#باسلوق_شیره_انگور 🥠 😋
▫️يك ليوان نشاسته
▫️سه ليوان آب
▫️دو ليوان شيره انگور
▫️دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك
▫️در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر
▫️گردو ١/٢ ليوان
🔸همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رولت_گوشت 🥙 😋
🔸حدودا چهارصد گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده،سه قاشق سبزی خشک معطر،دو تا سه قاشق آرد سفید،نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و جعفری، ریحان و پیازچه خرد شده روش ریختم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب و به دلخواه تعدادی آلو اضافه کردم و کنار گذاشتم.
دوستان دقت کنید که موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوفته_مرغ 🍲 😋
▫️سینه مرغ
▫️پیاز درشت
▫️جعفری خرد شده
▫️تخم مرغ
▫️پیاز داغ
▫️رب گوجه فرنگی
▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک و زردچوبه و فلفل
🔸ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم
از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم
بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريد
رب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه
كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سیب_زمینی_تنوری 🥔 😋
🔸سیب زمینی هارو با پوست خوب بشورید و مدل آکاردئونی برش بزنید مواظب باشید تااخر برش نزنید که سیب زمینی ها تکه تکه نشن.
توی یک کاسه کمی روغن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودرسیر ، پودر پیاز ، آویشن با هم مخلوط کنید و با برس لابه لای تمام شیارهای سیب زمینی و دورخود سیب زمینی بمالید این کارو چند بار تکرار کنید .
بعد سیب زمینی هارا در فر به مدت ۷۰ ۶۰دقیقه قرار دهید ۱۰ دقیقه اخر سیب زمینی هارو بیرون اورید و باپنیر گودا یا پنیر پیتزا و جعفری یاتره کمی تزیین کنید و دوباره درفر قرار دهید .
اگه سیب زمینی هاتون کوچک باشد مدت زمان کمتری میبرد واسه ی پخت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#هلی_قورو 🍲 😋
▫️آلوچه(گوجه سبز) حدود 300گرم
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
▫️روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن پیاز
▫️پیازچه 5 تا 6 عدد
🔸ابتدا آلوچه ها رابا حدود یک سوم لیوان آب میگذاریم بپزد ،در همین زمان پیازچه ها را خورد کرده در روغن سرخ میکنیم با شعله ی ملایم تا نسوزد،نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده ،چند ثانیه باهم مخلوط میکنیم ،الوچه ها که پخته شد آنها را داخل یک صافی (آبکش )ریخته با دست یا باقاشق روی آلوچه ها میمالیم تا از صافی رد شود، آلوچه های صاف شده را به پیازچه ها اضافه کرده با شعله ملایم هم میزنیم تا خودش را بگیرد بعضی ترش دوست دارند ،بعضی ترش با کمی شیرینی برای شیرین شدن کم کم شکر اضافه کنید و تست کنید بسته به ذائقه ،در آخر تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده مخلوط میکنیم ،تخم مرغ ها که پخته شد آماده است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#میلک_شیک_هلو 🍑 🍹
▫️هلو ۵ تا ۶ عدد
▫️شیر ۱ لیوان
▫️بستنی لیوانی ۱ تا ۲ عدد
▫️شکر یا عسل در صورت تمایل
🔸هلو ها رو پوستشون رو کندم. با بقیه مواد داخل مخلوط کن انداختم و میکس کردم. من شکر نریختم. یه دونه موز رو خرد کردم و باهاشون میکس کردم.
روش هم برای تزیین از سس شکلاتی (آماده از سوپری گرفتم) و تراقل های خوراکی استفاده کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_سه_رنگ 🍨 😋
▫️نشاسته ۷ ق غ خوري و یک لیوان آب برای ترکیب کردنش
▫️شير۴ لیوان
▫️شكر ۶ ق غ خوري
▫️گلاب نصف استکان
▫️كره یک ق غ خوري
▫️وانيل نوك ق چ خوري
▫️زعفران دمكرده٢ق غ خوري
▫️پودركاكائو١ق غ خوري و نصف استکان آب برای ترکیب کردنش
🔸شيرسرد روداخل قابلمه میریزیم شكرونشاسته رواضافه میکنیم هم میزنیم تانشاسته حل بشه بعدروي حرارت ملايم میذاریم مدام هم میزنیم تا شيرداغ شدكره وگلاب رواضافه میکنیم و هم میزنیم تا بشه به غلظت فرني ، بعدبه ٣قسمت مساوي تقسيم میکنیم به يك قسمت كاكائوحل شده در نصف استکان آب وبه يكي زعفران غليظ وآخري رووانيل اضافه میکنیم هم میزنیم و به ترتيب میریزیم میذاریم یخچال كمي خنك بشه بعدلايه بعد رو میریزیم ، توی این فاصله که مشكوفي هاسفت شدن میتونین رو شعله ملایم بزارین دوباره که نرم بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کتلت_عدس 🍘 😋
▫️سیب زمینی ۲عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️عدس ۱.۵ پیمانه
▫️گردو ۵عدد
▫️سیر ۲حبه
▫️آرد سفید ۲ق س
▫️تخم مرغ ۳تا ۴عدد
▫️دارچین یک دوم ق چ (به دلخواه)
▫️پودر زیره یک دوم ق چ
▫️پودر آویشن یک دوم ق چ
▫️زردچوبه یک ق چ نمک وفلفل به میزان لازم
🔸عدس رو با یک عدد سیب زمینی بپزید بعد داخل غذاساز پوره کنید بعد داخل کاسه بریزید پیاز رو هم رنده ریز کنید سیب زمینی خام و سیر رو هم رنده کنید گردو رو هم همینطور نمک و ادویه ها و آرد رو هم اضافه کنید و در آخر هم تخم مرغ ها رو اضافه کنید و داخل روغن سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاناکوتای_خرما 🍨 😋
▫️خرما ۱۰ تا ۱۲ عدد
▫️شکر ۶۰ گرم
▫️شیر ۲۵۰ گرم
▫️خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
▫️پودر کاکایو یک قس
▫️وانیل یک چهارم قچ
▫️پودر ژلاتین دو قغ
۱ـخرما و شیر را همزمان داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
۲ـسپس از صافی رد کنید.
۳ـشکر و خامه و پودر کاکایو و وانیل را اضافه کرده روی حرارت قرار دهید.
۴ـپودر ژلاتین را با مقداری شیر سرد مخلوط کنید و پس از اسفنجی شدن به مواد اضافه کنید.
۵ـترکیب مواد را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند و تا آستانه جوش داغ کنید.
۶ـمواد را از روی حرارت برداشه و داخل قالب مناسب بریزید. پس از خنک شدن؛ داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
۷ـسپس داخل ظرف سرو برگردانید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كيك_آلبالو 🍰 😋
🔸چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت چهل دقيقه آماده شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_کدو 🥒 😋
🔸پیاز را خلالی کردم وتفت دادم گوشت هم با پیاز تفت داده وزردچوبه وکمی نمک وفلفل زدم اب اضافه کردم و گذاشتم تا گوشت پخته بشه کمی لپه هم جدا پختم وتفت دادم با رب
🔸یک ساعت آخر به خورش اضافه کردم وباشعله کم زمان دادم تا خورش جا بیفته دوتا قاشق زعفرون اب شده هم اضافه کرده نمک هم اندازه کردم وکمی پر لیمو هم زدم (ترشی کم زدم چون خورش غوره هم داشت )دوست داشتید کمی دارچین یا ادویه خورشتی هم به خورشتتون اضافه کنید کدو ها راهم که جدا سرخ کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#محلبی 🍮 😋
▫️شیر ۱ لیتر
▫️آرد سفید نصف پیمانه + ۲ قاشق غ
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️کره ۱ قاشق غ
▫️وانیل نصف قاشق چ
▫️توت فرنگی به دلخواه
🔸در ظرف مورد نظر شیر و شکر و آرد رو با همزن مخلوط کرده و بعد از به جوش آمدن باز ۷ الی ۸ دقیقه هم بزنید.بعد کره و وانیل رو اضافه کنید تا زمانی که کره کاملا آب بشه.سپس از روی حرارت برداشته در فنجان های متوسط(یا قالب دلخواه)بریزید.بعد حدود ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا خودش رو بگیره و آماده بشه.برای تزیین روش هم میتونید در ظرفی پودر نارگیل بریزید و محلبی رو در پودر نارگیل بغلتونید وبا توت فرنگی تزیین کنید.
باید قالبتون رو با مقدار کمی روغن چرب کنید تا مواد راحت از قالب جدابشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_لوبیا_سبز 🍘 😋
▫️لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم
▫️گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم
▫️سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد
▫️بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد
▫️پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد
▫️تخم مرغ حدودا 5 عدد
▫️هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد
▫️خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین
🔸همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه
♦️موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کتلت_گیاهی 🍘 😋
▫️دو پیمانه سویا خیسانده شده
▫️200 گرم قارچ
▫️یک پمانه لپه خیسانده
▫️دو عدد کدو
▫️دو عدد پیاز متوسط
▫️سه عدد گوجه فرنگی
▫️شش قاشق غذاخوری روغن
▫️نمک و فلفل و زردچوبه
🔸سویا و کدو و قارچ و گوجه فرنگی و لپه و پیاز را چرخ کرده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از نیم ساعت استراحت مواد ان را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تهدیگ_کته 🍚 😋
🔸دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کردم تا مثل ماست غلیظ بشه بعد کمی زعفرون ونمک وحدودا ۱/۴ پیمانه روغن مخلوط کنید .
آب کته که بخوردش رفت داخل کاسه ای بریزید واز مواد زعفرونی ته قابلمه بریزید دورش که جوش زد کته روش برگردونید وبزارید تا تهدیگتون حسابی طلایی بشه واز خوردنش لذت ببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_داوود_پاشا 🧆 😋
🔸گوشت چرخ کرده و رو با پیاز رنده شده و فلفل سیاه و قرمز و نمک و سیر مخلوط کنین و ورز بدین اندازه یک گردو قلقلی کنین بزارین تو یخچال به مدت یکساعت ، بعد سیصد گرم کره رو تو قابلمه بریزین یکدونه پیاز و رنده کنین تفت بدین یکم سبک شد قلقلی ها رو اضافه کنین و تفت بدین ،دو ق غ نعنا خشک اضافه کنین و سه چهار دقیقه تفت بدین ، ۲ ق غ رب انار ملس و تو یک لیوان آب حل کنین اضافه کنین بزارین با شعله کم جا بیفته حدود یکساعت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_گوجه 🍅 😋
🔸يك سس بسيار لذيذ مناسب براى انواع كوكو و كتلت😋
🔸يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فلافل 🌯 😋
🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
♦️میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سمبوسه 🌮 😋
🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم.
یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم.
نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم.
دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه .
با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_قارچ_با_مرغ
طرز تهیه :
برای تهیه سوپ قارچ با مرغ ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کنید و مرغ رو توش کمی تفت بدین.پیاز را ۴قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کنید و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدیم مرغ بپزه.تو ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار بدینتا در مدت زمان ۱ساعت بپزند و جو لعاب بندازه .وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم.شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه میکنیمو اجازه میدیم ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزه( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ،برای سرو هم سوپ رو با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنیدسوپ قارچ با مرغ شما آماده شد. نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قیمه_نثار 🥙 😋
🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم
بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم
بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین
نکته :من خلال بادوم وپوست پرتقال نداشتم
درست کنید لذت ببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح شده است☀️
چشم که می گشایی
به تو لبخند می زند زندگی☺️😉
طلوعی دوباره است☀️
فرصتی دوباره برای شکفتن🌸
امروزت رو خوب بساز🥰💞
#صبحتون_گلبارون 🌸
#فرنی_خرما
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛