eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱عددشیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید وبه مخلوط اضافه کنید ودرآخر پودر ژلاتین روکه بن ماری کردید وبه دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
🫧 تو باعث میشی فکر کنم ، هنوز ارزش کردن داره...
یک خوشمزه و خوشگل در کنار پلوی زعفرانی دم کردم. کشمش پلویی رو تفت دادم،زرشک رو با کمی شکر(اختیاری )تفت دادم. خلال پرتقال رو که قبلا تلخیشو گرفتم( تو پیج توضیحش هست) و باشکر و کره تفت دادم(روغن ) و بعد از دم کشیدن با برنج مخلوطش کردم و خلال پسته هم روی همه ی مواد ریختم. بلدرچین رو بازعفران ،پیاز،کرفس،پختم و سرخ کردم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک و نیم لیوان شکریک و نیم لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دولیوان اردیک قاشق غذاخوری بکینگ پودر کمی وانیل ۵۰گرم پودرکاکائو ۳عددتخم مرغ ابتدا شیر و روغن وشکر رو باهمزن میزنیم بعد پودر کاکائو رو الک میکنیم کمی باهمزن هم میزنیم بعد یک لیوان از این مواد رو برداشته و کنار میزاریم بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم باهمزن کمی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار و ارد و بکینگ پودر که باهم مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد کم کم اضافه و با لیسک هم میزنیم کف و دیواره هاش قالب رو چرب میکنیم کف قالب کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو میریزم و تو فر از قبل داغ شده به مدت ۵۰دقیقه میزاریم تا بپزه بعد که پخت داغ داغ از قالب در میاریم کاغذروغنی رو جدامیکنیم قسمت قله ای کیک رو برش میدیم ودوباره توقالب میزاریم واون یک لیوان سسی که نگه داشتیم رو با قاشق همه جای کیک میریزیم و میزاریم به خورد کیک بره بعد از یک ساعت از قالب دراورده و برش میدیم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
آلو_قیمه ابتدا یک عدد پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم وقتی رنگ پیاز یه مقدار تغییر کرد چهارصد گرم گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه مقدار با هم تفت بخورن بعد زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی و سه قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و دوباره گذاشتم همه ی مواد باهم تفت بخورن،من برای اینکه خورشتم تلخ نشه همیشه لیمو رو میشکنم و داخل لیمو رو به خورش اضافه میکنم فقط یه لیموی سالم رو برا قشنگی میندازم داخلش،بعد یه مقدار آب بهش اضافه کردم و دو تا چوب دارچین هم انداختم داخلش و حرارت رو ملایم کردم یک ساعت آخر هم آلو و لپه هایی رو که از قبل پختم به خورشتم اضافه کردم،و ده دقیقه آخر هم سه قاشق زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم پس زمینه ی عکس خودتون صدای رعدوبرق و بارون بهاریو تصور کنید و لذت ببرید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
چغاله بادام : 400 گرم گوشت خورشتی : 400 گرم نعنا و جعفری : نیم کیلو نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عددابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت بدید بعد به خورشت تون اضافه کنید در آخر نمک رو هم اضافه کنید( اگر دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته . 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته و‌خوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه و‌گوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
خيلي سادست:دو ليوان شكر+سه چهارم ليوان آب+سه ق غ عسل رو داخل يك قابلمه كوچيك بجوشونيد ،حدود ده دقيقه تايكربع.بعد ها رو كه از قبل شستيد و كاملا خشك كرديد و به سيخ چوبي زديد(عكس دوم) در اين شربت كه نسبتا غليظه بزنيد (همون موقع كه داغه) و روي يك ظرف يا فويل كه كمي چرب كرديد بذاريد تا خنك و آبنباتي بشه.فقط اينو بگم كه تا تازست بايد خورده بشه چون بمونه توتفرنگي آب ميندازه.فوق العادست راستي ميتونيد همون اول چند قطره رنگ خوراكي قرمز به شربت اضافه كنيد كه رنگش قرمز بشه ولي من تا جاي ممكن از رنگهاي خوراكي استفاده نميكنم. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برخیز که پاییز تو را می خواهد این صبح دل‌آویز تو را می‌خواهد تا چشم گشوده ای به مهر سحری خورشید دل‌انگیز تو را می‌خواهد سلام، روزتون بخیر و شادی🌹🍂🍃🍃 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
خب واسه هر نفر به صد گرم آردو و یک عدد تخم مرغ نیاز داریم من دویست گرم آرد گذاشتم و دوتا تخم مرغ بعد دیدم خمیرش هنوز سفته دوتا تخم بلدرچین هم اضافه کردم بعلاوه نمک و فلفل سیاه و آویش همین همه رو ورز دادم یکم بعد گذاشتم تو نایلون کمی استراحت کنه بعدش چشمتون روز بد نبینه مگه خمیرش باز میشد باز کردنش با وردنه سخت بود چون باید خیلی نازک میشد منم وسیله مخصوصشو نداشتم خلاااصه تجربه جالبی بود ااین خمیرو به هر شکلی میتونید در بیارید البته اگه وسیلشو داشته باشید . بعد باید چند ساعت بمونه تا خشک بشه.دیشب ورقه ها رو درست کردم امروز استفاد کردم. مثل اماده ها چند دقیقه تو اب جوش و نمک و کمی روغن بجوشه تا نرم بشه.موادشم که دیگه دلبخواهه معمولا گوشت چرخ کرده و قارچ و سس گوجس و ادویه مخصوص بعلاوه سس بشامل بین لایه ها و پنیر پیتزای فراوون. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بستنی وانیلی ۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کمپوت آناناس یک قوطی پودر ژله آناناس ۲ بسته پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد نصف پیمانه آب جوش دو لیوان بستنی را از قبل در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی نرم شود و بعد به همراه خامه، با همزن خوب بزنید.ژله ها را با آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شوند.پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بن ماری کنید تا حل شود. میوه های آناناس را خرد کنید.حالا ژله آناناس حل شده و پودر ژلاتین بن ماری شده و یک لیوان آب کمپوت آناناس رابه مخلوط بستنی و خامه اضافه کنید و با همزن سریع بزنید.تیکه های میوه آناناس هم اضافه کنید و در قالب بریزید و چند ساعت در یخچال قرار بدهید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾