eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 🌭 💎🎊💎 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮 😋 🔸اول فر روشن میکنیم و قالب های لوف رو روغن جدا کننده میزنیم بعد 5 تا تخم مرغ رو با 1/5 لیوان شکر و کمی وانیل میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یک لیوان آب ولرم و نصف لیوان روغن اضافه میکنیم در آخر 3 لیوان آرد الک شده یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر اضافه میکنیم و داخل قالبها میریزیم این مقدار مواد دو تا قالب میشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: یک پیمانه آرد معمولی یه پیمانه آرد سمولینا 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک چهارم پیمانه روغن نصف پیمانه آب همه موادو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر رو بازش میکنیم و وسطشو پنیر کیبی میزارین ، سرخش می کنیم ، با شربت بار (دستور در کامنت) میتونیم مزه دارش کنیم ، با پسته تزئینش می کنیم . نوش جان ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ما که خیلی شبیه غذای شمالی های عزیزِ فقط با این تفاوت که اونا گوشت چرخ کرده نمی ریزن و ما از سبزی های معطر مثل نعنا.پونه.ریحون استفاده می کنیم و اونا از چوچاق و خالواش بقیه ش کاملا شبیه هم هست 😍😍😍 اول بادمجونا رو با دُمش پوست می گیریم یه شکاف وسط ش می زنیم نمک می زنیم و حدود نیم ساعت می زاریم کنار که تلخی بادمجونا گرفته بشه🍆🍆 بادمجونا رو سرخ می کنیم می زاریم روی دستمال تا روغن اضافه ش گرفته بشه پیاز داغ می کنیم گوشت چرخ کرده رو خوب توی پیاز داغ تفت می دیم نمک .فلفل. زردچوبه و ادویه .رب انار و سبزی های معطر و گردوهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم وقتی مواد خوب تفت دادیم می زاریم کنار تا خنک بشه شکم بادمجونارو با مواد پر می کنیم و نصف مواد رو با مقداری آب روی حرارت می زاریم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و بادمجون و گوجه گیلاسی ها رو توی مواد می زاریم و حدود یکساعت با شعله ی خیلی کم می زاریم تا خورشت جا بیفته 😍 بعد نوش جان کنید😘 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که خیلی هم راحته☺️ 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 3 عدد فلفل سبز 400 گرم گوشت چرخکرده 400 گرم کلم 2 عدد هویج نمک و فلفل و آویشن و فلفل قرمز 3 ق غ روغن برای پوره سیبزمینی: 1 کیلوگرم سیبزمینی 50 گرم پنیر چدار 50 گرم کره نمک و فلفل و فلفل قرمز ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس پرتقالی فندقی لیوان استفاده شده 200 میلی=چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (میتوانید مقدار شیر را کم کنید و به جای آن آب پرتقال بریزید) 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان پر آرد(مقدار آرد کم نیست ، قوام مایه کیک غلیظ نمیشود) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 4_3 قاشق غذاخوری فندق خرد شده پوست رنده شده 1 عدد پرتقال(میشه حذف کرد) برای سس: نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨برخیز... آغوشت را از صبح پرکن... زندگی منتظر سلام های توست... سلام که میدهی...دنیا شروع می شود🌺 سلام... 😊صبحت بخیر دوست من🌹
سینه مرغ چرخ شده نیم کیلو تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری3 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر1 قاشق چای خوری آرد نخود چی یه قاشق مربا خوری پر روغن مایع به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سینه ی مرغ رو چرخ کنید سیر و پیازو رنده کنید جعفری رو ساتوری ریز کنید کنید همه ی ادویه هارو اضافه کنید تخم مرغ و آرد سوخاری و آرد نخود چی رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم حسابی مخلوط کنید من دو قاشق روغن مایع هم زدم بذارید یخچال دو ساعت بمونه بعد توی دست شکل بدید گرد یا بیضی من شکل بیضی حالت دادم(توی عکس ببینید ) و توی روغن فراوان سرخ کردم. پ.ن اگه موقع شکل دادن حالت چسبندگی داشت دستتونو با اب خیس کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
.ایشون « » جان هستن و احتمالا معرف حضور همگی 🙂😍 طرز تهیه خاصی نداره و کلا سلیقه ای هستش. من مرغ رو با آب و پیاز و ادویه جات دلخواهم میپزم . ریش ریشش میکنم . با پیاز فراوون و کمی فلفل دلمه سبز خوب تفت میدم ، ادویه و فلفل زیاد و کمی نمک میریزم ، بعد رب گوجه رو با کمی آب مرغ از صافی رد شده رقیق میکنم میریزم روی مواد و میذارم حسابی معاشرت کنن و اون آب تبخیر بشه. قارچ رو هم جدا تفت میدم برای لای ساندویچم . شما میتونین توی مواد بریزین و مخلوط کنین . به همین راحتی مرغ بندری تند و تیزتون حاضره که میتونین با هر چیزی دوست دارین ساندویچ خونگی و سالمتون رو درست کنین و نوش جون کنین💚 بندریا دستا تو هوا بالا✌🏻🤪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول مواد لازم به ازاي 4 نفر : 1. لوبيا چشم بلبلي به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري 2.گوشت گوسفندي به ازاي هر نفر 60 گرم 3 تكه 3. رب 3 قاشق غذاخوري 4.پياز 4 عدد متوسط 5.ادويه ، زعفران ، آلو خورشتي ، آبغوره ، به ميزان لازم برنج 4 پيمانه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم مواد لازم به ازاي 4 نفر : 1. لوبيا چشم بلبلي به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري 2.گوشت گوسفندي به ازاي هر نفر 60 گرم 3 تكه 3. رب 3 قاشق غذاخوري 4.پياز 4 عدد متوسط 5.ادويه ، زعفران ، آلو خورشتي ، آبغوره ، به ميزان لازم برنج 4 پيمانه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ب تیکه های مرغ نمک فلفل زردچوبه پاپریکا کمی زنجبی اویشن و روغن زیتون میزنم و میذارم چن ساعتی مزه دار بشه.بعد سرخشون میکنم.2تا پیاز خلالی شده روبا کره و روغن تفت میدم پیاز ک سبک شد فلفل زردچوبه و نمک میزنم تیکه های مرغ میچینم روش بعد 2تا ق سس مایونز رو با 2لیوان آب گرم مخلوط میکنم ب همراه زعفرون دم کرده میریزیم روی مرغا(تعداد مرغا اگ بیشتر بود آب اضافه کنید).میتونین آب خالی هم بریزین ولی اینجوری خیلی خوشمزه تره👌👌👌درشو بذارین تامرغا بپزه.یک ربع اخر چنتا ق از روغن مرغ بردارین 2تا ذغال رو بذارین رو شعله ک سرخ شه سر ی پیاله فویل بکشن بذارین وسط تابه ذغال بذارین روش و حالا آب مرغ بریزین رو ذغالا و سریع درشو بذارین تا دود کنه و مرغ طعم دود بگیره😋😋😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ارشیو غذا سه سوته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی کیم فقط با سه ماده😋 مواد تشکیل دهنده (برای 3 عدد): ✅ 150 گرم شکلات ✅ 200 گرم خامه قنادی ✅ 65 میلی لیتر شیر عسلی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا لوبیا پلو با مرغ خوردین؟🤗 خیلی خوشمزه میشه😍 مواد لازم:☺️ لوبیا سبز 500 گرم🎋 سینه مرغ 1 عدد🐓 هویج 2 عدد🥕 زنجبیل 1 ق.غ🥄 رب گوجه 3 ق.غ🥫 پیاز داغ 3 ق.غ🥣 نمک و فلفل به میزان لازم👌🏻 زردچوبه 1 ق.چ💛 دارچین نصف ق.چ👌🏻 چوب دارچین 1 عدد🎍 برنج 4 لیوان🍚 برای آب روغن 2 قاشق غذا خوری روغن،2 قاشق زعفران و 1 لیوان آب رو با هم مخلوط میکنیم.🍵 این لوبیا پلو هم اقتصادی تره هم خیلی خیلی خوشمزه است.😍 کنار این لوبیا پلو علاوه بر سالاد شیرازی و ماست،نوشابه هم خیلی میچسبه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🦓 (ورق بزنید) مواد لازم :👇 تخم مرغ : 4 عدد آرد قنادی : 2 پیمانه شکر : 1 پیمانه روغن : 1/2 پیمانه شیر : 1/2 پیمانه پودر کاکائو : 2 ق‌غ بکینگ پودر : 2 ق‌چ وانیل : 1/2 ق‌چ . نکات :👇 🔸برای اینکه مقدار موادتون دقیق تر باشه میتونید نصف مواد رو وانیلی درست کنید و نصف دیگه رو شکلاتی فقط موقع اضافه کردن آرد به مواد شکلاتی 2 ق‌غ از آرد رو بردارید به جاش 2 ق‌غ‌ پودر کاکائو اضافه و الک کنید (مجموع آرد و پودر کاکائو باید 130 گرم بشه). 🔸برای اینکه سطح روی کیکتون صاف در بیاد و ترک نخوره فرتون به مدت 7 دقیقه قبل ازینکه قالب رو داخل فر بزارید روشن کنید. 🔸برای فر های کوچک و برقی دمای 170 درجه به مدت 1 ساعت بزارید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه رولت گوشت و مرغ😋 مواد لازم براي 6 نفر: گوشت چرخ: 500 گرم پياز رنده شده: 2 عدد متوسط نمك: به ميزان لازم فلفل: يك قاشق چاي خوري سر خالي سينه مرغ ميكس شده داخل ميكسر: 400 گرم پياز رنده شده: 1عدد متوسط نمك: به ميزان لازم فلفل: نصف قاشق چاي خوري هويج تفت داده شده: 3 قاشق غذا خوري ساقه پيازچه كاردي شده: 3 عدد ريحان: 1قاشق غذا خوري نعناع: نصف قاشق غذا خوري فلفل دلمه نگيني شده : 1/5 قاشق غذا خوري كره آب شده براي روي رولت توجه:ابتدا به مدت 1 ساعت رو دماي 190 درجه سانتي گراد پخته شود و بعد از بيرون آوردن و باز كردن فويل دوباره هر طرف به مدت 10 دقيقه گريل شود❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا دمپخت مرغ درست کردی ؟ موادلازم مرغ - 600 گرم پیاز - 1 عدد هویج - 1 عدد برنج - دوم آب - سوم لوبیا - 1 قوطی روغن سرخ کردنی ادویه نمک را به مزه میل کنید بنابراین ابتدا آب جوش را روی برنج بریزید و آن را اینگونه بگذارید پیازها را سرخ کرده ، سپس مرغ و هویج را با نمک و ادویه بریزید بعد ، برنج را با آب پر کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ها کمی مهربانتر باش! حواست را با ساعتِ دلت کوک کن شاید یک نفر، تمام ِدیشبش‌ را به هوای صبح بخیرِ تو بیدار مانده باشد...💫🌸💕 روز نو مبارک 💛❣🍃 ❤️
خوشمزه و و 😍😍 مواد لازم: 500 گرم 4/5 فنجان آب 3 فنجان شکر 1/2 آب یک عدد لیمو 1 فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍢 😋 🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه (اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست) سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفند تمیزکردن گاز لعابی ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🌺 @khano_mane 🌺 🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
آرد سفید؛یک پیمانه آرد برنج؛یک پیمانه شیر یا آب؛یک دوم پیمانه گلاب؛دو قاشق غذاخوری تخم مرغ؛دو عدد شکر؛یک چهارم پیمانه روغن مایع؛یک چهارم پیمانه بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر وانیل؛نوک چاقو عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ زعفران دم کرده به مقدار لازم تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین وخوشمزه😍 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍨 😋👆 💞 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آشپزی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: آرد : يك پيمانه پودر قند : يك پيمانه روغن : يك پيمانه اسانس دلخواه چند قطره نون ميكادو 4/5 ورق طرز تهيه: اول آرد الك شده رو تو تابه تفت بدين تا بوي خامي اون گرفته شه بعد پودر قند الك شده رو اضافه كنيد و دوباره تفت بدين سپس روغن وقتي مواد كامل باهم مخلوط شدن زير گاز رو خاموش كنيد و چند قطره (3/4 قطره) اسانس اضافه كنيد من اسانس موز زدم چون خيلي ويفر موزي دوست داريم😁 همانطور كه تو عكسا ميبينيد از مواد روي نون ميكادو ميريزم و لايه لايه ادامه ميديم (موادتون نبايد خنك شه چون روي نون ها موج دار ميشه، داغ هم نبايد باشه چون نون رو خمير ميكنه) براي من 4لايه نون شد بعد يه جسم سنگين روش بزارين و نيم الي يك ساعت داخل يخچال بزارين سپس به سايز هاي مختلف برش بدين😍 اگر خواستين ويفر شكلاتي درست كنين دو قاشق غذاخوري از آرد رو كم كنيد جاش 2قاشق پودر كاكائو بزنيد. ، اين ويفر رو در ظرف در بسته نگهداري كنيد راحت تا يك هفته تازه ميمونه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
حلوا کفگیری تبریز آرد نیم کیلو کره 250 گرم روغن مایع 50 گرم پودر قند 300 گرم پودر هل 2 ق غ پودر بادام 250 گرم زعفران دم کرده غلیظ2 ق غ آرد را روی حرارت گذاشته و در حدی تفت دهید که فقط خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس کره و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته صبر می کنید تا خنک شود سپس پودر قند و هل را اضافه کرده مخلوط کنید در آخر پودر بادام را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در گوشه ظرف جمع کرده و فشار دهید. سپس با یک کفگیر از حلوا برداشته و در ظرف مورد نظر برگردانید. می توانید به نیمی از مواد زعفران دم کرده زده و حلوا را در دو رنگ تهیه کنید. قبل از اضافه کردن پودر قند بهتر است حتما حلوا کاملا سرد شود تا حلوا سفت نشود. بجای پودر بادام می توان از گردوی آسیاب شده هم استفاده کرد حتی ترکیب این دو با هم نیز تست خوبی خواهد داشت. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯