فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_نارگیلی 🍰 🥥😋👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
#آش_اسفناج 🍲 😋
🔸تقریبا ۱ کیلو اسفناج رو خورد میکنیمو به همراه ۱ عدد هویج بزرگ خوردشده توی قابلمه ریخته و بهش آب مرغ و یا اگه در دسترس ندارین آب معمولی اضافی میکنیم نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و میذاریم بپزه موادمون. بعد از تقریبا نیم ساعت توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ریخته بهش ۱ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ(برای جلوگیری از بریده شدن آش) اضافه کرده و با همزن به خوبی میزنیم( ماست ترجیحا ترش باشه خوشمزه تر میشه)سپس به آرامی به مواد در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از تقریبا ۵ دقیقه بهش ۱ پیمانه برنج دانه گرد یا همون برنج نیم دانه اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه اما نذارین برنجا له بشه توی آش. میتونین به جای برنج از جو هم استفاده کنید در هر دو حالت عالی میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_زردآلو 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۲ و ۱/۳ لیوان
▫️بکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی
▫️ماست شیرین یا شیر ۱/۲ لیوان
▫️روغن مایع ۱/۲ لیوان
▫️شکر یک لیوان
▫️پودر نارگیل ۳ ق غ
▫️زردآلو چند عدد سفت و رسیده قاچ شده
🔸تخم مرغ و شکر رو به مدت ۸ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر را اضافه می کنیم چند دقیقه می زنیم بعد روغن مایع را بریزید چند ثانیه بزنید.بعد پودر نارگیل رو اضافه کنید چند دور با همزن بزنید.بعد آرد و بکینگ پودر ۳ بار الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید.حالا قالب تفلون را با روغن جامد چرب کنید اگر تفلون نداشتید اول چرب کنید بعد آرد پاشی کنید یا از روغن جدا کننده استفاده کنید حالا نصف مواد رو بریزید زردآلوهای قاچ شده را روش بچینید بقیه مواد رو روش بریزید دوباره زردآلوهای قاچ شده بچینید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا بپزد(بازم بستگی به فر شما داره)برای روش میتونید زرده تهم مرغ رومال و گریل کنید تا طلایی بشه(اختیاریه)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاته_سیب_زمینی
طرز تهیه:🥔🥔
سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم بعد رنده کردم و با یه پیاز ابگرفته شده و یه تخم مرغ و نمک و فلفل زرچوبه هم زدم تا خمیر یکدست بشه بعد از خمیر برداشتم و توی دست پهن کردم و از مواد میانی توش گذاشتم و کاملا با دست بستمش و پشت و روشو کاملا ارد سوخاری(ارد نون)زدم و تو روغن سرخ کردم.برای مواد میانی من پیاز داغ و گوشت چرخکرده و فلفل دلمه رنگی و زرشک و سیر و جعفری خرد شده و رب گوجه و اویشن و نمک و فلفل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
🔸شیر ۲لیوان
🔸خامه صبحانه یک عدد
🔸پودر ژلاتین ۲ ق غ
🔸شکلات تلخ به مقدار دلخواه
🔸خامه فرم گرفته شده برای تزیین
دستور تهیه
🔸اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک موزی داخل تابه 👨🍳
مواد لازم:
موز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
سرکه نصف ق چ
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
خمیرمایه خشک فوری ۴ گرم(۱ ق غ)
شکر ۱ ق غ
آرد ذرت ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه)
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم پیمانه)
بادام .شکلات چیپسی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی بدون فر خوشمزهه😍😋
۲ عدد موز
۱۰۰ گرم شکلات
۱۰۰ گرم کره
۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
موز رو با چنگال میکس کنین شکلات و کره ذوب شده و شیر عسلی ریخته و داخل ظرف لایه به لایه از بیسکویت که با شیر یا قهوه دمکرده مرطوب کرده میچینیم و دسر موزی ریخته و با ترافل و شکلات تزیین میکنین و سه ساعت در یخچال قرار میدیم😍😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #کیک_دبل_چاکلت 🍰
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #کیک_اسپاگتی
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست کباب (شیش کباب)😋
مواد لازم🔻
سینه مرغ ۱ کیلو
ماست ۱ ونیم پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق چایی خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه
طرز تهیه🔻
سینه مرغ با مواد مرینیت کنید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارین لیمو تازه رو اضافه کنید دوباره ۱ ساعت تو یخچال ،حالا به سیخ بکشین ،تو مواد مرینیت قارچ بریزین و دوباره به سیخ بکشین ،بعد رو تابه گریل کنید،تو ظرف فویل روغن بریزید یه ذغال داغ بزارید در تابه رو ببندید و تمام.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک و پنینی😋
مواد لازم🔻
* نان تست
* ژامبون
* سس پیتزا
* سس کچاپ
* سس هزار جزیره
* پودر سیر
* آویشن
* پنیر ورقه ایی گودا
* پنیر پیتزا
* سیب زمینی آب پز
* پیاز
* جعفری
* کره
* روغن مایع
* سیر
* جعفری تازه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی سیب زمینی
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی آب پز شده (اگر سیب زمینی کوچک است 3 عدد)
جعفری
برای سس رب:
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک، 40 گرم)
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، کمی زیره
برای مواد گوشتی:
250 گرم گوشت چرخکرده
کره
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و پیاز را داخل روغن کمی تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدید. در آخر ادویه ها را اضافه کنید و به سیب زمینی آب پز شده و له شده اضافه کنید. کمی جعفری خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. 250 گرم گوشت چرخ کرده را با کره ، نمک و فلفل مزه دار کنید و تفت بدید. از مخلوط سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید. و از سس گوشتی وسط سیب زمینی بذارید و روی آن ماست سیردار بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنوفه😋
مواد لازم🔻
کادایف یک بسته
کره ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا به میزان دلخواه
مغزیجات(مغز بادام،پسته و یا گردو) به میزان دلخواه
شربت بار یک پیمانه
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا کره را ذوب کنید و بر روی کادایف بریزید و حسابی مخلوط کنید تا کادایف ها کاملا به کره آغشته شود.
*اگر کادایفتون ساده هست میتوانید دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ هم اضافه کنید،کادایف من خودش زعفرانی بود*
۲_کف تابه را با کره چرب کنید یک سوم از کادایف را کف تابه فشرده کنید.
۳_بر روی کادایف خامه صبخانه و پنیر موزارلا را با فاصله از دیواره ها بریزید.
۴_ابتدا اطراف و سپس روی پنیر موزارلا را با کادایف بپوشانید.
۵_بر روی حرارت ملایم قرار دهید یک طرف کنوفه که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
*توجه کنید که کادایف زود میسوزد*
۶_حرارت را خاموش کنید سپس شربت بار را روی کنوفه بریزید.
کنوفه را گرم به همراه چایی سرو کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلک شیک طالبی😋
مواد لازم🔻
طالبی ۱عدد
یخ ۱لیوان
شکر ۳قاشق سوپخوری
شیر ۱/۲ لیوان
بستنی ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه🔻
۱_همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و به خوبی میکس کنید.
*بستنی که من استفاده کردم وانیلی هست،اگه از بستنی طالبی استفاده کنید خوشمزه تره😋*
*میتونید طالبی رو فریز کنید و مقدار یخ را کم کرده یا کلا حذف کنید*
*برای خوشرنگ تر شدنش هم میتونید چند قطره رنگ خوراکی سبز بریزید😉*
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول مرغ با سس پستو😋
مواد لازم🔻
سس پستو یک کاسه کوچک
سینه مرغ ۴۰۰ گرم (به صورت نوار های نازک برش میزنیم و با بیفتککوب کمی میکوبیم،مواظب باشید پاره نشود)
بیکن یا ژامبون سرخ شده ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۹۰ گرم
یک ق غ از سس را روی مرغ میزنیم ،ژامبون و پنیر پیتزا میذاریم ،رول میکنیم و با خلال دندان فیکس میکنیم.
آرد به میزان لازم
تخم مرغ همزده ۲ عدد
پودر سوخاری(یا خرده نان) به میزان لازم
طرز تهیه🔻
هر طرف از رول ها سه چهار دقیقه در روغن سرخ میشه.با سبزی خوردن ، گوجه و ... تزئین میکنیم.
⚠️نکته:
اگر تعدادتون کمتره میتونین مواد رو به نسبت کم کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زردآلو😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۳عدد
۷۰گرم کره
۵۰گرم روغن مایع
۱دوم پیمانه شیر
۱پیمانه شکر
۲ونیم پیمانه آرد+۲قاشق غ
۷یا۸عدد زردآلو
وانیل مقداری
۲ق م پیکینگ پودر
طرز تهیه🔻
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده رو با شکر خوب هم میزنیم تا پوک بشه بعد تخم مرغ هاو وانیل رو اضافه میکنیم((برا هر عددتخم مرغ ۳۰ ثانیه مواد رو بزنین))
بعد نوبت روغن مایع هست اضافه کنین وهم بزنین حالا همزن رو کنار بزارین. شیر وآرد وبیکینگ پودرالک شده رو به متناوب اضافه کنین وهرباروبا لیسک مخلوط کنین.با آرد وشیر آخری من ۱قاشق زعفران برا خوشرنگی کیک زدم.مواد رو خوب مخلوط کنین ونصف مواد رو درقالب بریزین.زردآلوهارو که چهار قاچ کردین رو به آرد آغشته کنین و روی مایع بزارین.بقیه.ی مایه کیک رو ریخته صاف کرده ودوباره زردآلو میچینیم و میزاریم در فر از قبل گرم شده.
درجه حرارت ۱۷۵ مدت پخت ۵۰دقیقه
زمان تقریبی هست خودتون چک کنین تا کیک کامل پخته باشه.
قطر قالب من ۲۵سانت توخالی بود
توهرقالب دیگه ای هم میتونین بپزین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی لطیفه😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۳عدد
پودرقند ۸۵گرم (نصف لیوان)
آرد قنادی ۷۰گرم (نصف لیوان)
نشاسته ذرت ۲۵گرم (۲ونیم ق غ)
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر نصف قاشق چ
خلال یا پودرپسته به میزان لازم
خامه قنادی به میزان لازم
⛔تو کلیپ من بخاطر کوچکی ظرف زرده اجباری زرده و آرد رو با سفیده مخلوط کردم شما این کارو نکنین دراصل باید سفیده کم کم به زرده اضافه بشه.
طرز تهیه🔻
زرده وسفیده رو جدا میکنیم
سفیده رو بادور تند هم میزنیم
سفیده کمی که سفت شد مقداری از پودرقند رو روش میریزیم ومیزنیم تاحدی که کامل پف کمه وسفت بشه
زرده ووانیل وپودر قند رو ۸دقیقه هم میزنیم تا سفید وکشدار بشه
آرد ونشاسته وبیکینگ پودر رو الک میکنیم
سفیده رو به همراه کمی آرد با زرده فول میکنیم باید به صورت دورانی ودر یک جهت فولد بشه
مایع رو درقیف ریخته ودر قالب که کاغذروغنی انداختیم پایپ میکنیم
روش پودر قند الک کرده ودر فر میزاریم
دمای فر ۲۰۰ مدت پخت ۱۰تا ۱۵دقیقه
با دمای فرخودتون تنظیم کنین
بعد از پخت خنک که شدن از سینی جدا کرده ومابین دوتا شیرینی خامه میزاریم وبا پودر یا خلال پسته تزیین میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ رول_سبزیجات
یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست
سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه)
سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیبزمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول میشود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ران مرغ پنیری😋
مواد لازم🔻
ران مرغ پخته شده پنج عدد
سیب زمینی پخته شده یک عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل و سس تند به میزان لازم
تخم مرغ دوعدد
آرد سفید
پودر سوخاری
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا ران مرغ را به همراه یک عدد پیاز و دو حبه سیر،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آب بپزید.
۲_گوشت ران مرغ را از استخوان جدا کنید،استخوان ها را دور نریزید لازمشون داریم.
۳_گوشت ران مرغ،سیب زمینی پخته شده ،پنیر پیتزا،نمک و فلفل و سس فلفل تند را در غذا ساز ریخته و پوره کنید.
۴_دستان خود را خیس کرده مقداری از مواد برداشته و مطابق فیلم به شکل ران مرغ اطراف استخوان شکل دهید و مابین آن را با پنیر پیتزا پرکنید.
۵_ران مرغ ها را ابتدا به آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری آغشته کنید.
۶_سپس درون روغن داغ شناور کنید تا سرخ شود.
کگ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله جادویی😋
مواد لازم🔻
شیر دو لیوان
شکر سه چهارم لیوان
خامه 50 گرم
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 4 قاشق مربا خوری
رنگ خوراکی .در صورت تمایل
طرز تهیه🔻
شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه
تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شود.
حرارت و خاموش کنید و ژلاتین رقیق شده را به شیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید . بعد از اینکه کمی ولرم شد ابتدا خامه را در یه ظرف دیگه آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد به شیر اضافه کنید . در آخر وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. بعد از بسته شدن به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رنگ دلخواهتون که خنک شده رو بریزید. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی
پیاز رو تفت بدید طلای که شد سیر رو اضافه کنید وباهاش تفت بدید
سبزی سرخ شده همراه ادویه ومقداری شنبلیه خشک ویک قاشق آرد همه رو با هم تفت داده تمرهندی از الک رد شده به همراه مقداری آب اضافه کرده درشو میزاریم حدود نیم ساعت تا سبزی بپزه
در این فاصله ماهی رو دوباره شسته خشک و سرخ میکنیم عزیزان سرخ کردن ماهی اختیاریه خیلی ها ماهی رو خام میریزین دوست دارید خام بریزید سرخ کنید مجلسی تره
ماهی سرخ شده رو اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا بپزه جابیفته به اصلاح روغن پس بده عزیزان توجه کنید چون تمرهندی شوره
ده دقیقه آخر پخت که قلیه داره جا میفته اون وقت تست کنید اگه کم نمک بود نمک بزنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی
ماهی شیر چهار الی پنج تکه
سبزی ۲۵۰ گرم ۲۰۰ گرم گشنیژ ۵۰ گرم شنبلیه یک قاشق هم شنبلیه خشک
تمرهندی ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم تمر هندی مخصوص قلیه تو فیلم نشون دادم
سیر یک بوته رنده شده
پیاز یک عدد بارنده درشت رنده کنید
زردچوبه وادویه قلیه وروغن به میزان لازم
فلفل سبز تند دو عدد
آرد برنج ویا آرد گندم یک قاشق
خرما چند عدد اختیاریه در صورتی استفاده میشه که تمرهندی ترش باشه
ماهی رو نمک بزنید یکساعت بمونه
تمرهندی وخرما رو با مقداری آب خیس کرده چنگ بزنید تا تو آب حل بشه سپس از صافی رد کرده تا رگ وریشه جدا بشه
سبزی رو ساتوری کنید و سرخ کنید.سبزی باید ریز خرد بشه سبزی تا حدی سرخ بشه که رنگش رو به سیاهی بره اما نه به حد قورمه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موز و توت فرنگی😋
مواد لازم🔻
توت فرنگی ۲۰۰گرم
موز یک عدد
بستنی ۱۵۰گرم
شیر ۱/۲پیمانه
یخ ۱/۲پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپخوری
من از شکر استفاده نکردم
طرز تهیه🔻
همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و میکس کنید🙃به همین راحتی به همین خوشمزگی🤭
*میتونید توت فرنگی و موز را چند ساعت قبل درون فریزر بزارید تا کاملا یخ بزند در این صورت میتونید مقدار یخ را کم کرده یا کلا حذف کنید*
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته با مغز بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید
مواد لازم برای کوفته:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز کوچک
نمک و ادویه های مورد دلخواه
سیر و کره برای داخل بادمجان
مواد لازم برای سس:
کره
1 قاشق غذاخوری رب
نصف استکان آب
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید.
نوش جان😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از بدلیجات و نقره گالرے خاص
💞 #مژژژژژژژژژژژژژژژده 📣📣
💫دنیای بدلیجات و نقره اینجاست🤩
دنبال کادو هستی برای عشقت ؟😍
پس عجله کن🏃♀🏃♂
♨️قیمت استثنایی با تخفیف ویژه تا عید غدیر
༺مٍّوٍّنٌٍدِگًٍآرِ بًآشٍّ نهً ٍّیّآدٌِگٍٍآرِ༻
بزن رو قلب و بیا ببین 👇😍
ا 🌺🍃🌺 🌺🍃🌺
ا 🌺🍃 🌺 🌺🍃
ا 🌺🍃 دســـتــبــــــند 🌺🍃
ا 🌺🍃 نـــیـــم ســت 🌺🍃
ا 🌺🍃 ســـاعــــت 🌺🍃
ا 🌺🍃دخترانه ،پسرانه،زنانه 🌺🍃
ا 🌺🍃 فیــــروزه 🌺🍃
ا 🌺🍃 نیشاپور 🌺🍃
ا 🌺🍃🌺🍃🌺
ا 🌺🍃🌺
ا 🌺
هدایت شده از بدلیجات و نقره گالرے خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«پاستا خامهای با مرغ و پنیر»
مواد لازم:
سینه مرغ دو عدد
کره یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده نصف عدد
سیر له شده دو عدپ
پوست و آب لیمو یک عدد متوسط
فلفل فرمز یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
آب پنجاه میلیلیتر
خامه دوبار زده صدوبیست میلیلیتر
برگ اسفناج ریز هشتاد گرم
ماکارونی پیچی صدوبیست گرم پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص
مواد لازم:
سینه مرغ: ۲ عدد
آویشن: ۱ قاشق چایخوری (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱.۵ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
آب گاز دار: ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر : ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ قاشق مرباخوری)
آرد: ۵ قاشق غذاخوری
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛