eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍴 🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سیب بخورید تا ریه هایتان سالم بماند! خوردن 5 عدد سیب یا بیشتر از آن در هفته یا حداقل 3 عدد گوجه فرنگی در هفته،تأثیر خوبي برای بهبود عملکرد ریه دارد. 🌐کانال 👇🏼👇🏼 Join ➣ 🍃🍂 👈 🌺👩‍🔬 @MajalePezshki 🧑‍🔬🌸 🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس پودر سوخاری پنیر موزارلا روغن برای سرخ کردن مواد خمیر: 200 گرم آرد گندم یا ذرت 1/2 قاشق غذاخوری شکر 150 میلی لیتر آب 1/2 قاشق غذاخوری خمیر مایه 1 عدد تخم مرغ 1/4 قاشق چایخوری نمک ‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مربا به به" ها رو بعد از شستن وتمیز کردن به شکل دلخواه برش بدید (البته به"باید شیرین باشه چون به" ترش یا ملس موقع پخت وا میره) داخل قابلمه‌ای که بهتره جنسش مس باشه آب ریخته و بزارید تا بجوش بیاد بعد به"‌های خرد شده رو همراه با یک لیوان شکر داخل اب جوش ریخته و به مدت تقریبا ده دقیقه بپزید(که اینم بستگی به به"هاتون داره که زود پخت باشه یا نه باید موقع پخت زود زود تست کنید) بعد از نیمه پخت شدن به" ها بقیه ی شکر رو اضافه کنید زیر قابلمه شعله پخش کن ودرب ظرف رو بزارید تا وقتی که رنگش به رنگ دلخواهتون برسه . اگر در حین پخت شیره مرباتون غلیظ شد ورنگش روشنتر بود میتونید آب جوش اضافه کنید ودر نهایت بعد از تمام شدن وغلیظ شدن شیره شعله گاز رو خاموش کنید و بزارید یک شب داخل همون ظرف بمونه بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کرده و در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍴 🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین.... بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود. در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توی حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه کشک خوشمزه و عالی😋😋 کانال مارو دنبال کنید👇🏻 🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
کلوچه‌های مربایی میتونه گزینه جذابی برای پذیرایی باشه مخصوصا وقتی یه سورپرایز شیرین وسط‌شون پنهان شده! بهتره از مارمالادهای آماده موجود در لوازم قنادی‌ها یا انواع شکلات صبحانه استفاده‌کنید. مارمالادهای آماده مخصوص قنادی بافت غلیظ‌تر و سفت تر و ماندگاری بالاتری دارند، اما اگر میخواهید از مارمالاد و مربای خانگی استفاده کنید بهتر است به ازای هر ۲۰۰ گرم مربا یا مارمالاد یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت حل شده با یک قاشق سوپخوری آب سرد را با هم مخلوط کنید و مربا یا مارمالاد را روی حرارت ملایم کمی بپزید تا غلیظ شود. در صورتی که مربا حاوی تکه‌های بزرگ میوه است بهتر است بعد از حرارت افتادن درون غذاساز آن را پوره و سپس استفاده کنید.
🔶مواد لازم: ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️ماست نصف لیوان ▫️بکینگ پودردوق چ ▫️وانیل و پودر هل کمی 🔶طرز تهیه: آرد تاجایی که خمیر به دست نچسبه. همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که آردپاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره 🔸مواد شیره: دو لیوان شکر یک لیوان آب و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍮تخم مرغ ۵ عدد 🍮روغن جامد ذوب شده ۱ پیمانه 🍮ماست‏ ۱ پیمانه 🍮شکر ۱ پیمانه 🍮آرد ۳ پیمانه 🍮وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری 🍮بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری 🍮پودر نارگیل وکنجد و پسته به مقدار لازم 🍬مواد میانی 0 🍸گردو نیم کوب ۱ پیمانه 🍸شکر ۲ قاشق غذا خوری 🍸دارچین ۲ قاشق مربا خوری 🍸هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه 1-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شکر را نیز اضافه نمایید وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده 2- بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده آرد را به مایه اصلی افزوده هم بزنید 3- برای تهیه مواد میانی تمام مواد را مخلوط کنید. 4- مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست شود 5- فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید 6- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. 7- مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد .8- شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
مواد لازم نان لواش یک بسته هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پنیر رنده شده یک پیمانه پیاز یک عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبه‌ها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید
مواد لازم: ✔️شیر ۱ لیوان ✔️کاکائو ۱ قاشق سرپر ✔️خرما ۹-۱۰ عدد ( بدون هسته) وانیل در صورت تمایل ۱ پاکت طرز تهیه : ➕خرماها را چهار قسمت کرده. شیر, کاکائو و خرما هار ا در قابلمه ریخته در حرارت کم مرتب هممیزنیم تا در قوامم فرنی شود نزدیک به زمان جوش وانیل ریخته غلظتش مثل فرنی سفت نشود کمی حالت روان داشته باشد در صورت تمایل می توانید داخلش پودر نارگیل, فندق خرد شده, بادام هم میتوانید بریزید از حرارت برداشته همه مواد را در بلندر ریخته تا صاف و یکدشت شوند وقتی سرد شد برای سرو کردن آماده است میتوانید روی نان مالیده یا با قاشق می خوریم یک نوتلای سالمی است که ضرر ندارد
کوکو دوتا سیب زمینی،یک کدو،یک هویج،یک گوجه کوچیک،یک تخم مرغ،یک پیاز. یک ق غ ارد،ادویه ها هم نمک ،فلفل قرمز،پودرگوجه،پودرپاپریکا،اویشن،زردچوبه خیلی کم.گرد غوره. رنده کردم و مواد رو باهم مخلوط کردم و سرخ کردم. من آبشونو نگرفتم.شما اگر خواستید بگیرید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
▫️گوشت چرخکده 200گرم ▫️قارچ ورقه شده 150گرم ▫️پیاز سرخ شده 1عدد ▫️تمبرهندی 1بسته ▫️نمک و فلفل و ادویه ▫️نان لواش به تعداد لازم 🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه یا پکاره خوشمزه و عالی😋😋 کانال مارو دنبال کنید👇🏻 🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍓توت فرنگی۱ کیلوگرم 🍓شکر۱ کیلوگرم 🍓ژلاتین۶ ورق 🍓گلاب۴ قاشق غذا خوری ✍🏻ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید. ✍🏻ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🔛پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه ۲لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید. 🔛پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین (۶ ق چ)را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا ۳۰ ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مواد لازم 🌀سوسیس و کالباس 250 گرم 🌀فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده) 🌀قارچ 1 پیمانه (خرد شده) 🌀پنیر پیتزا 100 گرم 🌀خمیر پیتزا آماده 1 عدد 🌀نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه 🗯خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت 2-1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم. 🗯تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود
دونات سیب زمینی 🥨 250 گرم سیب زمینی بخارپز و پوره 4 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1/2 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای 1/2 قاشق چایخوری نمک ادویه دلخواه پودر سوخاری تخم مرغ برای سوخاری تمام مواد را مخلوط کرده و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند کمی خمیر را برداشته و سپس گرد کنید.و وسطش رو مثل دونات حفره ایجاد کنید سپس در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید ... ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😍😍 ۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال.