفری و گشنیز خورد شده سه قاشق غذاخوری ( من سبزی هاش رو بیشتر ریختم)
قارچ🍄 نگینی و تفت داده شده یک بسته ی کوچک حدودا ۸ عدد
سس مایونز ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
آبلیمو🍋 یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
حدود یک سوم پیمانه کرفس نگینی ریز خورد شده نمک🧂 و پاپریکا به میزان لازم مواد لازم رو با هم ترکیب کنید و بزارید توی یخچال
#سالاد
#سالاد_تخم_مرغ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورانی بادنجان
مواد لازم :
بادمجان سیاه دلمه ای ۲ کیلو 🍆
گوجه / رومی ۴ عدد 🍅🍅
پیاز ۱ عدد 🧅
ماست ۴ ق غ 🥣
سیر ۴ حبه 🧄
پوره گوجه یک پیمانه🍅
نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ۱ ق چ🧂
روغن ۱ لیوان
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
بادمجان ها🍆 را پوست میگیریم و برش میدهیم بعد از اینکه شستیم برش های بامجان را روی یک سینی هموار میکنیم و کمی نمک به سطح انها میپاشیم و ۵ دقیقه میزاریم بمونه بعدش با دستمال رطوبت بادمجان ها رو میگیریم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم ( نمک باعث میشه تلخی بادمجان ها گرفته بشه ) پیاز ها 🧅را در همون ماهیتابه تفت میدیم و پوره را اضافه میکنیم و ادویه و نمک رو هم همینطور ، بعد با احتیاط بادمجان ها🍆 و گوجه ها🍅 را میچینیم و به مدت نیم ساعت دم میدیم و با ماست که قبلا سیر🧄 داخلش رنده کردیم نوش جان میکنیم ❤️
#بورانی
#بورانی_بادمجان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
توپک های بادام زمینی
كره بادام زميني يک پيمانه🥜
پودر قند يک پيمانه🍚
بيسكويیت پودرشده1/5 پيمانه
كره يا مارگارين نرم شده50 گرم🧈
ترافل رنگی برای تزئين
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
طرز تهیه توپک های بادام زمینی :
كره🧈 را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب بزنید يا گرد گرد درست كنید و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید.
#توپک_های_بادام_زمینی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تریاکی کبابی
تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست.
میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید
موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره 🧈بزنید تا نسوزه
همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید
سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید
اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه
ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز 🧅کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید.
#جوجه
#جوجه_تریاکی_کبابی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻