فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز خوشمزه ترین #دسر رو براتون گذاشتم 😍😋
اگه مثل من عاشق طعم نسکافه ای این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق نشاسته ذرت
۴ قاشق شکر
۲ قاشق آرد
۲ قاشق نسکافه (قهوه فوری)
۱ پاکت خامه
۱ قاشق کره
بیسکویت پتی بور
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کدو_حلوایی 😋
▫️کدو حلوایی
▫️شیره انگور یا هر شیره ای که دوست دارید
▫️ارده
▫️کنجد و گردو یا هر مغزی که دوست دارین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کباب تابه ای😍🤌🏻
ببین مطمئنم مثل این کباب تابه ای رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی❤️😍
واقعا بینظیره،هم مجلسی طوره هم خوشمزه❤️
🌸برداشتن پسـت ها با ذکر منبع و بدون تغییر در کپشن،بلامانع است🌸
.
مواد لازم :
۵۰۰ گرم گوشت چرخی
۴ عدد پیاز متوسط(۲ تا برای رنده کردن و دوتا برای حلقه کردن)
۳ حبه سیر متوسط
نمک/فلفل سیاه/زردچوبه
۳ عدد گوجه
۲ عدد بادمجان
۱عدد فلفل دلمه ای
۴ ق غ رب گوجه
۲عدد لیمو ترش(یا آبلیمو)
.
طبق ویدیو،اول مواد گوشتی رو آماده کنید،حسابی ورز بدید و کمی سرخ کنید،نیازی نیست پخته بشه کامل چون یک ساعت میذاریم خوب پخته بشه فقط در حدی که کمی تفت بخوری سرخ کنید
بقیه مواد رو حلقه های باریک دربیارید،فقط بادمجون رو نیازی نیست باریک باشه،کمی پهن تر باشه خوشمزه تره🤌🏻🍆
بادمجونارم جدا سرخ کنید(بازم نیازی نیست کامل بپزه)
فقط قبل از سرخ شدن نمک بزنید که تلخیش بره
.
و در آخر،اول یک لایه از کباب ها رو بچینید بعد حلقه های پیاز و فلفل دلمه رو بچینیدو سس رو بریزید روش و دررظرف رو ببندید،بیست دقیقه ی آخر حلقه های گوجه و بادمجونم اضافه کنید،اگه از اول بذارید له میشن🙅🏻♀️
و بعد نوش جان کنید 😍❤️
حدود ۱ ساعت باید این مواد توی سس خوب پخته بشن❤️🤌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک #خوشمزه با بافت عالی😋😋
مواد تشکیل دهنده:
تخم مرغ - 4pcs؛
شکر - 200 گرم؛
کره - 150 گرم؛
شیر - 50 میلی لیتر؛
خامه ترش - 1قاشق
آرد - 220 گرم؛
بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری ؛
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش، زردآلو، آلو، آجیل - به مزه
⠀
👩🏻🍳 آماده سازی:
ابتدا میوه خشک شده را در آب گرم 15 دقیقه صبر کنید نرم شوند.
تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده خوب هم بزنید، سپس کره ذوب شده و سرد را اضافه کنید، شیر و خامه را به مواد اضافه کنید، هم بزنید، آرد را با بکینگ پودر اضافه کنید، اضافه کردن وانیلین خمیر را هم بزنید خمیر آماده است.
میوه های خشک را به مکعب های کوچک ریز ریز کرده (به جز کشمش) . آجیل را خرد کرده. میوه های خشک و آجیل را در یک کاسه با خمیر اضافه کنید.
قالب را چرب کرده ، خمیر را ریخته و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 180 قرار دهید!
نوش جان😋😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_شیرمال
مواد برای تهیه #خمیر :
مایه خمیر. 3 ق چایخوری
شکر 4 ق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
ارد 3 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
روغن مایع 6 ق غذاخوری
نمک 1 پنس
.
۱.ابتدا #مایه_خمیر را با یک قاشق چایخوری شکر، مخلوط کرده و شیر ولرم در حدی که دست را نسوزاند به آن اضافه کرده، روی ان را با بشقاب، حدود 10 تا 15 دقیقه درپوش می گذاریم تا مایه خمیر عمل کند.
۲.بعد در ظرفی تخم مرغ و سه قاشق چایخوری شکر و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم .
۳.مایه خمیرِ عمل کرده را به ان اضافه می کنیم و کم کم ارد الک شده را در حد دو تا سه قاشق مخلوط کرده و هم می زنیم و تا جاییکه که خمیر به دست نچسبد ارد اضافه میکنیم.
۴. حدود 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد از ان ته ظرفی را چرب کرده و خمیر اماده شده را داخل ان قرار می دهیم و روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و پارچه ای روی ان قرار می دهیم تا خمیر یکساعت استراحت کند.
.
مواد داخل نون شیرمال :
دارچین ۳ ق غ خ
شکر ۶ الی ۷ ق غ خ
شکر و دارچین و مخلوط کنید . خمیر رو با وردنه پهن کنید مواد رو داخلش بریزید و هر مدلی که دوست دارید بپیچید.
من بافتم
به این شکل که خمیر رو به شکل ۳ تا مستطیل در بیارید.
وسطش شکر و دارچین بریزید و لوله کنید.
حالا شما ۳ تا لوله دارید که میتونید خیلی خوشگل ببافیدشون .
در فر با دمای ۱۸۰ درجه، یک کاسه آب داخلش میذارید و میذارید ۱۰ دقیقه با رطوبت آب گرم بشه و بعد نون رو داخل فر میذارید ۲۰ دقیقه بپزه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ارشیو غذا
#بهترین_دمنوش_برای_جلوگیری_از_تجمع_چربی_واضافه_وزن
دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می شود و از تجمع چربی در بدن و اضافه وزن جلوگیری می کند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی
دانه چیا 3ق غ، آب جوش2 لیوان،، پودر ژلاتین 3ق سر پر، شیر 1 لیوان، بستنی 1 لیوان، شکر 2ق غ، ژله موزی 1 بسته، موز 1 عدد
🔴دانه چیا یا (تخم شربتی )رو داخل نصف لیوان آب جوش بریزید ده دقیقه بذارید داخل آب جوش بمونه ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بریزید که حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی بخار کتری بذارید که حل بشه و شفاف بشه (بن ماری )
شیر، شکر و ژلاتین بن ماری شده و دانه چیا (تخم شربتی )خیس شده و بستنی رو خوب مخلوط میکنیم که بستنی کامل حل بشه
قالب گودی انتخاب و چرب کنید و مایع دسر رو داخلش بریزید و بذارید8 ساعت داخل یخچال بمونه بعد لبه های دسر رو ظرف جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید
مرحله دوم
ژله موزی رو داخل یک لیوان پر آب جوش حل کنید و بذارید سرد بشه و نصف ژله رو توی قسمت گود ژله بریزید و موز خرد شده رو روی ژله بچنید و بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه بعد بقیه ژله موزی رو روی موز ها بریزید با این روش موزها کامل زیر لایه ژله ای میره و حالت ویترینی میگیره 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی
نكاتى مهم براى تهيه كتلت
•براى جلوگيرى از وا رفتن كتلت از مقدارى ارد سفيد يا ارد نخود و با ارد سوخارى توى مواد كتلت استفاده كنيد
•دارچين و گلپر و زردچوبه و كارى ادويه هاى مناسب اين هستن
•استفاده از سير هم مزه جالبى ميتونه به كتلت بده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
آرد 3 پیمانه، نمک 2 ق.چ، آب1 پیمانه، نمک 2 ق.چ، پودر فلفل سیاه 1 ق. چ، پودر فلفل قرمز 1 ق. چ، زردچوبه 1 ق. چ، پودر تخم گشنیز 1 ق.چ، سیر 2 حبه، فلفل قرمز تند 1 عدد، روغن 4 ق.غ، پیازچه100 گرم، اسفناج 100 گرم، گشنیز 100 گرم، تره 100 گرم
🔴آرد، نمک و آب رو مخلوط کنید و خمیر تهیهشده رو بعد از ورز دادن، 20 دقیقه استراحت بدید. سبزیها رو ساطوری کنید و سیر و فلفل قرمز خردشده رو با سایر ادویهها و روغن به سبزیها اضافه کنید و هم بزنید. خمیر رو روی سطح تمیزی باز کنید و گلولههای کوچکی ازش بردارید و پهن کنید. مقداری از ترکیبات رو به صورت دایرهای روی خمیر بریزید. لبهی خمیر رو برگردونید و داخل تابه روغن سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته کباب به روش جدید🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸يـك فنجانِ
💕چاىِ شـادى بخش
🌸مهمانِ مـن بـاش
💕در ايـن صبح زیبـا
🌸بهترينها را ازدرگاه ایزد منان
💕برايتان صميمانہ طلب مي كنم
#صبحت_به_زیبـایی_گلها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#بال_و_کتف_سوخاری
بال وکتف ۱ کیلو، کچاب ۱۰۰ گرم، سس فلفل در صورت تمایل مقداری، آبلیمو ۱ عدد، آرد سفید ۱ لیوان، پاپریکا ۱ ق غ، پودر سیر٫ پودر پیاز و بیکینگ پودر از هر کدوم ۱ ق چ، نمک
سس:
پوره سیر ۱ ق چ سر پر، کچاب ۱۵۰ گرم، سس تند در صورت تمایل، آب یک عدد لیمو، کره ۳۰ گرم، عسل ۱ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#توپک_نارگیلی👩🍳
🔺چیا لازم داریم:(برای حدودا ۶تا توپک ۳۵گرمی)
بسکوییت پتی بور: ۱۸تا دونه
موز : یه دونه
گردو : ۳تا دونه
پودر نارگیل:۵ ق غ پر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف لیوان، عدس یک و نیم لیوان، عصاره قلم یاعصاره گوشت یا مرغ، ادویه و پیاز
🔴عدس و گندم خیس کنید حداقل پنج ساعت ، یک عدد پیاز و خرد کرده و سرخ کنید و نمک و زردچوبه و کاری بزنید نصف پیاز داغ آماده شده رو بردارید وکنار بدارید، گندم و عدس اضافه و کمی آب بریزید و بذارید با حرارت کم بجوشه وقتی پخت و غلیظ شد عصاره قلم یا عصاره گوشت و مرغ و اضافه کنید و بذارید جا بیفته در آخر پیاز داغی که جدا کرده بودین اضافه کنید
میتونید برای تزیین هم استفاده کنید من در آخر کره و دارچین و کمی فلفل سیاه هم میریزم روش که عالی میشه🥰
درست و نوش جان کنید و لذت ببرید برای بچه ها خیلی خوبه چون یه غذای کامل و مقویه☺️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
سوپ جو رستورانی 🥘
یه سوپ خوشمزه و لعابدار که میتونه گزینه مناسبی برای پیش غذا باشه تو روزای سرد سال...
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیاز سوخاری🤤
🧅
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
💫گنجشکی به خدا گفت: لانه کوچکی داشتم، آرامگاه خستگیم، سر پناه بی کسیام بود، طوفان تو آن را از من گرفت! کجای دنیای تو را گرفته بودم؟
خدا در جواب گفت: ماری در راه لانه ات بود. تو خواب بودی، باد و باران را گفتم لانه ات را واژگون کند، آنگاه تو از کمین مار پر گشودی.
چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنیام برخواستی!
خدايا حُکم و حِکمت در دست توست! واسه داده ها و نداده هات شُكر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر : 🥔🥔
فلفل دلمه ( من از ۴ تا رنگش استفاده کردم که خوشگل تر بشه)
پیاز
هویج
فیله مرغ
سیب زمینی
نخود فرنگی
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#قهوه_ترک
☕️قهوه ی خوب باید آسیاب خیلی نرم شده باشه که زیر انگشت چیزی حس نشه
☕️رنگ قهوه روشن باید باشه نسبت به اسپرسو. رنگ تیره و کاکائویی خوب نیست
☕️تناسب قهوه و قهوه جوش (جازوه)
برای دو نفر نمیشه تو قهوه جوش 6 نفره قهوه خوب و چرب درست کرد
☕️ دهن جزوه تنگ باشه بهتر قهوه قوام میاد
☕️ از آب سرد استفاده بشه خامه قهوه بیشتر میشه
☕️ برای 1 فنجان کوچیک، حداقل 1 ق شیر خشکی قهوه میخوایم یا 2 ق م پر
☕️اگه شکر دوس دارید همون ابتدا بریزید
☕️ قهوه رو قبل از گذاشتن روی شعله هم بزنید و دیگه در طول حرارت دیدن هم نخوره
☕️ طعم دهنده های مخصوص قهوه ترک یا هل رو قبل از سرو میتونید تو فنجون بریزید و چند قطره آب جوش بریزید حل بشه
☕️ قهوه ترک نباید قل بخوره. خامه قهوه که اومد بالا و خواست قل بخوره باید بلافاصله خاموش کنیم و از روی حرارت برداریم
☕️. برای سرو کردن اول از خامه قهوه با قاشق برمیداریم و داخل فنجون میریزیم. بعد به آرومی از کنار فنجون قهوه رو میریزیم.
اگه نمیخواین تفاله داشته باشه 2 دقیقه صبر کنید بعد قهوه رو سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من که عاشق بستنی زمستونی ام تو چی؟🤩
میدونم بچه ها هم عاشقشن پس با من همراه باش تا این بستنی زمستونی خوشمزه رو بهتر از بازاریش درست کنی😍😍
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند نصف پیمانه
سرکه سفید ۱/۴ ق چ
وانیل نصف ق چ
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آب برا حل کردن ژلاتین ۲ ق غ
ورق میکادو ۱ عدد
شکلات ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱ ق غ
☘️این مقدار مواد به من حدود ۱۸ عدد بستنی زمستونی داد حالا بستگی به کاتر گرد شما داره اگه بزرگتر باشه تعداد کمتر میده
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
بهترین روش طبخ ماهیچه 🤗
᯾❁ @fast_food ❁᯾