eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 😋 يك دسر گيلانيه خيلى خوشمزه😋 🔸دو تا پاكت شير رو با نصف يه كدو تنبل كوچيك با نصف پيمانه برنج خرد ميزاريم بپزه و مرتب هم ميزنيم وقتى برنج و كدو حسابى له شد بهش شكر و يه ق مرباخورى زنجبيل اضافه ميكنيم و وقتى جا افتاد تو ظرف ميريزيم و با دارچين تزيينش ميكنيم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🌽 😋 ▫️کنسرو ذرت ٢ قوطی ▫️قارچ خرد شده ١ پ ▫️پنیر پیتزا ١/٢ پ ▫️سس مایونز ٢-٣ ق غ ▫️نمک فلفل و آویشن به میزان لازم ▫️کره ۵۰ گرم 🔸ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه. 🔸نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 😋 🛑 مواد لازم کارامل ▫️شکر ۱۰۰ گرم ▫️آب ۶۰ گرم 🛑مواد لازم کرم فلن ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️شیرعسلی ۱ قوطی ▫️شیر به اندازه همون قوطی شیر عسلی ▫️اسانس وانیل ۱ ق چ 🛑مواد لازم کیک شکلاتی ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️پودر کاکائو ۱ پیمانه ▫️شیر ۱/۲ پیمانه ▫️روغن ۱/۲ پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️آرد ۱ پیمانه سرپررر ▫️بکینگ پودر یک ق غ سرخالی 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
خاک جان یافته است؛ تو چرا سنگ شدی؟ تو چرا این همه دلتنگ شدی؟ باز کن پنجره ها را و بهاران را باور کن... 👤فریدون مشیری 💟‌˹ |🌻|
🍒 😋 🛑آب و شکر رو با هم مخلوط میکنم. شکر که حل شد با آلبالوهارو که شستم و دمشون رو چیدم میزارمش رو حرارت و میزارم غلیظ بشه. داخل شیشه میریزم. سرد که شد میزارم یخچال. ترشی:آلبالوها رو میشورم. داخل شیشه ی مورد نظرم میزارمشون و روشون سرکه و نمک میریزم. الان دوستمون گفتن یه کم رب انار هم بزنیم عالی میشه. امتحان میکنم. خشک کردن: آلبالوهارو میشورم و خشک میکنم. توی یه سینی بزرگ میزارم و نمک میپاشم بهشون. بعد هم جلو آفتاب میزارم تا خشک بشن 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
❣مدعی را تو بگو هیچ‌کسی مثل رضا(ع) مالک ملک دل مردم ایران نشــود. 💟‌˹ |🌻|
سینه مرغ ۵۰۰گرم سیب زمینی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز دو عدد نمک وفلفل وادویه زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ ارد سوخاری سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط بشه . بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
❣️و اجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ از هر خیری که نازل می‌کنی، برایم بهره‌ای قرار ده! 💟‌˹ |🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥘 😋👆 💠کلاس آشپزی آنلاین💠 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
هوا را ميبينی؟ تكليفش با خودش معلوم نيست؛ ميبارد نميبارد، گرم است سرد است، طوفان ميكند ميسوزاند، درست مثل تو، يک ناپايداريه مطلق... 👤علی قاضی نظام 🎨انتظار اثر ویکتوریا والدمیر 💟‌˹ |
⛔️به هیچ وجه یخ گوشت را نباید دردمای داخل خانه آب کرد 👌 ممکن است گوشت حالتی آبدار پیدا کند که بسیار خطرناک است. یخ گوشت باید در یخچال و در دمای بیشتر از 5 درجه سلسیوس آب شود 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍋 يك روش عالى براى طبخ مرغ 😋 🔸مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید. 🔸فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن. 🔸حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد. 🔸بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🥒🥬🥦 😋 🔺٢ پيمانه آب رو با ١/٤ پيمانه نمك مخلوط مي كنيم. وقتي نمك حل شد،سبزيجات خرد شده (١ پيمانه هويج ، ١ پيمانه گل كلم ، ١ ساقه كرفس ، ١ عدد فلفل دلمه اي قرمز،٣ عدد فلفل سبز تند ) رو بهش أضافه مي كنيم و يه شب تا صبح داخل يخچال مي زاريمش. 🔺روز دوم آب نمك خالي مي كنيم و سبزيجات داخل آبكش مي ريزيم تا آب اضافش خارج بشه. 🔺٣/٤ پيمانه سركه و روغن با سير و ٢ حبه سير و٢ ق غ اورگانو مخلوط مي كنيم و سبزيجات به مدت ٣ روز در يخچال داخل مخلوط سركه و روغن قرار مي ديم. 🔺بعد سه روز سبزيجات داخل شيشه مي ريزيم و از مخلوط روغن و سركه روشو پر مي كنيم.ترشي ما آماده است.حتما در يخچال نگه داري كنيد. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
براى اينكه بادمجان زودتر سرخ بشه و روغن كمترى رو هم جذب كنه😊 🍆 🔸بعد از چيدن بادمجون ها توى ماهيتابه،درب ماهيتابه رو بزاريد و شعله رو ملايم كنيد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🔸فريز كردن كلم بروكلي 🥦 ♦️براي شستن كلم بروكلي آنرا در آب سرد با كمي نمك خيس كنيد.بعد آنرا شسته و بزاريد در آبكش آب اضافي آن خارج شود. كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد. بروكلي ها به مدت ٣ دقيقه در آبجوش بجوشانيد.آبكش كرده و ٣ دقيقه هم داخل آبسرد قرار دهيد و مجددا آبكش كنيد. وقتي كلم بروكلي ها خشك شد.يك لايه داخل كيسه زيپ كيف بچينيد.فقط دقت كنيد كه كلمها روي هم قرار نگيرند،بعد آنرا داخل فريزر قرار دهيد،در هر بار ميزان مورد نياز خود را به راحتي از زيپ كيف خارج كنيد. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍜 😋 🔸نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم . عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره . 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🌯 😋 🔸گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم ♦️شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍘 😋 🔸اول سه چهار تا سیب زمینی متوسط بزار بپره وقتی پخت خوب بکوبش لهِ له .. بعد یه پیاز متوسط و رنده کن ابشو خوب بگیر ، بریز تو سیب زمینی ها نمک و فلفل و یه کوچولو زردچوبه هم بزن . اینو بزار کنار . قابلمه بزار رو گاز به لیوان اب بریز توش یه قالب کره پنجاه گرمی بنداز توش یه قاشق چایخوی سرصاف زرچوبه بریز اب که جوش اومد یه لیوان ارد سفید بریز توش خوب هم بزن با پشت قاشقت بهش فشار بیار. ده دقیقه ای رو شعله کم بپزش تا بو خامی ارد بره . شعله خاموش بزار کنار 🔸 گرماش که کمی افتاد بریزش تو سیب زمینی ها یه تخم مرغ توش بشکن . هم بزن و دو سه قاشق پودر سوخاری هم بریز توش خوب ورزش بده . اصلا به دست نمیچسبه . اگر چسبید ارد سوخاری بزن . دستتو بزن تو اب قد نارنگی بردار گردش کن بعد استوانه ای بعد با کف دست پهنش کن بالا و پایینش و تیز کن با چاقو ی مرطوب وسطش و یه خط بنداز تا خب سرخ بشه . شعله ملایم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🥦 🍜 😋 🔸برای شروع کافیه دو تا دسته کلم بروکلی رو حسابی بشورین و کنار بذارین و تو مرحله بعد یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا نرم و شفاف بشه بعد یه قاشق آرد و یه مقدار فلفل و آویشن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا بوی خامی گرفته بشه، تو مرحله چهارم پنج لیوان آب مرغ یا قلم اضافه کنید و کلم بروکلی‌ها رو هم بریزید توش و اگه خواستید، یه عصاره سبزیجات بهش اضافه کنید و درشو ببندید و بذارید بیست دقیقه آروم واسه خودش بپزه حالا درشو باز کنید و بذارید خنک شه بعد بریزید تو مخلوط کن وقتی کامل میکس شد دوباره بریزید تو قابلمه و بهش پنیر خامه‌ای ویلی رو اضافه کنید و بذارید پنج دقیقه بجوشه. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🥔 😋 🔸مواد لازم🔻 ▫️سیب زمینی بزرگ ۳ عدد ▫️گوشت یا سویا به مقدار لازم ▫️کره آب شده ۵ ق غ ▫️پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک ▫️رب گوجه یک ق غ ▫️نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم 🔸طرز تهیه🔻🥯 🔸اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین، 🔸بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه. 🔸حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍲 😋 🔸ابتدا برای سه نفر سیصد گرم نعناع جعفری ریز خرد شده رو با شعله ی کم به مدت نیم ساعت در کمی روغن تفت بدید و کنار بذارید. سیصد گرم قارچ رو ورقه ورقه کرده و در دو قاشق روغن سرخ کنید(اگر قارچ ریز بود نیازی به ورقه کردن نیست) در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو به همره زعفران ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده تفت بدید تا سرخ و مغزپخت بشه سپس نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه یک لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید تا مرغ با شعله ی کم پخته بشه در اواخر پخت قارچهای سرخ شده رو به همراه یک قاشق رب نارنج یا دو سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و روغن بندازه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍛 😋 🔸اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم. حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍬 😋 ▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم ▫️پودر شکر ٧٠گرم ▫️رنده پوست پرتقال ١ق م ▫️وانیل ١/٨ق م ▫️تخم مرغ ١عدد ▫️کافی‌میت ١٠گرم ▫️آرد ٢٧٠گرم ▫️پودر کاکائو ٢٠گرم 🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━