#اکبر_جوجه 🍗 😋
🔸روش من برای پخت اکبر جوجه به این شکل هست که نصف یکعدد مرغ کوچک(ترجیحاجوجه) رو که حتما باید با پوست باشه چند ساعتی در محلولی از آب و نمک و آبلیمو استراحت میدم تا گوشت مرغ لطیف و ترد بشه و بوی مرغ گرفته بشه.
بعد داخل قابلمه مقداری روغن میریزم و مرغ رو داخلش میزارم و روی مرغ رو حلقه های پیاز و فلفل دلمه ای میزارم و یک قاشق زعفران اضافه کرده و شعله رو کاملا کم میکنم تا طی زمانی حدود یک ونیم ساعت مرغ به وسیله ی آبی که ازخودش و حلقه های پیاز و فلفل خارج میشه کاملا بپزه،باید حواسمون باشه که شعله کاملا پایین باشه تا مرغ نسوزه.بعد مرغ رو بیرون میارم و پیاز و فلفل رو جدا میکنم و کنار میزارم و در ظرف دیگری مخلوط کره و روغن رو داغ میکنم و مرغ رو در روغن سرخ میکنم.بهتره که مرغ در روغن داغ شناور سرخ بشه تا همه قسمت های مرغمون یکسان سرخ بشه.اگه دوست داشتید طعم رب انار به بافت مرغ کاملا نفوذ کنه، هنگام پخت با روغن و پیاز ، یک تا دوقاشق رب انار هم روی مرغ بریزید که البته در اونصورت رنگش هم تیره خواهد شد.
درپایان هم جوجه های خوشمزه رو با رب انار و پلوی زعفرانی و اصیل ایرانی نوش جان کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کرپ_اسفناج 😋
▫️۷۵گرم ارد
▫️۷۵گرم ارد کامل
▫️نوکقاشق چایخوری نمک
▫️۲۵۰ میلی لیتر شیر
▫️۴قاشق غذاخوری آب
▫️۱تخم مرغ بزرگ
▫️۲قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫️۷۰ گرم اسفناج پخته وکوبیده شده
🔸دونوع ارد و نمک را در ظرف بریزیدو شیر را اضافه کنید
تخم مرغ ،آب ،روغن واسفناج را اضافه کنید و بهم بزنید .
بگذارید ۱۵ دقیقه بماند .
یک ماهیتابه ۲۰ سانتی متر را روی حرارت ملایم بگذاریدوچرب کنید ،از مواد داخل ماهیتابه بریزیدتا کاملا بپزدوطلایی شود .برگردانید وطرف دیگر را بپزید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فرنی_شکلاتی 🍫 😋
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سالاد_مدیترانه_ای 🥗 😋
2 لیوان جعفری ریز خرد شده
1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
1/2لیوان پیازچه
1/2 یه پیاز ریز خرد شده
1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب 1 لیمو ترش
1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان نکات:
دوستان اگه توی این سالاد به جای گوجه معمولی از گوجه گیلاسی استفاده ،سالاد خوش طعم تری خواهید داشت
کینوا رو میتونید از تمام سوپر مارکتای بزرگ تهیه کرد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دلمه_کلم 🥬 😋
▫️یه کلم متوسط یا بزرگ بستگی به تعداد داره
🔸موادمیانی
▫️برنج ۲/۳ استکان
▫️لپه ۲/۳ استکان
▫️گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
▫️پیاز بزرگ یک عدد نعنا خشک ۱/۵ ق غ خ
▫️نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه
و نصف ق غ خ رب گوجه فرنگی اگه خونگی یک ق غ خ
🔸اول پیاز رو تفت میدیم ،گوشت رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه رواضافه میکنیم و بعد رب را اضافه میکنیم بعد
لپه از قبل پخته شده رو اضافه میکنیم بعد برنج از قبل کمی پخته تا حد آبکش اضافه میکنیم و در آخر نعنا
و در آخر ته کلم رو با چاقو قشنگ میگیریم و یه قابلمه که کلم توش جا بشه پر آب میکنیم و به جوش میرسونیم و کلم رو میذاریم توش بجوشه که یکم برگا نرم بشه و بتونیم راحت رول کنیم تو استوریا ذخیره میکنم میتونین مراجعه کنین
و بعد قسمت میانی کلم رو که یه رگه کلفت داره با چاقو جدا میکنیم که بهتر رول بشه همرو داخل ظرف دلخواه میچینیم و به دلخواه میتونین با شکر و سرکه و ۵۰ گرم کره و ۱/۵ لیوان آب بذارین بجوشه
یا با ۵۰ گرم کره و یک قاشق رب و کمی نمک وفلفل و ۱/۵ لیوان آب بذارین بجوشه اگه طعم شیرین دوست ندارین
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری
موادلازم:
نان تست
سینه مرغ روباروغن زیتون،ماست،سیر،نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،زیره مزه دارکنید
برای سس:
خامه 3ق غ
مایونز 3ق غ
پنیر خامهای یا چدار 3ق غ
سیر
پاپریکا
سیبزمینی سرخ شده
جعفری
پنیر چدار
خیارشور
ابتدا مرغ مرینیت شده رو سرخ کنید تا مواد به خوردش بره سپس طبق کلیپ سس رو اماده کنید و مثل کلیپ آماده کنید و درآخر داخل فر 180 درجه تا پنیر آب بشن بپزید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#اسموتى_انبه_و_نعنا 🍹😍
انبه ٢ فنجان
عسل ١ ق غ
وانیل ١/٤ق چ
شکر نصف فنجان
سرکه سیب نصف فنجان
برگ نعنا
انبه رو پوست بکنین وپوره کنین.بعد به همراه همه مواد به جز نعنا در دستگاه مخلوط كن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#همبرگ_خونگی
🔸یک کیلو گوشت
🔸250 گرم سویا
🔸یک چهارم یک نان بربری( که خیس داده بشه و موقع استفاده آبش کشیده بشه)
🔸پودر کاری یک ق غ اگر طعم ادویه بیشتری دوست دارید بیشتر بزنید
🔸نمک به میزارن لازم
🔸نیم کیلو پیاز( آبش کشیده باشه)
🔸تخم مرغ سه الی چهار عدد
همه ی مواد رو باهم مخلوط کرده و حسابی ورز داده و مثل تصویر قالب زده یا با دست گرد کرده
مقدار هر یک عدد همبرگر دلبخواهی هست تو تصویر همبرگر ها 80 گرمی هستند.
همه مواد گوشت، نون، سویا، پیاز باید چرخ شده باشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
بہ اندازه تڪ تڪ
ڪَلبرڪَ هاے دنیا شادمانې🎊
برایتاڹ آرزو میڪنم
میدانم ڪہ ایڹ شادے
قریڹِ سلامتي ست
پس اینڪَونہ میڪَویم
حال خوب
نصیبِ دلهاے مهربانتاڹ ..
#روزتون_گلبارون🌸🍃🌸
.
#بال_مرغ_در_فر
موادلازم
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 ق م رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
طرزتهیه:
✏️✏️✏️✏️
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_حلوا_كاراملى 🍮 😋
🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_شعیریه 🍨 😋
🔸نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فرني 🍨 😋
▫️آرد برنج:يك ق غ
▫️شكر :١/٥ ق غ
▫️شير:يك ليوان
▫️پودر هل وگلاب
🔸همه ي مواد رو مخلوط ميكنيم تا يكنواخت بشه روي شعله ميزاريم وقتي جوش اومدمرتب هم ميزنيم كه ته نگيره و قوام بياد،و در آخر پودر هل وگلاب اضافه ميكنيم و ميريزيم داخل ظرف سرو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#توپک_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا کالباس و پنیرپیتزا و... استفاده کنید که من چون عجله داشتم مقداری کالباس خردشده استفاده کردم
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و گلوله میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#استیک_مرغ 🍗 😋
🔸سینه مرغ رو برش زدم کمی کوبوندم با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، پرک فلفل قرمز ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، نمک مزه دار کردم ، شما میتونید از پاپریکا ، زنجبیل سویا سس یا خردل هم برای مزه دار کردن استفاده کنید ، بعد از چند ساعت تو تابه گریل که فقط چرب شده بود دوطرفش رو گریل کردم
#سیب_زمینی_تنوری 🥔 😋
🔸هویج رو با یه ته استکان آب در حد پنج دقیقه پختم بعد کدو سبز رو اضافه کردم همراه با یک قاشق روغن حرارت رو زیاد کردم تا کنی تفت بخوره ، بروکلی بلانچ شده رو هم اضافه کردم با یک قاشق سس بالزامیک ( یا سرکه بالزامیک ) و یک قاشق سویا سس مزه دار کردم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پنینی_مرغ 🥙 😋
🔸مرغ رو آبپز کنید و بعد به تکه های درشت خرد کنید . یه دونه پیاز متوسط رو کمی تفت بدید سبک که شد مرغ خرد شده رو همراه با کمی پودر آویشن اضافه کنید ، به این ترکیب میتونید قارچ سرخ شده یا فلفل دلمه ای هم اضافه کنید ، بعد از چند دقیقه یک قاشق سس مایونز بزنید و حرارت رو خاموش کنید .
بادمجون رو برشهای نازک بزنید و سرخ کنید .
لای نان باگت کمی سس فرانسوی بمالید ، یک ورق بادمجون ، مخلوط مرغ ، کمی پنیر پیتزا ، یا یک ورق پنیر گودا بذارید . نان ساندویچی رو بذارید تو صفحه گریل ساندویچ میکر تا فشرده بشه و پنیرش آب شه .
اگر ساندویچ میکر ندارید بذاریدش تو تابه نچسب بدون روغن یک جسم سنگین بذارید روش تا فشرده بشه . ( هایلایت پنینی مرغ رو ببینید ) .
برای سیب زمینی های تنوری ، سیب زمینی رو نیم پز کردم با پودر سیر ، پاپریکا ، آویشن ، نمک و فلفل و یک قاشق روغن زیتون مزه دارش کردم ، گذاشتمش تو هواپز با دمای دویست تا طلایی بشه میتونید با دمای صد و هشتاد توی فر بذارید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کبه_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده
▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
▫️ جعفری خرد شده 2ق غ
▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
▫️ روغن به میزان لازم
🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سمبوسه_اسفناج 🌮 😋
🔸اول پیاز داغ طلایی مفصل درست کنید.یک حبه سیر توش تفت بدین اسفناجهای شسته و خرد شده رو اضافه کنید واجازه بدین بپزه و نرم بشه و ابش کشیده بشه حالا قارچ خرد شده وگوجه خرد شده رو اضافه کنید وباز اجازه بدین اب اینها هم کشیده بشه.خیلی کم جوز هندی و نمک وفلفل اضافه کنید 2ق پر پنیر خامه ای اضافه کنید وهمه مواد رو هم بزنید تا مخلوط ویکدست بشن .
حالا زیر شعله رو خاموش کنید و اجازه بدین سرد بشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_شکلاتی_سوپانگل 🍹 😋
▫️شیر 1 لیتر
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️آرد 3 ق غ
▫️شکر 7 ق غ
▫️پودر کاکائو 3 ق غ
▫️شکلات تلخ 80 گرم
▫️کره 1 ق غ
▫️کیک و موز برای لایه وسط
🔸تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ...
چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#اشکنه_گوجه_اصل_تهرونی 🥘 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️پیاز درشت ۱ عدد
▫️آرد ۲ قاشق غذاخوری
▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▫️رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
▫️شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
🔸پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س
♦️اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#حلیم_خونگی 🍲 😋
🔸من برای درست کردن این حلیم از بلغور گندم استفاده کردم به اینصورت که یک کیلو بلغور رو تمیز شستم به مدت پنج ساعت خیس کردم ،بعد داخل قابلمه بزرگ ریختم سه برابر بلغور آب ویک قاشق روغن اضافه کردم روی شعله گذاشتم وقتی جوش آمد شعله رو کم کردم وهر چند دقیقه یک بار حلیم رو هم میزدم ،گوشت رو هم با کمی نمک وزرد چوبه و سه چهار تا دونه فلفل سیاه پختم و ریش ریش کردم آب گوشت رو هم صاف کردم و کنار گذاشتم، حالا بعد از سه ساعت حلیم حسابی لعاب انداخته گوشت ریش شده واب گوشت رو هم اضافه میکنم در این مرحله دیگه نباید از گاز فاصله بگیرین باید بالا سر حلیم بمونین وبه هم زدن ادامه بدین تا دو ساعت دیگه حلیم شما آماده هست وبا شکر و دارچین وکنجدوروغن محلی تزیین و نوش جان کنید
♦️اگر دوست دارین حلیم یک دست و بدونه پوسته گندم داشته باشین قبل از ریختن گوشت حلیم رو از ابکش رد کنید .پ ن:اگر آب قلم داشتین موقع ریختن گوشت حتما اضافه کنید که خیلی خوشمزه میشه
♦️برای هم زدن حلیم از قاشق چوبی استفاده کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_کیوی 🥝 😋
▫️کیوی 8~ 10 عدد متوسط
▫️شکر نصف لیوان «ب میل خودتون»
▫️وانیل یک هشتم ق.م
▫️پودر ژله کیوی 1ونیم تادوبسته
▫️ سه ق غ خامه قنادی یابستنی وانیلی 1لیوان
🔸کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود.
پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم.
سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید
در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد.
قالب رو چرب نمایید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#توپک_خرما 😋
🔸حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦