#سوپ_مرمر
مواد لازم
گوشت چرخکرده : 250 گرم
جو پرک : یک پیمانه
آبلیمو : به میزان لازم
پیاز یک عدد
سبزی خورد شده شامل تره گشنیز جعفری و مرزه : دو پیمانه
روغن : دو قاشق سوپخوری
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ کنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید.حالا جوپرک را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید و آنگاه 2 لیتر آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشند.سپس زیر غذا را ملایم کرده و اجازه دهید جو بپزد.
در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدهید و به صورت کوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه کرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و زردچوبه و نعنا را کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید و پس از مدتی برای سرو آماده کنید.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفنده_آشپزی
چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟
قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید.
با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترفند
هنگام طبخ مرغ براى از بين بردن بوى نامطبوع مرغ از هويج و كرفس خرد نشده استفاده كنيد و انها را بعد از پخت خارج كنيد .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_قارچ_و_مرغ 🎈⛵️
#غذاهای_مخصوص_ماه_رمضان 🕋
🔴مواد لازم برای4 نفر🔻🍄
▫️قارچ 300 گرم
▫️بال مرغ و گردن مرغ 300 گرم
▫️پیاز سرخ شده 1/2 قاشق غذا خوری
▫️هویج 2 عدد
▫️نخود فرنگی 50 گرم
▫️فلفل دلمه ای خرد شده 1 قاشق غذا خوری
▫️جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
▫️آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
▫️کره 50 گرم
▫️شیر 1 لیوان
▫️خامه 3 قاشق غذا خوری
▫️پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍲
1- قارچ ها را بشوئید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید. بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک ودر صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه 3 یا 4 قاشق غذاخوری شود .
2- سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید.
3- استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید.
قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید.
⚫️سایر نکات🔻🚦
این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخود فرنگی و فلفل سبز را نیز حذف نمائید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در زمان بسیار کمی نیز حاضر می شود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلیم بادمجان
مواد لازم
✨بادمجان :3 عدد
✨گوشت :نیم کیلو
✨عدس :150 گرم
✨سیر سرخ کرده:1 قاشق سوپخوری
✨پیاز خرد شده :2 عدد
✨کشک :1 لیوان
✨نعنا داغ :1 قاشق سوپخوری
✨نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
☀️طرز تهیه
گوشت ها را خرد کنید و به همراه پیاز در مقداری روغن تفت دهید.در حین تفت زردچوبه را هم اضافه کنید تا عطرش بپیچد. داخل ظرف حاوی گوشت تفت داده شده مقداری آب بریزد و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی پخته شود.عدس را هم به گوشت در حال پخت اضافه کنید تا پخته شود.
در این فاصله بادمجان ها را هم پوست بگیرید و سرخ کنید.بهتر است بادمجانها را قبل از سرخ کردن یک تا دو ساعت در آب و نمک بخوابانید تا اگر تلخی داشت ، گرفته شود و هنگام سرخ شدن روغن کمتری مصرف کند.بعد از پخته شدن گوشت و عدس ، بادمجان ها را هم به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی حلیم بریزید و در انتهای پخت ، کشک را اضافه کنید . هنگام سرو ،حلیم را با نعناع داغ و سیر داغ تزیین کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آکراس
لوبیا چشم بلبلی .... دولیوان
سیب زمینی....یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز....یک عدد
پیاز....یک عدد
آرد..... دوق.غ
بیکینگ پودر..... یک ق.چ
فلفل قرمز....نصف ق.چ/ فلفل سیاه نصف ق. چ
نمک وزردچوبه....به میزان لازم
آویشن و نعنا کمی
سیر...دو حبه درشت
ادویه کاری..... یک ق چ، پودر تخم گشنیز نصف ق چ
روغن..... به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا چشمبلبلی به مدت 24ساعت خیس کنید آبشو دو دفعه عوض کنید تا نفخش گرفته بشه
لوبیا رو به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، فلفل چرخ کنید، حالا مواد رو هم میزنیم و دوباره چرخ میکنیم و یا با گوشت کوب برقی میکس میکنیم،
حالا بهش بیکینگ پودر و آرد بزنید و تمام ادویه ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
داخل تابه کوچک روغن بریزید شعله گاز اول زیاد کنید تا داغ بشه بعد حرارت ملایم باشه و خمیر آکراس رو مثل فلافل قالب بزنید داخل روغن بزارید تا کامل هم مغز پخت هم سرخ بشه بعد بردارید و روی دستمال بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه البته آکراس نسبت به فلافل روغن خیلی کمی جذب میکنه، مواد کمی شل میشه که اصلا نگران نباشین به هیچ وجه باز نمیشه، خیلی خوشمزه و لطیف میشه، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن #زولبیا_بامیه
برایسرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنیدشربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است . هنگام سرخ کردن بامیه ها بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دادچه_نان_شیرین_محلی_دامغان
موادلازم
اردقنادی و ارد نونوایی باهم :یک کیلوگرم
روغن مایع:200 گرم
شکر:200 گرم
اب:به مقدارلازم(حدودا 2 لیوان)
نمک:یک ق م
سیاه دانه:یک ق م
مایه خمیر:یک ق م
طرزتهیه
شکر رو با دولیوان اب روی حرارت ملایم حل میکنیم.وسط ارد رو گودکرده روغن مایع نمک سیاه دانه و مایه خمیر را میریزیم و شکر حل شده دراب کم کم اضافه و ورز میدهیم .ورز دادن رو انقدر ادامه میدیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر رو پوشانده و درجای گرم برای 2تا 3 ساعت کنار میزاریم.
بعداز گرفتن پف خمیر از خمیر چونه هایی به اندازه پرتقال برداشته و با وردنه پهن و نازک میکنیم .پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای 180 درجه قرارمیدیم تا ده دقیقه یا زمانی که کف دادچه ها طلایی بشه.
نکات_دادچه
موقع حل کردن شکر داخل اب روی حرارت نیاز نیست اب داغ بشه شکر که حل و اب ولرم شد شعله رو خاموش کنید
موقع باز کردن دادچه ها ضخامت و اندازه دادچه ها به سلیقه شما بستگی داره دادچه های بزرگ و نازک خیلی ترد میشن و دادچه های کوچیک و ضخیم تر بافت نرم تری دارند
با توجه به ذائقه میتونید از هل گلاب وانیل داخل این نون استفاده کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پان_اسپانیا
مواد لازم
بسکوییت پتی بُر= 2 بسته
تخم مرغ= 2 عدد
شکر= 1 لیوان
شیر= 4 لیوان
نشاسته= 2 ق غ
آرد سفید= 2/1 لیوان
کره= 50 گرم
خامه ی صبحانه= 150 گرم
وانیل= 1 ق چ
پودر کاکائو= 2 ق غ
موز= 3 عدد
گردو= 2/1 لیوان
نکته:
این میزان دسر برای 8 تا 10 نفر هست
منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست،از هر نوع نشاسته ای میتونید استفاده کنید،من از خامه ی پاکت صورتی استفاده کردم
از هر قالبی میتونید استفاده کنید حتما نباید قالب کمر بندی باشه از ظروف پیرکس و هر قالب دیگه ای و حتی لیوان میتونید استفاده کنید این نوع دسر نیاز به این نداره که بطور کاملا از قالب جدا بشه
برای درست کردن پان اسپانیا ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود سه دقیقه با دور تند هم زن میزنیم تا کاملا کِرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر سرد را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده کمی هم زده سپس نشاسته و آرد را اضافه میکنیم و هم زده تا کاملا مواد یکدست بشه بعد مواد رو توی یک قابلمه ی کوچیک ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و مُدام هم میزنیم تا مواد غلیظ شود و از فرنی مقداری سفت تر بشه بعد از روی حرارت برداشته و همونطور که موادمون داغ هست ابتدا کره و بعد خامه و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه(من مقداری از مواد رو کنار گذاشتم حدود نصف لیوان تا در آخر با شکلات ذوب شده مخلوط کنم و روی دسر بریزم)بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه حالا مواد پان اسپانیا آماده ست کنار میزاریم و کف یک قالب رو که میتونید از هر قالبی استفاده کنید لازم نیست حتما قالب کمر بندی باشه از ظروفِ پیرکس هم میتونید استفاده کنید بعد بسکوییت پتی بُر رو کف قالب میچینیم وبعد یک لایه از مواد را روی بسکوییت قرار داده و بعد یک ردیف موز و مقداری گردو میریزیم روی مواد سپس لایه ی بعد به همین صورت بسکوییت،مواد پان اسپانیا،موز و گردو و لایه ی آخر رو بسکوییت و مواد دسر رو میریزیم من در آخر مقداری از مواد دسر رو با 80 گرم شکلاتِ ذوب شده مخلوط کردم و روی دسر ریختم که شما میتونید این قسمت رو حذف کنید بعد در یخچال به مدت 5 تا 8 ساعت قرار داده تا دسر کمی بسته بشه و مواد به خورد بسکوییت بره
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی 🦪 😋
▫️4، 5 تکه ماهی سالمون
▫️7، 8 عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
▫️7، 8 شاخه جعفری
▫️1 حبه سیر(اگر کوچک بود 2 حبه)
▫️نصف لیوان روغن زیتون
▫️1 قاشق چایخوری پر نمک
▫️فلفل سیاه
▫️1 عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا 10 دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#رشته_پلو_با_ميگو
مواد لازم
رشته پلويى
برنج
دارچين
ميگو
پياز
كشمش
زرشك
طرز تهيه
رشته پلويي رو كمي تو روغن تفت داده و بعد همراه با كمي پودردارچين لابلاي برنج آبكش شده ميذاريم دم بكشه ، ميگوي تازه رو شسته و كمي نمك زده و ميذاريم تو آبكش تا آب اضافيش بره و بعد توي روغن با حرارت تقريبا زياد بمدت سه چهار دقيقه سرخ ميكنيم و در همون حال روش پودر فلفل سياه ، پاپریکا و كمي هم گردليموعماني ميپاشيم.
ادويه مخصوص ميگو بزنين
موقع سرو هم ميگو رو با پياز داغ ، كشمش و زرشك و سيب زميني نگيني سرخ شده روي رشته پلو ميذاريم ، ميتونين هم لابلاش بذارين.
من رشته رو بعد از تفت دادن مستقيم ريختم لاي برنج ، رشته پلويي خيلي نازكه و با بخار كاملا نرم ميشه ، ولي ميتونين قبل از آبكش كردن به برنج اضافه كنين و بذارين يه جوش بزنه و بعد صاف كنين.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پخت “حلقه نان پرشده با مرغ”
⚡️مواد لازم برای حلقه نان پرشده با مرغ
〽️پنیر خامه ای:225 گرم
〽️کرفس خرد شده :یک ساقه
〽️مرغ سوخاری :سس مخصوص
〽️سینه مرغ پخته شده :2 تا 3 عدد
〽️خمیر کروسان آماده :دو بسته
🔆طرز تهیه حلقه نان پرشده با مرغ
ابتدا مرغ، کرفس، پنیر خامه ای و سس را با هم خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.خمیر را پهن کرده و آن را به شکل مثلث های یک اندازه برش زده و از قسمت راس آن ها را طوری بچینید که یک دایره وسط راس ها ایجاد شود.
روی قاعده هر خمیر مقداری از مواد را بریزید آن ها را رول کنید طوری که خمیر ها بعد از رول شدن کمی بهم بچسبند.همه رول ها را به همین شکل آماده کرده و برای 20 دقیقه در فری که با دمای 360 درجه فارنهایت گرم شده بپزید.بعد از اینکه سطح خمیرها طلایی شدآن را از فر خارج نموده و بعد از خنک شدن سرو نمایید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سيب_زميني_تنوري_باسالادتن_ماهي
مواد لازم:سيب زميني متوسط چهار عدد،تن ماهي يك عدد،لوبيا قرمز پخته يك سوم ليوان،ذرت كنسروي يا پخته نصف ليوان،فلفل دلمه اي قرمز دو ق غ،مايونز دو ق غ،ماست چكيده سه تا چهار ق غ،نمك و فلفل،پيازچه خرد شده دو عدد ،جعفري ساطوري سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ،سس تند يك ق غ
طرز تهيه:سيب زميني رو بيست دقيقه با آب و نمك بپزيد بعد مثل تصوير يك برش(+) بزنيد طوري كه تا ته نره و سيب زميني جدا نشه،بعد كمي روغن زيتون و نمك روشون بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه حدود چهل دقيقه بپزيد(زمان پختشو چك كنيد،بسته به سايز سيب زميني متغيره).
وقتي سيب زميني داخل فره،سالادتن ماهی رو آماده كنيد.تمام موادي كه براتون نوشتم رو مخلوط كنيد و بذاريد نيم ساعت داخل يخچال مزه دار بشه.
از سالاد روي سيب زميني تنوري كه گرمه بذاريد و نوش جان بفرماييد.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
بيـا اینجا ياد بگيــر چـجـوري قُــربون صَــدقه عـشقـــتْ بـري 👀💍♥️
کلیپ عاشقانه😻( @Vioolet_heart )
گیف عاشقانه👀💍 ( @Vioolet_heart )
پروفایل عاشقانه🚨( @Vioolet_heart )
بیو عاشقانه💞 ( @Vioolet_heart )
همشون رایگان دانلود کن🤪✨👆🏻
#آشپزی
💢طرز تهیه نان 3 رنگ سبزیجات برای 4 نفر
♨️4عدد تخم مرغ
♨️3فنجان سیب زمینی آب پز
♨️فنجان هویج آب پز
♨️500گرم اسفناج
♨️100 گرم کره
♨️2قاشق س خ سیر خرد شده
♨️نمک و فلفل: کمی
♨️ربع قاشق چای خوری جوز
♨️روغن زیتون
🎟طرز تهیه:
🌿سیر و اسفناج را در ماهی تابه با روغن زیتون مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.سپس از روی حرارت بردارید و دو عدد تخم مرغ به آن اضافه و خوب مخلوط کنید، کنار بگذارید
🌿هویج را پوره کرده و با نمک وفلفل مزه دار کنید،سپس از روی حرارت بردارید و تخم مرغ را به آن اضافه و کنار بگذارید.حالا سیب زمینی را پوره کرده و یک تخم مرغ همراه با نیمی از کره و جوز هندی اضافه کنید وبا نمک و فلفل مزه دار و کنار بگذارید
🌿فر را با حرارت متوسط گرم کنید.قالب را با بقیه کره چرب کنید.ابتدا پوره سیب زمینی اضافه کنید و روی آن را صاف کنید. بعد اسفناج را اضافه کنید.
🌿پوره هویج را اضافه و دوباره صاف کنید.اگر دوست دارید، لایه دیگری از سبزیجات درست کنید ، آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و 20 دقیقه بپزید.
🌿از فر خارج و بگذارید قبل از بیرون آوردن از قالب مدتی درآن بماند
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لیمو_عمانی_خونگی
مواد لازم:
لیمو ترش درشت و زرد یک کیلو
سرکه یک فنجان
نمک هم مقداری
طرز تهیه:
ابتدا لیمو ها رو شسته و خشک کنید بعد روش نمک بپاشید و به مدت یک روز کناری بزارید این کار برای اینه که پوست لیمو ها نازک بشه.
بعد از یک روز لیمو ها رو بشورید و داخل قابلمه ایی که اب و سرکه رو جوش اوردین بریزین و اجازه بدین یک دقیقه بجوشه بعد هم داخل ابکش بریزید امادیگه روش اصلا اب نگیرید
بعد از خنک شدن لیمو ها رو با خلال دندون چند تا سوراخ ریز بکنید که لیمو های من داخل عکس این سوراخ ها کاملا مشخصه این کار هم برای اینه که داخل لیمو ها هوا بره و زود خشک بشه و کپک نزنه و بعد هم روی پارچه ایی در افتاب پهن کنید بستگی به درجه هوا داره ولی (حدودا پانزده روز برای هوای این روز های تهران کافیه) بعد از این زمان لیمو ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار بدین تا کاملا خشک بشه .
بعد هم میتونید مقداری از اون رو خرد کنید و هسته هاش رو در بیارید و پودر کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔆نحوه درست کردن “کباب ترکی خانگی”
♨️مواد لازم
〽️گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد
〽️گوشت فیله گوساله:2 تکه
〽️فلفل دلمه:1 عدد
〽️قارچ:300 گرم
〽️پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
〽️سیر خرد شده:2 تا3 عدد
〽️سیب زمینی :2 عدد متوسط
〽️روغن:به مقدار کافی
〽️نمک و فلفل:به اندازه نیاز
🍥طرز تهیه
🏵ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند.در ظرف دیگری پیاز ، سیر ،قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را سرخ کنید. در ضمن برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید
🏵گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید. در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوندسیب زمینی ها را هم به صورت خلالی برش و با کمی آب نیم پز کنید. بعد از آب خارج کنید تاخشک شود. کمی نمک بپاشید، آنها را در روغن سرخ کنید
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف و یا لای نان سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔸نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپانگل 🧋😋
▫️1 لیتر شیر
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️1 لیوان آرد
▫️1 لیوان شکر
▫️2 ق غ پودر کاکائو
▫️1 پاکت شکلات تلخ (80 تا 100 گرم)
▫️100 گرم کره مارگارین
▫️1 لیوان آب سرد
🔸ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید. مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود. 1 لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید. سپس در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیکها بریزید که عالی میشود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دلمه_هویج
💢مواد لازم برای دلمه هویج:
هویج درشت :7 الی 8 عدد آب:به مقدار لازم روغن زیتون:3 قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده:500 گرم
پیاز خرد شده:یک عدد
دانه کاج:2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده:به مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده:60 گرم
نمک:به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده:به مقدار لازم
#طرز_تهیه:
💢هویج ها را پوست کنده و به ابعاد 80 الی 10 سانتی برش دهید.
آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
💢پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.
آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#همبرگر_خونگی
به اندازه 800 گرم گوشت چرخ کرده رو با 1 عدد پیاز درشت چرخ شده و نصف پیمانه آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ورز دادم و به اندازه نارنگی گلوله کردم تودستم و به اندازه یه نعلبکی پهن کردم و توی روغن سرخ کردم و بعد روش پنیر آمریکایی سفید گذاشتم و نون ها رو از قبل کمی تست کردم و روی نون همبرگر کمی سس تارتار زدم و همبرگر رو گذاشتم روش و روش گوجه حلقه ای و پیاز حلقه ای و کاهو گذاشتم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯