فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی
برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن
۱ فنجان شیر
دو و نیم فنجان آرد شیرینی پزی
۲ ق چ بکینگ پودر
۱ بسته ژله توتفرنگی
۱ بسته خامه قنادی
توتفرنگی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک توت فرنگی برای کیک: ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن ۱ فنجان شیر دو و نیم فنجان آرد شیر
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سپس روغن و شیر رو اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم کف قالب مورد نظرو کاغذ روغنی انداخته و موادو میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میپزیم(با خلال چک میکنیم پخته یا نه)
بعد از خنک شدن کیک یک فنجان شیر و خامه قنادی زده شده رو مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم و سپس توت فرنگی یا هر میوه ای رو چیده و یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کرده و یک لیوان اب سرد اضافه میکنیم و ابتدا چند قطره روی توتفرنگی ها میریزیم و در یخچال میذاریم که توت فرنگی ها فیکس شه و سپس بقیشو میریزیم و در یخچال دو ساعت میگذاریم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_نودل
امشب میخوام یه خوراک راحت و خوشمزه بهتون یاد بدم
مخصوصا برای وقتایی که فرصت غذا درست کردن ندارین خیلی مناسبه
"خوراک نودل"
سینه مرغ 2 تکه نگینی خرد شود
فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد
قارچ 400 گرم خرد شده
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل سیاه
پودر سیر کمی
نودل با طعم دلخواه 3 بسته
مرغهارو بریزین تو تابه با کمی فلفل سیاه و پودر سیر ، وقتی پخت و خواست سرخ شه قارچهارو اضافه کنین صبر کنین تا حسابی آب مواد تبخیر شه حالا سیر را اضافه کنین و مواد را حسابی سرخ کنین
فلفل هارو هم تفت بدین و قاطی مواد بریزین
حالا نودل هارو که خوب پخته بودین آبکش کنین و به تابه اضافه کنین و ادویه های داخل بسته های نودل را در این مرحله اضافه کنین و کمی سویا سس به خوراک اضافه کنید و خوب مخلوط کنین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ذرت_مکزیکی 🌽 😋
🔸به ازای یک لیوان ذرت پخته شده یا کنسروی یک قاشق غذا خوری کره مارگارین و سه تا قارچ متوسط و یه فنجون پنیر پیتزا و نمک و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و کمی پودر آویشن نیاز داریم
🔸کره رو در ظرف کوچکی حرارت بدید بعد قارچها رو خرد کنید ودر کره تفت بدید رنگش که تغییر کرد ذرت رو اضافه کنید بعد نوبت نمک و فلفل و پودر سیر و آویشنه میزان اینها دلخواست در آخر پنیر پیتزا رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و روش کمی سس مایونز بعدشم نوش جان کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كرم_زعفراني 🍮 😋
🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن.
بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد.
٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.
٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن.
بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دمی_گوجه 🍛 😋
🔸اسمش هر چی هست, زیاد مهم نیست ولی توی تابستون خیلی میچسبه. مخصوصا اگه برنجش کمی شفته بشه.
بعضیها سیب زمینی هم توش میریزن که من دوست ندارم.
من پیاز داغ فراون درست میکنم, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه و کمی رب ترش خونگی. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم و اجازه میدم تا خوب بپزه. برنج خیس شده رو توی اون میریزم وقتی ابش تقریبا جمع شد, کف قابلمه کاملا نچسب, روغن میریزم, در صورت تمایل سیب زمینی میچینم و برنجم رو میریزم و با شعله ملایم دم میزارم. من معمولا با روغن زیتون بکر میپزم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حشو_جنوبى 🦪 😋
🔸برای درست کردن حشو: گشنیز و شنبلیله را خوب خرد میکنیم و سپس پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم تا سبک شوند و بعد زردچوبه و کاری و نمک و فلفل به آنها میرنیم حالا باید تمر هندی را با مقداری آب جوش حل کنیم و عصاره ی تمر هندی رو از صافی رد کنیم و به سبزی های داخل تابه اضافه کنیم اجازه دهیم تا عصاره تمر هندی به خرد سیر و سبزیجات برود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸 اول باید خمیر رو آماده کنید که شامل یک عدد تخم مرغ ،شش ق غ خوري روغن مايع ،کمی نمک ،یک قاشق شکر ،یک قاشق غذا خوری خمیر مایه ویک لیوان شیر ولرم ودر آخر هم به اندازه کافی آرد اضافه کنید تا یک خمیر نچسب بدست بیاد بعد خمیر رو برای استراحت داخل فری که از قبل گرم شده بزارید فقط یادتون باشه فر روشن نباشه فقط گرم کنید بعد خاموش کنید وخمیر رو بزارید تا استراحت کنه .وبعد ازاستراحت مواد مياني كه شامل پياز داغ وگوشت ورب وفلفل دلمه وقارچ نمك وفلفل كه خوب تفت خوردن كمي جعفري هم عالي ميشه ودراخرهم پنير پيتزا رواضافه كنيد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#جوجه_حلزونی 🍢 😋
🔸سینه ی مرغ و به صورت طولی به نوارهای باریک برش زدم و با پیاز خلال شده و لیموی تازه یه شب استراحت دادم ... صبح خلال پیازها رو جدا کردم و زعفران اضافه کردم ... نهایتا نمک زدم و به شکل حلزونی پیچیدم و به سیخ کشیدم و تو روغن سرخ کردم ... حرارت کم نباشه چون جوجه ها آب میندازن و سفت میشن برای اینکه روغن با اطراف نپاشه و همه جا چرب و چیلی نشه ، یه کاغذ روغنی بذارین روی ماهیتابه و یا توری مخصوص سرخ کردن بذارین روی ماهیتابه ... من همیشه نمک و آخر سر میزنم که آب مرغ از بافتش خارج نشه و مرغ حین پخت سفت نشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکی_کره_ای_شکلاتی 😋
▫️کره نرم ۱۰۰ گرم
▫️پودر قند ۶۰ گرم
▫️تخم مرغ ۲۵ گرم
▫️وانیل یک ق چ
▫️آرد قنادی الک شده ۱۱۰ گرم
▫️پودر کاکائو ۲۰ گرم
🔸کره را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال در بیارید تا تم دمای محیط شود و نرم شود با قاشق یا همزن بزنید تا خوب یکدست شود پودر قند را هم اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم مانند شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید سپس آرد و پودر کاکائو از قبل الک شده را بریزید خوب مخلوط کنید تا یکدست شود داخل قیف با سر ماسوره آچاری یا 2d بریزید با دست خوب ماساژ بدید قیف رو تا هوای اضافی آن خارج شود تا موقع ماسوره زدن تکه تکه نشود حال روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه قرار بدید بیشتر قرار ندید خشک میشود
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_مرغ 😋
۱۲ تا فیله مرغ
۲ تا سیب زمینی
۶ تا خیارشور
سیب زمینی و فیله رو میپزیم و رنده ریز میکنیم
خیار شور هم رنده ریز
دو قاشق پنیر خامه ای ۱ قاشق سس مایونز
و ادویه رو مخلوط مواد میکنیم
مواد نباید شل باشه
میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
بعد گرد میکنیم و با جعفری ریز شده
پودر ترد رنگی و هویج نیم پز پوشش میدیم
♦️حتما هویج رو یه کم بپزین چون هویج خام بمونه سیاه میشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بیسکویت_مونت_کارلو 🍪 😋
▫️کره:185 گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق چ
▫️شکر قهوه ای:100 گرم
▫️تخم مرغ:1 عدد
▫️آرد:300 گرم
▫️بکینگ پودر:1و1/4 ق چ
▫️پودر نارگیل نرم:40 گرم
🔸کره وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم سپس تخم مرغ را اضافه و کمی دیگر می زنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر نارگیل را مخلوط و اضافه می کنیم تا خمیر مناسبی به دست آید خمیر را باز می کنیم و قالب می زنیم از مارمالاد پودر پسته یا کنجد یا برای دیزاین استفاده می کنیم. ميشه 2 عدد را روی هم گذاشت و مابين اون رو شكلات يا مارمالاد زد. دمای 180درجه به مدت ۱۲ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فیله_سوخاری_مرغ 😋
🔸فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى(عكس پودر سوخارى كه استفاده كردم استورى گذاشتم)مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
♦️روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم
♦️سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸گوشت،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران،دوقاشق رب گوجه رو به پیاز داغ اضافه کنید
مقدارى آب ریخته،
وقتى گوشت نیم پز شدلوبیا سبز و
هویج سرخ شده رو اضافه کنید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویج_مرغ_فوری 🌯 😋
🔸يك غذا پينيكى خوشمزه و سريع
ی سینه مرغ ابپز کردم قارچ های شسته شده رو اسلایس کردم.
تابه رو گذاشتم گرم شد قارچ اضافه کردم زیرشو زیاد کردم ک کامل آبش خشک بشه سینه مرغ ریش کردم ب قارچا اضافه کردم با شعله بالا تفت دادم.کامل ک گریل شد نمک فلفل اویشن پاپریکا اضافه کردم و تمام
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_ترش 🥘 😋
▫️ران و سینه مرغ ۴ تکه
▫️سبزی مخصوص مرغ ۴ لیوان خورد شده
▫️گردو ۱۰ الی ۱۵ عدد
▫️رب انار ترش بسته به ذائقه
▫️فلفل سیاه و فلفل قرمز هر کدوم ۱ ق چ
▫️پیاز ۱ عدد
▫️روغن کنجد نصف لیوان
▫️زرد چوبه ۱ ق چ
🔸اول تکه های مرغ رو یه آب میجوشونیم و آبشو دور میریزیم بعد میچینیم داخل تابه نچسب و روغن رو هم میریزیم با شعله متوسط میزاریم تا کمی طلایی بشه بعد زردچوبه اضافه میکنیم با نمک و پشت و رو میکنیم ده دقیقه هم با زردچوبه تفت بخوره . حالا یه عدد پیاز روش خورد میکنیم و در تابه رو میبندیم تا پیازها هم طلایی بشه . در این فاصله سبزی رو جدا تفت میدیم کاملا تا آبش حسابی کشیده بشه
حالا مرغها رو بر میداریم توی روغنش پودر گردو رو میریزیم و تفت میدیم بعد رب انار میریزیم و سبزی سرخ شده رو اضافه میکنیم حالا مرغها رو روش میچینیم و از کنار تابه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و درب تابه رو میبندیم و میزاریم تا با شعله خیلی کم جا بیفته
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بادمجان_پلو_قزوینی 🍆 😋
🔸یک عدد پیاز بزرگ رو خرد و داخل روغن سرخش میکنیم،سپس دو عدد بادمجان رو به صورت حلقه ای بریده و سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و سرخ میکنیم،دو عدد گوجه متوسط رو هم نگینی خرد و به مواد اضافه و سرخ میکنیم،یک ق سر خالی رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم،و خوب مواد رو هم میزنیم(من یک ق غ رب نارنج هم ریختم)شما میتونید دو ق غ آبغوره هم بریزید،مواد برنج آماده س
🔸میریم سراغ پلو
برنجمون رو آبکشی میکنیم،کاملا آبش رو که کشید،برنج داخل ظرف گود ریخته بهش زعفرون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،سپس ته و دیواره قابلمه رو با روغن چرب کرده،و یک لایه برنج زعفرونی ریخته و خوب فشار میدیم و با دست صافش میکنیم،سپس موادمون رو میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم،و بقیه ی برنج زعفرونی رو اضافه میکنیم،و برنج رو روی شعله پخش کن،با شعله کم میذاریم بپزه
پ ن:میتونید برنجتون رو با شوید بپزید که من ترجیح دادم زعفرونی باشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب 🍢 😋
🔸گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی ریز ریز خرد شده،جعفری ساطوری،نمک و فلفل،ادویه کاری،پودر پاپریکا ،پودر سیر،سماق خوب با هم ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
بعد با دست به شکل لوله ای شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید
♦️ترکیب سالاد🔻
پیاز بنفش+جعفری+گوجه+نمک فلفل+آبلیمو +روغن زیتون🥗
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چزنک_رغو (نان محلی با روغن حیوانی)غذای لرستان 🧇 😋
⭐️چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است و در بین عشایر و روستاها به نشانه احترام به مهمان ونشان دادن مهمان نوازی تهیه می شود.همانطوری که از اسم ان پیداست شامل چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و محلی)است
🔸ابتدا خمیری آبکی و نرم بدون خمیر ترش تهیه می کنندو ان را روی تاوه یا ساج داغ می ریزند و با دست پهن می کنند (مثل نان ساجی) .بعد ازپشت و رو کردن نان خوشمزه و فطیری بنام چزنک آماده می شود که ان را بلافاصله قبل از سردشدن در ظرفی قرار می دهند و چند قاشق روغن محلی روی ان می ریزند و با خاکه قند (یا شیره)خوب مخلوط کرده و با دست می خورند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تهچین_لبو
به این صورت که لبو رو رنده کنید و ته قالب بریزید
بعد گوشت مرغ و برنج بریزید
برای تزئینش هم لبو رو به ورقه های نازک برش بدید و شکل گل درست کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چيپس_پرتقال🍊
خيلى راحت ميتونيد توى خونه چيپس ميوه درست كنيد
هم سالمه و هم كلى خاصيت داره..!
با يك چاقوى تيز پرتقال رو حلقه نازك كنيد روى سينى بچينيد و سينى رو جلو بخارى يا روى شوفاژ بزاريد
و هر روز زيرو روشون كنيد تا كاملا خشك بشن
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میرزاقاسمى 🍆 😋
🔸پیاز وسیر را تفت داده،گوجه را بهمراه رب اضافه کرده بعدبادمجان کبابى و ساطورى شده را بهمراه ادویه اضافه کنید
در اخر تخم مرغ را جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food