#شیرینی_کره_ای_صدفی
کره نرم شده 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
پودر شکر یک سوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یک و نیم ق چخ
آرد دو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.
خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرم_زعفراني
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران 1/2 ق چ
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 100 گرم
گلاب 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
آب سرد نصف ليوان
ژلاتين رو روى آب سرد بريزين و روى بخار آب بذارين تا ذوب بشه. شير و شکر و زعفرون رو توى قابلمه بريزين و روى حرارت بزارين تا بجوشه. بعدش خاموش کنين و گلاب و وانيل رو اضافه کنين و بعد هم ژلاتين آب شده رو. بذارين کنار تاخوب خنک بشه. بعدش خامه رو با چند قاشق از مايع خنک شده مخلوط کنين تا کمى رقيق بشه و بعد به کل کرم اضافه کنين تا راحت حل بشه. توى قالب بريزين 4-5 ساعت توى يخچال بذارين.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رشته_پلو_با_گوشت_قلقلی
رشته رو كمي توي روغن تفت ميديم تا بوي خاميش بره و كمي برشته بشه ، حرارت بايد ملايم باشه وگرنه زود رشته ها مي سوزند . برنج رو تو آب و روغن و نمك جوش مياريم ، ٢ تا ٣ دقيقه قبل از اينكه برنج رو آبكش كنيم رشته رو بهش اضافه مي كنيم و بلافاصله برنج رو آبكش مي كنيم و طبق روال هميشگي ميذاريم دم بكشه . براي گوشت قلقلي ، گوشت چرخكرده ، پياز رنده شده ، نمك ، فلفل سياه ، ادويه كاري ، چاشني ليمو فلفلي ، زردچوبه و مقدار كمي آرد رو با هم مخلوط مي كنيم و خوب ووز ميديم . مخلوط رو يك ساعت در بخچال قرار ميديم تا خودش رو بگيره . بعد روغن رو داغ مي كنيم و از مخلوط گوشت برمي داريم و توي دستمون گرد مي كنيم و تو روغن كمي تفت ميديم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا مغز پخت بشه . من براي خوشرنگ شدنش كمي آب گوجه رو با مقدار خيلي كمي نمك و زردچوبه ، بهش اضافه كردم و گذاشتم تا آب گوجه كاملا تبخير بشه . كشمش رو هم جداگانه تفت دادم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقیمات:
آرد 1/5پیمانه
شیرخشک 1/5ق غ
شکر 1/5ق غ
پودر مایه خمیر نصف ق غ
روغن مایع 2ق غ
ماست 1/4پ
آب ولرم نصف پ
بکین پودر نصف ق چ
وانیل 1/4ق چ
شهد:
شکر 1لیوان
آب نصف لیوان
عصاره هل 3قطره
گلاب1/4 لیوان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مصرف سیب زمینی آب پز با تخم مرغ در وعده سحر، انرژی زیادی تولید میکند و مانع گرسنگی در طول روز میشود
این ترکیب نقش موثری در سلامت و تقویت عمومی بدن، استخوانها، مو و حافظه دارد 👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_پرتقالی
پودر قند : نصف پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
آرد : یک و نیم پیمانه
رنده پوست پرتقال : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
پودر قند و داخل کاسه ای بریزید روغن مایع و وانیل رو بهش اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس رنده پوست پرتقال و اضافه کنید کمی هم بزنید در نهایت آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید(خمیر بدست امده باید طوری باشه که به دست نچسبد)کف سینی رو کاغذ روغنی پهن کنید از مواد به اندازه یک گردو کمی کوچیکتر بردارید گرد کنید و با چاقو شیار بندازین کمی پودر پسته روی شیرینی ها بریزید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت بیست دقیقه بزارید تا زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده وقتی اماده شد اجازه بدین کمی سرد بشه بعد بهش دست بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_شکم_پر
غذای راحت و پخت سریع بادمجون شکم پر فوق العاده خوشمزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رنگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قند_رنگی
رنگ خوراکی به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چایخوری
شکر ۲ فنجان
نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین... و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد..
یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد.
موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم
من از سه رنگ روی هم استفاده کردم و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم من با کمک چاقو اونها رو به شکل مربع برش زدم.
در نهایت قندها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه من روی بخاری با شعله کم قرار دادم تا قندها سفت شدن.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_کدو_سبز
هویج(دوعدد)
سیب زمینی(دو عدد)
فلفل دلمه ای(یک عدد)
کدو(دوتا سه عدد)
همه این مواد را مکعبی خرد کنید
دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید
حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید
یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید
نمک وفلفل افزوده
یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوای_بادام
بادام پوست گرفته دو پیمانه
روغن جامد ترجیحا روغن حیوانی چهار قاشق غذا خوری
شیر به مقداری که روی بادام ها رو بگیره
شکر دو پیمانه کمی هم کمتر اگر کم شیرینی دوست دارید …
زعفران و هل هر کدام نصف قاشق چایخوری
دو پیمانه بادام رو توی مخلوط کن می ریزیم و شیر روی آن می ریزیم تا روی بادام ها بیاید خوب مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود
دوقاشق روغن را توی ماهی تابه تفلون می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مخلوط بادام و شیر را توی ماهی تابه میریزیم و خوب هم می زنیم حدود پنج دقیقه که هم زدیم دو قاشق روغن و شکر را اضافه می کنیم … بعد زعفران را اضافه می کنیم هم میزنیم تا مواد حلوا از ماهی تابه جدا بشه هل را اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش و حلوا رو در ظرف مناسبی می کشیم و تزیین می کنیم.
میتونید به میل خودتون حلوا رو کمى شل تر بردارین و در ظرف سرو کنید یا اینکه کمى سفت تر بردارید و به صورت برشى تزیین کنید.
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ﺣﻠﻮﺍﯼ_آرد_گندم_زعفرانی
آردگندم 300 گرم
شکر 250گرم
روغن مایع 150گرم
کره 100گرم
آب 300میلی لیتر
هل 1/2قاشق سوپخوری
محلول زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری
گلاب 1/2پیمانه
آب رو با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شربت حاصل را سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید
روغن رو تو ظرفی( ترجیحا مسی )بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه (میزان تفت آرد بدلخواه ) ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت آماده را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره و باصطلاح قنداقی بشه
درضمن استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چیز_کیک_کیوی
پودر بیسکوییت 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
کره 60 گرم
شکر 1 پیمانه
ژله کیوی 1 بسته
تخم مرغ 2 عدد
خامه 160 گرم
پنیر خامه ای 210 گرم
پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درست_کردن_گل
با خیار به وسیله تراش میوه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیای_راتاتوی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترحلوا
ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن.
سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.)
سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
💖✨سلام صبحتون
پرازنگاه مهربون خدا💖
صبح یعنے:یک سلام😊✋
خوشرنگ که بوےزندگےبده🌸
صبح یعنی:امیدبراے
یک شروعےزیبا
صبح یعنے:یک ایمان
دوباره به قدرت خداوند💖✨🌸
#روزتون_بخیر 🌸🍃🌸
هدایت شده از #امام_حسنی_ام💚
✨💚✨
#پروفایل_امام_حسن(ع)
💛پیشاپیش ولادت با سعادت کريم اهل بيت،💛
💛امام حسن مجتبی(ع) مبارک باد💛
با سلام
کریم کسی رو دست خالی رد نمی کنه...
شده با تغییر عکس پروفایلتون 🖼
استوری گذاشتن✨
چندتا دونه لقمه نذری 🌮🥖
شیرینی 🎂🍰
جشن خانگی 🎋🎊
پخش مولودی توی خونه یا محله 🎤🎧
یا حتی پوشیدن یه لباس رنگ روشن و تبریک میلاد آقامون 👚🎁
خودتونو از سر سفره ی کریمانه امام حسن(ع) جآنمون -❤- محروم نکنید
بچه شیعه باید زرنگ باشه😉
با کوچکترین کارها در شادی اهل بیت(ع) شریک باشیم...😍😍😍
#رمضان_کریم
#نیمه_رمضان
#مولود_رمضان
#کریم_اهل_بیت"ع"
#امام_حسنیام
#لبیک_یا_حسن"ع"
#پروفایل_امام_حسن"ع"
#فقط_به_عشق_حسن"ع"
💚✨ #اللهمعجللولیڪالفرج✨💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم :
1 بسته ماکارونی فرمی
2تا3 عدد سیب زمینی آبپز خرد شده
6تا7 ورق کالباس خرد شده (من گیاهی ریختم)
10 عدد خیارشور خرد شده (من نریختم)
100 گرم نخود فرنگی
2 عدد هویج متوسط آب پز وخرد شده
(من از یک قوطی سبزیجات استفاده کردم)
3تا4 قاشق غذاخوری ماست
سس مایونز 2تا3 قاشق غذاخوری (به میزان لازم)
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
آبلیمو تازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
توی کلیپ ترکیب مواد مشخصه، اول سس ماکارونی رو آماده کنید.
توی یک ظرف سس مایونز (کم چرب ریختم) ماست، نمک وفلفل، پودر آویشن و آبلیمو رو بریزید وهم بزنید.
ابتدا سس سالاد رو روی ماکارونی که از قبل پخته وآبکشی کردیم وسیب زمینی آبپز میریزیم وخوب مخلوط میکنیم بعد مابقی مواد را اضافه کنید وهم بزنید بعد سالاد رو بزارید در یخچال تا چند ساعتی بمونه وبعد آمادس برای سرو، نوش جان.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رنگينه_يا_رنگينک
يه دسر جنوبي كه با رطب تازه و تركيب آرد و كره محلي درست ميشه ، پوست و هسته رطب را جداكرده و بين رطبها را مغز گردو قرار داده و ايستاده و به رديف كنارهم تو ظرف ميچينيم ، براي تاپينگش هم صد گرم كره (يا تركيب روغن مايع و كره) را آب كرده و حدود سه چهارم پيمانه آرد اضافه ميكنيم من دوقاشق شير خشك هم همراه با آرد ريختم ، هم ميزنيم تا زماني كه رنگ آرد قهوه اي بشه ، تو اين مرحله پودر هل يا دارچين اضافه كرده و كمي كه تفت خورد حرارت را خاموش و داغ داغ روي خرما ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم و به دلخواه تزئين ميكنيم ،
ميتونبن با چاي يا قهوه نوش جان كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاناکوتا_موز
مواد لازم
موز متوسط ۴ عدد
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق سوپ خوری سرپر
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
طرز تهيه
ابتدا ژلاتین رو به همراه ۱/۴ پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف بشه.
شیر و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و شیر کمی بجوشه. وقتی شکر تو شیر حل شد از روی حرارت برش دارید تا شیر کمی خنک بشه بعد ژلاتین حل شده که از حرارت افتاده رو همراه با وانیل و پودر نسکافه به شیر اضافه کنید
خامه صبحانه ( که تو بسته های صورتی رنگه ) رو یه مقدار بزنید تا کمی غلیظ شه. بعد خامه رو به مخلوط شیر و شکر و ژلاتین اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا مایه یکدست بشه.سپس مواد رو در مخلوط کن ریخته موزها رو اضافه کرده و کاملا مخلوط کرده تا مایع یکدست شود.دسر رو درون ظرف مورد نظرتون بریزید و به مدت ۸-۹ ساعت بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اسفناج،کاهو،عدس،
ذرت،مرغ مزهدار شده و گریل شده و سیب زمینی(میتونید سیب زمینی رو فقط با کمی نمک و پودر سیر پخارپز،تنوری، یا آبپز کنید. من نیم پختش کردم و بعد برش زدم و توی همون تابه که مرغ رو گریل کردم، یه کم گریلش کردم بدون اینکه خیلی کریسپی بشه)
سس جذابترش:جعفری، سس خردل، خیلی کم مایونز ،پیاز قرمز(همون بنفش) ،روغن زیتون بکر،سرکه سفید، فلفل و نمک(تمام مواد رو در بلندر بریزین تا یکدست بشه)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خارج_کردن_دسر_از_قالب_تکسچردار
،امیدوارم براتون مفید باشه.
این قالب از دو قسمت (قالب لوف سیلیکونی) که قسمت سفید رنگه و (تکسچر) که قسمت سیاه رنگ و طرحداره تشکیل شده، البته تکسچرهای رنگی هم جدیدا تو بازار موجوده،لوازم قنادیهای معتبر این قالب رو دارن،برای خارج کردن دسر از این قالب اول خود قالب را چرب کنید و تکسچر رو محکم داخلش قرار بدین بعد تکسچر رو چرب کنید و دسر رو داخلش بریزید،وقتی دسر کاملا بست با چاقو سر و ته دسر رو از دیواره های قالب جدا میکنیم و یکبار هم نوک چاقو رو از پشت تکسچر رد میکنیم بعد ظرف مورد نظرو روش میذاریم و قالب رو برمیگردونیم و مطابق کلیپ بالا دسر رو از قالب جدا میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو
زرشك پلو رو من اول يه پياز بزرگ و نگيني سرخ ميكنم تكه هاي مرغ رو با پيازا خوب تفت ميدم چند تا تكه فلفل دلمه اي و حبه سير درسته با سه ق غ رب گوجه خوب تفت ميدم و دو ليوان آب اضافه نمك و فلفل و زعفرون رو هم اضافه و حرارت رو كم ميكنم تا بپزه و جا بيفته اون سيب زميني ها رو با نايسر برش دادم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل در بياد انتهاش رو با خلال فيكس كردمو تو روغن داغ سرخشون كردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پاستیل در خانه 😍
1/2 فنجان آب پرتغال
1 ق.غ پودر ویتامین C
1 ق.چ.خ عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری عسل
5 قاشق غذاخوری ژلاتین
15 دقیقه فریز کنید و نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_کدو
سیب زمینی متوسط 2 عدد
کدوی سبز متوسط. 5 عدد
گوجه فرنگی متوسط. 5عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
تخم مرغ. 2 تا 3 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان کافی
ابتدا پیاز را خرد کنید و به مدت دو دقیقه در تابه تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده اید داخل آن بریزید و بگذارید مواد کمی تفت بخورند.
شعله را که تا این لحظه نسبتاً زیاد بوده است، تا حد متوسط پایین بکشید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد 5 تا 7 دقیقه روی حرارت پخته شوند.
کدوی حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنید و آن را نیز تا چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی برگشت و سرخ شد، گوجه فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن بریزید و باز هم شعله را کمتر کنید تا مواد با در بسته 10 دقیقه بپزند.
در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.
با ماست خامه ای روی آن را تزیین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كيك_موزائیک
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
شير1ليوان
روغن مايع 1ليوان
آرد 2/5ليوان و 1ق غ
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
رنده پوست پرتقال 1ق غ
پودر كاكاوو2ق غ
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ ارد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويي ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛