#غذا_با_مرغ
#خورشت_مسما_بادمجان
🔴 يه دونه پياز متوسط رو بريزيد تو تابه تا سبك بشه، فيله ها رو اضافه كنيد دو طرفش رو تا جايي كه تغيير رنگ بده تفت بديد،زردچوبه ،كاري،فلفل قرمز،نمك و رب رو هم تفت بديد،غوره و گوجه و (بادمجان سرخ شده رو كه با يكم آب ونمك و غوره گذاشتيد پخته )
رو به فيله اضافه كنيد و با يك استكان آب زمان بديد تا يك ربع هم فيله ها بپزه، و هم مزه ها تركيب بشه😋
بعد زعفرون رو اضافه كنيد و شعله رو خاموش كنيد، ميتونيد يكم گرد غوره هم اضافه كنيد.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_لوبیا_چشم_بلبلی با #سس_ریحان
سه فنجان لوبیا چشم بلبلی پخته، یک پیاز کوچک خرد شده، یک فنجان کرفس خرد شده، نصف فنجان فلفل دلمهای قرمز خرد شده
#سس_ریحان:
یک چهارم پیمانه سرکه سیب، سه قاشق ریحان تازه خرد شده یا یک قاشق ریحان خشک، سه حبه سیر له شده، یک قاشق عسل، یک پیمانه روغن زیتون فرابکر را با هم خوب مخلوط کنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
30.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مجلسی_بدون_فر
خب اول یه پیمانه آب رو با یه پیمانه شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و یه شربت یکدست آماده بشه
۲ قاشق کره رو ذوب کنید و بعد یه پیمانه آرد سمولینا داخلش بریزید
تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه
حالا شربت آماده شده و یه پیمانه شیر رو داخلش بریزید
مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برن
اونو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و یکدستش کنید
۲ پیمانه شیر رو با ۲ قاشق شکر ، ۲ قاشق نشاسته ذرت و یه قاشق آرد روی اجاق بزارید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ بشن و به قوام برسن
کمی هم عصاره وانیل یا وانیل شکری و ماست تازه داخلش بریزید و به خوبی اونا رو با هم میکس کنید
قبل اینکه کاملا سرد بشه داخل قالب روی لایه قبلی بریزیدش
یه ساعتی هم بهش زمان بدین تا سرد و هم دمای اتاق بشه
حالا برشش بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید
این هم از این دسر فوری و راحت
نوش جان💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزی_خانگی
داخل یه قابلمه آب رو به جوش بیارین
۵۰۰ گرم گوشت گردن بریزین
۵ دقیقه که جوشید، از قابلمه خارج کنین
داخل دیزی بریزین
یک پیمانه نخود
سه عدد گوجه فرنگی متوسط
یک عدد پیاز متوسط رنده شده
مقداری دنبه
آب جوشیده
اضافه کنین و با حرارت ملایم و روی شعله پخش کن اجازه بدین بپزه
یک ساعت آخر پخت
سه عدد سیب زمینی متوسط
بریزین
گوجه فرنگی و دنبه رو خارج کنین
کمی نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه
دو قاشق چایخوری مرزه خشک
یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
اضافه کنین و با گوشت کوب بکوبین
مواد کوبیده شده رو داخل دیزی بریزین
نوش جان 💖
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دسته گل قشنگــــ
🌷تقدیم به تک تک
🌸شما خوبان خدا
🌷لحظه هاتون گل افشان
🌸دلتون شـاد شـاد
♥️
عصرتون زیبا
#بادمجان_پلو_و_مرغ
اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با
حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم
نوش جان 💝
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_رول_کدو_بامرغ
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم.
براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم
نوش جان 💝
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_اصلی_پخت_سوسیس_تخم_مرغ
مواد لازم
6 سوسیس؛
6 تخم مرغ
نمک و روغن نباتی.
طرزتهیه
سوسیس ها را از وسط برش بزنید و آنها را تا کنید تا قلب درست شوند. انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید. یک تخم مرغ در مرکز هر قلب بریزید. نمک را مزه دار کنید.
5 دقیقه بپزید.
برش های کناری را برش دهید ، آنها را به صورت دایره ای ببندید و با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید و تخمها را در مرکز آن بریزید. 5 دقیقه بپزید.
نوش جان 💖
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_معجون_با_ژله
یک عدد موز و چند عدد مغز گردو و پنج عدد خرما و شکر و شیر + پودر ژله احیتاجه و ژلاتین
میتونید برای شیرینی دسر معجون بجای شکر از عسل هم استفاده کنید .
خوب من مثل همیشه اول قالبم رو با لیوان آب حجمش رو اندازه زدم که پنج پیمانه بود
اول یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا خوب شفاف بشه جنس قالبم هم پلاستکی بود یه مقدار روغن مایع به دستمال کاغذی آغشته کردم و خیلی کم چرب کردم قالبم رو بعد ژله رو ریختم توش و گذاشتم توی یخچال تا نیم بند بشه تو این فاصله دسر رو درست کردم
دو و نیم لیوان دیگه از حجم قالبم مونده سه ق غ پودر ژلاتین رو نصف پیمانه شیر ریختم و اسفنجی که شد بن ماری کردم تا شفاف بشه و خنک بشه
بعد یک عدد موز درشت رو خرد کردم + چند عدد گردو که با دست خرد کردم + پنج عدد خرما پوست و هسته جدا شده+ چهار ق شکر +با مخلوط کن مخلوط کردم بعد دوپیمانه شیر بهش اضافه کردم و بعد دو ق خامه صبحانه(میشه حذف کنید) و خوب مخلوط کردم
در اخر ژلاتین رو اضافه میکنیم
مخلوط که شد روی ژله نیم بند شده ریختم
میذاریم یخچال تا ببنده و خیلی راحت از قالب جدا شد
نوش جان 💝
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#تاس_کباب_اراکی
مواد لازم
چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم
هویچ : ٢ عدد
سیب زمینی :٢عدد متوسط
بِه :٢عدد
گوجه :١عدد
آب :٢لیوان
پیاز :١عدد بزرگ
آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه
نمك فلفل زردچوبه
طرز تهیه :
اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید
روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد
بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه
صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
#تهچین_ران_با_اسفناج
مواد لازم
۹ نفر
1 کیلو اسفناج تازه
4 عددپیاز
2 قاشق غذاخوری پر رب انار ملس یا ترش
2 عدد هویج
9 پیمانه برنج
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
2 قاشق آبلیمو
مراحل
اسفناج ها شسته خورد میشوند
برنج شسته و با سنگ نمک نم میشود
ران های مرغ اول یه آب جوشیده میشن وصاف میشن سپس با یه عددپیاز هویج حلقه شده ویک لیوان آب وکمی نمک و زردچوبه و آبلیمو نیم ساعت پخته میشن.دوست داشتین میتونین زعفرونم بزنین.
اسفناج ها رو داخل ماهی تابه کمی حرارت بدین تا آبش گرفته شه بعد روغن ریخته وکمی سرخ میکنیم
پیاز رو خورد کنین و تف بدین وزردچوبه و رب انار اضافه کنین و بعد به اسفناج ها اضافه کنین به اضافه ی نمک
برنج رو آبکش کنین ولی کمی زنده تر بردارین.کف قابلمه روغن بزنین،کمی زردچوبه بزنین،ران ها رو منظم بچینین و بعد روش یه لایه برنج بریزین وبا کفگیر خوب فشرده وصاف کنین.
حالا اسفناج ها رو اضافه کنین وپهن کنین روی برنج ها.وبعد بقیه برنج ها اضافه میشن پیاز خوب صاف و فشرده کنین.وبه مدت ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط روی گاز دم کنین.
نوش جان 💝
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃
سلام؛
سلام عزیزانم...
صبحتان گلباران...🌼🍃
برخیزید و آغوشتان را از صبح پر کنید،
آغاز شوید چون روزهای آفتابی،
جهان منتظر بانگ "سلام"های آشنای شماست...🌼🍃
اصلا سلام که میدهید دنیا شروع میشود...
پس عاشقانه و بلند سلام کنید به زندگی...
سلاااااااام🌼🍃
صبح بخیر زندگی لذتبخش...
صبح بخیر خورشید تابان...
صبح بخیر زمین مهربان...
صبح بخیر زمان پندآموز...
صبح بخیر دوست عزیزم...🌼🍃
روز و روزگارت پراز معجزات خداوند...
عزمات راسخ...
نیرویت بیپایان...
سلامتیات پایدار...
کامیابیات روز افزون...🌼🍃
دست یاری دهندهات پرتوان...
منبع بذل انرژی مثبتات پر فروغ باد...
"انشاءالله"🙏🌼🍃
#فیله_مرغ_پنیرپارمسان
مواد لازم براي 4 نفر
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد
نوش جان💝
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_جادویی
مواد لازم
تخم مرغ 4عدد
کره 1/2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
آرد سفید 1پیمانه
شیر 2پیمانه
عصاره وانیل 2قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود.
سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.
مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود .
از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید.
سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#غذا_با_مرغ
#غذای_نونی
#کوکو_مرغ_وسیب_زمینی
🔴سیب زمینی متوسط نیم پز و رنده شده 4 عدد، مرغ پخته وریز شده 1کاسه متوسط، پودر سوخاری ادویه دار 5ق غ، تخم مرغ 2عدد ،شوید تازه خرد شده 2_3 ق غ، نمک وکمی زردچوبه
🔴 همه مواد رو خوب مخلوط کرده دستتون رو خیس کرده وکمی از مواد رو شکل داده وسرخ کنین این کوکو برعکس کوکو سیب زمینی روغن جذب نمی کنه
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️استوریولادتحضرتعباس[ع]🌸
♥️استوریولادتحضرتعباس[ع]🌸
♥️اســـتـــوریولادتامــامســـجـــاد[ع]🌸
32.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی #بدون_فر
آرد نخودچی 220گرم(تقریبا دونیم پیمانه)، آرد سفید 3ق غ، روغن صاف 100گرم(تقریبا 1/2پیمانه)، پودر قند 100گرم(تقریبا 1/2 پیمانه)، پودر هل 1ق چ
( مقدار موادو میتونید با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید)
.
❎برای درست کردن روغن صاف ابتدا روغن جامد یا نیمه جامدو روی بخار کتری میزاریم تا آب بشه بعد از آب شدن 12ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده و روغن صاف آمادست
.
پخت شیرینی در فر
❎فر گازی دما 170درجه به مدت 20دقیقه
.
❎فر برقی یا (سولاردم، ماکروویو، تستر...)150درجه 20دقیقه
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯