eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 🔸شما می‌توانید به سادگی با افزودن کمی ‌کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی ارزش تغذیه‌ای نودل را بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر روی شیرینی‌تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده. یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی‌ها بیندازید و دوباره شیرینی‌ها را در فر بگذارید. این کار باعث می‌شود خمیر وسط شیرینی‌ هم پخته شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔅يك عددانبه ، سيب سبز و كيوي را پوست بگيريددر فريزر بزاريد. سپس انها رو با يك قاشق شكر و يك استكان اب معمولي يا آب گاز دار در ميكسر بريزيد وخوب مخلوط كنيد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍡 😋 🔸برای این ژله اول قالب رو کامل چرب کنید و مقداری غنچه گل محمدی کف قالب بچینید و چند قاشق ژله آلوورا روش بریزید طوری که گلها شناور نشن و قالب رو با کمک یه ظرف بزرگتر به شکل کج توی یخچال بزارید تا ژله کمی ببنده و جای گلها ثابت بشه..بعد بازم مقداری گل بچینید روی همون لایه و بازم مقداری ژله آلوورا روش بریزید...این کارو باید ۳ مرتبه انجام بدید و بزارید یخچال ببنده...بعد که بست ...قالب رو راست قرار بدید و باقی ژله آلوورا رو با بستنی وانیلی خوب مخلوط کنید و تمام قالب رو پر کنید.دقت کنید که ژله آلوررا خنک باشه بعد بهش بستنی اضافه کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ▫️1 بسته پفک هندی بخرید ▫️روغن سرخ کردنی به مقدار لازم ▫️سس تند در صورت دلخواه 🔸در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای تزیین کشک بادنجان🍆 اونها رو داخل تارت بریزید و با پیاز داغ و نعنا تزیین کنید.تارت اماده از شیرینی فروشی ها تهیه کنید 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍜 😋 🔸نخود، لوبیا چیتی یا قرمز، عدس. چغندر قندی خرد شده، سرکه، شکر(یا شیره انگور) آلو سیاه، قیصی، گل رنگ و نون خشک آسیاب شده، نمک 🔸حبوبات و چغندر رو با هم میپزیم، نون خشک و گل رنگ رو با کمی سرکه خیس میکنیم، قیصی رو باشکر و سرکه میجوشونیم. تقریبا 40دقیقه مونده به سرو غذا لعاب نون و آلو سیاه و قیصی رو اضافه میکنیم بهش و میذاریم جا بیفته. میزان سرکه و شکرش بستگی به ذائقه خودتون داره. و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم. بسیار بسیار خوشمزه است ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥙 😋 ▫️سبزی کوکو شامل تره جعفری گشنیز و کمی ▫️پیازچه خرد شده یه کاسه ابگوشت خوری ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️نمک و ادویه به مقدار لازم ▫️سیر رنده شده در صورت تمایل ▫️زرشک و گردوی نگینی شده به مقدار لازم ▫️روغن جهت سرخ کردن 🔸تمام مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و در روغن داغ بریزید در قابلمه رو بزارید و زیر شعله رو کم کنید .خیلی بهتره که زرشکهارو با بقیه مواد مخلوط نکنید و وقتی یه لایه نازک از مواد کف تاوه ریختید بعد زرشکهارو در وسط مواد بپاشید دوباره از مواد کوکو روی زرشکها بریزید.یک طرف کوکو که پخت اونو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه بعدم نوش جان. . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥰 مواد لازم: شكر يك پيمانه سرخالي شير يك پيمانه روغن مايع يك پيمانه سر خالي پودر كرم كارامل يك عدد تخم مرغ سه عدد وانيل نصف ق چ آرد يك و نيم پيمانه بكينگ پودر يك ق غ طرز تهيه: ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل) بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو  داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه😊 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲 ▫️برنج 200 گرم ▫️نخود 100 گرم ▫️برگ چغندر 500 گرم ▫️کشک 150 گرم ▫️پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری ▫️نعنا خشک، زردچوبه 1 قاشق غذاخوری 🔸نخود را که از شب قبل خیس کرده اید با مقداری آب روی حرارت قرار می دهید پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می شود و آن را خیس نموده اید به آش اضافه کنید هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد 1 قاشق زردچوبه بعد 1 قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد کشک در آخر اضافه می شود و شعله را خاموش کنید در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می شود ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 🔸پیاز داغ عسلی دستور تو پست بعدی.کوفته ریزه که میشه (مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و آرد نخودچی) سرخ شده.گردو و کشمش تفت خورده.رب انار و شیره انگور تمام مواد مخلوط کنین و لابلای پلو دم بندازین اندازه رو هم نزدم چون چشمیه معمولا برای چهار پیمونه برنج.نیم کیلو گوشت.صدگرم گردو.دویست گرم کشمش.دوق رب انار.یک ق شیره انگور کافیه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍝 😋 توی تابه یدونه پیاز رنده شده رو با ۱ ق غ خ کره تفت میدیم و بهش ۴ عدد رون مرغ خورد شده و یا یدونه یبنه مرغ خورد شده اضافه کرده بعلاوه نمک و فلفل سیاه و خوب میذاریم که کامل تفت بخوره. گوشتمون که کامل سرخ شد بهش بیبی اسفناج و یا اسفناج خورد شده اضافه میکنیم و میذاریم کاملا مواد با هم میکس بشن و جا بیفتن. تقریبا ۳ ق غ خ خامه صبحانه رو به موادمون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. تو این مرحله پاستای مورد نظرمون (حالا هر شکلی که دوست دارین)رو که آبکش کردیم به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و خوب که یکدست شدن زیر گازو خاموش میکنیم. برای روی غذا هم از سیبزمینی خلالی سرخ شده استفاده میکنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
من پرازامیدم وبه خودم..... .
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
توام مثل بهارباش، تودل تاریکی...... .
🍨 😋 ▫️آرد ۱ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️سرشیر ۱ لیوان ▫️آب ۲ لیوان ▫️گلاب ۱/۴ لیوان ▫️کره ۵۰ گرم ▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ ▫️هل به میزان لازم 🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره. شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
خیلی وقتا.... .
⛺️ 🔴مواد لازم🔻🍗 ▪️مرغ کوچک یک عدد ▪️پیاز متوسط دوعدد ▪️سبزی معطر مخصوص شمال یک لیوان و نصف جایگزین👈(شامل گشنیز و جعفری و شنبلیله و پونه و برگ سیر) ▪️رب انار یک قاشق پر ▪️رب گوجه یک قاشق ▪️دونه انار خشک دوسوم لیوان ▪️گردوی خرد شده نصف لیوان ▪️آلوی خورشتی پانزده عدد ▪️زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸مرغ ها رو با فلفل سیاه و زعفران و زردچوبه و نمک و مزه دار کردم و دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال گذاشتم بعد درسته داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم. 🔸پیاز رو ریز خرد کردم و سرخ کردم بعد سبزی های ریز خرد کرده رو داخل پیاز ریختم و سرخ کردم یه قاشق رب انار کمی شکر نمک زردچوبه فلفل سیاه. رب گوجه و گردو رو هم اضافه کردم و حدود ده دقیقه تفت دادم بعد ازین مواد داخل شکم مرغ ریختم و پاهاشو با نخ بستم وکنارگذاشتم 🔸بعد دولیوان آب روی موادی که درست کردم ریختم مرغ رو هم به این سس اضافه کردم. آلوها رو هم اطرافش ریختم وگذاشتم تا با حرارت ملایم پخته شد تا جا افتاد و روغن انداخت. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 🔸پیاز داغ عسلی دستور تو پست بعدی.کوفته ریزه که میشه (مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و آرد نخودچی) سرخ شده.گردو و کشمش تفت خورده.رب انار و شیره انگور تمام مواد مخلوط کنین و لابلای پلو دم بندازین اندازه رو هم نزدم چون چشمیه معمولا برای چهار پیمونه برنج.نیم کیلو گوشت.صدگرم گردو.دویست گرم کشمش.دوق رب انار.یک ق شیره انگور کافیه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 🔸فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥟 😋 🛑آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 😋 ▫️پیاز ۱ عدد ▫️گوشت ۲۵۰ گرم ▫️پاستا ۲ پیمانه و نیم ▫️نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمزهر کدوم نصف قاشق چای خوری ▫️گوجه۵ عدد ▫️کره ۱۰ گرم ᯾❁ @fast_food ❁᯾