eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام دوستان عزیز صبحتون_سرشار_از_آرامش ☕😊 صبح زیبا تون بخیـر🌼🍃 امروزتون شاد شاد😊 آرامش با ارزش‌ترین😇 حس دنیاست💛 براتون یدنیا آرامش🌼🍃 یدنیا تنـدرستی🌼🍃 ویک عالمه خوشبختی 🌼🍃 و برکت آرزومنـدم🌼🙏🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ مواد داخلش👇👇 تخم‌ مرغ و شیر و نمک و فلفل و پنیر پیتزا ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 ▫️لوبیا سفید یک لیوان ▫️گوشت خورشتی 500 گرم ▫️پیاز یک عدد بزرگ ▫️گوجه فرنگی متوسط 2 عدد ▫️رب گوجه فرنگی دو.ق.غ ▫️فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک 🔸پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه(زردچوبه، پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم بپزه و جا بیفته. برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره بریزید، من لیمو عمانی ریختم میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید‌. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍷 😋 🔸درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد. توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم. برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍘 😋 🔸200 گرم سویا رو خیس داده و ابش رو بگیرد 1 عدد پیاز متوسط را رنده کنید و آبش رو بگیرید سویا و پیاز و دو عدد سیب زمینی و سه عدد سیر رو باهم توی غذاساز ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم آب سیب زمینی را نگرفتم یک عدد تخم مرغ اضافه کردم به همراه ادویه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا و کمی تخم گشنیز میتونید جعفری هم اضافه کنید همه رو با هم مخلوط کنین اگر توی دست راحت فرم دادین کافیه و احتیاج به تخم مرغ دیگه ندار مواد را خوب مخلوط کنید و مثل کتلت توی دست گرد کنید و توی روغن سرخ کنید تا مغز پخت بشه میتونید هر ادویه دیگه ای برای خوشبو شدن بهش اضافه کنید حتی میتونید فلفل دلمه ای هم رنده کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سالاد تبوله(لبنانی) 🍲 😋 فلفل به مقدار لازم بلغور گندم 1 فنجان آب (جوش) 1.5 فنجان نمک 1.5 ق چ گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان جعفری (تازه، ریز شده) 1 فنجان پیاز قرمز (چهار گوش خرد شده) 1/2 فنجان لیمو ترش 1 عدد روغن زیتون 2 ق س 🔸 بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید. در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید. این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍧 😋 🔸اول از همه یک و نیم لیوان شیر ( لیوان فرانسه دسته دار ) و با شش قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل و یک قاشق چایخوری پودر نسکافه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط کردم گذاشتم رو حرارت تا حل بشن تو این فاصله که اینا حل میشن دو قاشق غذاخوری نشاسته ( فرقی نمیکنه هر نوعی میشه ) و با یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد و تو یک سوم لیوان آب حل کردم بعد به باقی مواد اضافه کردم مدام هم زدم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه 🔸حدود ده دوازده عدد بیسکوییت پتی بور و پودر کردم یه مقدار ریختم تو گلاسه ها بعد روش دسر که از داغی افتاد و ریختم دور گلاسه هام موز گذاشتم بعد رو دسرم گردو خورد شده ریختم بعد باقی بیسکوییت و مجددا دسر بعدم روش پودر پسته ریختم و گذاشتم یخچال چهار پنج ساعتی بود بعدم سرو شد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍆 ▫️سه عدد بادمجان ▫️فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام ▫️گوجه دوعدد ▫️گوشت چرخ كرده يك پياله ▫️پياز يك عدد ▫️ماست چكيده يك ليوان ▫️سير چهار حبه ▫️نمك،فلفل قرمز،زردچوبه 🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸1- بادمجان، فلفل دلمه اي و گوجه را روي شعله گاز (با توری فلزی) يا زغال كباب كنيد و وقتي خنك شد پوست بكنيد. 🔸2- پياز را خلالی و سرخ كنيد. گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد وتفت بدهيد. سير،نمك،فلفل وزردچوبه را هم اضافه كنيد. 🔸3- فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته را نگيني خرد كنيد و به گوشت و پیاز اضافه كنيد و اجازه بدهيد آب گوجه كشيده شود. 🔸4- پوست بادمجان هاي كبابي را هم وقتي سرد شدند بگیرید و آنها را ريز خرد كنيد و داخل كاسه بريزيد. دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده ترش را اضافه كنيد هم بزنيد. ♦️دا خل ظرف سرو اول بوراني بادمجان را بریزید و پخش کنید. روی آن مخلوط گوشت و فلفل دلمه و گوجه را بريزيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 2عدد آرد الک شده 1پیمانه شکر 3/4پیمانه شیر 1/2پیمانه روغن 3/4پیمانه وانیل کمی بیکینگ پودر یه قاشق غذا چایخوری ابتدا تخم مرغ رو با وانیل می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا شکر حل بشه .شیر و روغن رو اضافه می کنیم و دو دقیقه هم می رنیم. ارد و بیکینگ پودر الک می کنیم و با مایع مخلوط می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه . مایع رو داخل ظرف چرب شده با ارده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد .کیک را از قالب در میاریم و می گذاریم کمی خنک بشود بعد کرم تارت رو روش می ریزیم و با میوه های دلخواه تزیین می کنیم . طرز تهیه کرم تارت یک لیوان شیر را با 2 قاشق.غ نشاسته ذرت و نصف ق چایخوری وانیل 2 قاشق.غ شکر هم زده و روی حرارت باشعله بسیارکم باقاشق چوبی مرتب هم زدم وقتی کمی غلیظ شود .نصف بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم وقتی کرم از حرارت افتاد نصف لیوان چند تا شاتوت و توت فرنگی رو میکس می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام‌ نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخکرده، کدو، بادمجان سیاه، فلفل دلمه، پیاز، پنیرتست ورقه ای.، رب گوجه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم برای کرپ ها: 4 تخم مرغ 225 میلی لیتر شیر 3 قاشق چای خوری کره ذوب شده 150 گرم آرد 00 نمک برای بشامل: 150 میلی لیتر شیر 20 گرم کره 20 گرم آرد جوز هندی برای پر کردن: خلال ژامبون پنیر خلال شده پنیر رنده شده طرز تهیه برای تهیه کرپ ها: تخم مرغ ها را با شیر ، کره ذوب شده ، آرد و نمک بزنید. کره را در قالب ذوب کرده و پاستلا بریزید. کرپ ها را از دو طرف بپزید. برای تهیه بشامل: شیر و کره را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آب شود. آرد را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و جوز هندی را اضافه کنید. باسیملا را در وسط کرپ ها پخش کنید و روی آن 2 لایه ژامبون و پنیر قرار دهید. بسته بندی های جیب ها را ببندید. جیب ها را به ماهیتابه منتقل کرده ، بشامل را روی آنها پهن کرده و پنیر رنده شده را بپاشید. این عمل را برای بار دوم تکرار کنید و جیب ها را کاملا با بشامل و پنیر رنده شده بپوشانید. در دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رو درست کنید و لذت ببرید مواد لازم پاستا پنه 250 گرم گوجه گیلاسی نیم کیلو پنیر خامه ای رامک 1 عدد نمک و فلفل سیاه و آویشن روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری تاپینگ پیتزا رامک 100 گرم کدو 2 عدد گوجه 2 عدد بادمجون 2 عدد فر 180 درجه نیم ساعت بچه ها پنیر خامه ای وزن 200 و 300 گرمی و تاپینگ پیتزا وزن 180 گرمی و 500 گرمی و 2 کیلویی داره نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌺آرزو میکنم 🌼دقایق امروز برایتان 🌺سرشـار از عـشق 🌸برکت و تندرستی باشد 🌼و به هر آنچه آرزویش را 🌸دارید برسید، روزتون زیبا 🌼
🍓 یخ قالبی 1 لیوان شیر 1 لیوان بستنی وانیلی یک لیوان توت فرنگی خرد شده و فریز شده 1 لیوان خامه فرم گرفته برای تزیین یخ و شیر را در مخلوط کن بریزید بستنی و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا همه مواد پودری و یکدست بشه. از مواد بچشید اگر تمایل داشتین از عسل یا انواع شیر ه ها برای شیرین‌تر کردنش استفاده کنید بلافاصله درون لیوان های سرو بریزید و با خامه یا بستنی تزیین کنید😋 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر سوخاری،پنیر پارمزان،پاپریکا،جعفری،پودر سیر،نمک و فلفل. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم : 200 گرم بیبی اسفناج(اگر نداشتید، می توانید از اسفناج خرد شده استفاده کنید.) کرنبری خشک به مقدار دلخواه انار درشت یک عدد گردوی کارامل شده به مقدار دلخواه کنجد سفید برای تریین به مقدار دلخواه مواد لازم برای سس: سس انار 3 قاشق سرپر سوپخوری سرکه بالزامیک 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 قاشق سر پر سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا انار را دانه کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و با سسس مورد نظر نوش جان کنید. طرز تهیه گردوی کاراملی روی شعله کم ،داخل ماهیتابه کمی کره و شکر و گردو ها را تفت می دهیم تا شکر آب شده و به گردوها بچسبد،ماهیتابه را تکان دهید تا گردوها نسوزد و بعد از اینکه شکر به گردو ها چسبید ،ماهیتابه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید ،گردوها سرد شود ،سپس به سالاد اضافه کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی 4عدد بادمجان 4عدد گوجه فرنگی 6عدد سیر 5 حبه نمک، فلفل،زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود. سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک پیمانه ارد نصف پیمانه شکر یک چهارم ق چ وانیل یک ق م بکینگ پودر دو ق پودر کاکائو روغن مایع یک سوم پیمانه یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه) روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه برای فر دما 180 هست نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از شب مانده مواد لازم 1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده) 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی) 4 عدد پیازچه ربز خرد شده جعفری و نعنا ریز خرد شده 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق چای خوری جوش شیرین طرز تهیه تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید نوش جان💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پیاز رو با گوشت چرخ کرده نمک فلفل و زردچوبه تفت بدین بزارین کنار لوبیا رو بزارین چند تا جوش بزنه آبکش کنید بعد سرخ کنید به مواد گوشت اضافه کنید بزارین با یک لیوان آب بپزه برنج رو آبکش کنید حالا یک کفگیر برنج یک کفگیر از مواد (گوشت و لوبیا) بریزین زعفران دم کرده بریزین روش همین کارو تکرار کنید تا تموم بشه در نهایت با کره و مقداری زعفران دم کنید (دقت کنید به لوبیا پلو اصلا رب نزنین ولی متیونین زمانی که گوشت رو تفت میدین گوجه خشک نگینی هم اضافه کنید ) نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای شنیسل مرغ سینه مرغ را سه لایه برش دادم.بعد بهش نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و روغن زیتون زدم گذاشتم نیم ساعت بمونه مزه دار شه. بعد سینه مرغ را بردارید و ابتدا در آرد سفید و بعد در آب خنک و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید، من همیشه برای شنیسل به جای تخم مرغ از آب استفاده میکنم و نتیجه عالی میشه.بعد از سرخ شدن شنیسل ها را روی دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافیش گرفته شه برای درست کردنش(برای چهار نفر) نیاز داریم به نصف بسته پاستای فرمی پاستا رو بجوشانید و آبکش کنید و کنار بزارید داخل یه تابه گود دو ق غ آرد و پنجاه گرم کره را ریخته و اجازه بدید کره آب شه بعد بهش شیر اضافه کنید و تند تند هم بزنید و بعد نمک و فلفل و پودر سیر و یکم جوز هندی اضافه کنید هم بزنید تا سس یه مقدار غلیظ شه. بعد بهش دویست گرم پنیر پیتزا اضافه کنید. من از پنیر پیتزای رامک استفاده کردم چون که هم طعم و بافت خوبی داره هم کشسانی بالایی داره و به خاطر نوع خاص بسته بندیش همه تازه میمونه بعد از اون هم برنید تا پنیر کاملا آب شه و در نهایت پاستای آبکش شده را هم اضافه کنید. بزارید دو سه دقیقه همه مواد با هم روی حرارت کم بمونه و بعد در ظرف مورد نظر ریخته به همراه شنیسل یا به تنهایی میل کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ماهی سفید ، 1عدد پیاز 1عدد سير 1حبه گردو خردشده 4 قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود ( گشنیز ، شوید ، جعفری و کمی شنبلیله ) 2 ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم 1 قاشق آلوچه نمک ، فلفل ، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید ( یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید . مواد داخل شکم ماهی پیاز ، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید . حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند . کف ظرف فر رو چرب کنید 2 عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین . ماهی را از داخل مواد خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده شده پرکنید . حالا شکم ماهی را با با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید . یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها ، داخل ظرف قرار دهید ، به صورتی که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد . یک استکان آب کف ظرف بریزید . می توانید مواد ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید . روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه قرار دهید . بعد از 45 دقیقه که از پخت ماهی گذشت ، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود . و 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯