فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_مقوی
با صدا ببینید🔈
سينه مرغ ٢ عدد
بروكلي ٤٠٠ گرم
سير ٢ عدد
برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه
ليمو ١ عدد
نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري
روغن براي برنج ٢ باشق غ خ
گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ
كره ( سليقه اي )
برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلانچ_کردن_قارچ
با صدا ببینید🔈
ابتدا آب را درون قابلمه متوسط بگذارید تا جوش آید.بعد قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.قارچ ها را اسلایس کنید.زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید .بعد نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند در این مرحله قارچ ها را آبکش کرده و بعد داخل آب پر از تکه های یخ به مدت ۲ دقیقه قرار دهید.مجددآبکش کنید ، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ساندویچ مرغ و قارچ🍓
#کلیپ_آموزش_ساندویچ_مرغ_و_قارچ😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش شیرینی مادلن فرانسوی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_مادلن_فرانسوی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍓 آموزش شیرینی گردویی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_گردویی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
😔عـلـت اصـلـی مـرگ بـازیـگـر مـعـروف کــشـورمــون زنــده یــاد #شهرام_عبدلی مـشـخـص شـد😭🖤خـیـلـی دردنــاکــه
⚫️جـزئـیـات کـامـل در👇
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هدایت شده از
🖤إِنَّـــا لِلَّهِ وَإِنَّــا إِلَیْـــهِ رَاجِـعُــونَ 🖤
🥀 متاسفانه بعد از شهرام عبدلی یکی دیگه از بزرگترین هنرمندان #پیشکسوت کشورمون رو از دست دادیم 😭😞
جامعه ی هنری عزادار شد 😭🖤طاقت اینو دیگه نداشتیم 😭🖤
🔴جزئیات کامل اینخبر👇
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-چندبارقرارهازرفتارآدمهابرنجیو
تصمیمنگیریکه ؛
حرفاتروفقطبهخدابگی؟..
-بدونتعارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی ویژه
.
.مواد لازم:
بلال ۳ عدد یا ۴ پیمانه ذرت مکزیکی
پیاز قرمز ۱ عدد متوسط یا ½ پیمانه
قارچ ۱ پیمانه خرد شده
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ ق.غ
گشنیز خرد شده ۲ ق.غ
پنیرلاکتیکی یا تبریز ۳ ق.غ
پنیر پازمزان ⅓ پیمانه
ادویه ها:
نمک 1 ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.چ
پودر سیر 1 ق.چ
پودر پیاز ۱ ق.چ
پاپریکا ۱ ق.چ
آویشن ۱ ق.چ سرخالی
.
اب لیمو ترش برای هر پیمانه ۱ عدد یا ۲ ق.غ
سس فرانسوی برای هر پیمانه ۱ ق.چ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
4_6030458950615306166.mp3
6.09M
#موزیک_تایم 🎤🎼
#پیشنهاد_دانلود 🤌🏻🪐
میبینمت از دور ...
#ترفند_آشپزی
برا خوشمزه تر شدن کباب تابه ای...
ب هر روشی ک درست میکنید...
۱ الی ۲ قاشق خامه ب مواد اضافه کنید...گوشت لطیف میشه...
پیاز و با رنده ریز رنده کنید...آبش و هم نگیرید...
و بهتره داخل فر درست بشه ..چون حرارت یکنواخت تو کل محیط هست و زمان پختش کمتره و کل آبش و از دست نمیده و تردتر و ابدارتره...
و ی حرکت خیلی خوشمزه...
ی مقدار کره پاستوریزه در حد ۳۰ گرم و بگذارید ب دمای محیط برسه..نرم بشه..با سماق مخلوط کنید و این مخلوط و بمالید ب سطح اون ظرفی ک میخواید گوشت و داخلش پهن کنید...و بعد گوشت و پهن کنید و نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آلبالویی😍😋
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمهای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد
مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه
حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه
اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه
با کته زعفرونی نوش جان کنید،
به دلخواه شکر رو کمتر یا زیادتر کنید با توجه به ذائقهتون
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-ارمنییکبارروزدحاجتخودراگرفت
خوشبهحالماکهعمریدرپیاتآوارهایم ..✨️'
-حضرتغیرت
#پنکیک_كرم_دار 🥞 😋
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
.
🔸تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_طالبی_بستنی😍😋
پوره طالبی: ۲لیوان
بستنی وانیلی: ۱لیوان
پودر ژله طالبی: ۱بسته
آب جوش:۱لیوان
پودر ژلاتین: ۲ق.غ
آب سرد: یک چهارم لیوان
عسل یا شکر: دو سه ق.غ
رنگ خوراکی سبز: یه قطره
بستنی رو نیم ساعت قبل از شروع کارمون از فزیزر درمیاریم تا به دمای محیط برسه.
پودر ژله طالبی رو با یه لیوان آب جوش و رنگ سبز مخلوط میکنیم و رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه بعد کنار میذاریم تا از داغی بیفته.
آب سردو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد رو بخار آب میذاریم(روش بن ماری)کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه.
طالبیمونو خورد میکنیمو همراه بستنی،عسل،ژلاتین و ژله طالبی تو مخلوط کن میریزیم.
قالبمونو کمی چرب میکنیم(ما از قالب سیلیکونی استفاده کردیم)مایه دسرو توش میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده.
وقتی دسرمون سفت شد اطرافشو آزاد میکنیم و تو ظرف سرومون که مرطوبش کردیم برمیگردونیم، با چند تا مروارید خوراکی هم تزئینش میکنیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥧#کیک ساده مثلثی با ساندویچ ساز
🍴مواد لازم:🥟
ارد دو لیوان
شکر 12 قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
🧇طرز تهیه🧇
تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید
با صدا ببینید🔈
150 گرم کره
1 پیمانه پودر قند
1 فنجان روغن(نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
1 عدد تخم مرغ
1 بسته بیکینگ پودر(1 قاشق غذا خوری )
وانیل نوک قاشق چای خوری
2 قاشق غذا خوری خوری کاکائو
آرد 3.5-4 پیمانه
🔺️مواد لازم برای تزیین
60 میلی لیتر شیر (چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی)
،60 گرم شکلات سفید.
گردو، بادام زمینی، پودر پسته
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی فووووق العاده خوشمزه 😍😋
مواد لازم
خمیر هزارلا یک بسته
کنافه (کادایف)یک سوم بسته
کره آب شده نصف لیوان
شیر یک لیوان
پنیر خامهای سه ق غ(۵۰گرم)
خامه قنادی ۱۵۰گرم
وانیل
طرز تهیه
خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید
خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید وبا دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم
برای خامه پنیری
خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات🍫🍊
می تونید با انواع طعم های مخختلف درست کنید.
من کاکائو تلخ با پرتقال خشک ، با فندق و دو رنگ شیری شکلاتی درست کردم .
یک نکته برای بدست آوردن شکلات براق بگم : هر چقدر شکلات رو که خواستید بن ماری کنید ۱/۳ آنرا کنار بزارید بعد به اون قسمتی که روی بخار کتری آب شده اضافه کنید و از روی بخار بردارید تا با حرارت شکلات داغ بقیه ش هم آب بشه اینطوری شکلاتتون براق میشه .
#لاکچری_باشید😘
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🫔#نان_نوتلا_ستاره_ای
🍘مواد لازم:
آرد 300 گرم
خمیر مایه 1 ق غ
شکر 3 ق غ
روغن مایع 50 گرم
تخم مرغ ۱عدد
نمک 1/4 ق چ
آب ولرم و یا شیر ولرم 1/2 پیمانه
شکلات صبحانه به مقدار لازم
🥠🥮موادلازم برای رومال کردن
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 ق غ
شکر 1 ق غ
زعفران کمی
کنجد به مقدار لازم
🍪طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه رو به ظرف آب یا شیرولرم اضافه میکنیم، بعد توش شکر رو اضافه میکنیم و میگذاریم حل بشه حدود ده دقیقه
حالا آرد، تخم مرغ و خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم کمی مخلوط میکنیم، سپس روغن و نمک رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم، و شروع میکنیم به ورز دادن تا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشیم
اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد روش بپاشید و دوباره ورز بدید
بعد روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید یه جای گرم استراحت کنه
(من دور ظرف رو با بارچه میپوشونم و روی شوفاژ میذارم)
بعد از استراحت حدود 5 دقیقه خمیر رو ورز بدین و پیچیدن رو شروع کنید.
بعد از اتمام کار نون رو در فر 180 درجه ای که از قبل روشن کردیم میگذاریم به مدت 25 الی 30 دقیقه، در صورت لزوم از شعله بالای فر جهت طلایی شدن روی نان استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_الویه
قشنگ و باحوصله دیزاین کن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@lezateashpazi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#تاوا_کوکه_سی
🍮🍮🍮
آرد 3 یا 4 لیوان
شیر به اندازه لازم
روغن یک ملاقه کوچک (در صورت تمایل خامه)
شکر به مقدار دلخواه
زنجبیل یک ق غ
خمیر مایه یک ق غ
بکینگ پودر یک ق غ
نمک نصف ق چ
کنجد و گردو برای تزئین
🥯ابتدا آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و زنجبیل را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید.
سپس روغن و خمیر مایه را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا شیر را کم کم اضافه نمایید و مواد را هم بزنید تا خمیر درست شود.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا ورآید.
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، ته قابلمه ای را چرب کنید و کنار بگذارید.
خمیر را باز کرده و آن را به شکل دایره درست کنید و ته قابلمه پهن کنید.
زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا باز شود، سپس با قلمو روی خمیر بمالید و کنجد بپاشید.
قابلمه را برای 30 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾