eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ سلام صبح زیباتون بخیر ☕ 😊 🌸 🍃 به ۲۱ مین روز بهاری خوش آمدید 🌸 🍃 آرزو می کنیم 🌸🍃 به دعای امام زمان عج 🌸🍃 دلتون پر از محبت 💕 روزتون پُر از رحمت 🌸🍃 زندگیتون پر از برکت 🌸🍃 لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸🍃 و عاقبتتون ختم به خیر باشه🌸🙏🌸 میلاد فرخنده حضرت مهدی موعود عج 💖 مبارکــــــــَ باد 🌸 🎊 🌸 .
🥘 😋 ۱-میگو یک کیلوگرم ۲-سیب زمینی یک کیلوگرم ۳-گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم ۴-رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری ۵-نمک ۱۵ گرم ۶- فلفل ۳ گرم ۷-ادویه ۳ گرم ۸- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ۹-روغن به مقدار لازم ۱۰-پیاز ۱۵۰ گرم ۱۱-آبلیمو دو قاشق غداخوری . 🔸میگوهارو پوست کنده و روده پشتی آن را خارج نموده، پس از شستن صب میکنیم تا آب آن گرفته شود. پیاز را سرخ کرده و آن را سرخ میکنیم. ابتدا یک قاشق زردچوبه و سپس میگوها را به اضافه و حدود دو دقیقه آن را تفت میدهیم. بعد بقیه مواد مثل گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل، ادویه، آبلیمو و یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه بجوشد و سیب زمینی های سرخ شده را روی آن میریزیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥞 😋 ▫️2 تخم مرغ ▫️نصف پیمانه شکر ▫️نصف پیماته روغن ▫️2 پیمانه شیر ▫️1 ق چ پودر بیکینگ ▫️1 ق م وانیل ▫️3 پیمانه آرد 🔸تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍹 😋 ▫️شیر4پ ▫️اب3پ ▫️شکر1/5پ ▫️نشاسته1پ با2 قاشق اضافه ▫️کره۵۰ گرمی ▫️اگر پیمانه استکان بود ۲۰ گرمی چون حجم استکان کمتر از پیمانه های استاندارد آشپزی یا لیوان فرانسویه ▫️زعفران وگلاب به اندازه دلخواه ،به اندازه ای که بوی نشاسته نده 🔸اب و نشاسته رو به اندازه 20 دقیقه میزاریم خیس بخوره بعد کل مواد رو با هم مخلوط وبا شعله متوسط به هم میزنیم و اصلا نباید دست از هم زدن برداریم تا غلیظ شه سر اخر زعفران و گلاب را اضافه و بعد اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد البته با شعله کم و بگذارید که کمی بجوشه ،،بعد دیگه آمادست و در قالب میریزیم،بعد اینکه کمی خنک شد میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه حدودا 3 تا 4 ساعت و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم،خیلی هم راحت از قالب جدا میشه برای قسمت کاکائویی هم بعد اینکه مواد غلیظ شد کمی از مواد رو تو ظرف دیگه ای ریخته و به یکی زعفرون و به قسمتی دیگه مخلوط پودر کاکائو و کمی گلاب و شکر که باهم مخلوط شده بود رو به دسرمون اضافه میکنیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
از مهم ترین علل افسردگی ایرانی ها تغذیه ناسالم بخصوص غذاهای حاوی نمک است. مصرف خرما و انگور با دفع نمک از بدن افسردگی را درمان میکند ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔸ماهی قزل آلا 1عدد 🔸پیاز خردشده 1لیوان 🔸گشنیز خردشده 1لیوان 🔸سیر تازه خردشده 2ق غ 🔸رب انار 3ق غ 🔸گردو 10 عدد خردشده 🔸روغن زیتون 4ق غ 🔸کره 3ق غ 🔸آب لیموی تازه 4ق غ 🔸نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.زعفران.به میزان دلخواه ✏️✏️✏️✏️ 📝 داخل وخارج ماهی رو باآبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت تو یخچال بزارید. پیاز رو در ماهی تابه با روغن زیتون تفت دهید پس از نرم شدن سیر خرد شده وگردوی خرد شده رو اضافه کنید وکمی که تفت خورد رب انار رو اضافه کنید .حالا گشنیز خردشده وادویه ها رو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید. ماهی رواز یخچال بیرون آورده وشکمش روبااین مواد پرکنید .وداخل ظرف نچسب کره ریخته وماهی روداخل آن قرار دهید رفربادمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.بعد از گذشت 40 دقیقه ماهی آماده سرو میباشدالبته قبل از بیرون آوردن ماهی از فر کمی زعفران آب شده رابا1ق غ کره آب شده روش بریزید وبگذارید برشته شه.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
طرزتهیه: نیم کیلو هویج رنده شده...شکر ۱🥛.....کره ۱ ق غ... دارچین۱ق غ...نصف🥛گردوی خرد شده 1بیسکویت پتی بور خرد شده ....پودر نارگیل به ابتدا هویج رنده شده رو داخل ماهیتابه ریخته کره،شکر ودارچین رو هم اضافه کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه وآب هویج کشیده بشه ونرم بشه هم میزنیم بعد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه بعد سرد شدن هویج داخل کاسه بزرگی ریخته بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه کرده خوب ورز میدیم تا باهم مخلوط بشن بعد به اندازه گردو برداشته تو دست گرد کرده ودر پودر نارگیل میغلتونیم ودر ظرف سرو میذاریم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
نان فانتزی کمتر بخورید نان فانتزی به دلیل حالت خمیری که دارندهنگامی که بااسیدمعده مخلوط می شوندباعث ترشی معده و در برخی افراد نفخ معده را ایجادمیکنند و به سهولت هضم نمیشوند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃یه فینگر فود شیک و مجلسی طرز تهیه👇🏼 حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم. وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم. حالا مقدارى سس ماىونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم. و مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو را رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تیز میبریم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍮 😋 🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن. بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد. ٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن. ٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن. بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ... بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد. و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
آب گوشت و مرغ 👈 برای نگه داشتن اب گوشت و مرغ توی فریزر میتونین از قالبهای ژله استفاده کنین ، خیلی راحتم ازش جدا میشه 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
. برای تهیه کیک اسفناج میتوانید هم از اسفناج تازه و هم از اسفناج منجمد استفاده کنید ✏️✏️✏️ تخم مرغ 3 عدد . اسفناج 250 گرم . شیر پر چرب یا خامه 1 لیوان . آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . روغن نصف لیوان . پنیر ریکوتا نصف لیوان . نمک.فلفل مقدار لازم اسفناج ها را بخار پز کنید یا بدون آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بپزد سپس بکوبید تا له شود ( یا در میکسر بزنید ) ، تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. کف قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید سپس داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید ، پس از پخت برش بزنید و بهمراه سالاد سرو کنید. نکته ها : میتوانید از پنیرهای دیگری نیز استفاده کنید ، بجای روغن معمولی از روغن زیتون هم میتوانید استفاده کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5 عدد تخم مرغ 1 ق.غ خوری شکر 1 پنس وانبل 3 ق.غ خوری ماست 10 ق.غ خوری آرد 1 ق.غ خوری پکینک پودر ✏️✏️✏️✏️ تخم مرغ 5عددرابایه قاشق شکر وکمی وانیل بزنید بع 3قاشق ماست 1قاشق روغن مایع بریزین مخلوط کنید د10قاشق آردو1قاشق غ خوری پکینگ پودر الک شده به مواد بزنید .بعد تو تابه.روغن بریزین وهر دوطرف خاگینه رو سرخ کنید طرز تهیه شیره ✏️✏️✏️✏️ برای شیره:یک و نیم لیوان شکر ویک لیوان آب ونیم لیوان گلاب وکمی زعفران و هل بزنید البته میتوانید زعفران نزنید ...خوشمزه میشه.تابه تون بزرگ نباشه.... ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😍😍 موادلازم: پودرنارگیل120گرم پودرشکر40گرم شکلات سفید200گرم شیرعسل70گرم پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید نكته : من براي پوشش شكومالد از شكلات تلخ استفاده كردم نوش جان 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😍😍 مقداری ژامبون+فلفل دلمه +قارچ و پیاز رو تفت بدید تخم مرغهای هم زده شده روبریزید و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید تا بپزه.سپس پنیر پیتزا اضافه کنید. 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
آب جوش رو به زعفران ساییده و دانه هل اضافه كنيد و بزاريد روى وارمر يا سماور دم بكشه و با عسل نوش جان كنيد يك دمنوش فوق العاده خوشمزه و لذيذ 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
(پیش غذا به سبک مکزیک) مواد لازم برای ۳۶ عدد: • 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده • 2/3 پیمانه پیاز خرد شده •نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده • 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده • 3 پیمانه پنیر مونتری • 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده • نان تست • شیر طرز تهیه: 1.در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. 2.در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید. 3. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی پینگ مواد موردنیاز: ۴۰۰ گرم گوشت یک عدد پیاز یک حبه سیر مقداری جعفری نصف قلشق غذاخوری رب گوجه ۱۰ عدد فلفل سبز ۲ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد سیب زمینی سیب زمینی رو لایه لایه خرد کنید و کف سینی بچینید و روش روغن بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین پیاز و سیر و یک عدد فلفل سبز رو میکس کنید و کامل آبش رو بکیرید و با گوشت چرخ کرده و جعفری سلطوری و رب گوجه و نمک و فلفل و زیره مخلوط کنید و حسابی با دست ورز بدین و یک ساعت بهش استراحت بدین مخلوط گوشت رو روی سیب زمینی ها پهن کنید و گوجه رو برش بزنید و بهمراه بقیه فلفل سبزها روی گوشت قرار بدین و روغن زیتون روی اونها بریزید و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانی که گوشت بپزه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کاداییف ۱کیلو ۲۰۰گرم گردو تخم مرغ۳تا روغن برایه سرخ کردن برایه شربت شکر۵لیوان آب۵لیوان نصف لیوترش شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
شله زرد و کاچی کاچی آرد برنج نصف پ +نصف پ ارد گندم رو مخلوط و الک میکنیم و ۱۰۰الی ۱۲۰ گرم کره نرم شده بهش اضافه کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا رنگش کمی نخودی بشه نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق م زیره سابیده اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و نصف پیمانه گلاب سرد یخچالی روش میپاشیم تا حرارتشو بگیره و مدام هم میزنیم و بعد ۲ لیوان شربت غلیظ نبات اضافه میکنیم (نیم کیلو نبات +۲۵۰ گرم آب +نوک قاشق چ جوهر لیمو روی خرارت بجوشه تا قوام بیاد )و هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد ۵ لیوان اب جوش و ۱ ق م پودر هل سابیده و نصف ق چ زعفرون سابیده اضافه میکنیم وروی حرارت هم میزنیم تا یک قل بزند در اخر اگر دوست داشتید مقداری مغز گردوی خورد شده و نصف پ پودر نارگیل اضافه کنید نوش جون ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍤 موادی که میخایم: پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم میگو 10 تا دونه سیر رنده شده 3 حبه گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان سرکه سفید نصف فنجون آبلمیو 1/4 فنجون فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره) رنده پوست لیمو کمی ریحان تازه نصف لیوان نصف لیوان روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ چجوری بپزیم؟ پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔷 😍😍 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیز و سلامے کن و لبخند بزن🥰 که این صبــح نشانے زغم و غصـہ ندارد🌸 لبخنـد خـدا درنفس صبح عیان است🌸 بگـذار خـدا دست به قلبت بگذارد💕 الهی سفره هاتون پربرکت رو لبتون لبخند باشه🌸 ☕ 😊 🌸 🍃 .
🍢 😋 🔸برای درست کردن کباب کوبیده باید از گوشت پرچربی استفاده کنیم و گوشتمون رو چندین بار چرخ کنیم تا کاملا چسبندگی پیدا بکنه بعد پیاز رنده شده آب گرفته و یک قاشق آرد سفید یا آرد سویا وکمی نمک وزعفران ویک قاشق کره به گوشتمون اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم تا کاملاچسبندگی پیدا بکنه بعد به سیخ میکشیم ومیزاریم داخل یخچال تا دو ساعت بمونه واستراحت کنه و کباب کاملا خودشو به سیخ بگیره، بعد کبابها رو روی آتش کباب میکنیم.اضافه کردن کره به کباب کوبیده طعم بینظیری ایجاد میکنه مخصوصا برای افرادی که مثل من بوی چربی خالص کباب رو دوست ندارند.در مورد آرد هم این توضیح رو بدم که اضافه کردن یه قاشق کوچیک آردسفید یا آرد سویا مانع از ریزش کبابها از روی سیخ میشه. نکته مهم کباب کوبیده،اول چسبندگی مایع کباب هست ودوم چرخش مداوم سیخها هنگام کباب کردن که مانع از ریختن کبابها میشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘 😋 🔸 یدونه تخم مرغ و نصف استکان شیر. رو با نمک و پودر سیر و فلفل سیاه مخلوط کردمو گذاشتم کنار. چند قاشق آرد سفید رو که با کمی نمک مخلوط کردم و گذاشتم کنار. حالا سینه مرغ رو با چاقو برش زدم ولی تیکه نکردم و نزاشتم چاقو به ته سینه بخوره، همونطور که می‌بینید بصورت افقی برش خرده حالا مرغ رو داخل مخلوط آرد زدم و بین برش هارو خوب آردی کردم و بعد داخل مخلوط تخم مرغ و شیر دوباره آرد و بازم مخلوط شیر و تخم مرغ بعد داخل آرد سوخاری زدم و سرخ کردم باید مرغ کامل توی روغن باشه که مغز پخت بشه. آرد سوخاری رو هم خودم آماده میکنم وقتی داخل نون باگت رو خالی میکنم مغز نون رو میزارم خشک بشه بعد پودرش میکنم و بهش ادویه نمک زردچوبه و کاری میزنم به اینصورت یه پودر سوخاری با کیفیت دارم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کیک_ماست_باعطروطعم_لیمو 🍋 😋 ▫️ارد 180 گرم ▫️ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم ▫️شکر 140گرم ▫️تخم مرغ 3عدد ▫️روغن مایع 100گرم ▫️بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری ▫️رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر 🔸ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔 😋 🔸در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍹 😋 ▫️۲ق غ نسکافه ▫️۲ق غ شکر ▫️۲ق غ ابجوش 🔸همه رو باهم قاطی کنید با همزن ۵دقیقه بزنید تا فرم بگیره و رد همزن روش بمونه . حالا یک لیوان شیر سررررد بردارید دوست دارید توش یخ بندازید و این فوم نسکافه ای محشرو روش بریزید و سرو کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦