eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘 با مرغ 🍗 نکاتش👇 چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر بزنید. بدلیل وجود سبزی و قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💞 املت پیتزا خمیر پیتزا ، ژامبون ، آرد ، شیر ، پیاز ، فلفل دلمه ، نمک و فلفل ، تخم مرغ ، پنیر چدار - 15 تا 20 دقیقه در فر 230 درجه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 🌸 دراین صبح زیبابراتون آرزو میکنم 😊 🙏 الهی همه دعاهاتون مستجاب بشه🙏 همه غصه هاتون به شادی😊 همه دردهاتون درمان🌸 همه قهرها وکینه هابه آشتی تبدیل بشه ان شاء الله امروز به تمام حوائج وآرزوهاتون برسید🌸🍃 الهی آمین 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا دستورش من همیشه برای این که یک پلو قالبی خوب در بیارم برنج رو آبکش میکنم یک چهارم ش رو زعفرانی میکنم کنار میذارم بعد نکته خیلی مهم این که قابلمه رو بذارید روی گاز روغن بریزید تا خوب داغ بشه بعد لایه ی اول زعفرانی بریزید با پشت قاشق صاف کنید بعد برنج ساده رو بریزید باز با پشت قاشق صاف کنید بعد بذارید روی شعله اول حرارت رو زیاد کنید بعد که بخار کرد زیر شعله را کم کنید من دم کنی نمیذارم برنج هام هم عالی میشه تا زمانی بذارید بمونه که وقتی در قابلمه رو برمیدارید دور تا دور برنج ته دیگی شده باشه معمولا بیست دقیقه میشه میتونید با این روش ته دیگ نون و سیب زمینی هم بذارید فقط وقتی لایه اول رو ریختید ته استکان آب جوش بریزید روشون و یک نکته مهم دیگه قابلمه تون باید نچسب باشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
(MAGMA) تخم مرغ 3 عدد شكر 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان شير 1 ليوان بكينگ پودر 2 ق م پودر كاكائووو 3 ق غ آرد 2 ليوان مواد لازم براي محلبي: شير 4 ليوان شكر 6 ق غ آرد 2 ق غ سر پر نشاسته ذرت 3 ق غ وانيل 2 ق م كره 2 ق غ ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده. حالا تخم مرغ و شكر رو مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت۳ساعت در یخچال .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دمی باقلا ( باقلای زرد ) مواد لازم : برنج 4 پیمانه باقلا 2 پیمانه پیاز 4 عدد درشت برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا روغن کمی زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد . طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم . نکات:قبلاباقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس میکنیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كوردن بلو يا سينه سوخاري 🍗 اين كوردن بلو رو داخل فر هم ميتونيد بزاريد و با خيال راحت نوش جان كنيد ،پودر پانكو يا پودر سوخاري درشت رو از هايپر هاي بزرگ يا پروتيين فروشي ها تهيه كنيد . . مواد لازم ٤ عدد سينه مرغ ٢ عدد ژامبون ٤ ورقه پنير ورقه اي ٤ ورقه نمك و فلفل پودر پانكو ٢٠٠ گرم مواد خمير آبجو كلاسيك جوجو ١ ليوان روغن مايع ٢ قاشق غ خ نمك و فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري بكينگ پودر ١ قاشق مربا خوري آرد ١ و نيم پيمانه . . حتما سينه های مرغ رو نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا فرم بگيره و اين كه روغن و خوب داغ كنيد ،اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد ❤️ .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول نصف یک عدد سینه مرغ را روی تخته کار بین دولایه کیسه فریز قرار بدید و با بیفتک کوپ روی آن بزنید تا کمی نازک و لطیف تر شود. سپس سینه مرغ را با یک قاشق زعفران دمکرده+1 قاشق مرباخوری آبلیمو + یک عدد پیاز کوچک خلالی مرینیت و مزه دار کنید. پیشنهاد میکنم زعفران را حذف نکنید چون طعم شنیسل رو عالی میکنه👌 1 ساعت سینه مرغ مرینیت شده را در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شود. بعد پیازها را از روی سینه مرغ جمع کنید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید. روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید و کمی ماساژ دهید. در یک ظرف مقداری آرد سفید بریزید وابتدا سینه مرغ را در آرد بزنید و با آرد کاور کنید. بعد در تخم مرغ هر دو طرف سینه مرغ را بغلتانید. در آخر سینه مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید. من از آرد سوخاری پانکو که بافت درشت تری داره و به همین دلیل شنیسل رو کرانچی تر میکنه استفاده کردم ولی میتونید از آرد سوخاری معمولی هم استفاده کنید. در آخر دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر شکم ماهی رو خالی وپولک روی پوست ماهی رو جدا کرده تمیز شسته وبزارید آبش کاملا بره با کارد برشی به عمق نیم سانت میزنیم نمک دانه درشت میپاشیم وبه مدت یک الی دوساعت کنار میزاریم زیاد نمک نزنید که ماهی شور بشه من بعدا ماهی رو نمیشورم با همون نمک میپزم مواد داخل شکم ماهی سبزی گشنیز وشنبلیه وکمی جعفری من کمی هم نعنا زدم مقدار گشنیز از همه بیشتر ونعنا از همه کمتر ریز خرد کرده با دستگاه غذا ساز بزنید یکی دو پالس بهتره شنبلیه زیاد نزنید که تلخ بشه پیاز وسیر رو با هم تفت میدهیم وسبزی رو میریزیم تا با هم تفت بخورم کمی فلفل تند قلمی وزردچوبه وفلفل سیاه رو میزنیم فلفل تند اختیاریه گردوی خرد شده رب انار همه رو باهم تفت میدهیم و کنار میزاریم تا خنک بشه بعد از خنک شدن میریزیم تو شکم ماهی اشکم ماهی رو با خلال دندان ویا نخ وسوزن فیکس میکنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر تا حالا امتحان نکردید حتما یکبار درست کنید واقعا خوشمزه است حتما هم با همین دستور من باشه 😉 گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food