eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
نون تست به ميزان لازم سينه مرغ 4 عدد ساقه كرفس جوان 5 عدد جعفري تازه 1 دسته پيازچه 3 عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه 2 عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن 2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، > ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، > جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، > لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه > حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد > در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره.براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،محلول زعفران،تخم گشنيز(گرانول)،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل هست،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي اگه يك شب بمونه بهتره يكي در ميان با فلفل،فلفل دلمه اي قرمز و پياز به سيخ كشيدم وگريل كردم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پوست گریپ فروت را شسته، تمیز می کنیم. بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم. فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم. مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود. بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود. گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر، دولیوان آب در ظرفی ریخته، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود. سپس آن را از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم. پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته، روی حرارت قرار می دهیم. بعد از جوش آمدن، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید. مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌽 🍘 😋 🔸4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنید 🔸حالا 1 پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم برشته های روش پنیر پیتزاس حالا تو روغن سرخ کنید ♦️حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2عدد تخم مرغ 100گرم کره یک لیوان گردو خردشده یک لیوان کشمش یک لیوان پودرقند یک سوم لیوان شیر 2لیوان آرد قنادی یک ق غ پودر کاکائو 3ق غ روغن مایع کمی وانیل/ی ق چ بکینگ پودر کره و پودر قند و وانیل رو حدود 5دیقه با همزن میزنیم تا پوک بشه و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیمو یک دیقه دیگ میزنیم.تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و هرکدوم رو 30ثانیه میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم‌.در اخر مخلوط آرد پودرکاکائو بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.کشمش و گردو هم اضافه میکنیم. مواد میریزیم تو قیف و با فاصله تو سینی فر میذاریم و میره تو فر 180 درجه ک از یک ربع قبل گرم شده.بعد یک ربع چک میکنیم اگ کوکی از کف قالب ک شعله پخش کن رو میذاریم داغ بشه و بعد تابه رو یک ربع بذارین روش تا گرم بشه و بعد بقیه مراحل بالا. اگر روی کوکی ها بعد پخت یکم شله مهم نیست چون خنک بشه درست میشه و کوکیارو وقتی خنک شد بذارین داخل ظرف در بسته تا تازه بمونه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آردقنادی و آردنانوایی: با هم 1 کیلوگرم روغن مایع: 200 گرم شکر: 200 گرم آب: به مقدار لازم (حدود 2 لیوان) نمک: 1 قاشق مرباخوری سیاه دانه: 1 قاشق مرباخوری مایه خمیر: 1 قاشق مرباخوری طرز تهیه: شکر را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم حل می کنیم. وسط آرد را باز کرده، روغن مایع، نمک، سیاه دانه و مایه خمیر را می ریزیم و شکر حل شده در آب، کم کم‌ اضافه و ورز می دهیم، ورز دادن را آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم برای دو تا سه ساعت کنار می گذاریم. بعد از گرفتن پف خمیر، از خمیر چونه هایی به اندازه های مختلف برداشته و با وردنه پهن و نازک می کنیم، پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانی که کف دادچه ها طلایی شود‌ نوش جان💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به طالبی،دو قاشق شکر بزنین یه قاشق گلاب و کمی عرق نسترن و بید مشک اگه دوست داشتید اضافه کنین و چندتا دونه قالب کوچک یخ، بعد بزارید یخچال تا حسابی خنک بشه و آب بندازه ❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی همراه با کلیپ های آشپزی و نکات خانه داری ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍋 يك روش عالى براى طبخ مرغ 😋 🔸مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید. 🔸فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن. 🔸حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد. 🔸بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️شیرعسلی یک قوطی ▫️شیر یک لیوان ▫️خامه صبحانه نصف قوطی ▫️آب سرد یک لیوان سرخالی ▫️پودر ژلاتین دوونیم قاشق غذاخوری ▫️کاکائو و نسکافه به مقدار لازم ⭐️منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است 🔸ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی بشه بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر رو در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه رو مخلوط کرده و کم کم شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین رو اضافه میکنیم(توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشه یعنی یا هردو خنک با هردو ولرم باشن) 🔸بعداز این مرحله موادمون رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یه قسمتش کاکائو و به یکی دیگه نسکافه اضافه میکنیم یه قسمتش هم که سفید میمونه و به ترتیب میریزیم تو قالب و میذاریم یخچال تا ببنده یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگه رو میریزیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ابتدا یک دونه سینه مرغ چرخکرده + دوتا کدو سبزمتوسط رنده شده ، آب اضافشو بگیرید + یک دونه تخم مرغ + دوتا پیازچه کامل خرد شده + 2 حبه سیر رنده شده + دو ق جعفری ریز خرد شده + نمک و فلفل همه مواد رو مخلوط و نیم ساعت داخل یخچال بزارید اگه موادتون شل بود یکی دو ق آرد سوخاری اضافه کنید بعد به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و توی دست فرم بدید و سرخ کنید . سس : ماست سفت سه قاشق +مایونز دو قاشق + سیر رنده شده یک حبه + نمک و فلفل + شوید خشک یک ق مربا خوری نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍆 😋 بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌙حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت الهی مبارک‎باد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
♦️سس خوشمزه مخصوص كيك😋 🔸يك پيمانه و نيم اب پرتقال رو با دو ق غ نشاسته و چهار ق غ شكر مخلوط كرده روي حرارت قرار ميديم تا به غلظت برسه و بعد از حرارت افتادن روي كيك ميريزيم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم خیار تازه 2 عدد فلفل شیرین 1 عدد پیاز شیرین 1 عدد پنیر فتا 100 گرم کاهو 300گرم روغن زیتون به میزان لازم آب لیمو تازه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زیتون به میزان لازم نوش جان ❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍘 😋 فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🔸ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥯 😋 ▫️ماست سفت 60 گرم ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️آرد 40 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری ▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری 🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯