فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_میوه_ژله_ای
2لیوان شیر و 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و 2 قاشق غذاخوری عسل ودرظرفی بریزید وروی حرارت بزارید تا ژلاتین حل بشه. .
سر طالبی یا گرمک را برش بزنید وکاملا خالی کنید وبا برشهای میوه دلخواه( توت فرنگی، انبه،
پاپایا، کیوی و...) پر کنید.
وطبق فیلم ژله را روی میوه ها بریزید تا کاملا توی طالبی پرشود وبعد برای یک شب دریخچال بزارید تا خوب ژلاتین بسته شود وبعد برش بزنید وتزیین کنید
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_نودل😍😋
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم.میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنیدبه دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید.سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن.
💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_توت_فرنگی_و_شکلات
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
برای روی کاپ کیک:
توت فرنگی و چیپس شکلات
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که خوب کف کند با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس داخل قالبها بریزید و توت فرنگی ریز خرد شده و چیپس شکلات را روی مایه کیک بپاشید.(میتوانید از میوه های دیگر استفاده کنید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) نوش جان
💖💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا پرتقالی😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم🔻
انجیر ۱ کیلو
◀️نوع انجیر فرقی نداره و از هر انجیری که دسترس دارید میتونید استفاده کنید
شکر ۷۰۰ گرم
◀️با توجه به شیرین بودن انجیر میتونید مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید
آب نصف لیوان
آبلیمو ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
زعفران غلیظ یکی دو ق غ
گلاب یکی دو ق غ (من نریختم)
طرز تهیه🔻
انجیرها رو بشورید و پوستش رو جدا کنید البته این کار سلیقه ایه و میتونید همینطور با پوست از انجیر استفاده کنید.انجیرها رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد، کف روشو جمع کنید تا در نهایت مربای شفافی داشته باشید آبلیمو رو اضافه کنید و با حرارت متوسط بزارید بجوشه تا آبش کشیده بشه.وقتی کمی غلیظ شد با گوشکوب انجیر رو له کنید.اگه دوست دارید کاملاً یکنواخت بشه از گوشکوب برقی استفاده کنید.آخرای کار هل و زعفران رو اضافه کنید و وقتی روی مارمالاد حبابهای بزرگ ایجاد شد تقریباً آماده ست.غلظتش رو چک کنید.به اینصورت که یک مقدار از مارمالاد رو داخل کاسه بریزید و تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش رو تست کنید.
◀️در کل تو مارمالاد از ژلاتین استفاده میشه ولی چون انجیر خودش بعد از پخت حالت ژله ای پیدا میکنه من ژلاتین نریختم اگه دوست دارید سفتتر بشه یک ق م ژلاتین رو در ۱/۵ لیوان آب سرد حل کنید و بزارید روی بخار کتری تا شفاف بشه و ۵ دقیقه آخر به مارمالاد اضافه کنید.
᯾❁ @fast_food ❁
مواد لازم🔻
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی یک لیوان (۱۵۰ گرم)
شکر یک لیوان (۲۲۰ گرم)
آب پرتقال یک لیوان (۲۵۰ میلی)
زعفران به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
روغن مایع تقریبا یک سوم لیوان (۷۰ میلی)
گلاب یک چهارم لیوان (۶۰ میلی)
طرز تهیه🔻
برای این حلوا چون می خوایم خیلی رنگش تیره نشه و خوش رنگ باشه ارد خیلی تغییر رنگ پیدا نکنه . من از ارد سفید استفاده کردم .آرد رو اول الک کردم و بعد داخل تابه ریختم و ردی حرارت ملایم رو به کم تفت دادم .
معمولامن تایم در این مورد نگرفتم ولی میشه گفت حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه این به جنس تابه شما هم مربوطه معمولا تابه ای که استیل و رویی باشه گرما زود انتقال پیدا می کنه و زود تغییر رنگ میده .
برای شربت آب پرتقال و شکر رو روی حرارت قرار دادم .
اب پرتقال طبیعی من استفاده کردم . آب تقریبا ۳ تا پرتقال رو گرفتم از صافی رد کردم کاملا صاف و یکدست شد . آب پرتقال بسته بندی شده هم میشه ولی خوب مزه اش یک کم فرق می کنه و چون این آب پرتقال های بیرون شیرینی ممکنه داشته باشه به شکر خودتون توجه کنید من امتحان نکردم .
بعد که شکر حل شد گلاب و زعفران رو هم اصافه کردم زیاد روی حرارت نمونه فقط در حد حل شدن شکر کافیه .
ارد بعد ازتفت خوردن دوباره الک کردم این الک کردن دوباره هم مهمه تا گوله نشه حلواتون .
می تونین فقط روغن مایع بریزین توی این حلوا می تونین فقط کره بریزین من از ترکیب هر دوش استفاده کردم . همش رو روغن جامد نریزین حلواتون خشک میشه روغن مایع استفاده کنین در کنارش .
میزان روعن در حلواها چشمی هست و میشه گفت این میزان تقریبیه .
و در اخر شربت رو آهسته و کم کم داخلش ریختم و هم زدم تا حلوا جمع بشه.
و هر طور دوست دارید می تونین تزیین کنین چه داخل بشقاب بریزین و چه داخل قیف میشه ریخت و ... من قالبی در اوردم و داخل قالب سیلیکونی حلوای گرم رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم(برای ۴ تا ۶ نفر)🔻
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان تا ۱لیوان(سلیقه ایه)
خیارشور حدودا یک لیوان
کاهو یا شوید به میزان دلخواه(من یه کاهوپیچ کوچک خرد کردم)
طرز تهیه🔻
خب اول از همه لوبیا رو خیس کردم و و گذاشتم چند ساعت بمونه بعد از چند ساعت (من از شب تا صبح گذاشتم)آبش و یکی دوبار عوض کنید بهتره ، بعد از خیس خوردن آبشو خالی کردم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم .سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد .نخود فرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم .من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم . داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید . من سه قاشق سس رو با سه قاشق ماست و کمی آبلیمو و فلفل و نمک(من چون خیارشور داشت نمک نزدم ولی میتونید بزنید) مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
برای تزیینشم از یه مدل قارچ استفاده کردم که کاملا سلیقه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
💕 #دسر_موزی
پودر ژله ی موز:یک بسته
شیر:یک لیوان
موز:2عدد متوسط
آب جوش:یک لیوان
خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید. ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد. بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حبُ الحُسینْ وسیلةِالشُهداء
عکس و کلیپ عزاداری رزمندگان و شهدا
در دفاع مقدس۲۲۵
فیلم عزاداری شهدا و رزمندگان قزوینی
همراهمون باشین در کانال عشاق الحسین (محب الحسین)
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
2 فنجان عدس قرمز
1 سیب زمینی بزرگ
عدس را بشویید و در تابه قرار دهید، سیب زمینی را خرد کرده و 5 لیوان آب جوش اضافه کنید و با هم بپزید.
برای سس
مقداری روغن در تابه بریزید و 1پیاز را سرخ کنید. 2_3حبه سیر اضافه کنید.
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ریخته سرخ کنید.
مقدار مورد نظر را از زیره سبز، فلفل سیاه،نمک اضافه کنید. در نهایت، 1 قاشق غذا خوری از انار ترش یا نصف لیمو را اضافه کنید.
اضافه کردن 2 فنجان بلغور در عدس پخته شده و مخلوط كردن و پختن آن به مدت 5 تا 10 دقيقه بگذاريد. پس از استراحت، سس را اضافه كنيد و آن را به خوبي مخلوط كنيد. گلوله کرده.
مقداری جعفری خرد شده و با پیاز و آب نصف لیمو ریخته خوب مخلوط کنید.در آخر با جعفری ورقه های لیمو تزیین کنید.
#سبزی_پلو_با_ماهی 🍛 😋
🔸ماهی رو چند ساعتی توی آبلیمو وسیر رنده شده میذارم تا طعم دار بشه
بعد دو سه قاشق آرد رو با نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه مخلوط کردم وماهیا رو توی آبکش ریختم تا آبلیمو اضافه ش گرفته بشه بعد توی مواد خشک غلطوندم وتوی روغن سرخ کردم
واسه ته دیگ هم یکی دوق روغن ریختم ته قابلمه وبرنج آبکش رو یه قسمتش رو با زعفران آب شده، یه قسمتشو رو با آب لبو، یه قسمتشو سفید، وبقیه ش رو با شوید سبز کردم. و چیدم کف قابلمه وروش هم کامل با شوید پلو پرکردم
#پارفه_آلبالو
موادلازم
٢ليوان شير
١پاكت كرم شانتي
١كاسه البالو
١پاكت ژله البالو
١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)
شكلات چيپسي ميزان دلخواه
طرز تهیه
ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد
#کوکو_میگو
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید
نوش جان
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨⚕️توصيه پزشكان برتر ایران 🇮🇷براي درمان ریشه ای سفیدی مو 🤚🏼
نكته جالبشم اينه که ما براي اثبات حرفامون اول خودمون رو مورد آزمايش 🧪قرار دادیم و بعد نتيجه رو داخل صدا و سيما عنوان كردیم 📰
👨⚕️ميتونيد مشاوره رايگان تلفني 🤳 هم ازمون بگيريد با ارسال عدد 19 به سامانه 50009020
#ژله_بستنی
مواد لازم
🥣 4 بسته پودر ژله (4 طعم دلخواه)
🥣 4 عدد بستنی لیوانی وانیلی
🥣 4 لیوان آب جوش
مراحل
🥄ابتدا یکی از پودر ژله ها رو به دلخواه در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس بذارید کاملا خنک بشه بعد یک بستنی لیوانی رو توش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشن.
🥄حالا قالب موردنظر رو کمی چرب کنید ومواد رو تو قالب بریزید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت بمونه تا نیم بند بشه بعد لایه های بعد رو هم به همین صورت ادامه بدین تا قالبتون پر بشه (قالب من ارتفاعش کم بود این مقدار مواد کافی بود ولی برای قالب های بزرگ باید حجم موادتون رو بیشتر کنید)
🎂بذارید ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره بعد برگردونید و نوش جان کنید
🍆ترفند گرفتن تلخی بادمجان
🔸یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
#ماقوت_زعفرانی 🍨😋
▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
▫️آب سرد ۴ لیوان
▫️شکر یه لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ
▫️خلال بادم به مقدار لازم
▫️زرشک به دلخواه
🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
#دسر_شكلاتي 🍨 😋
٢ليوان شير
٢ق غ نشاسته
٦ق غ پودر كاكاعو
٦ق غ شكر
نوك ق چ وانيل
١٠٠گرم خامه
🔸فقط كافيه همه مواد به جز خامه رو باهم توي قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط هم بزنيد تا غليظ شه
بعد از رو حرارت برداريد و خامه رو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی اونم بدون فر و هم زن
🔰اینارو لازم داریم:
تخم مرغ دو عدد
وانیل نوک ق چ
شکر نصف لیوان(یک قاشق بیشتر از نصف لیوان)
روغن نصف لیوان
ماست یک سوم لیوان
گلاب سه ق غ
پودر هل یک ق م
آرد :یک لیوان سر پر
بکینگ پودر یک ق م
🔺نکته هاشم بگم بهتون:🔺
اگر میخواید رنگ کیک یزدیتون طلایی بشه یا باید تو فر و توستر درست کنید یا میتونید زعفران بریزید تا کمی رنگش طلایی بشه اما من نریختم
من از آرد قنادی استفاده کردم شما اگر در دسترستون نیست میتونید از آرد نانوایی(نان لواش )استفاده کنید
متناسب به نوع اردتون مقدار اردی که ریخته میشه متفاوته پس به یکباره ارد نریزید طی دو مرحله بریزید و در نهایت باید غلظتش عین کلیپ باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کوکوذرت👩🍳
آرد ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۳ قاشق چ
نمک و فلفل سیاه
آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غ
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ
پیازچه ۲ عدد
ذرت ۱ پیمانه
🍘🌽
#مرغ_شکم_پر .
برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رومحکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات توت فرنگی
مواد لازم:
۱۰ عدد توت فرنگی بزرگ
۱۷۰ گرم شکلات سفید
۱۷۰ گرم شکلات کاکائویی
ژل تزئینی خوراکی
روش تهیه:
توت فرنگیها را مانند کلیپ به شکل قلب در آورید.
شکلات ها را به روش بن ماری ذوب کنید
توت فرنگی ها را در شکلات ذوب شده فرو برده و سپس در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
با ژل رنگی تزئین کنید و از نو در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید
#سالاد_فتوش
يك سالاد بى نظير همراه با سس مخصوص😊
سبزیجاتی که واسه این سالاد استفاده میشه توی عکس مشخصه،برای تهیه ی نونای کرانچی هم ،نون پیتا رو مثلثی برش میزنیم(یا هر شکلی که دوس دارین)،توی سینیِ فر میذاریم و روی اون روغن زیتون میریزیم و به مدت ده الی پونزده دقیقه داخل فر با دمای دویست درجه قرار میدیم و هر پنج دقیقه نونا رو جا به جا میکنیم تا یکنواخت برشته بشن.
🌀برای تهیه ی سسِ این سالاد،سماق،رب انار،آبِ لیمو ترش تازه،سیر رنده شده و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم.