eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دسته گل قشنگــــ 🌷تقدیم به تک تک 🌸شما خوبان خدا 🌷لحظه هاتون گل افشان 🌸دلتون شـاد شـاد ♥️ عصرتون زیبا
اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم نوش جان 💝 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم. براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم نوش جان 💝 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰 که بعد از خواب میبیند بچه هایی هستند که روی پسرش میکنند‼️ انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که.... روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 6 سوسیس؛ 6 تخم مرغ نمک و روغن نباتی. طرزتهیه سوسیس ها را از وسط برش بزنید و آنها را تا کنید تا قلب درست شوند. انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید. آنها را در تابه بپزید. یک تخم مرغ در مرکز هر قلب بریزید. نمک را مزه دار کنید. 5 دقیقه بپزید. برش های کناری را برش دهید ، آنها را به صورت دایره ای ببندید و با خلال دندان محکم کنید. آنها را در تابه بپزید و تخمها را در مرکز آن بریزید. 5 دقیقه بپزید. نوش جان 💖 🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد موز و چند عدد مغز گردو و پنج عدد خرما و شکر و شیر + پودر ژله احیتاجه و ژلاتین میتونید برای شیرینی دسر معجون بجای شکر از عسل هم استفاده کنید . خوب من مثل همیشه اول قالبم رو با لیوان آب حجمش رو اندازه زدم که پنج پیمانه بود اول یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا خوب شفاف بشه جنس قالبم هم پلاستکی بود یه مقدار روغن مایع به دستمال کاغذی آغشته کردم و خیلی کم چرب کردم قالبم رو بعد ژله رو ریختم توش و گذاشتم توی یخچال تا نیم بند بشه تو این فاصله دسر رو درست کردم دو و نیم لیوان دیگه از حجم قالبم مونده سه ق غ پودر ژلاتین رو نصف پیمانه شیر ریختم و اسفنجی که شد بن ماری کردم تا شفاف بشه و خنک بشه بعد یک عدد موز درشت رو خرد کردم + چند عدد گردو که با دست خرد کردم + پنج عدد خرما پوست و هسته جدا شده+ چهار ق شکر +با مخلوط کن مخلوط کردم بعد دو‌پیمانه شیر بهش اضافه کردم و بعد دو ق خامه صبحانه(میشه حذف کنید) و خوب مخلوط کردم در اخر ژلاتین رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روی ژله نیم بند شده ریختم میذاریم یخچال تا ببنده و خیلی راحت از قالب جدا شد نوش جان 💝 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم هویچ : ٢ عدد سیب زمینی :٢عدد متوسط بِه :٢عدد گوجه :١عدد آب :٢لیوان پیاز :١عدد بزرگ آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه نمك فلفل زردچوبه طرز تهیه : اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
مواد لازم ۹ نفر 1 کیلو اسفناج تازه 4 عددپیاز 2 قاشق غذاخوری پر رب انار ملس یا ترش 2 عدد هویج 9 پیمانه برنج زردچوبه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم 2 قاشق آبلیمو مراحل اسفناج ها شسته خورد میشوند برنج شسته و با سنگ نمک نم میشود ران های مرغ اول یه آب جوشیده میشن وصاف میشن سپس با یه عددپیاز هویج حلقه شده ویک لیوان آب وکمی نمک و زردچوبه و آبلیمو نیم ساعت پخته میشن.دوست داشتین میتونین زعفرونم بزنین. اسفناج ها رو داخل ماهی تابه کمی حرارت بدین تا آبش گرفته شه بعد روغن ریخته وکمی سرخ میکنیم پیاز رو خورد کنین و تف بدین وزردچوبه و رب انار اضافه کنین و بعد به اسفناج ها اضافه کنین به اضافه ی نمک برنج رو آبکش کنین ولی کمی زنده تر بردارین.کف قابلمه روغن بزنین،کمی زردچوبه بزنین،ران ها رو منظم بچینین و بعد روش یه لایه برنج بریزین وبا کفگیر خوب فشرده وصاف کنین. حالا اسفناج ها رو اضافه کنین وپهن کنین روی برنج ها.وبعد بقیه برنج ها اضافه میشن پیاز خوب صاف و فشرده کنین.وبه مدت ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط روی گاز دم کنین. نوش جان 💝 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃 سلام؛ سلام عزیزانم... صبح‌تان گلباران...🌼🍃 برخیزید و آغوش‌تان را از صبح پر کنید، آغاز شوید چون روزهای آفتابی، جهان منتظر بانگ "سلام"‌های آشنای شماست...🌼🍃 اصلا سلام که می‌دهید دنیا شروع می‌شود... پس عاشقانه و بلند سلام کنید به زندگی... سلاااااااام🌼🍃 صبح بخیر زندگی لذتبخش... صبح بخیر خورشید تابان... صبح بخیر زمین مهربان... صبح بخیر زمان پندآموز... صبح بخیر دوست عزیزم...🌼🍃 روز و روزگارت پراز معجزات خداوند... عزم‌ات راسخ... نیرویت بی‌پایان... سلامتی‌ات پایدار... کامیابی‌ات روز افزون...🌼🍃 دست یاری دهنده‌ات پرتوان... منبع بذل انرژی مثبت‌ات پر فروغ باد... "ان‌شاءالله"🙏🌼🍃
مواد لازم براي 4 نفر فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ طرز تهيه فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد نوش جان💝 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم تخم مرغ 4عدد کره 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه آرد سفید 1پیمانه شیر 2پیمانه عصاره وانیل 2قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود . از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید. سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🔴سیب زمینی متوسط نیم پز و رنده شده 4 عدد، مرغ پخته وریز شده 1کاسه متوسط، پودر سوخاری ادویه دار 5ق غ، تخم مرغ 2عدد ،شوید تازه خرد شده 2_3 ق غ، نمک وکمی زردچوبه 🔴 همه مواد رو خوب مخلوط کرده دستتون رو خیس کرده وکمی از مواد رو شکل داده وسرخ کنین این کوکو برعکس کوکو سیب زمینی روغن جذب نمی کنه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️استوری‌‌ولادت‌حضرت‌‌عباس[ع]🌸 ♥️استوری‌‌ولادت‌حضرت‌‌عباس[ع]🌸 ♥️اســـتـــوری‌ولادت‌امــام‌ســـجـــاد[ع‌‌]🌸
32.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد نخودچی 220گرم(تقریبا دونیم پیمانه)، آرد سفید 3ق غ، روغن صاف 100گرم(تقریبا 1/2پیمانه)، پودر قند 100گرم(تقریبا 1/2 پیمانه)، پودر هل 1ق چ ( مقدار موادو میتونید با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید) . ❎برای درست کردن روغن صاف ابتدا روغن جامد یا نیمه جامدو روی بخار کتری میزاریم تا آب بشه بعد از آب شدن 12ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده و روغن صاف آمادست . پخت شیرینی در فر ❎فر گازی دما 170درجه به مدت 20دقیقه . ❎فر برقی یا (سولاردم، ماکروویو، تستر...)150درجه 20دقیقه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
34.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزیِ کوکو: ۳۰۰گرم تخم مرغ: ۵عدد نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و پودرسیر: به مقدار لازم آرد: ۲ق.غ کاهو ریز خورد شده: ۳ق.غ مغز گردوی خوردشده: ۳ق.غ زرشک خام شسته شده که کاملا آبش رفته: ۲ق.غ روغن سرخ کردنی تمام توضیحات تو ویدیو داده شده پس اگه میخواین به کوکوی متفاوت و‌خوشمزه با به ته دیگ جذاب داشته باشید حتما تا آخر ویدیو رو ببینید😉 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
33.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤌😊 بچه ها با درست کردن این کیک مرغ میتونید توی مهمونیا تون کلی دلبری کنید سینه مرغ 2عدد پیاز 1 عدد سیر 3حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم گردو 150گرم خیارشور 100گرم پیازچه و جعفری 100گرم نان تست 2بسته . پنیر خامه ای 150گرم خامه صبحانه 100گرم سس مایونز 150گرم نمک،فلفل آویشن به میزان لازم 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون هیچ امکاناتی به راحتی و آسونی درستش کن🥰مناسب ، ، شکلات تخته ای پارمیدا تلخ مخصوص قنادی یک بسته شکلات تبلتی با طعم آلبالو نصف بسته شکلات سفید سکه ای ۱۰ عدد کمی هم برگه زردآلو خرد شده مغز بادام درختی،خلال پسته و بادام شکو دراژه قلب و رنگی 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ طعم متفاوت آرد قنادی ۲۷۰ گرم ۲ لیوان سر پر، تخم مرغ ۱ عدد، کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم، پودر قند ۲/۳پیمانه، روغن مایع ۱/۳ پیمانه، وانیل ۱/٢ ق چ، بیکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو ۱ ق غ، زعفران غلیظ دمکرده ۱ ق غ، پودر هل ۱ ق م، شکلات تخته ای بریلو برای تزئین 🔴 تخم مرغ و پودر قند رو هم میزنیم یا با دستی یا برقی تا کرم رنگ بشه بعد روغن صاف یا کره و روغن مایع رو اضافه میکنیم با همزن انقدر بزنید که کاملا سفید رنگ بشه بعد هم مرحله به مرحله آرد الک شده اضافه کنید به همراه وانیل و بیکینگ پودر رو میریزیم اول با لیسک هم بزنید تا جمع بشه بعد هم با دست خیلی کم ورز بدید که خمیر منسجم بشه خمیر این شیرینی خیلی لطیفه بعد هم سه قسمت کنید و به هر کدوم کاکائو پودر هل و زعفران بزنید و داخل نایلون بزارید و ۱ ساعت زمان بدید تا استراحت کنه بعد از اون پهن کنید و قالب بزنید. شعله پخش کن رو یک ربع قبل رو گاز بزارید تا داغ بشه قابلمه رو چرب کنید و شیرینی ها رو بچنید با فاصله دمکنی بزارید مدت ۱۵ دقیقه بعد که زیرش خیلی کم تغیر رنگ داد آمادس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی:۲۰۰گرم، پودر نارگیل:۲لیوان، شکلات تخته ای:۳۰۰گرم،روغن مایع:۱ق غ 🔴 پودر نارگیل را در ظرف بزرگی میریزیم و شیر عسلی را بهش اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر تقریبا سفتی به دست بیاد. وبعد با دستمون کامل ورز داده تا منسجم بشه. ✅داخل ظرف مستطیلی نایلون پهن میکنیم، شیرینی را داخل ظرف پهن کرده با پشت قاشق صاف میکنیم. یک ساعتی داخل فریزر گذاشته تا خودشونو بگیرن. ✅شکلات را به صورت بن ماری آب میکنیم، بهش یه ق روغن مایع اضافه کرده وشیرینی را از فریزر بیرون آورده برش میزنیم، و داخل ظرف شکلات آب شده گذاشته تا خوب به شکلات آغشته بشه و بعد از این مرحله شیرینی ها را روی توری قرار میدهیم تا شکلاتهای اضافیشون جدا بشه. ✅روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین میکنیم💚 بعداز سرد شدن داخل ظرف در دار میچینیم و در یخچال نگه میداریم، اگر تو محیط بمونه شکلات آب میشه و شیرینی شکل ظاهری خودشو از دست میده. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون وخوشمزه درست کنید💖 ✅ژله موزی: یک بسته ✅آب جوش برای حل کردن ژله:۱٫۵لیوان ✅پودر ژلاتین: ۳قاشق غذاخوری پر یا ۳۰گرم ✅شیر: ۱ لیوان ✅خامه صبحانه: ۲۰۰گرم ✅شکر: ۲قاشق غذاخوری ✅دنت موزی: ۲لیوان دسر رو پنج ساعت توی یخچال بزارید وبعد با نوک چاقو کناره هاشو آزاد کنید وفقط چند لحظه قالب رو داخل آب گرم بزارید .کمی تکون بدین ،وقتی احساس کردین کاملا ازاد شده،یک بشقاب رو مرطوب ودسر رو داخل بشقاب برگردونید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯