فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
50.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه :👇
آرد، زنجبیل و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و یکبار الک کنید
روغن و پودرشکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه یا از
چرخگوشت رد کنید
بادام رو اضافه کنید و با مواد قبلی
مخلوط کنید
خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید
در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید
در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه
بعد از اینکه خنک شدن به دلخواه برای تزئین به دلخواه روش پودرقند الک کنید
و پودر پسته بریزید.
این شیرینی تو ظرف در دار و دمای محیط مدت طولانی ماندگاری داده
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ذرت_مکزیکی🌽
ذرت شیر یا مکزیکی
آب
شیر
کره : خیلی کم
عسل یا شکر : ۱ ق غ
ادویهجات : نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن پاپریکا
لیمو ترش
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم😻👇🏻
دو عدد تخم مرغ🥚
۹۰گرم شکر🧂
۱۴۰گرم شکلات تلخ🍫
۸۰گرم کره🧈
۶۵گرم آرد کیک🍚
۲۰گرم پودر کاکائو🍩
نوک قاشق چای خوری وانیل🥡
.
.
.
.
دمای فر۱۷۰🥰
حرارت پایین💕
مدت زمان پخت حدود۴۵دقیقه🌦️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
🍃صبح آدینه بر شما مبارک
🌸جمعه تون پر از شادیهای بی سبب
🍃دلتون گرم از آفتاب امید
🌸ذهنتون پر از افکار ناب و پاک
🍃قلبتون مملو از مهربانی
🌸دست تون سرشار از بخشندگی
🍃آرزوهاتون مستجاب 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺بر خلق جهان تو رحمتی و برکات
💫محبوب همه به زندگانی و ممات
🌺الله و ملائکه یصلون علیک
💫از جانب ما نیز فراوان صلوات
🍃🌺صبح آدینه را آغاز میکنیم
با ذکر پرنور و برکت صلوات
بر حضرت محمد ص
و خاندان پاک و مطهرش 🌺 🍃
🌺 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۵ ق غ
1 قاشق پوست پرتقال
گردو نصف لیوان خرد شده
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
(ابعاد قالب کمربندی----> دیواره ها 9cm و قطرش 21cm)
.
طرز تهیه :👇
برای رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که قسمت سفید رنگ پرتقال و رنده نکنید تا باعث تلخیه اون نشه.
اول شکر، شیر، نصف پیمانه روغن مایع و پودرکاکائو را داخل یک کاسه بزرگ بریزید وچند دقیقه با دورتند هم زن هم بزنیدتا همه ی موادخوب با هم مخلوط بشن. مواد چون آبکی هستن به اطراف پخش میشن، من یه دستمال پارچه ای روی کاسه قرار دادم تا اطراف و کثیف نکنم.
یک لیوان از سس شکلاتی را بردارید و کنار بگذارید (برای روی کیک)
تو ظرف دیگه تخم مرغ ها و وانیل را بادورتند هم زن حدود 5 دقیقه هم بزنید
بعد بقیه مواد کاکائویی به جز اون یک لیوان سس و نصف لیوان روغن مایع و پوست پرتقال را به تخم مرغ ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. ابتدا با لیسک هم بزنید سپس بعد ثانیه با دورکند هم زن هم بزنید. آخرسر گردو رو اضافه کنید و کمی با لیسک مخلوط کنید.
بعد قالب و چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده کنید راحتتره یا میتونید آرد بپاشید. تا راحتتر کیک از قالب دربیاد شده بعد مواد و بریزید و چند بار روی زمین ضربه بزنید وتو فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بهش زمان بدید تا کیک بپزه.
یک لیوان از سسی رو که اول برداشته بودید را روی گاز بذارید، هم بزنید تا شکر موجود در سس حل بشه
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
زندگی یعنی
تعادل بین نگه داشتن و رها کردن
نه خیلی به یه چیز بچسب
نه همه چیز رو رها کن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکی خوشمزه😋
۱ لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
۱ لیوان آرد
۱ ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره
حتما درستش
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#دسر_پان_اسپانيا_تك_نفره
گردوي خرد شده 1/2 پيمانه
آرد 1/2 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
شكر 1 پيمانه
نشاسته ذرت 2 ق غ
وانيل 1/2 ق چ
كره 50 گرم
بيسكويتتت 2 بسته
كاكاووو 2 ق غ
نسكافه 2 ق غ
خامه 100 گرم
شير 1 ليتر
ابتدا شكر و تخم مرغ رو با دور كند همرن بمدت 5 دقيقه هم ميزنيم
داخل ظرفي شير رو ريخته آرد رو الك كرده و نشاسته ذرت را اضافه ميكنيم هم ميزنيم بعد مايع تخم مرغ و شكر را ك هم زديم هم اضافه كرده همزده ميتونيد مواد را نصف كرده ب يكيش پودر نسكافه يا كاكاوو برنيد و يك قسمت هم وانيلي باشه حالا موادو رو روي حرارت ميگزاريم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر وانيل و كره را اضافه كرده هم ميزنيم مواد رو از رو حرارت برداشته بعد خامه رو اضافه ميكنيم
ابتدا توي ظرف مورد نظر يا ليوان يك قسمت مواد رو ريخته بعد بيسكوييت روو خرد كرده روش ريخته همراه گردو بعد لايه بعدي رو ريخته و طبق سليقه خودتون تزيين كنيد داخل يخچال بمدت ٢ ساعت قرار ميدهيمم
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
پای نارگیلی فوری و راحت👌
⛔میران دقیق مواد و مدت زمان فر در کپشن⛔
یه پای نارگیلی فوق خوشمزه و آسون😋
مواد لازم:
آرد یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
ماست سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مواد میانی:
پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
⛔میزان حرارت فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه تا زمانی که روی پای ها طلایی بشه🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرگوشی
⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝⚝
مواد لازم:
نون تست🍞
مخلوط خامه و میوه ی دلخواه🧁
میوه های دلخواه🍓🍒🍌
نکته:
میتونید کیک اسفنجی رو جایگزین نون تست کنید🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی شگفت انگیز 💋😍
ایینقدر این طعمش محشره که نمیدونم چی بگم 😍
مواد لازم:
آب گاز دار یا سون آب:یه لیوان
گل پنیرک:یه ق غ خ
ژله:دوتا دونه
تخم شربتی:یه ق غ خ
طرز تهیه:
🍺اول گل پنیرک و آب سرد و مخلوط کنین و اجازه بدین رنگ بیندازه
🍺بعد هم تخم شربتی و آب ولرم و مخلوط کنین و اجازه بدین پفکی بشه و پف کنه
🍺حالا ژله هارو داخل یه ظرف بریزین و خورد خورد کنین بعد هم بریزین داخل لیوان مورد نظرتون
🍺حالا سون آب و بهش اضافه کنین
🍺 بعد هم تخم شربتی پفکی رو بهش اضافه کنین
🍺در آخر هم آب گل پنیرک و از یه گوشه بریزین خیلی آروم
🍺 اینم بگم میتونی وقتی سون آب و ریختین چند تا تیکه یخ هم بیندازین داخلش
┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفک_پاستا 🥨 😋
▫️نصف بسته ماکارونی فرمی (۲۵۰ گرم)⠀
▫️چهار قاشق غذاخوری آرد گندم⠀
▫️روغن⠀
🔸ادویه هایی که لازم داریم
▫️در کل یک قاشق غذاخوری نمک(نصف برای پخت پاستا و نصف برای طعم دهی پفک)⠀
▫️نصف قاشق چایخوری سبزی معطر خشک(من جعفری و گشنیز استفاده کردم)⠀
▫️نصف قاشق چایخوری پودر پیاز⠀
▫️دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان⠀
▫️دو قاشق غذاخوری پودر گوجه⠀
▫️یک قاشق چایخوری زرد چوبه برای پخت پاستا⠀
♦️۱-بجای آرد میتونید از نشاسته ذرت استفاده کنید⠀
♦️۲-پودر گوجه رو من تو خونه با آسیاب کردن گوجه خشک درست کردم شما میتونید همونو یا بجاش پودر کچاپ رو از عطاری تهیه کنید⠀
♦️۳-حواستون باشه پاستا رو که سرخ میکنید از جایی که شروع به ترد شدن و رنگ عوض کردن میکنه ، خیلی زود تیره میشه مراقب باشید نسوزونید⠀
♦️۴-میتونید از مدل های دیگه پاستا استفاده کنید حتما پنه لازم نیست باشه⠀
♦️۵-میتونید بجای سرخ کردن بذارید داخل فر یا تستر با حرارت ۲۰۰ درجه ده تا پونزده دقیقه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی_فوری🌹🍃
مواد تر رو بریز تو مخلوط کن
مواد خشک رو باهمدیگه قاطی کن
نوش جان👌
#کیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی بدون بکینگ پودر😍😋
برای پخت کیک اسفنجی بدون بکینگ پودر نیاز داریم به یک مدل آرد به اصطلاح سبکتر که با ترکیب آرد نول و نشاسته ذرت به دست میاریم.
آرد قنادی 60 گرم، نشاسته ذرت 40 گرم، تخم مرغ 4 عدد، شکر 100 گرم، شیر یا آب 20 گرم، وانیل نصف ق چ، نمک یک پنس، اسانس مایع به دلخواه میتونید 1ق چ اضافه کنید اسانس پرتقال، موز و...
قالب استفاده شده شماره 18 تا 20
دمای پخت 180 درجه
مهلت پخت 40 تا 45 دقیقه که حتما بعد 40 دقیقه با خلال تست شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_گل_محمدی
#حلوا
حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره .
آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ
گلاب یک چهارم لیوان
پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ
پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ)
پودر هل نصف ق چ
اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره .
آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا .
بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید.
پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید .
این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید .