eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد موز و چند عدد مغز گردو و پنج عدد خرما و شکر و شیر + پودر ژله احیتاجه و ژلاتین میتونید برای شیرینی دسر معجون بجای شکر از عسل هم استفاده کنید . خوب من مثل همیشه اول قالبم رو با لیوان آب حجمش رو اندازه زدم که پنج پیمانه بود اول یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا خوب شفاف بشه جنس قالبم هم پلاستکی بود یه مقدار روغن مایع به دستمال کاغذی آغشته کردم و خیلی کم چرب کردم قالبم رو بعد ژله رو ریختم توش و گذاشتم توی یخچال تا نیم بند بشه تو این فاصله دسر رو درست کردم دو و نیم لیوان دیگه از حجم قالبم مونده سه ق غ پودر ژلاتین رو نصف پیمانه شیر ریختم و اسفنجی که شد بن ماری کردم تا شفاف بشه و خنک بشه بعد یک عدد موز درشت رو خرد کردم + چند عدد گردو که با دست خرد کردم + پنج عدد خرما پوست و هسته جدا شده+ چهار ق شکر +با مخلوط کن مخلوط کردم بعد دو‌پیمانه شیر بهش اضافه کردم و بعد دو ق خامه صبحانه(میشه حذف کنید) و خوب مخلوط کردم در اخر ژلاتین رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روی ژله نیم بند شده ریختم میذاریم یخچال تا ببنده و خیلی راحت از قالب جدا شد نوش جان 💝 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم هویچ : ٢ عدد سیب زمینی :٢عدد متوسط بِه :٢عدد گوجه :١عدد آب :٢لیوان پیاز :١عدد بزرگ آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه نمك فلفل زردچوبه طرز تهیه : اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
مواد لازم ۹ نفر 1 کیلو اسفناج تازه 4 عددپیاز 2 قاشق غذاخوری پر رب انار ملس یا ترش 2 عدد هویج 9 پیمانه برنج زردچوبه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم 2 قاشق آبلیمو مراحل اسفناج ها شسته خورد میشوند برنج شسته و با سنگ نمک نم میشود ران های مرغ اول یه آب جوشیده میشن وصاف میشن سپس با یه عددپیاز هویج حلقه شده ویک لیوان آب وکمی نمک و زردچوبه و آبلیمو نیم ساعت پخته میشن.دوست داشتین میتونین زعفرونم بزنین. اسفناج ها رو داخل ماهی تابه کمی حرارت بدین تا آبش گرفته شه بعد روغن ریخته وکمی سرخ میکنیم پیاز رو خورد کنین و تف بدین وزردچوبه و رب انار اضافه کنین و بعد به اسفناج ها اضافه کنین به اضافه ی نمک برنج رو آبکش کنین ولی کمی زنده تر بردارین.کف قابلمه روغن بزنین،کمی زردچوبه بزنین،ران ها رو منظم بچینین و بعد روش یه لایه برنج بریزین وبا کفگیر خوب فشرده وصاف کنین. حالا اسفناج ها رو اضافه کنین وپهن کنین روی برنج ها.وبعد بقیه برنج ها اضافه میشن پیاز خوب صاف و فشرده کنین.وبه مدت ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط روی گاز دم کنین. نوش جان 💝 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃 سلام؛ سلام عزیزانم... صبح‌تان گلباران...🌼🍃 برخیزید و آغوش‌تان را از صبح پر کنید، آغاز شوید چون روزهای آفتابی، جهان منتظر بانگ "سلام"‌های آشنای شماست...🌼🍃 اصلا سلام که می‌دهید دنیا شروع می‌شود... پس عاشقانه و بلند سلام کنید به زندگی... سلاااااااام🌼🍃 صبح بخیر زندگی لذتبخش... صبح بخیر خورشید تابان... صبح بخیر زمین مهربان... صبح بخیر زمان پندآموز... صبح بخیر دوست عزیزم...🌼🍃 روز و روزگارت پراز معجزات خداوند... عزم‌ات راسخ... نیرویت بی‌پایان... سلامتی‌ات پایدار... کامیابی‌ات روز افزون...🌼🍃 دست یاری دهنده‌ات پرتوان... منبع بذل انرژی مثبت‌ات پر فروغ باد... "ان‌شاءالله"🙏🌼🍃
مواد لازم براي 4 نفر فيله مرغ 400 گرم جعفري خرد شده 1 پيمانه پارمزان رنده شده نصف پيمانه نمك نصف ق چ فلفل به ميزان لازم سير خرد شده 1 عدد كره 2 ق غ طرز تهيه فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد نوش جان💝 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم تخم مرغ 4عدد کره 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه آرد سفید 1پیمانه شیر 2پیمانه عصاره وانیل 2قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود . از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید. سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🔴سیب زمینی متوسط نیم پز و رنده شده 4 عدد، مرغ پخته وریز شده 1کاسه متوسط، پودر سوخاری ادویه دار 5ق غ، تخم مرغ 2عدد ،شوید تازه خرد شده 2_3 ق غ، نمک وکمی زردچوبه 🔴 همه مواد رو خوب مخلوط کرده دستتون رو خیس کرده وکمی از مواد رو شکل داده وسرخ کنین این کوکو برعکس کوکو سیب زمینی روغن جذب نمی کنه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️استوری‌‌ولادت‌حضرت‌‌عباس[ع]🌸 ♥️استوری‌‌ولادت‌حضرت‌‌عباس[ع]🌸 ♥️اســـتـــوری‌ولادت‌امــام‌ســـجـــاد[ع‌‌]🌸
32.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد نخودچی 220گرم(تقریبا دونیم پیمانه)، آرد سفید 3ق غ، روغن صاف 100گرم(تقریبا 1/2پیمانه)، پودر قند 100گرم(تقریبا 1/2 پیمانه)، پودر هل 1ق چ ( مقدار موادو میتونید با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید) . ❎برای درست کردن روغن صاف ابتدا روغن جامد یا نیمه جامدو روی بخار کتری میزاریم تا آب بشه بعد از آب شدن 12ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده و روغن صاف آمادست . پخت شیرینی در فر ❎فر گازی دما 170درجه به مدت 20دقیقه . ❎فر برقی یا (سولاردم، ماکروویو، تستر...)150درجه 20دقیقه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
34.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزیِ کوکو: ۳۰۰گرم تخم مرغ: ۵عدد نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و پودرسیر: به مقدار لازم آرد: ۲ق.غ کاهو ریز خورد شده: ۳ق.غ مغز گردوی خوردشده: ۳ق.غ زرشک خام شسته شده که کاملا آبش رفته: ۲ق.غ روغن سرخ کردنی تمام توضیحات تو ویدیو داده شده پس اگه میخواین به کوکوی متفاوت و‌خوشمزه با به ته دیگ جذاب داشته باشید حتما تا آخر ویدیو رو ببینید😉 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
33.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤌😊 بچه ها با درست کردن این کیک مرغ میتونید توی مهمونیا تون کلی دلبری کنید سینه مرغ 2عدد پیاز 1 عدد سیر 3حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم گردو 150گرم خیارشور 100گرم پیازچه و جعفری 100گرم نان تست 2بسته . پنیر خامه ای 150گرم خامه صبحانه 100گرم سس مایونز 150گرم نمک،فلفل آویشن به میزان لازم 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون هیچ امکاناتی به راحتی و آسونی درستش کن🥰مناسب ، ، شکلات تخته ای پارمیدا تلخ مخصوص قنادی یک بسته شکلات تبلتی با طعم آلبالو نصف بسته شکلات سفید سکه ای ۱۰ عدد کمی هم برگه زردآلو خرد شده مغز بادام درختی،خلال پسته و بادام شکو دراژه قلب و رنگی 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۳ طعم متفاوت آرد قنادی ۲۷۰ گرم ۲ لیوان سر پر، تخم مرغ ۱ عدد، کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم، پودر قند ۲/۳پیمانه، روغن مایع ۱/۳ پیمانه، وانیل ۱/٢ ق چ، بیکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو ۱ ق غ، زعفران غلیظ دمکرده ۱ ق غ، پودر هل ۱ ق م، شکلات تخته ای بریلو برای تزئین 🔴 تخم مرغ و پودر قند رو هم میزنیم یا با دستی یا برقی تا کرم رنگ بشه بعد روغن صاف یا کره و روغن مایع رو اضافه میکنیم با همزن انقدر بزنید که کاملا سفید رنگ بشه بعد هم مرحله به مرحله آرد الک شده اضافه کنید به همراه وانیل و بیکینگ پودر رو میریزیم اول با لیسک هم بزنید تا جمع بشه بعد هم با دست خیلی کم ورز بدید که خمیر منسجم بشه خمیر این شیرینی خیلی لطیفه بعد هم سه قسمت کنید و به هر کدوم کاکائو پودر هل و زعفران بزنید و داخل نایلون بزارید و ۱ ساعت زمان بدید تا استراحت کنه بعد از اون پهن کنید و قالب بزنید. شعله پخش کن رو یک ربع قبل رو گاز بزارید تا داغ بشه قابلمه رو چرب کنید و شیرینی ها رو بچنید با فاصله دمکنی بزارید مدت ۱۵ دقیقه بعد که زیرش خیلی کم تغیر رنگ داد آمادس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی:۲۰۰گرم، پودر نارگیل:۲لیوان، شکلات تخته ای:۳۰۰گرم،روغن مایع:۱ق غ 🔴 پودر نارگیل را در ظرف بزرگی میریزیم و شیر عسلی را بهش اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا خمیر تقریبا سفتی به دست بیاد. وبعد با دستمون کامل ورز داده تا منسجم بشه. ✅داخل ظرف مستطیلی نایلون پهن میکنیم، شیرینی را داخل ظرف پهن کرده با پشت قاشق صاف میکنیم. یک ساعتی داخل فریزر گذاشته تا خودشونو بگیرن. ✅شکلات را به صورت بن ماری آب میکنیم، بهش یه ق روغن مایع اضافه کرده وشیرینی را از فریزر بیرون آورده برش میزنیم، و داخل ظرف شکلات آب شده گذاشته تا خوب به شکلات آغشته بشه و بعد از این مرحله شیرینی ها را روی توری قرار میدهیم تا شکلاتهای اضافیشون جدا بشه. ✅روی شیرینی ها را با پودر پسته تزیین میکنیم💚 بعداز سرد شدن داخل ظرف در دار میچینیم و در یخچال نگه میداریم، اگر تو محیط بمونه شکلات آب میشه و شیرینی شکل ظاهری خودشو از دست میده. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون وخوشمزه درست کنید💖 ✅ژله موزی: یک بسته ✅آب جوش برای حل کردن ژله:۱٫۵لیوان ✅پودر ژلاتین: ۳قاشق غذاخوری پر یا ۳۰گرم ✅شیر: ۱ لیوان ✅خامه صبحانه: ۲۰۰گرم ✅شکر: ۲قاشق غذاخوری ✅دنت موزی: ۲لیوان دسر رو پنج ساعت توی یخچال بزارید وبعد با نوک چاقو کناره هاشو آزاد کنید وفقط چند لحظه قالب رو داخل آب گرم بزارید .کمی تکون بدین ،وقتی احساس کردین کاملا ازاد شده،یک بشقاب رو مرطوب ودسر رو داخل بشقاب برگردونید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🥖 مواد لازم : آرد سفيد گندم ٣ ليوان (پیشنهاد می کنم از آرد سبوس‌دار استفاده کنین) بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري نمك نصف قاشق غذاخوري (داخل ویدیو یادم رفت از نمک فیلم بگیرم) روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري آب يك ليوان كامل 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ته دیگ خیلی خیلی ترد و عالیه حتما امتحان کنید و از نتیجه اش لذت ببرید 😍 دو ق ارد مقداری زعفران دمکرده نمک و زردچوبه نصف پیمانه آب همه باهم مخلوط و غلظتش هم که توی ویدیو مشخصه فقط کافیه روغن بریزی ته قابلمه و مواد روش و دربش رو بزارید یکی دو دقیقه صبرکن خودشو گرفت و حباب زد برتج و بریز روش و بزار دم بیاد شعله پخش کن هم بزاری که عالیه 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃 سلام؛ سلام عزیزانم... صبح‌تان گلباران...🌼🍃 برخیزید و آغوش‌تان را از صبح پر کنید، آغاز شوید چون روزهای آفتابی، جهان منتظر بانگ "سلام"‌های آشنای شماست...🌼🍃 اصلا سلام که می‌دهید دنیا شروع می‌شود... پس عاشقانه و بلند سلام کنید به زندگی... سلاااااااام🌼🍃 صبح بخیر زندگی لذتبخش... صبح بخیر خورشید تابان... صبح بخیر زمین مهربان... صبح بخیر زمان پندآموز... صبح بخیر دوست عزیزم...🌼🍃 روز و روزگارت پراز معجزات خداوند... عزم‌ات راسخ... نیرویت بی‌پایان... سلامتی‌ات پایدار... کامیابی‌ات روز افزون...🌼🍃 دست یاری دهنده‌ات پرتوان... منبع بذل انرژی مثبت‌ات پر فروغ باد... "ان‌شاءالله"🙏🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارده ١ليوان شيرخشك ١ليوان پودر قند ١ليوان . آسون تر ازين وجود نداره اگر خواستين ميتونين ١ق غ توش پودر كاكائو بزنين شكلاتي بشه بدون مواد نگهدارنده سالم تو خونه خودت درست كن 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامکوات 1 کیلو،شکر 1 کیلو، آب ۲ تا ۳ لیوان، زعفران ، هل به دلخواه، جوهر لیمو یا آب لیمو 🔴 کامکوات رو شستم و یه کم از سرشون برش دادم. می تونین برش بدین و یا حلقه ای کنین و یا همین طور درسته باشه ولی بهتره برای گرفتن تلخی و برای اینکه حالت چروکیده نگیره یه کم سرش رو برش بدین و با خلال دندون کمی سوراخ کنین . ۵ تا ۱۰ دقیقه توی آب جوشوندم و آبشو خالی کردم. ۲_ ۳ بار انجام دادم .زیاد این کار رو نکنین که کامکوات خراب میشه. دفعه آخر داخل آب سرد و همراه یخ قرار دادم تا ۳ ساعت . این بار هم باز هر چند دفعه آبش رو تعویض کردم . آب سرد و یخ باعث میشه شوک بشه و تلخیش بهتر خارج بشه . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم تا بجوشه. کامکوات رو اضافه و گذاشتم بپزه . (اگر کف بود جدا بشه) حدودا تایم پخت یک ساعت هست. اواخر پخت در صورت تمایل کمی زعفران ( و یا هل ) و جوهر لیمو اضافه کردم، این مربا چون میوه اش ترش هست کپک نمی زنه اما جوهر لیمو رو بابت براقیش اضافه کردم . اگر دوست داشتید خلال پسته هم می تونین بریزین . برای این مربا از ظرف رویی استفاده نکنین رنگش رو بد می کنه. ظرف لعابی خیلی بهتره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر ٢پیمانه (معمولا شکر دو برابر مقدار برنج است من ١/٥ پيمانه ريختم)، برنج نیم دانه ایرانی ۱ پیمانه، زعفران دم کرده غلیظ ۱ استکان، گلاب ۱ لیوان، خلال بادام ۵۰ گرم، کره ۲۵ گرم، دارچین، خلال پسته یا بادام 🔴برنج را چند ساعت بدون نمک خیس كردم. برنج را با ۷ پیمانه آب داخل قابلمه ريختم و روی حرارت زیاد گذاشتم. وقتی آب جوش اومد حرارت را ملایم کردم تا مغز برنج کاملا نرم بشه و برنج کاملا باز بشه. شکر را کم کم اضافه و هم زدم تا برنج و شکر کاملا مخلوط بشن. اگر سفت بود ۱ تا ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست بياد . بعد از اینکه کمی غلیظ شد، زعفران، کره هم دمای محیط،گلاب و نیمی از خلال بادام به شله زرد اضافه و هم زدم. بعد از چند دقیقه هم زدن درب ظرف را گذاشتم و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم ۱۵ دقیقه حرارت ببیند. وقتی جا افتاد حرارت را خاموش كردم و دم کنی روی آن گذاشتم. ۳۰ دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( مثلاً فر خاموشی که از چند ساعت قبل با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم شده باشد ) قرار دادم تا دم بکشد. بعد سرو کردم و تزئین کردم 💌تا برنج مغزپخت نشده شكر اضافه نكنيد چون برنج نمی پزه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرم این سالاد میتونه به عنوان یه وعده غذایی کامل هم استفاده بشه دیگه چی از این بهتر😎😎 خب بریم سراغ مواد اولیه سالاد که خیلی آسون و راحته این مقدار برای ۲ نفره: کاهو پیچ ۱ عدد متوسط ژامبون ۲۰۰ گرم تخم مرغ آبپز شده ۲ عدد خیار شور ۱تا ۲ عدد ساقه سبز پیازچه ۳ عدد سس مایونز ۱ق غ سس خردل ۱ق چ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🔴میتونید سس مایونز و خردل رو حذف کنید و به جاش از سس فرانسوی استفاده کنید. 🔴مقدار سس بستگی به سلیقه شما میتونه کم یا زیاد بشه. 🔴اگر کلا با سس مشکل دارید میتونید نصف قاشق سس و نصف قاشق ماست بریزید. 🔴حتما بزارید تو یخچال تا مزه ها خوب با هم ترکیب بشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینیم ودرشو میزاریم و شعله رو خیلی کم میکنیم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن. ⭕️⭕️ تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 نفر ✅جو پخته شده یک و نیم لیوان ✅هویج متوسط دو عدد ✅گوجه فرنگی پنج الی شش عدد ✅پیاز یک عدد ✅سیب زمینی یک عدد ✅فلفل دلمه ای نصف عدد ✅جعفری و گشنیز سه ق غ ✅ورمیشل چهار ق غ ✅رب دو ق غ ✅آب مرغ سه الی چهار لیوان ✅نمک،زردچوبه و فلفل ✅آب لیمو دو الی سه ق غ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯