هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️دراین صبح زیبابگذار
🌧باران شوق بر زندگےات ببارد
تا روحت راصفا دهد
❣گلهاےعشق در دلت جوانہ زند
تا آنهارا بہ دیگران هدیہ ڪنے
😊لبخندبر لبانت نقش بندد
تاشادےرا بیفشانے
سلام صبح بخیر🌺
.
#اکبر_جوجه
یک عدد جوجه برا من حدود یک کیلو بوده سعی کنید واقعا از جوجه استفاده بکنید چون بافتش ریز و لذیذه. .
بعد از اینکه مرغ رو شستین به دو نصف تقسیم کنید بهش یک قاشق نمک و نصف لیوان آبلیمو بزنید. ( اکبر جوجه به پیاز و ادویه اصلا احتیاج نداره ) میتونید پوست یک عدد لیمو رو رنده کنید (فقط پوست سطحی لیمو رو ) بعد کاملا به مرغ بمالید. با چاقو چند تا حفره روی بدنه ی مرغ ایجاد کنید که کاملا مزه دار بشه،سپس حدود چند ساعت اجازه بدید استراحت کنه ( من ۲۴ ساعت بهش زمان دادم ). داخل یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه.بعد با همون آبلیمو داخل تابه بذارید و برای نیم ساعت اجازه بدید بپزه . میتونید برای پختش دو تا برگ بو هم داخل تابه بیاندازید . اصلا آب نریزید خود مرغ موقع پخت آب میندازه. وقتی آبش کشیده شد، یک ربع مونده به سرو غذا داخل تابه کره وروغن مایع بریزید و این مرغ ها رو توش با شعله ملایم سرخ کنید ( حدود یکی دو لیوان روغن که بعدا هم میتونید به همین منظور ازش استفاده کنید ) بعد داخل ظرف مورد نظر بکشید و با برنج زعفرونی و رب انار شیرین و یا ملس نوش جان کنید.
بسیار خوشمزه 😋😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_نیمرو_رنگی
تا حالا نیمرو رنگی دیدید دوستان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
ترشی کلم بنفش
ابتدا برگهای اضافی کلم ها رو جدا کنیدبعد با پوست گیر یا نایسر دایسر یا ورقه کن های دستی یا برقی یا حتی چاقوی معمولی و تخته کلم هارو نازک رشته کنید
(من با غذاسازم که تیغه ورق کن داره انجام دادم)
بعد کلم های خرد شده رو بشورید
بعد داخل قابلمه سرکه رو میریزیم تا به جوش بیاد اگه سرکه خیلی ترش بود کمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارو میریزیم و حدود ده دقیقه روی حرارت بمونه تا کمی نرم بشه.(خیلی کم)
بعد زیرشو خاموش کنید (سرکه من ترش بود. ممکنه سرکه شما خیلی ترش نباشه و نیازی به اضافه کردن اب نباشه)
بعد سیر رنده شده نمک کمی شکر نبات و فلفل سبز بدلخواه اضافه کنید و داخل شیشه بریزید.
میزان شکر و سیر رو بدلخواه خودتون تغییر بدید
شکر برای متعادل شدن مزه ها هست و اصلا شیرین نمیشه. ما خانوادگی اینجوری دوس میداریم😋 میتونید شکر یا نبات رو حذف کنید
دوروز بعد قابل استفاده است
من.سیر فراوان.میریزم
میتونید گلپر هم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه
من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم
این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید
ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #لازانیا_مرغ_پاکتی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فرنچ_تست_رولی 😋
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورشتون آمادست،نوش جونتون😉😉
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
فلافل
۲ پیمانه نخود - یک شب قبل خیس خورده
۱ پیمانه لپه باقله (زرد) خشک - یک شب قبل خیس خورده
نصف پیمانه گشنیز تازه
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۳\۴ پیمانه آب ( کم کم اضافه کنید تا اندازه ای که مواد به هم بچسبن)
۱ ق غ پودر گشنیز
۱ ق غ زیره
نصف ق چ پودر سیر
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ جوش شیرین
۱ ق چ بیکینگ پودر
نصف ق غ نمک
با نان لبنانى ، ترشى ، سبزى و سس ارده ( تاهينى) نوش جان كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی
برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن
۱ فنجان شیر
دو و نیم فنجان آرد شیرینی پزی
۲ ق چ بکینگ پودر
۱ بسته ژله توتفرنگی
۱ بسته خامه قنادی
توتفرنگی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک توت فرنگی برای کیک: ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن ۱ فنجان شیر دو و نیم فنجان آرد شیر
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سپس روغن و شیر رو اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم کف قالب مورد نظرو کاغذ روغنی انداخته و موادو میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میپزیم(با خلال چک میکنیم پخته یا نه)
بعد از خنک شدن کیک یک فنجان شیر و خامه قنادی زده شده رو مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم و سپس توت فرنگی یا هر میوه ای رو چیده و یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کرده و یک لیوان اب سرد اضافه میکنیم و ابتدا چند قطره روی توتفرنگی ها میریزیم و در یخچال میذاریم که توت فرنگی ها فیکس شه و سپس بقیشو میریزیم و در یخچال دو ساعت میگذاریم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_نودل
امشب میخوام یه خوراک راحت و خوشمزه بهتون یاد بدم
مخصوصا برای وقتایی که فرصت غذا درست کردن ندارین خیلی مناسبه
"خوراک نودل"
سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود
فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد
قارچ 400 گرم خرد شده
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل سیاه
پودر سیر کمی
نودل با طعم دلخواه 3 بسته
مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین
فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین
حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ذرت_مکزیکی 🌽 😋
🔸به ازای یک لیوان ذرت پخته شده یا کنسروی یک قاشق غذا خوری کره مارگارین و سه تا قارچ متوسط و یه فنجون پنیر پیتزا و نمک و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و کمی پودر آویشن نیاز داریم
🔸کره رو در ظرف کوچکی حرارت بدید بعد قارچها رو خرد کنید ودر کره تفت بدید رنگش که تغییر کرد ذرت رو اضافه کنید بعد نوبت نمک و فلفل و پودر سیر و آویشنه میزان اینها دلخواست در آخر پنیر پیتزا رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و روش کمی سس مایونز بعدشم نوش جان کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كرم_زعفراني 🍮 😋
🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن.
بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد.
٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.
٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن.
بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دمی_گوجه 🍛 😋
🔸اسمش هر چی هست, زیاد مهم نیست ولی توی تابستون خیلی میچسبه. مخصوصا اگه برنجش کمی شفته بشه.
بعضیها سیب زمینی هم توش میریزن که من دوست ندارم.
من پیاز داغ فراون درست میکنم, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه و کمی رب ترش خونگی. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و اجازه میدم تا خوب بپزه. برنج خیس شده رو توی اون میریزم وقتی ابش تقریبا جمع شد, کف قابلمه کاملا نچسب, روغن میریزم, در صورت تمایل سیب زمینی میچینم و برنجم رو میریزم و با شعله ملایم دم میزارم. من معمولا با روغن زیتون بکر میپزم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حشو_جنوبى 🦪 😋
🔸برای درست کردن حشو: گشنیز و شنبلیله را خوب خرد میکنیم و سپس پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم تا سبک شوند و بعد زردچوبه و کاری و نمک و فلفل به آنها میرنیم حالا باید تمر هندی را با مقداری آب جوش حل کنیم و عصاره ی تمر هندی رو از صافی رد کنیم و به سبزی های داخل تابه اضافه کنیم اجازه دهیم تا عصاره تمر هندی به خرد سیر و سبزیجات برود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸 اول باید خمیر رو آماده کنید که شامل یک عدد تخم مرغ ،شش ق غ خوري روغن مايع ،کمی نمک ،یک قاشق شکر ،یک قاشق غذا خوری خمیر مایه ویک لیوان شیر ولرم ودر آخر هم به اندازه کافی آرد اضافه کنید تا یک خمیر نچسب بدست بیاد بعد خمیر رو برای استراحت داخل فری که از قبل گرم شده بزارید فقط یادتون باشه فر روشن نباشه فقط گرم کنید بعد خاموش کنید وخمیر رو بزارید تا استراحت کنه .وبعد ازاستراحت مواد مياني كه شامل پياز داغ وگوشت ورب وفلفل دلمه وقارچ نمك وفلفل كه خوب تفت خوردن كمي جعفري هم عالي ميشه ودراخرهم پنير پيتزا رواضافه كنيد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#جوجه_حلزونی 🍢 😋
🔸سینه ی مرغ و به صورت طولی به نوارهای باریک برش زدم و با پیاز خلال شده و لیموی تازه یه شب استراحت دادم ... صبح خلال پیازها رو جدا کردم و زعفران اضافه کردم ... نهایتا نمک زدم و به شکل حلزونی پیچیدم و به سیخ کشیدم و تو روغن سرخ کردم ... حرارت کم نباشه چون جوجه ها آب میندازن و سفت میشن برای اینکه روغن با اطراف نپاشه و همه جا چرب و چیلی نشه ، یه کاغذ روغنی بذارین روی ماهیتابه و یا توری مخصوص سرخ کردن بذارین روی ماهیتابه ... من همیشه نمک و آخر سر میزنم که آب مرغ از بافتش خارج نشه و مرغ حین پخت سفت نشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکی_کره_ای_شکلاتی 😋
▫️کره نرم ۱۰۰ گرم
▫️پودر قند ۶۰ گرم
▫️تخم مرغ ۲۵ گرم
▫️وانیل یک ق چ
▫️آرد قنادی الک شده ۱۱۰ گرم
▫️پودر کاکائو ۲۰ گرم
🔸کره را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال در بیارید تا تم دمای محیط شود و نرم شود با قاشق یا همزن بزنید تا خوب یکدست شود پودر قند را هم اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم مانند شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید سپس آرد و پودر کاکائو از قبل الک شده را بریزید خوب مخلوط کنید تا یکدست شود داخل قیف با سر ماسوره آچاری یا 2d بریزید با دست خوب ماساژ بدید قیف رو تا هوای اضافی آن خارج شود تا موقع ماسوره زدن تکه تکه نشود حال روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه قرار بدید بیشتر قرار ندید خشک میشود
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_مرغ 😋
۱۲ تا فیله مرغ
۲ تا سیب زمینی
۶ تا خیارشور
سیب زمینی و فیله رو میپزیم و رنده ریز میکنیم
خیار شور هم رنده ریز
دو قاشق پنیر خامه ای ۱ قاشق سس مایونز
و ادویه رو مخلوط مواد میکنیم
مواد نباید شل باشه
میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
بعد گرد میکنیم و با جعفری ریز شده
پودر ترد رنگی و هویج نیم پز پوشش میدیم
♦️حتما هویج رو یه کم بپزین چون هویج خام بمونه سیاه میشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بیسکویت_مونت_کارلو 🍪 😋
▫️کره:185 گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق چ
▫️شکر قهوه ای:100 گرم
▫️تخم مرغ:1 عدد
▫️آرد:300 گرم
▫️بکینگ پودر:1و1/4 ق چ
▫️پودر نارگیل نرم:40 گرم
🔸کره وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم سپس تخم مرغ را اضافه و کمی دیگر می زنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر نارگیل را مخلوط و اضافه می کنیم تا خمیر مناسبی به دست آید خمیر را باز می کنیم و قالب می زنیم از مارمالاد پودر پسته یا کنجد یا برای دیزاین استفاده می کنیم. ميشه 2 عدد را روی هم گذاشت و مابين اون رو شكلات يا مارمالاد زد. دمای 180درجه به مدت ۱۲ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فیله_سوخاری_مرغ 😋
🔸فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى(عكس پودر سوخارى كه استفاده كردم استورى گذاشتم)مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
♦️روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم
♦️سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸گوشت،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران،دوقاشق رب گوجه رو به پیاز داغ اضافه کنید
مقدارى آب ریخته،
وقتى گوشت نیم پز شدلوبیا سبز و
هویج سرخ شده رو اضافه کنید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویج_مرغ_فوری 🌯 😋
🔸يك غذا پينيكى خوشمزه و سريع
ی سینه مرغ ابپز کردم قارچ های شسته شده رو اسلایس کردم.
تابه رو گذاشتم گرم شد قارچ اضافه کردم زیرشو زیاد کردم ک کامل آبش خشک بشه سینه مرغ ریش کردم ب قارچا اضافه کردم با شعله بالا تفت دادم.کامل ک گریل شد نمک فلفل اویشن پاپریکا اضافه کردم و تمام
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food