eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
🔴ایران  ؛ آمریکا ___ کدامیک برنده بازی حساس این دو تیم در جام جهانی قطر خواهند بود ؟برای شرکت در نظرسنجی 👇👇 گزینه اول :👈ایران  🇮🇷                     48% گزینه دوم :👈تساوی ⚽️ 19% گزینه سوم :👈آمریکا 🇺🇸 33%
هدایت شده از ذاکرین
🔴خبرفوری🔴 متاسفانه ساعاتی پیش مطلع شدیم خانم طنزپرداز کشورمون....😔😔😔 شرح کامل خبر👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab 🔴خبر بسیار متاثرکننده ای هست😔😔
🛑 پسرى به نام مشغول چراغانى مناره هاى حرم حضرت زینب (س ) بود که از بالاى پشت بام به وسط حیاط صحن سرنگون شد. مردم جمع شدند و بلافاصله او را به بیمارستان برده و به علت حال وخیمش، بسترى شد. ♦️خودش میگفت: هنگامى که روی تخت دراز کشیده بودم، ناگهان‌ ...😭 https://eitaa.com/joinchat/2465464369C78291d6a5c ببینین حضرت زینب چی گفته به پسره ...😭👆 اگه‌میخوای‌امشب‌ازبی‌بی بگیری‌ این‌ داستانو‌بخون❗️
ابتدا دو بسته پودر ژله انار رو با دو لیوان آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف بشه بعد داخل یه قالب ۲۵ در ۳۰ ریختم و به مدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا ببنده بعد با کاتر انار (شکل کاتر سلیقه ایه)قالب میزنیم .قالب اصلی مون رو داخلش یه آب گردوندم و خالی کردم و گذاشتم فریزر بعد از اینکه ژله ها رو به شکل انار قالب زدم به دیواره قالبم به صورت مرتب از کف قالب گرفته تا بدنه چیدمشون.برای زمینه اصلی ژله از ژله لیمو استفاده کردم.هر بسته ژله لیمو رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وقتی کاملا حل شد نصف لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده اضافه کردم .بعد قاشق قاشق داخل قالب اصلی مون میریزیم .چون اگه یکباره بریزیم ممکنه انار هایی که به دیواره چسبیدن داخل ژله شناور بشن .من این کار رو در چند مرحله انجام دادم و وسط هاش چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشتم تا کمی ببنده و دوباره ادامه کار و ژله رو تا حدی میریزیم که انار ها رو کلا پوشش بده. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
با چاقی و لاغری و بیماری خداحافظی کن😍👇 💠کدوم یکی از حالت های زیر رو داری؟🤔 1⃣صبح ها مزه دهنت تلخ میشه؟! 2⃣یبوست داری یا کف پاهات داغه؟! 3⃣کسل و خسته هستی یا کبدت چربه؟! 4⃣تمرکزت پائینه یا فراموش کاری داری؟! 5⃣نفخ و ورم شدید معده داری؟! 6⃣کبد چرب داری؟! 7️⃣پوستت لک و جوش داره؟! 8️⃣قدت کوتاهه اعتماد به نفس نداری؟! این کانال محشره😍😍😍 تو کانال زیر برای شما از طریق طب سنتی یه معجون اصلاح مزاج و کلی محصولات گیاهی و زیبایی براتون گذاشتن که ببینید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/744095795C0353905be7
سرامیکی فقططططط👆😳😱 😍به جرات میتونم بگم ارزون ترین 🌈👆 ♦️ 70درصد نسبت به بازار♦️ قیمت کف بازار😳😳😳 فـــــــروش ای ظروف سرامیکــــــی🍽️ شــــــروع شد❌ و تامین کالای بیش از 400 کانال فروشگاهی در ایتا و فروشگاهها☑️ 💞آماده همکاری با دارها 🤝👇 https://eitaa.com/joinchat/4111859773C45e30a12b2
اگه میخواید ژله شب یلداتون به شکل انار باشه کافیه فقط ژله قرمز رنگ رو داخل یک ظرف گرد درست کنید و بعد از اینکه خودشو گرفت از قالب جدا و روش کلاهک انار بزارید میشه دورش هم دونه های انار ریخت 👌❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سرامیکی فقططططط👆😳😱 😍به جرات میتونم بگم ارزون ترین 🌈👆 ♦️ 70درصد نسبت به بازار♦️ قیمت کف بازار😳😳😳 فـــــــروش ای ظروف سرامیکــــــی🍽️ شــــــروع شد❌ و تامین کالای بیش از 400 کانال فروشگاهی در ایتا و فروشگاهها☑️ 💞آماده همکاری با دارها 🤝👇 https://eitaa.com/joinchat/4111859773C45e30a12b2
من ابتدا یک چهارم از قالبم رو انار ریختم پر بشه بعد یک بسته ژله اناررو بصورت ساده با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم خنک.که شد ریختم روی انارها حواستون باشه زیاد ژله نریزین که انارها غوطه ور بشه در حدی بریزین که فقط روی انارها پوشش داره بشه بعد گذاشتم ببنده و برای لایه بعدی ژله اناناس رو.با یک.لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیرریختم توش وریختم روی لایه قبلی شما هررنگ وطعمی بخواین میتونین برای لایه بعدی استفاده کنین مجددا یک بسته ژله اناررو بصورت ساده درست کردم ریختم لایه بعدی ومجددا ژله اناناس قالبم فلزی بود و طرز در اوردن از قالب فلزی رو توی پیج گذاشتم قبلا.قالب رو.چند ثانیه توی اب ولرم گذاشتم راحت در اومد نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉🍉 برای شب یلدا میتونید به این صورت هر طرحی که خواستید آجیل رو تزیین کنید👌 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره . این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان شکردوسوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودریک قاشق مرباخوری آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان زردآلو به میزان لازم نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ▫️آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری ▫️شیرولرم ۱/۲ لیوان ▫️اب ولرم ۱/۲لیوان ▫️روغن مایع ۱/۴ لیوان ▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری ▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری ▫️کالباس حدود دو لیوان خرد شده ▫️فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده 🔸ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه. خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد شیره انگور یک چهارم پیمانه ارده یک چهارم‌پیمانه آرد جو یک چهارم پیمانه آرد نخودچی  دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری دارچین یک قاشق چای خوری پودر هل نصف قاشق چای خوری کنجد برای تزئین به مقدار لازم  طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و ارده و شیره را مخلوط می کنیم سپس ارد نخودچی و ارد جو و بکینگ پودر  را اضافه می کنیم و در نهایت پودر هل و دارچین را افزوده و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند(خمیر چسبناک است به هیچ وجه ارد اضافه نکنید ) سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می دهیم فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم با دست چرب شده  از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو جدا کرده  داخل سینی فر چیده و با دست کمی پهن می کنیم روی کلوچه ها کنجد پاشیده و به مدت یک ربع داخل فر قرار می دهیم تا بپزد . نوش جان❤ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول بادمجونا رو تمیز بشورید بذارید خشک بشه، سرشون رو جدا کنین سرکه بریزید تو قابلمه یه کمی هم نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه بادمجونارو بجوشونین تا نرم بشن و مواد به راحتی داخلش جا بشه، من از سرکه سفید استفاده میکنم😊 سیر و ترخون تازه و فلفل تند رو باهم خورد کنید و بهش نمک بزنید حالا بادمجونارو از توی سرکه دربیارید و با چاقو از بغل برش بزنید، مواد رو بریزید وسطش و در آخر بلدجونارو جوری بچینید تو شیشه که شکمشون باز نشه و سرکه ای که بادمجونارو داخلش جوشوندین بریزین داخل شیشه به همین راحتی ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک براونی😍😋 مواد لازم : ۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم شکلات نصف لیوان شکر ۱ لیوان سرخالی آرد نوک ق.چ وانیل ۲ تا تخم مرغ ۱/۳ لیوان آب جوش طرز تهیه : 🌻شکلات و شکر و کره رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذوب بشه بعد بهش آب جوش یا شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا درنهایت دونه های شکر کاملا حل بشه‌. 🌻دو تا تخم مرغ رو هم بزنید بعد وقتی ترکیب شکلاتی از داغی افتاد کم کم تخم مرغ های هم زده رو اضافه کنید و هم بزنید وانیل هم تو این مرحله بریزید. 🌻آرد رو الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .کف قالب ۲۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید مواد براونی رو بریزید داخل قالب و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه. ✅تمام مراحل درست کردن این کیک با همزن دستیه ✅در آخر با خلال دندون تست کنید ببینید پخته یا نه ✅بافت این کیک مثله کیک شیفون اسفنجی نیست و پف کمی داره ولی طعمش بینظیره ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾