🔴بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورشتون آمادست،نوش جونتون😉😉
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آشپزی
کرانچی سیب زمینی ( رژیمی )
مواد لازم برای ۴ نفر :
۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده
نمک به میزان لازم
طرز تهیه😇
ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.
مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه درفربماند.
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.
رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ترافل شکلاتی😋
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کماج_تابه_ای
.مواد لازم
آرد برنج یک پیمانه
آرد گندم یک پیمانه
تخم مرغ دوعدد
آب گرم نصف پیمانه
گلاب دوقاشق غذا خوری
زعفران دم شده سه قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
روغن مایه نصف پیمانه
بکین پودر یک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر هل یک قاشق مربا خوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وباهمزن مرتب هم میزنیم تارنگش کرمی بشه بعد آب وگلاب وزعفران وروغن بهش اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تایکدست بشه بعد مواد خشک یعنی آرد برنج وگندم وبکین پودر ووانیل وپودر هل بهش اضافه میکنیم وانقدر هم میزنیم تایکدست بشه بعد داخل تابه کاغذ روغنی میزاریم ومواد داخلش میریزیم بعد درتابه رو میبندیم وروی حرارت میزاریم باشعله پخش کن وحرارت کم واجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد نیم ساعت درشو بازمیکنیم امتحان میکنیم اگه کیک پخته بود برمیگردونیم تا ده دقیقه هم طرف دیگه طلایی بشه وبعد ده دقیقه زیرشو خاموش میکنیم واز تابه جدا میکنیم وبرش میزنیم
نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شيريني_صدفي 🥯 😋
🔸١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده،
✅مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم.
بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم
✅برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
.
کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کلوچه_بهشتی
#مواد_لازم
نصف لیوان مخلوط روغن مایع و روغن زیتون
یک و نیم لیوان شکر
دو عدد تخم مرغ
یک و نیم لیوان شیر
یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
نوک قاشق وانیل
نوک قاشق نمک
حدود سه و نیم لیوان آرد (میتونید کم و زیاد کنید یه خمیر نرم باید به دست بیاد)
یک عدد زرده تخم مرغو یک قاشق روغن زیتون برای رومال
نمک و روغن و شکرو تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید بعد شیر روبهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . خمیر نباید سفت بشه یه خمیر نرم و لطیف باید به دست بیاد این خمیر احتیاج به استراحت نداره. در نهایت هر طور که خواستین بهش شکل بدید. این خمیر حتی مناسبه اینه که توش رو با خرما یا شکلات پر کنید.
داخل سینی فر بچینید و با قلم مو مخلوط زرده و روغن زیتون رو روش بمالید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید قرار بدید. حدود ۱۰ ال ۱۵ دقیقهزمان لازمه که پخته بشه. باز حواستون باشه همین که روش طلایی شد آمادست.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی با طبخ متفاوت!!
📌بادمجان،سوسیس،قارچ،ماکارونی،
سس گوجه فرنگی،آب،قرص عصاره گوشت،پنیر موتزارلا،فلفل
👩
💃
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پواچا
شیر ولرم دو لیوان
آب ولرم یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
نمک یک ق غ
شکر دو ق غ
خمیر مایه فوری دو ق غ و تخم مرغ یک عدد
آرد هفت تا هشت لیوان
برای روی پواچا یک زرده و یک ق روغن مایع و یک ق زعفران دم شده
اول شیر و اب ولرم رو داخل ظرف ریخته و خمیر مایه وشکر رو اضافه کرده صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل کنه بعد روغن مایع نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آرد رو تا جایی که به دست نچسبه اضافه می کنیم روی خمیر رو می پوشانیم و استراحت میدهیم حدود نیم ساعت بعد چونه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده روی میز کار پهن می کنیم وداخلش هر چی دوست داشیم مثلا پنیر با جعفری یا پنیر رو اسفناج یا سیب زمینی پخته که بهش نعناع نمک و فلفل زدیم یا هر مخلوطی که دوست داشیم می ریزیم واز هر دو طرف می بندیم و برمی گردانیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره می گذاریم و روشو با مخلوط زرده و روغن مایع و زعفران اندود می کنیم در طبقه وسط فر با دمای صدو نود بیست دقیقه زیرش پنج دقیقه روش می پزیم یک پواچای نرم بدست میاد که می تونیم داخلش چیزی نزاریم بعد پخته شدن برش زده وبا جعفروپنیر و گردو نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
حلوا
یک لیوان آرد
یک و نیم لیوان آب
دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید)
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
زعفران به مقداررلازم
اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#محلبی
#محلبی_قهوه
دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت.
اگه خواستید جای شکلات پودر کاکائو بریزید باید از همون مقدار از آرد کم کنید.آرد ذرت نداشتید آرد قنادی بریزید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کیک شیر✅
اول یه کیک ساده درست کنید (هر کیکی که بلدین)فقط قالبتونو جوری انتخاب کنید که نیازی به تعویض نباشه یا که از قالب کمربندی استفاده کنید.
بعد این که کیکتون پخت و از فر در آوردین بعد چند دقیقه که از داغی افتاد 1 یا یک و نیم لیوان شیر سرد روش بریزید.(کیک رو با یه سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید تا شیر رو کامل جذب کنه😅)
برای روی کیک 4ق غ نشاسته ذرت 5الی 6 ق غ شکر(بسته به ذائقه) 5 ق غ خامه صبحانه و 2 لیوان شیر رو مخلوط میکنید و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید وقتی احساس کردید داره سفت میشه شعله رو خاموش کنید و 1/2 ق چ وانیل بریزیو و هم بزنید و بلافاصله همون طور که داغه بریزید روی کیک و صافش کنید (یه تکون بدین کیک رو کافیه) چون خیلی زود خودشو میگیره.
روش رو تزیین کنید و بزارید داخل یخچال 4ساعت بمونه بعد برش بزنید و نووووش جان 😉😇😇😇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_تافی
مواد لازم برای ردیف اول :
5 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن
وانیل کمی
یک و یک چهارم پیمانه شیر خشک
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه:
اول مواد مایع رو خوب با هم مخلوط میکنیم و بعد مواد خشک رو الک و به مخلوط مایه اضافه و مخلوط میکنیم.
قالبو چرب میکنیم موادو داخل قالب میریزیم و میزاریم توی فر تا طلایی بشه
مواد لازم برای ردیف دوم:
سه چهارم پیمانه شیر عسلی
9 عدد پنیر کیبی
طرز تهیه:
مواد خوب با هم میزنیم و مخلوط میکنیم روی لایه ی اول میریزیم و میزاریمش توی فر تا سفت شه (نیازی نیس طلایی بشه همینکه خودشو بگیره کافیه)
بعد میزاریمش توی یخچال تا خنک بشه.
مواد لازم برای لایه سوم:
یک و یک چهارم پیمانه آب
دو بسته کرم کارامل
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری شیر خشک
طرز تهیه:
موادو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه، بعد آروم روی لایه دوم میریزیمش و برای چند ساعت میزاریمش توی یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش میدیم
نوووش جووونتون😍😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
اینم از زهره خاطره ها 😭
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
تلخ تر از این نمیشد😢
لحظه مرگ زهره فکور صبور
چند وقت پیش چه ارزویی برای بچش داشت 😭
بررسی آلبوم خاطرات
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
فیلم های دردناکی از خانواده مرحوم منتشر شد که هر دلی و به در میاره 😭
❌❌❌گناه همسرم گریبان دخترم را گرفت
۱۸سال قبل عاشق دختر زیبایی شدم به طوری که خوشبختی را فقط در چشمان او جست و جو می کردم آن روزها خانواده ام به شدت مخالف ارتباط من با آن دختر بودند و راضی به این ازدواج نبودند. اما احساسم بر عقل غلبه کرده بود. به خانواده ام می گفتم او دختر پاکی است و عشق بی آلایشی دارد چرا که ارتباط او تنها با من است آن هم به دلیل این که قصد ازدواج با یکدیگر را داریم! بالاخره به حرف هیچ کس گوش ندادم و با «سمیرا» ازدواج کردم.اما بعد از مدتی👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
میخوای متفاوت ترین و جدیدترین سبزه امسال و درست کنی؟😍💪
#سبزه درست کن که همه انگشت به دهن بمونن 🤪
بیا یادت بدم به روز ترین وجدید ترین سبزه ها را😎تازه موندگارم هست عالیه😍
#ماهی هاتم بنداز #داخلش 😍🐠🐟
👇👇👇http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پــرودگــارا
⭐️در این صبح دل انگیز
🌺آنچه را که بیصدا
⭐️از قلب عزیزانم گذر کرده
🌺در تقدیرشان قرار ده
⭐️تا لذتی دو چندان را
🌺برایشان به ارمغان بیاورد
⭐️صبحتون به لطافت گل
#پِلاپَتی
مواد لازم:
برنج خرده ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ،زعفران،به مقدار لازم
آرد ۱ پیمانه
طرزتهیه:
برنج رو پاک میکنیم،بعد میشوریم و مثل برنج کته میزاریمکه بپزه بعد که آبش شروع به خشک شدن کرده شکر و گلاب وزعفرون رو اضافه میکنیم،هم میزنیم،بعدخشک شدن کامل آب برنج رو دم میزاریم،بعد اگر ته دیگ داشت کاملاجدا میکنیم داغ داغ تو یه سینی بزرگ تر میریزم،بعد بهش کم کم آرد میپاشیم و تو دستمون میغلتونیم ،هم میتونید مثل کتلت درش بیارید هم مثل من قالب بزنید،بعد تموم شدن این مرحله تو تابه سرخش میکنیم...
نوش جونتون😊
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کیک_پرتقالی
تخم مرغ سه عدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکرسه چهارم لیوان
ماست سه قاشق غ خ
پوست پرتقال رنده شده یک ق غ خ
وانیل نصف ق چ خ
بکینگپودر یک ق چ خ
آرد دو لیوان و یک ق غ خ
پرتقال سه عدد
همه ی مواد به دمای محیط برسند.
قالب رو کاغذ روغنی بذاید و با کره خوب چرب کنیدهم دیواره هم کاغذ رو،پرتقال خونی یا معمولی رو برش های نازک بزنید و کف قالب بچیند و بذارید داخل فریزر تامواد کیک آماده بشه.
تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
شیر و ماست و روغن رو اضافه می کنیم و سی ثانیه هم میزنیم تا یکدست بشه.
آرد و بکینگپودر رو سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یک دقیقه تو یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه.
قالب رواز فریزر در بیارید و مواد رو داخلش بریزید و چند با بکوبید رو میز تا هوای اضافیش خارج بشه ،داخل فر که یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارید تا بپزه(حدود ۴۰تا۵۰ دقیقه)
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شکلات_مغزدار❤
شکلات_با_مغز_چای_ترش❤
شکلات_آجیلی❤
این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯