#معجون_موز_و_عسل
🍌مواد لازم :
موز4 عد - شیر3 پیمانه- کنجد1/4 پیمانه- عسل3 قاشق غذاخوری- پودر بادام1/2 پیمانه- پودر پسته1/2 پیمانه
🥣طرز تهیه :
کنجد، پسته و بادام را در مخلوطکن ریخته، عسل و شیر را به تدریج به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.موزها را پوست گرفته، به مخلوطکن اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکنواخت شوند.معجون را در لیوان سرو ریخته و روی آن را تزئین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن مرغ
مواد لازم:
فیله سینه مرغ دو عدد
تخم مرغ هم زده دو عدد
پودر سوخاری
پودر پونه یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز و نمک یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک و نیم قاشق چایخوری
پوست یا عصاره لیمو یک قاشق چایخوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت پنکیک شکلاتی 😋
مواد لازم برای ۵ عدد
آرد سفید: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد متوسط
بکینگ پودر: نصف ق چ
نمک: نوک ق چ
شکر:۱/۴ پیمانه(یک چهارم پیمانه)
شیر: ۱/۴ پیمانه
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از پست فسفود🍟🍟🍕🌮🥙
✨
انبه
خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد
براي درمان بواسير مفيد است
عطش را برطرف مي كند
🇯🇴🇮🇳 ↯
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ دسر نارگیل با مغز بیسڪوییت 😋
✍ مواد لازم :
شےر ۳ لیوان
پودر نارگیل ۵ تا ۶ قاشق غذاخورے
سر پر
بیسڪوییت پتے ڪاڪائویے نصف بسته
خامه ۲۰۰ گرم
نشاسته ۵ قاشق غذاخورے
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخورے
وانیل ۱/۴قاشق چایخورے
شڪر ۱۲ تا ۱۳ قاشق غذاخورے سر پر
🥣 طرز تهیه:
شےر را با نشاسته مخلوط میڪنید تا نشاسته در شیر باز شود
سپس همراه شڪر و وانیل روے حرارت ملایم گاز قرار میدهید و مواد را مرتب هم میزنید
تا مواد به غلظت برسد
توجه ڪنید حرارت ملایم و مرتب هم زده شود
خامه را روے بخار ڪترے قرار میدهید تا روان شود و به مواد ڪه غلظت رسیده مخلوط میڪنید زیز حرارت را خاموش میڪنید
دسر را میڪشید و شیرینے آن را با ذائقه خود تنظیم میڪنید
ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روے بخار ڪترے بنمارے میڪنید
و به مواد اضافه ڪنید
وقتے ڪمے از حرارت افتاد پودر نارگیل را اضافه ڪنید
قالب مورد نظر را را چرب ڪنید سپس مقدارے از مواد را داخل قالب میر یزید و یک لایه بیسڪویت
و این ڪار را ادامه میدهید (ےڪ لایه مواد دسر یک لایه بیسڪوییت)تا قالب پر شود
قالب را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید
براے خارج ڪردن دسر ابتدا با نوک چاقو دسر را از
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_پاستیلے 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمے یک بسته
یک سوم پیمانه شڪر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ ڪاملا سر پر
دو ق غ شڪر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگے استفاده ڪردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط ڪنید و بذارید ڪنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شڪر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه ڪنید و روے حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنے بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط ڪنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهے هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شڪر، پودینگ خنک شده رو مخلوط ڪنید تا شڪر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه ڪنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچے ریزش ڪنید
حالا داخل قالبهاے بستنے بریزید و چوب بستنے رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو ڪمے در آب گرم بذارید تا بستنے راحت خارج بشه ، مثل بستنے هاے دیگه دو سه دقیقه ڪه در دماے محیط بمونه ڪاملا نرم و خامه اے میشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ بستنی سنتی زعفرانی
بستنی سنتی زعفرانی
ثعلب یک ق غ
شیر پرچرب ۲ لیوان
شکر دوسوم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه
خلال پسته
۲ لیوان شیر رو داخل به قابلمه میریزیم میزاریم روی گاز،به محظ اینکه یه جوش ریز زد،سریع ثعلب و شکر رو با هم مخلوط و به شیر که روی حرارت هست اضافه و با همزن دستی سریع هم میزنیم،بهتره کم کم اضافه کنین،مواد که یکم جمع شد از روی حرارت برمیداریم و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم ، موادو منتقل میکنیم به یه ظرف روی یا فلزی(تا بهتره توی فریزر ببنده)،میزاریم یه گوشه تا از حرارت بیوفته،توی این فاصله چند ق غ خامه رو داخل یه کاسه هم میزنیم تا رقیق بشه،بعد یه سینی کوچک ورمیداریم روش به پلاستیک فریزر میذاریم و خانه رو روش پهن میکنیم و میزاریم فریزر تا ببنده ، مواد بستنیمونم هم میزنیم و میذاریم فریزر هر۶۰ دقیقه یکبار از فریزر درمیاریم و مواد بستنی رو هم میزنیم و دوباره میذاریم فریزر، تا ۳ مرتبه در مرتبه ی سوم خامه رو که بسته شده درمیاریم خورد خورد میکنیم با چاقو و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه و کلا دیگه بستنی رو ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بعد از ۲۴ ساعت از فریز
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک رولتی😋
✍ مواد لازم :
اندازه ها باید دقیق باشه👇
5 عدد تخم مرغ
مقدار کمی نمک
70 +50 گرم شکر
1 پیمانه آرد سفید 90 گرم
بکینگ پودر 2 گرم
روغن مایع 50 گرم
شیر 50 گرم
🥣 طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید
زرده ها رو با کمی نمک، و شکر
سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که پف کنه
شکر رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید
زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و با لیسک آروم به حالت دورانی هم بزنید
ترکیب آرد الک شده و نصف قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
روغن، شیر رو با یه مقدار از موادرو باهم مخلوط کنید
حالااونارو به مواد اضافه کنید و آروم باهم ترکیب کنید
سی دقیقه با درجه صدوهشتاد درجه سانتیگراد
وقتی هنوز گرمه روشو یه کاغذ روغنی دیگه بزارید اونو برگردونید و کاغذ قبلی رو ازش جدا کنید
مربا یا عسل ،خامه
یک ساعتی تو یخچال بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید.
#کیک #رولت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای خوشمزه با میگو
500گرم میگو
200گرم قارچ
یک عدد پیاز خرد شده
سه عدد فلفل دلمه ای سبز
فلفل دلمه ای قرمز به مقدار لازم
یک عدد گوجه فرنگی
50گرم کره
نمک و فلفل و اویشن
مواد رو مطابق فیلم یکی یکی اضافه میکنیم.میگو با اب سبزیجات کمی پخته میشه و در فر پختش کامل میشه.بعد که همه مواد تفت خوردن روش پنیر پیتزا میریزیم و مییگذاریم داخل فر به مدت 10دقیقه و 180درجه سانتیگراد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
از این #ترشی_خوشمزه لذت ببرید!!😋😋
دستور:
من از اون لبو پختههایی که از میوه فروشی میخریم استفاده کردم
به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دون شده
گلپر و سیاه دونه و نمک و شکر و سرکه قرمز
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبا رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره و نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیوفته بعد نوش جان کنید😊😋😋
البته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید😊❤
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لیموناد_و_خیار 😍😍
خیار 2 عدد
عسل 2 ق غ
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
🔹همه مواد رو تو مخلوط کن
ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد.
🔹اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شربت_خیار_سکنجبین
٢ليوان شكر رو با دو ليوان اب بزازيد رو شعله جوش بياد شكر حل بشه يك دسته نعنا حدودا ٢٠٠گرم پاك شده و شسته با ساقه هاش رو بريزيد توش (بعد اينكه شكر حل شد )بزاريد يك ربع تا بيست دقيقه اي بجوشه بهش رنگ و طعم بده بعد در بياريد همه نعنا هاتون رو و نصف استكان سركه رو اضافه كنيد بزاريد چند دقيقه ديگه بمونه تا غليظ بشه و قوام بياد و بعد بريزيد شيشه تو يخچال نگه داريد و هر وقت خواستيد ميل كنيد .
تو اين پارچ و ليوان ها ابتدا شربت رو ريختم روش يخ بعد خيار رنده شده و در انتها اب .
ميتونيد تخم شربتي هم بريزيد و ميل كنيد .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مربای_قیسی 😋
✔400 گرم قیسی سیاه
✔1 قاشق کره
✔3 قاشق شکر
✔1 پیمانه آب
✔1 قاشق آب لیمو
✔گردو و یا بادام
🔸زردآلوهای خشک شده را خوب بشورید. داخل تابه، کره را آب کنید. قیسی ها رو تفت بدین تا بوشونو حس کنین. شکر، آب و آب لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اگر قیسی ها خیلی سفت هستن، مقدار آب رو زیادتر کنین. در تابه رو بزارین و شعله رو کم کنین. وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین. داخل هر قیسی ۱ گردو بگذارید و سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سوفله با مارمالاد توت فرنگی😍
🍓مارمالاد: -توت فرنگی: ۴۰۰ گرم
-شکر (خاک قند بهتره): ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری.
مقدار شکر به ذائقه شما و مزه توتها بستگی داره، بقیه مارمالاد رو تا ۴-۵ روز میتونید مصرف کنید.
.
🧁سوفله:
کره آب شده: ۵۰ گرم
آرد معمولی: ۳ قاشق غذا خوری
شیر: ۳/۴ لیوان (۱ لیوان سرخالی)
(خمیر بالا باید خوب خنک بشه)
تخم مرغ: ۲ عدد (زرده و سفیده جدا)
عصاره (یا پودر) وانیل: ۱ قاشق چایخوری
زرده و وانیل به خمیر اضافه شود سفیده رو مخلوط کنید.
شکر (خاک قند بهتره): ۴ قاشق غذا خوری
سفیده رو که مخلوط میکنید شکر رو در دو مرحله اضافه کنید و تا زمانی که مثل مال من میشه مخلوط کنید. نه بیشتر.
سفیده رو هم در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و تمامه کار. .
بهتر هست که قالبتون از مال من باشه، اسم این قالبتا سوفله هست. اما مدل دیگه هم میشه.
کف قالب رو کره بزنید، پودر کاکائو، دارچین یا شکر بپاشید، خمیر سوفله رو بریزید و بره توی فر واسه خودش.
.
دمای فر ۲۰۰ درجه باشه، و حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون این قابلیت رو نداره، اول از پایین حرارت رو روشن کنید، پُف که کرد، بالا رو روشن کنیدتا روش طلایی بشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💢نون_خامه_ای😍
دستور تهیه:
کره 50 گرم
شکر 1ق چ
آب 200 میلی لیتر
این سه تارو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره اب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم ارد رو یکباره اظافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا جمع بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز (به این مرحله داغ زدن میگن) سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اظافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8ق چ وانیل و 1 /8 ق چ بکینگ پودر اضافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه
مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد به مدت 30دقیقه میپزیم درآخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن میریزیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حلوای هویج 😍
مواد لازم :
۵ عدد هویج بزرگ
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران
هل نوک ق غ
گلاب به مقدار دلخواه
۱ لیوان و نیم لیوان آرد سفید گندم
۲۰ گرم کره
یک سوم لیوان روغن مایع
طرز تهیه :
اول از همه هویج هارو پوست میگیریم و داخل آب میزاریم بپزه ، بعد که پخت حسابی ، داخل مخلوط کن با چند قطره گلاب میکس میکنیم،میزاریم کنار .
اول شربت حلوا رو درست میکنیم،شکر و آب و هل رو میزاریم رو گاز بجوشه،وقتی شکر حل شد،گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین،حالا آرد رو الک کرده و داخل تابه حسابی هم میزنیم و تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه،وقتی بوی خوشش بلند شد،دوباره از قابلمه در میاریم و الک میکنیم،روغن و کره رو اضافه میکنیم،یک دقیقه تفت میدیم،حالا پوره هویج رو اضافه و قشنگ هم میزنیم،بعد شربت رو اضافه و خیلی با سرعت هم میزنیم تا حلوا نرم و لطیف بشه،دقت کنین که اگه میخواین حلوا رو توی قیف و ماسوره بریزین حتما حلوا باید نرم و لطیف باشه ، داخل فیلم ببینید،حلوا وقتی لطیف بود از گاز برداشته شد،حلوامون حاضره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
نخودپلو
درمرحله اول برنج دوپیمانه شستم خیس کردم .حدود یک ساعت ،شوید تازه نیم کیلو پاک کرده شسته شده وخورد شده. نخودفرنگی ،
سینه مرغ رول کردم.. بصورت حلزونی با خلال دندان فیکسش کردم... بعد نمک ،فلفل ،وزعفران آغشته کردم.. ودر تابه با کره با حرارت کم تفتش دادم .هردوطرف تا سرخ بشه.
برنج وآبکش کردم ..نخود فرنگی هم داخله آبسرد پختم درقابلمه رو نذاشتم.. وقتی نخودپخته شد..داخله آب خنک ریختم .تا رنگه نخود تیره نشه.
کف قابلمه کمی روغن ریختم .برنج آبکش شده، شوید تازه خورد شده، نخودفرنگی ،زعفران ، ادامه میدیم تا بالای قابلمه، درقابلمه رو میزاریم.. باشعله کم حدود 45دقیقه روی برنجم آب روغن دادم.. تا دم بکشه. وبا فیله مرغ سرخ شده تزئین میکنیم.نوش جاااان.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بادمجان کبابی
مواد لازم:
6 عدد بادمجان درشت
2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری پر نمک
جعفری (خرد شده)
شوید (خرد شده)
بقیه مواد:
1.5 لیوان ماست چکیده ، با ماست چکیده قالبی تر در میاد
2 حبه سیر
1 قاشق چای خوری نمک
1 پاکت نان سوخاری
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه:
بادمجان و فلفل را کبابی کنید(داخل فر و یا روی اجاق) و پوست هر دو را بکنید و تمیز کنید. به شکل مکعبی ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. جعفری خرد شده و به دلخواه شوید خرد شده را اضافه کنید. روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. نان های سوخاری را داخل ظرف مناسبی بچینید. مواد مخلوط بادمجانی را آرام روی نان های سوخاری بریزید و صاف کنید. سیر رنده شده ، نمک و ماست را داخل ظرف دیگری بریزید و هم بزنید و روی سالاد بمالید. روی ظرف سلفون بکشید و 1 شب در یخچال نگه دارید. کمی روغن را روی اجاق گرم کنید و فلفل قرمز پرک شده را داخل روغن کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید. سپس سالاد را برش بزنید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
۴ #اسموتی متفاوت مناسب این روزهای گرم تابستان
اسموتی کاکائویی:🍸
۱ عدد موز
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ ق غ بستنی کاکائویی
۱ ق م عسل (دلخواه)
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
اسموتی میوه های جنگلی🍒
نصف لیوان شیر
۳-۴ ق غ ماست
۱ ق م عسل
۲ ق غ جو پرک
۵-۶ عدد توت فرنگی
۵-۶ عدد گیلاس
۳-۴ عدد تمشک قرمز و سیاه
همه با هم مخلوط شوند.
اسموتی اسفناج و کیوی🥬🥝
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ عدد کیوی
چند برگ اسفناج
۱ ق م عسل
همه با هم مخلوط شوند.
اسموتی موز و کره بادام زمینی🍌🥜
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ ق غ بستنی وانیلی
نصف ق چ زردچوبه
۱ عدد موز
۱ ق م کره بادام زمینی
همه یموادرادرمخلوطکنبریزید.
نوش جان🌸
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فینگرفود فوق العاده خوشمزه😍
مواد لازم👇🏻😋
۳ عدد سیبزمینی متوسط🥔
۱ قاشق ماست🥄
۲ عدد تخم مرغ🥚
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودرسیر)🥡
پنیر🧀👈🏻 موزارلا،استیکی،پیتزا ویا هر پنیری که دوست دارین😋🧀
پودر سوخاری
و دیگر هیچ😉
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مربای_گیلاس 🍒 😋
گیلاس 700 گرم
شکر 600 گرم
پودر ژلاتین 1.5 ق م
آب 4/1 لیوان
وانیل کمی
🔸شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم
رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم :
قالب قلب
انواع پودر ژله به دلخواه
کاتر قلب کوچک
پودر ژله ی آلوورا
بستنی وانیلی
ابتدا یک بسته پودر ژله ی آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری بنماری میکنید احتیاج به آب سرد نیست و ، وقتی سرد شد با ۵۰ گرم بستنی وانیلی که در دمای محیط شل شده مخلوط میکنید سپس درداخل یک ظرف صاف ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد و در آخر کاتر قلب بزنید( بهتر ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا داخل آن را پلاستیک یا سلفون بکشید )
قلبهای کاتر زده را داخل قالبهای قلب ریخته سپس پودر های ژله ی مورد نظرتان را با یک لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری کرده و وقتی سرد شد درون قالبهای قلب بریزید و در یخچال قرار دهید توجه کنید که حتما بایید سرد شود تا قلبهای کاتر زده را آب نکند
نوش جان .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کروکت_مرغ_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸 ابتدا پیاز رو نگینی ریز کرده و کمی تفت میدیم در صورت تمایل کمی سیر خرد شده هم بهش اضافه می کنیم. حالا نصف سینه ی مرغ ریز شده رو هم با پیازها تفت میدیم و کمی نمک، ادویه و ی قاشق غذاخوری هم رب گوجه فرنگی و کمی هم جعفری ساطوری شده رو اضافه و همه ی موادو خوب تفت میدیم.
سه عدد سیب زمینی متوسط رو پخته و پوره می کنیم، سپس کمی نمک و فلفل هم اضافه و مخلوط میکنیم، یک پیمانه پنیر پیتزا ی رنده شده رو به سیب زمینی ها اضافه می کنیم، سپس مرغ های تفت داده شده رو پس از کمی خنک شدن به پوره ی سیب زمینی ها افزوده و مخلوط می کنیم، کمی از مواد را برداشته با دست به شکل بیضی فرم میدهیم، بعد به ترتیب ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری می غلتانیم و سپس در تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم، پس از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛