eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍘 با مرغ 🍗 نکاتش👇 چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر بزنید. بدلیل وجود سبزی و قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 املت پیتزا خمیر پیتزا ، ژامبون ، آرد ، شیر ، پیاز ، فلفل دلمه ، نمک و فلفل ، تخم مرغ ، پنیر چدار - 15 تا 20 دقیقه در فر 230 درجه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕ 😊 🌸 دراین صبح زیبابراتون آرزو میکنم 😊 🙏 الهی همه دعاهاتون مستجاب بشه🙏 همه غصه هاتون به شادی😊 همه دردهاتون درمان🌸 همه قهرها وکینه هابه آشتی تبدیل بشه ان شاء الله امروز به تمام حوائج وآرزوهاتون برسید🌸🍃 الهی آمین 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا دستورش من همیشه برای این که یک پلو قالبی خوب در بیارم برنج رو آبکش میکنم یک چهارم ش رو زعفرانی میکنم کنار میذارم بعد نکته خیلی مهم این که قابلمه رو بذارید روی گاز روغن بریزید تا خوب داغ بشه بعد لایه ی اول زعفرانی بریزید با پشت قاشق صاف کنید بعد برنج ساده رو بریزید باز با پشت قاشق صاف کنید بعد بذارید روی شعله اول حرارت رو زیاد کنید بعد که بخار کرد زیر شعله را کم کنید من دم کنی نمیذارم برنج هام هم عالی میشه تا زمانی بذارید بمونه که وقتی در قابلمه رو برمیدارید دور تا دور برنج ته دیگی شده باشه معمولا بیست دقیقه میشه میتونید با این روش ته دیگ نون و سیب زمینی هم بذارید فقط وقتی لایه اول رو ریختید ته استکان آب جوش بریزید روشون و یک نکته مهم دیگه قابلمه تون باید نچسب باشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
(MAGMA) تخم مرغ 3 عدد شكر 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان شير 1 ليوان بكينگ پودر 2 ق م پودر كاكائووو 3 ق غ آرد 2 ليوان مواد لازم براي محلبي: شير 4 ليوان شكر 6 ق غ آرد 2 ق غ سر پر نشاسته ذرت 3 ق غ وانيل 2 ق م كره 2 ق غ ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده. حالا تخم مرغ و شكر رو مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت۳ساعت در یخچال .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دمی باقلا ( باقلای زرد ) مواد لازم : برنج 4 پیمانه باقلا 2 پیمانه پیاز 4 عدد درشت برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا روغن کمی زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد . طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم . نکات:قبلاباقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس میکنیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوردن بلو يا سينه سوخاري 🍗 اين كوردن بلو رو داخل فر هم ميتونيد بزاريد و با خيال راحت نوش جان كنيد ،پودر پانكو يا پودر سوخاري درشت رو از هايپر هاي بزرگ يا پروتيين فروشي ها تهيه كنيد . . مواد لازم ٤ عدد سينه مرغ ٢ عدد ژامبون ٤ ورقه پنير ورقه اي ٤ ورقه نمك و فلفل پودر پانكو ٢٠٠ گرم مواد خمير آبجو كلاسيك جوجو ١ ليوان روغن مايع ٢ قاشق غ خ نمك و فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري بكينگ پودر ١ قاشق مربا خوري آرد ١ و نيم پيمانه . . حتما سينه های مرغ رو نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا فرم بگيره و اين كه روغن و خوب داغ كنيد ،اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد ❤️ .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول نصف یک عدد سینه مرغ را روی تخته کار بین دولایه کیسه فریز قرار بدید و با بیفتک کوپ روی آن بزنید تا کمی نازک و لطیف تر شود. سپس سینه مرغ را با یک قاشق زعفران دمکرده+1 قاشق مرباخوری آبلیمو + یک عدد پیاز کوچک خلالی مرینیت و مزه دار کنید. پیشنهاد میکنم زعفران را حذف نکنید چون طعم شنیسل رو عالی میکنه👌 1 ساعت سینه مرغ مرینیت شده را در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شود. بعد پیازها را از روی سینه مرغ جمع کنید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید. روی سینه مرغ نمک و فلفل بپاشید و کمی ماساژ دهید. در یک ظرف مقداری آرد سفید بریزید وابتدا سینه مرغ را در آرد بزنید و با آرد کاور کنید. بعد در تخم مرغ هر دو طرف سینه مرغ را بغلتانید. در آخر سینه مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید. من از آرد سوخاری پانکو که بافت درشت تری داره و به همین دلیل شنیسل رو کرانچی تر میکنه استفاده کردم ولی میتونید از آرد سوخاری معمولی هم استفاده کنید. در آخر دو طرف سینه مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر شکم ماهی رو خالی وپولک روی پوست ماهی رو جدا کرده تمیز شسته وبزارید آبش کاملا بره با کارد برشی به عمق نیم سانت میزنیم نمک دانه درشت میپاشیم وبه مدت یک الی دوساعت کنار میزاریم زیاد نمک نزنید که ماهی شور بشه من بعدا ماهی رو نمیشورم با همون نمک میپزم مواد داخل شکم ماهی سبزی گشنیز وشنبلیه وکمی جعفری من کمی هم نعنا زدم مقدار گشنیز از همه بیشتر ونعنا از همه کمتر ریز خرد کرده با دستگاه غذا ساز بزنید یکی دو پالس بهتره شنبلیه زیاد نزنید که تلخ بشه پیاز وسیر رو با هم تفت میدهیم وسبزی رو میریزیم تا با هم تفت بخورم کمی فلفل تند قلمی وزردچوبه وفلفل سیاه رو میزنیم فلفل تند اختیاریه گردوی خرد شده رب انار همه رو باهم تفت میدهیم و کنار میزاریم تا خنک بشه بعد از خنک شدن میریزیم تو شکم ماهی اشکم ماهی رو با خلال دندان ویا نخ وسوزن فیکس میکنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تا حالا امتحان نکردید حتما یکبار درست کنید واقعا خوشمزه است حتما هم با همین دستور من باشه 😉 گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دوپیمانه عدس بایک سیب زمینی میپزیم بعدعدس روچرخ کرده وسیب زمینی ویه عدد پیاز رارنده زده دوعدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وادویه ودوق غ آرد مخلوط کرده و سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥒 😋 ▫️هویج(دوعدد) ▫️سیب زمینی(دو عدد) ▫️فلفل دلمه ای(یک عدد) ▫️کدو(دوتا سه عدد) 🔸همه این مواد را مکعبی خرد کنید دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید نمک وفلفل افزوده یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗 😋 🔸 سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دو‌طرفش رو گریل کردم 🔸هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥕 😋 🔸٣هویج متوسط رو رنده ریز میکنیم ٣تاتخم مرغ وسبزیجات معطر به دلخواه ١پیاز ریز رنده شده و آب گرفته و نمک و زردچوبه وفلفل سیاه همه روباهم مخلوط میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم ۲ عدد فیله مرغ کنسرو ذرت ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۱ پیمانه کمی شوید ماکارونی پخته شده ۱ کاسه ( اگه نبود هم میشه) کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش ماست ۱ کاسه ماست چکیده ۳-۴ قاشق مایونز ۱ قاشق ( به دلخواه) پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری نعناع خشک کمی نمک طرز تهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک مرغ استیک مرغ یاشنیسل مرغ یا مرغ سوخاری یا کنتاکی 😉هرچیزی که اسمشو میزارید بسی خوشمزس😋 ابتدا سینه مرغ رو برش میزنیم ومیکوبیم تا کمی از هم باز شه تو کاسه ای کمی نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپاپریکا وروغن زیتون وزعفران مخلوط کرده وبا برس به سینه مرغ میمالیم آون قرمزی مواد مال پاپریکا وفلفل قرمز هم میزاریم یخچال به مدت دوسه ساعت روغن میزاریم رو گاز تا گرم شه سینه طعم داده شده رو اول تو آرد(آرد گندم)بعد تو تخم مرغ زده شده وسپس تو آرد سوخاری غلتانده وسپس سرخ میکنیم وبا سیب زمینی سرخ کرده نوووووش جان بفرمایید ☺ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاستا_گوشت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم پیاز متوسط دو عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم حدودا رب یک قاشق غذاخوری پاستا 1 بسته 500 گرمی پنیر پیتزا نیم کیلو فلفل دلمه ای سبز 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل سفید مقداری آویشن به دلخواه طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز رو رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید و همراه ادویه و نمک و زردچوبه به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و سپس از این مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و قلقلی کنید، هر چقدر قلقلی ها کوچیک باشن زودتر می پزن، در مرحله بعد اونها رو توی ظرف بچینید و توی یخچال بگذارید تا خودشونو بگیرن. در مرحله بعد یه تابه رو روی حرارت بگذارید و یک عدد پیاز رو سرخ کنید بعد از اینکه کامل سرخ شد قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و هر ازگاهی تابه رو تکون بدین تا کمی سرخ بشن،بعد ادویه و زردچوبه ،نمک،فلفل سفید و سیاه رو اضافه کنید و تفت بدین ،بعد مقداری رب اضافه کنید و باز هم تفت بدین و کمی فلفل دلمه ایی ریز خرد شده و مقداری از آب پاستای در حال جوش به سس اضافه کنید و درب اون رو برای مدت 20 تا 30 دقیق بندید تا گوشت ها مغز پخت شوند، در این فاصله در قابلمه ای دیگر پاستا ها را پخته و آبکش کنید. بعد از پخت گوشت ها اونها رو از تابه خارج کنید و پاستای آبکش شده رو بهش اضافه کنید و به سس آغشته کنید. پاستا رو توی ظرف سرو بریزین و گوشت ها رو روش بچینید و کمی پنیر پیتزا بریزید،(پنیر روی گوشت ها رو نگیره که مشخص باشن بهتره) بعد چند دقیقه در فر یا ماکروویو بگذارید و گریل رو بزنید تا حدی که تا پنیر ذوب بشه و به رنگ طلایی در بیاد، آخر سر هم کمی سبزی خورد شده مثل جعفری یا فلفل دلمه ای سبز روش بریزید. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلیم_گندم_با_گوشت .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
موادلازم: گندم پوست کنده 1 استکان گوشت 200 گرم کره یا روغن حیوانی 50 گرم پیاز 1 عدد نمک به مقدار لازم دارچین برای تزیین حلیم به مقدار کافی طرزتهیه گوشت یا مرغ یا بوقلمون را با یک پیاز بپزید و بگذارید خنک شود برای تهیه حلیم از هر نوع گوشتی می توانید استفاده کنید، فقط مهم این است که از جایی باشد که ریش ریش بشود گندم را از شب قبل خیس کنید. حدود یک و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید ( می توانید آب گوشت را بیفزایید) و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا لعاب آن در بیاید و دانه های گندم باز شوند بسته به نوع گندم 3 تا 5 ساعت طول می کشد تا مواد به مرحله لعاب برسد. در این مرحله کره را اضافه کنید تا سر نرود اگر آب مواد اتمام شد و هنوز مواد به لعاب مورد نظر نرسیده و گندم کاملا پخته نشده است می توانید مجدد کمی آب بیافزایید زمانی که غلظت مواد به اندازه لازم رسید آن را از صافی رد کنید و تفاله گندم را دور بریزید سپس گوشت را ریش کنید و به حلیم بیفزایید و بگذارید حدود 5 دقیقه بجوشد و در این مدت هم بزنید تا مزه هایشان به هم برود نمک را در حدی بیفزایید که فقط بی مزگی گندم و گوشت برطرف شود. حلیم نباید شور باشد تا اگر کسی خواست بتواند با شکر بخورد. پس از اینکه آماده شد کمی کره یا روغن را داغ کرده و روی حلیم بریزید. سپس با دارچین تزئین کنین نوش جان .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 مواد لازم: تخم مرغ ۲عدد شکر نصف پ شیر داغ داغ نصف پ خامه ی فرم گرفته ۱ پ نسکافه 1 ق، غ وانیل 1/4 ق، چ پودر زلاتین ۱ق،غ فندق بلغور شده نصف پ طرز تهیه : زرده و سفیده را جدا کرده، زردها راباشکر و وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، شیررا روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاد نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم هم پخته میشوند و خام نیستن. پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم. سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
💞 موس شکلاتی 2لیوان شیر روی حرارت متوسط گرم کن.نباید بجوشه.2ق پودر ژلاتین اضافه کن و یک دقیقه هم بزن.1/2 لیوان شکر، 100گرم خامه و مقداری شکلات اضافه و هم بزن.در ظرف دلخواه بریز.بزار یخچال خودشو بگیره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
تزئین ماکارونی کوفته ریزه درست کن. با سبزیجات به شکل انگری برد تزئینش کن و داخل ماکارونه آشیانه ای بزار تا فسقلیا با ذوق و اشتها نوش جون کنن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🍃🌷یک صبح جدید آغاز شد 🍃🌷با یک امید جدید 🍃🌷با یک فکر خوب 🍃🌷آرزوهای قشنگ 🍃🌷و توکل بر خـــدا 🍃🌷صبح خوشگلتون بخیر