#بادمجان_پلو_و_مرغ
اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با
حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم
نوش جان 💝
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_رول_کدو_بامرغ
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم.
براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم
نوش جان 💝
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_اصلی_پخت_سوسیس_تخم_مرغ
مواد لازم
6 سوسیس؛
6 تخم مرغ
نمک و روغن نباتی.
طرزتهیه
سوسیس ها را از وسط برش بزنید و آنها را تا کنید تا قلب درست شوند. انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید. یک تخم مرغ در مرکز هر قلب بریزید. نمک را مزه دار کنید.
5 دقیقه بپزید.
برش های کناری را برش دهید ، آنها را به صورت دایره ای ببندید و با خلال دندان محکم کنید.
آنها را در تابه بپزید و تخمها را در مرکز آن بریزید. 5 دقیقه بپزید.
نوش جان 💖
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_معجون_با_ژله
یک عدد موز و چند عدد مغز گردو و پنج عدد خرما و شکر و شیر + پودر ژله احیتاجه و ژلاتین
میتونید برای شیرینی دسر معجون بجای شکر از عسل هم استفاده کنید .
خوب من مثل همیشه اول قالبم رو با لیوان آب حجمش رو اندازه زدم که پنج پیمانه بود
اول یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا خوب شفاف بشه جنس قالبم هم پلاستکی بود یه مقدار روغن مایع به دستمال کاغذی آغشته کردم و خیلی کم چرب کردم قالبم رو بعد ژله رو ریختم توش و گذاشتم توی یخچال تا نیم بند بشه تو این فاصله دسر رو درست کردم
دو و نیم لیوان دیگه از حجم قالبم مونده سه ق غ پودر ژلاتین رو نصف پیمانه شیر ریختم و اسفنجی که شد بن ماری کردم تا شفاف بشه و خنک بشه
بعد یک عدد موز درشت رو خرد کردم + چند عدد گردو که با دست خرد کردم + پنج عدد خرما پوست و هسته جدا شده+ چهار ق شکر +با مخلوط کن مخلوط کردم بعد دوپیمانه شیر بهش اضافه کردم و بعد دو ق خامه صبحانه(میشه حذف کنید) و خوب مخلوط کردم
در اخر ژلاتین رو اضافه میکنیم
مخلوط که شد روی ژله نیم بند شده ریختم
میذاریم یخچال تا ببنده و خیلی راحت از قالب جدا شد
نوش جان 💝
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#تاس_کباب_اراکی
مواد لازم
چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم
هویچ : ٢ عدد
سیب زمینی :٢عدد متوسط
بِه :٢عدد
گوجه :١عدد
آب :٢لیوان
پیاز :١عدد بزرگ
آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه
نمك فلفل زردچوبه
طرز تهیه :
اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید
روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد
بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه
صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
#تهچین_ران_با_اسفناج
مواد لازم
۹ نفر
1 کیلو اسفناج تازه
4 عددپیاز
2 قاشق غذاخوری پر رب انار ملس یا ترش
2 عدد هویج
9 پیمانه برنج
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
2 قاشق آبلیمو
مراحل
اسفناج ها شسته خورد میشوند
برنج شسته و با سنگ نمک نم میشود
ران های مرغ اول یه آب جوشیده میشن وصاف میشن سپس با یه عددپیاز هویج حلقه شده ویک لیوان آب وکمی نمک و زردچوبه و آبلیمو نیم ساعت پخته میشن.دوست داشتین میتونین زعفرونم بزنین.
اسفناج ها رو داخل ماهی تابه کمی حرارت بدین تا آبش گرفته شه بعد روغن ریخته وکمی سرخ میکنیم
پیاز رو خورد کنین و تف بدین وزردچوبه و رب انار اضافه کنین و بعد به اسفناج ها اضافه کنین به اضافه ی نمک
برنج رو آبکش کنین ولی کمی زنده تر بردارین.کف قابلمه روغن بزنین،کمی زردچوبه بزنین،ران ها رو منظم بچینین و بعد روش یه لایه برنج بریزین وبا کفگیر خوب فشرده وصاف کنین.
حالا اسفناج ها رو اضافه کنین وپهن کنین روی برنج ها.وبعد بقیه برنج ها اضافه میشن پیاز خوب صاف و فشرده کنین.وبه مدت ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط روی گاز دم کنین.
نوش جان 💝
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃🌼🍃
سلام؛
سلام عزیزانم...
صبحتان گلباران...🌼🍃
برخیزید و آغوشتان را از صبح پر کنید،
آغاز شوید چون روزهای آفتابی،
جهان منتظر بانگ "سلام"های آشنای شماست...🌼🍃
اصلا سلام که میدهید دنیا شروع میشود...
پس عاشقانه و بلند سلام کنید به زندگی...
سلاااااااام🌼🍃
صبح بخیر زندگی لذتبخش...
صبح بخیر خورشید تابان...
صبح بخیر زمین مهربان...
صبح بخیر زمان پندآموز...
صبح بخیر دوست عزیزم...🌼🍃
روز و روزگارت پراز معجزات خداوند...
عزمات راسخ...
نیرویت بیپایان...
سلامتیات پایدار...
کامیابیات روز افزون...🌼🍃
دست یاری دهندهات پرتوان...
منبع بذل انرژی مثبتات پر فروغ باد...
"انشاءالله"🙏🌼🍃
#فیله_مرغ_پنیرپارمسان
مواد لازم براي 4 نفر
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد
نوش جان💝
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯