eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم آرد ۳۸۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم ◀️روغن رو صاف کنید یعنی بزارید روی بخار کاری تا ذوب بشه و بعد بزارید تو یخچال تا دوباره سفت بشه کره ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱ق غ پودر هل ۱ ق چ استاندارد معادل ۱ ق م ◀️اگه هل دوست ندارید میتونید به جاش از رنده پوست پرتقال یا پودر پوست پرتقال استفاده کنید رومال زرده تخم مرغ به همراه کمی از سفیده ۱ عدد ماست ۱ ق چ عسل ۱ ق چ زعفران غلیظ ۱ ق چ طرز تهیه کره همدمای محیط و روغن نیمه جامد رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید، پودر قند رو روش الک کنید. ابتدا با قاشق و بعد با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ، هل و زعفران رو بهش اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه هم بزنید بکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و چند ثانیه کنار بزارید تا روی ماست حباب بزنه، بعد به مواد قبلی اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. آرد رو که قبلاً الک شده اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید ◀️همینکه خمیر یکدست شد کافیه، به هیچ وجه ورز ندید چون باعث میشه خمیر به روغن بیفته و بعداً شیرینی خشک میشه ◀️این خمیر اصلاً نیاز به استراحت نداره و بلافاصله میتونید باهاش کار کنید ولی اگه تا ۲۴ ساعت هم تو یخچال نگهش دارید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۴-۳ میلیمتر پهن کنید با کاتر دلخواه برش بدید و در سینی که چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید برای رومال زرده تخم مرغ به همراه کمی از سفیده، زعفران، ماست و عسل رو با هم مخلوط کنید و خمیر رو باهاش رومال کنید. برای تزئین روش کنجد بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید در آخر اگه لازم شد گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی خوشرنگ بشه 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر هل نصف ق چ طرز تهیه روغن، پودر قند و پودر هل رو داخل کاسه بریزید و با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه آرد رو اضافه کنید و با دست مواد رو مخلوط کنید. خمیر حالت پودری داره و کمی خشکه میتونید دو بار از چرخگوشت رد کنید یا بین دو دست ماساژ بدید تا لطیف و منسجم بشه خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیر یکدست بشه بهتره خمیر یکی دو ساعت تو دمای محیط استراحت کنه ولی اگه فرصت ندارید میتونید بلافاصله ازش استفاده کنید به اندازه یه گردوی کوچک از خمیر بردارید و بین دو دست گرد کنید روش طرح بندازید و در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید در فر گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید بعد هز پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه و بعد از روی سینی بردارید 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 بقیه کلیپها اینجا⚡️⤵️⤵️⤵️⤵️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شربت: آب ۱ لیوان شکر ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران به میزان لازم آبلیمو ۱ ق چ آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید وقتی شکر حل شد و آب شروع به جوشیدن کرد گلاب، زعفران و آبلیمو رو بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بزارید بجوشه تا کمی قوام پیدا کنه. حرارت رو خاموش کنید و شربت رو کنار بزارید مواد میانی: گردو یا هر مغزیجاتی که دوست دارید ۲/۳ لیوان پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ هل ۱ ق چ پودر مغزیجات و پودر قند و هل رو بد هم مخلوط کنید مواد لازم برای خمیر: زرده تخم مرغ ۲ عدد کره یا روغن جامد ذوب شده ۲ ق غ شیر ۱/۴ لیوان وانیل نوک ق چ آرد ۱ لیوان زرده، شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه در نهایت خمیر اصلا نباید حالت چسبنده داشته باشه روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید به اندازه یه فندق بزرگ (۱۰ گرم) از خمیر بردارید یه کم هم روش بپاشید و به شکل دایره خیلی نازک پهن کنید یک قاشق مرباخوری از مواد مبانی وسطش بریزید و مثل بقچه اون رو بپیچید در ظرف چرب شده با کره یا روغن جامد کنار هم بچینید روی هر کدوم یه کم روغن جامد یا کره ذوب شده بریزید ظرف رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ بشه باقلوای داغ رو توی شربت خنک بندازید و بعد از ۵ دقیقه از شربت خارج کنید اگه دوست دارید شربت بیشتری به خوردش بره بزارید مدت بیشتری بمونه میتونید بزارید باقلوا سرد بشه و بعد توی شهد گرم بندازید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم برای خمیر تارت کره ۱۵۰ گرم(من از کره گیاهی استفاده کردم) پودر قند ۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ ق چ آرد ۳۰۰ گرم مواد لازم برای رویه تارت کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ آرد ۴۰ گرم گردوی پودر شده ۶۰ گرم طرز تهیه ابتدا خمیر تارت رو آماده میکنیم کره ی همدمای محیط و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید آرد رو کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و بعد با انگشتاتون خمیر رو جمع کنید به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید همینکه جمع و یکدست شد کافیه روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید تو این فاصله موار رویه تارت رو آماده کنید کره ی همدمای محیط و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید آرد و گردوی پودر شده رو اضافه کنید و با قاشق مواد مخلوط کنید. خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید و با کاتر گرد برش بدید داخل قالب تارت بزارید قالبهای تارت رو داخل سینی بچینید و با مواد گردویی پر کنید میتونید داخل تعدادی از تارتها مواد شیرینی نارگیلی بریزید که در پست قبل آموزش داده شده👇 انگشتتون رو چرب کنید و روی مواد نارگیلی رو مرتب کنید در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت قرار بدید بعد از پخت وقتی تارتها از حرارت افتادن براحتی از قالب جدا میشن. برای تزئین تارت گردویی یک مقدار شکلات ذوب شده و نصف یه گردو روش گذاشتم. این تارتها چون کره دارن باید تو یخچال نگهداری بشن 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡 میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃 فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳 بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
مواد لازم کنجد ۱ لیوان شکر نصف لیوان کره ۲۰ گرم طرز تهیه کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید. توی یه قابلمه ی دیگه شکر رو بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا آروم آروم ذوب و کاراملی بشه. بهتره در این حین بهش قاشق نزنید فقط هر چند وقت ظرف رو بچرخونید تا حرارت به همه ی قسمتها برسه. بعد از اینکه شکر تقریباً ذوب شد هم بزنید تا کاملاً یکنواخت بشه. کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بعد کنجد و به دلخواه کمی گردوی نگینی شده رو اضافه کنید(من گردو نریختم) چون کنجد سرده اولش مواد کمی سفت میشه ولی بعد که گرم شد، شکر کاراملی به راحتی به خورد کنجد میره و مواد مثل حلوا جمع میشه. ◀️اینجا خیلی مهمه که سرعت عمل داشته باشید بلافاصله مواد رو روی سینی که چرب شده با وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر پهن کنید و تا گرمه با چاقو خطوط برش رو روش بندازید. بعد ۵-۴ دقیقه که مواد خودش رو گرفت از قسمتهای که برش دادید براحتی از هم جداش کنید این سوهان خیلی ترد و خوشمزه ست و تو ظرف در دار و دمای محیط ماندگاری طولانی داره ◀️اگه احیاناً قبل از اینکه کارتون تموم بشه مواد سرد و سفت شد نگران نشید میتونید چند ثانیه تو ماکروفر بزارید تا دوباره شل بشه دستور با لینک کانال ارسال کن برا کدبانوهای دیگه🥳 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شیر : 4 لیوان نشاسته گل : 2 قاشق غذاخوری پر آرد : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 2 عدد شکر : 1 لیوان وانیل: 1/2 قاشق چایخوری کره : 50 گرم خامه : 150 گرم پودر کاکائو به دلخواه : 2 تا 3 قاشق غذاخوری گردو ، موز ، شکلات برای بین لایه ها به دلخواه بیسکویت : 1 الی 2 بسته از لیدی فینگر و یا پتی پور میشه استفاده کرد 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 طرز تهیه شیر را داخل قابلمه بریزید و نشاسته را اضافه کنید، مخلوط کنید و صبر کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. تخم مرغ، شکر و وانیل را حدودا 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرمی کشدار شود و به مخلوط شیر اضافه کنید. آرد رو هم روی این مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های شیر باز شود. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر خامه و کره را اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد. مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل 2 تا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه. این دسر را تک نفره هم میتوانید درست کنید در اینصورت لازم نیست کرم خیلی غلیظ شود. ته قالب کمربندی نایلون قرار دهید، اگر از قالب ساده استفاده میکنید دیواره ها را هم با نایلون بپوشانید تا بعدا خارج کردن دسر برایتان راحت باشد یا دسر را داخل ظرف پیرکس مستطیلی درست کنید و داخل ظرف برش بدید و سرو کنید هر طور برایتان راحتتر است یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم. کرمی که آماده کردیم رو می ریزیم. بعد دوباره بیسکویت می چینیم، در صورت دلخواه گردو و موز حلقه شده و شکلات میریزیم و دوباره روش کرم را اضافه می کنیم، همینطور تا بالای قالب ادامه میدیم. حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید. هر چی سرد تر هم باشه خوشمزه تره😍 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از ذاکرین
‌ 👀 پیشنهاد به مجری برنامه سمت خدا 😬 عجب زمونه ای شده 🙄 واکنش زن اول نجم الدین دیدنیه 😐😂👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b خود نجم‌الدین چ ذوقی میکنه😅👆
هدایت شده از ذاکرین
❌❌❌گناه همسرم گریبان دخترم را گرفت ۱۸سال قبل عاشق دختر زیبایی شدم به طوری که خوشبختی را فقط در چشمان او جست و جو می کردم آن روزها خانواده ام به شدت مخالف ارتباط من با آن دختر بودند و راضی به این ازدواج نبودند. اما احساسم بر عقل غلبه کرده بود. به خانواده ام می گفتم او دختر پاکی است و عشق بی آلایشی دارد چرا که ارتباط او تنها با من است آن هم به دلیل این که قصد ازدواج با یکدیگر را داریم! بالاخره به حرف هیچ کس گوش ندادم و با «سمیرا» ازدواج کردم.اما بعد از مدتی👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
آرد نخودچی مرغوب ۶۰۰ گرم روغن نیمه جامد ۲۸۰ گرم پودر قند با پودر شکر ۳۰۰ گرم پودر هل با زنجبیل ۲ ق چ (میتونید کمتر هم بریزید) ◀️میتونید ۵۰۰ گرم آرد نخودچی + ۱۰۰ گرم آرد سفید بریزید ولی من کلاً آرد نخورچی استفاده کردم طرز تهیه روغن، پودر قند و پودر هل رو با قاشق مخلوط کنید و بعد با دور تند همزن ۳-۲ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه آرد نخودچی رو یکباره با الک اضافه کنید با دست خمیر رو جمع کنید خمیر لطیفی بدست میاد روشو بپوشونید و ۳-۲ ساعت داخل یخچال بزارید ◀️این خمیر تا یک هفته داخل یخچال ماندگاری داره خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کنید کاتر رو داخل آرد نخودچی بزنید و خمیر رو برش بدید و در سینی چرب نشده کنار هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید ◀️زمانیکه بوی خوب نخودچی بلند شد یعنی شیرینی هاتون آماده ست ◀️این شیرینی اصلاً حساس نیست اگه موقع کاتر زدن دیدید چسبنده است و اذیت میشید میتونید آرد سفید یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید ◀️بجای کاتر زدن میتونید به اندازه یه فندق از خمیر رو تو دستتون گرد کنید و روش طرح بندازید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃گره سیزده از زندگیت باز شود  نغمه شوق به آهنگ دلت ساز شود  سوسن و سنبل و مریم همه تقدیم شما این بهار و صد بهارت  باگل آغازشود🌹☘ سیزده بدرتون شاد شاد😊
مواد لازم آرد ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۴ ق چ آبجوش ۲ ق غ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ عسل ۱ ق غ (دلخواهه و باعث میشه رنگ رولت کمی تیره تر بشه) خامه قنادی ۳۰۰ گرم قالب به سایز ۳۰ در ۴۰ طرز تهیه فر رو با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه و پنجره فر رو طبقه بالا قرار بدید ابتدا کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید ◀️بهتره تخم مرغها خنک باشن تا موقع جدا کردن زرده و سفیده دچار مشکل نشید سفیده ها رو به همراه نصف شکر دستور (۵۰ گرم) با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرن و وقتی کاسه رو برمیگردونید از کاسه نریزه بعد کاسه رو بزارید یخچال تا زمانیکه دوباره بخواید ازش استفاده کنید زرده ها رو به همراه باقیمونده شکر، وانیل و عسل با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه ◀️وسط کار حتماً چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعد از پخت کیکتون بوی زهم تخم مرغ نگیره در حین هم زدن آبجوش رو اضافه کنید اگه دوست دواشتید برای عطر بهتر رولت میتونید ۱ ق چ گلاب اضافه کنید مخلوط زرده ها رو به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و با همزن دستی خیلی آروم‌ مواد رو مخلوط کنید در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله به صورت پراکنید روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه مایه کیک رو راخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید قالب رو ۳-۲ بار روی میز بکوبید و بعد طبقه بالای فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد ۱۰-۸ دقیقه قرار بدید ◀️بلافاصله بعد از پخت کیک رو فر خارج کنید چون اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه ◀️اگه روش رنگ نگرفته بود ۱ دقیقه گریل رو روشن کنید وقتی قالب رو از فر درآوردید یه سینی یا یه یه پارچه روش لندازید ۱۵-۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفته روی یه پارچه ی دیگه پودر قند الک کنیدو کیک رو روش برگردونید، کاغذ روغنی رو جدا کنید و با همون پارچه کیک رو رول کنید نیم ساعت تا یکساعت بزارید کنار تا کاملاً سرد بشه خامه قنادی رو از فریزر توی یخچال بزارید تا یخش باز بشه خامه رو توی کاسه استیل یا شیشه ای بریزید و یکی دو دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره کیک رو باز کنید خامه رو روش بریزید و با پالت یا قاشق سطحش رو بطور یکنواخت صاف کنید خیلی آروم کیک رو رول کنید. میتونید توی همون پارچه یا توی کاغذروغنی بپیچید. چند ساعت توی یخچال بزارید و بعد به دلخواه تزئین کنید. به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌙 اعمال شب اول ماه مبارک رمضان ماه زیبا بر شما مبارک دلچسب تریت عمل در شب اول ماه مبارک زیارت مولا خضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام است. 📿 آرزوی توفیق بندگی در این ماه 💯 @sedzaker
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۹ توصیه عالی از آیت‌الله کشمیری برای ماه مبارک رمضان @sedzaker ┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
آرد ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۳۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱۰۰ گرم وانیلی ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۴ عدد(تخم مرغها باید خنک باشن) بکینگ پودر ۱/۲ ق چ طرز تهیه آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کنید سفیده رو به همراه نصف پودر قند هم بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه سفیده رو داخل یخچال بزارید تا وقتی دوباره بخواید ازش استفاده کنید زرده ها رو به همراه باقیمونده ی پودر قند و وانیل حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد اونها رو به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید مخلوط آرد رو به صورت پراکنده طی ۲ یا ۳ مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با لیسک یا همزن دستی خیلی آروم مخلوط کنید ◀️مراحل هم زدن خیلی مهمه پس خیلی دقت و حوصله به خرج بدید مایه کیک رو داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و با فاصله از هم داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید قیف بزنید و روش حسابی پودر قند بپاشید تا شیرینی ها بعد از پخت ترکدار بشه در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه ۱۰-۸ دقیقه قرار بدید اگه فرتون خیلی داغ روی ۲۰۰ درجه بزارید وقتی از فر در آوردید بزارید کاملا خنک بشه بعد از روی کاغذ بردارید روی یکی از شیرینی خامه فرم گرفته بزارید و یه شیرینی دیگه روش بزارید یکساعت توی یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد ۲ لیوان شکر ۱و ۱/۳ لیوان روغن مایع ۲/۳ لیوان پوره توت فرنگی ۱/۲ لیوان شیر یا آب ۲ ق غ تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه برای چرب کردن قالب ۱ ق چ روغن جامد رو با ۱ ق چ آرد مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنه و بعد باهاش حسابی قالب رو چرب کنید آرد و بکینگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید توت فرنگی رو پوره کنید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا وقتی مایه کیک آماده میشه فر هم گزم بشه تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه روغن، شیر و پوره توت فرنگی رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر هم طی ۳-۲ اضافه کنید و با همزن دستی آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر بزارید بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و وقتی خنک شد به دلخواه تزئین کنید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای این حلوا به ازای ۱ لیوان آرد نیاز داریم به نصف لیوان پودر قند یا پودر شکر و ۱۰۰ گرم که میشه حدود نصف لیوان مخلوط روغن جامد و کره ◀️حتماً از مخلوط روغن و کره استفاده کنید تا بافت حلواتون خوب بشه اگه فقط کره استفاده کنید یه کم سفت میشه و اگه فقط روغن جامد ممکنه تو محیط کمی شل بشه. ترکیب مساوی از این از کره و روغن عالیه یا اگه کره دوست ندارید حداقل ۱/۳ شو کره و بقیه شو روغن بریزید ◀️مخلوط روغن و کره رو کم کم اضافه کنید چون با توجه به جنس آرد ممکنه روغن کمتری مصرف بشه ◀️به هیچ وجه از روغن مایع استفاده نکنید مواد لازم آرد قنادی ۳ لیوان پودر قند یک و نیم لیوان پودر هل ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ مخلوط روغن جامد و کره حدود یک و نیم لیوان معادل ۳۰۰ گرم البته همونطور که گفتم با توجه به جنس آرد ممکنه روغن کمتری مصرف بشه طرز تهیه آرد رو داخل تابه الک کنید و با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه اون رو از روی حرارت بردارید و پودر قند رو بهش اضافه کنید حالا مخلوط آرد و پودر قند رو الک کنید بعد مخلوط روغن و کره که روی بخار کتری ذوب شده رو همونطور داغ کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد آرد بره. وقتی نصف بیشتر روغن رو اضافه کردید بقیه شو قاشق قاشق اضافه کنید و با دست مواد رو کمی ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه و وقتی گلوله ش میکنید ترکی روش نباشه خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمتش پودر هل اضافه کنید بعد خمیر رو کف ظرف یا سینی پهن کنید ◀️اگه از سینی استفاده کنید موقع در آوردن حلوا کارتون خیلی راحتتره سطح خمیر رو صاف کنید بعد یک ربع داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره به قسمت دوم خمیر پودر کاکائو اضافه کنید و اگه خیلی سرد شده بود ۱۰ ثانیه روی بخار کتری یا داخل ماکروفر بزارید تا کمی گرم بشه ◀️لازم نیست داغ بشه وقتی قسمت سفید خودش رو گرفت خمیر شکلاتی رو روش پهن کنید، سطحش رو صاف کنید و حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره و بعد به سایز دلخواه برش بدید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
📸 اعمال مستحب شب و روز اول ماه رمضان @sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
ec4beed1c5e1d1b453b1234441a90cb779ef00b4_۲۰۲۲_۰۴_۰۲_۱۳_۲۵_۳۷_۹۳۲.mp3
532.7K
🎙 توصیه‌ای کارساز در شب اول ماه مبارک رمضان🌙 🔰 اللهم عجل لولیک الفرج ✍ تخریب‌چی @sedzaker
من یه کیک کوچیک تو قالب گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر درست کردم برای این مقدار مواد میتونید از قالب میان تهی به قطر ۲۳ استفاده کنید اگه میخواید کیکتون بزرگتر باشه میتونید مواد رو ۲ برابر کنید و از قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا قالب میان تهی به قطر ۲۸ سانتیمتر استفاده کنید. آرد ۱ لیوان تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲/۳ لیوان هویج ۱ لیوان(با رنده درشت یا رنده متوسط رنده کنید، تو لیوان فشرده نکنید) وانیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ روغن ۱/۳ لیوان (اگه میخواید ساده و بدون کرم پنیری سرو کنید ۱/۲ لیوان روغن بریزید) گردوی نگینی شده مقداری(دلخواه) کرم پنیری پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم خامه قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند ۱ ق غ طرز تهیه آرد، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده ۳ بار الک کنید تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی کشدار پیدا کنه. حتماً بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره. روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. هویج رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق خیلی آروم مخلوط کنید. مواد خشک رو طی ۲ مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی هم بزنید، همراه مرحله دوم گردو رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی بندازید یا با روغن جدا کننده چربش کنید و مایه کیک رو توش بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاده کرده و کیک رو از قالب خارج کنید. برای درست کردن کرم پنیری خامه قنادی رو از فریزر تو یخچال بزارید تا یخش کاملاً بلز بشه بعد با دور تند هم بزنید تا فرم‌ بگیره پنیر و پودرقند رو ۳-۲ دقیقه هم بزنید بعد به خامه فرم گرفته اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه. وقتی کیک کاملاً سرد شد با کرم‌ پنیری اون رو کاور کنید و به دلخواه تزئینش کنید. 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد ۱ لیوان شکر ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۴ ق چ عسل ۱ ق چ (دلخواه) آب یا شیر ۱/۴ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق چ مواد میانی شکر ۱/۲ لیوان خامه ۲ ق غ پر (خامه باید همدمای محیط باشه یا میتونید کمی آب گرم بهش اضافه کنید) کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق چ طرز تهیه کف قالب ۲۵ در ۳۵ کاغذ روغنی بندازید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید توی یه کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجبم بشه ◀️حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره آب یا شیر، روغن و عسل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله به صورت پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه ۲ قاشق از مواد بردارید رو بهش پودر کاکائو اضافه کنید مایه کیک رو داخل قالب بریزید، مواد شکلاتی رو داخل قیف بریزید و روی کیک طرح بندازید قالب رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه بعد از پخت وقتی کمی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و اون رو از قالب خارج کنید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بزارید خنک بشه بعد اطرافش رو برش بدید و کیک رو به سایز دلخواه برش بدید ◀️از اونجاییکه ۲ لایه کیک روی هم قرار میگیره بهتره همه ی برشها یک اندازه باشن برای مواد میانی شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزارید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد حرارت رو کم کنید و هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا حرارت به همه جاش برسه وقتی بیشتر شکر ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنید تا کاملاً ذوب بشه کره رو اضافه کنید و وقتی آب شد، خامه و پودر کاکائو رو اضافه کنید اگه خامه سرد باشه مواد سفت میشه ولی اگه چند دقیقه صبر کنید در اثر حرارت دوباره شکر آب میشه بهتره خامه همدمای محیط باشه یا کمی آب گرم‌بهش اضافه کنید که این مشکل پیش نیاد وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید وقتی مواد میانی ولرم شد اون رو داخل قیف بریزید و روی یک لایه کیک از مواد میانی بریزید و یک لایه دیگه کیک روش بزارید تی تاپ خوشمزه مون آماده ست نوش جونتون😋 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍤میگو پلو با نخود فرنگی 🍛مواد لازم برنج 500 گرم نخود فرنگي پخته 250 گرم ميگوي تميز شده 200 گرم پياز متوسط 1 تا 2 عدد نمک،فلفل وادويه به دلخواه گوجه فرنگي 2 تا 3 عدد زعفران به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم کره 25 گرم 🍛طرز تهیه پياز را خلال کنيد و در ماهيتابه اي با کمي روغن مايع مخصوص سرخ کردني سرخ کنيد. گوجه فرنگي هاي نگيني خردشده را نيز اضافه کنيد و بعد نخود سبز پخته، نمک، فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه کنيد.بعد از دم کشيدن در ظرف مخصوص بکشيد و روي آن را با پياز سرخ کرده و گوجه فرنگي نگيني شده تزيين کنيد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯