eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون بکینگ پودر😍😋 برای پخت کیک اسفنجی بدون بکینگ پودر نیاز داریم به یک مدل آرد به اصطلاح سبکتر که با ترکیب آرد نول و نشاسته ذرت به دست میاریم. آرد قنادی 60 گرم، نشاسته ذرت 40 گرم، تخم مرغ 4 عدد، شکر 100 گرم، شیر یا آب 20 گرم، وانیل نصف ق چ، نمک یک پنس، اسانس مایع به دلخواه میتونید 1ق چ اضافه کنید اسانس پرتقال، موز و... قالب استفاده شده شماره 18 تا 20 دمای پخت 180 درجه مهلت پخت 40 تا 45 دقیقه که حتما بعد 40 دقیقه با خلال تست شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره . آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ گلاب یک چهارم لیوان پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ) پودر هل نصف ق چ اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره . آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا . بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید. پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید . این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده . ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 . برای ۳ تا ۴ نفر آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته ) برنج ۳ پیمانه شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد . داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه . بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم . اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین . برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم . برنج رو آبکش کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و عالی 😍 . هم خودش غذای کاملی هست و هم می تونید به عنوان پیش غذا و فینگرفود در مراسم ها استفاده کنید.می تونم بگم شبیه ناگت مرغ هست که مخصوصا بچه ها دوسش دارند 🤗. . برای حدودا ۹ تا ۱۰ عدد دونات مرغ(۳ تا ۴ نفر) مرغ خام ۳۵۰ گرم (سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران) سیر ۲ حبه سیب زمینی ۱ عدد جعفری به میزان دلخواه نان تست ۵ تا ۶ عدد شیر یک لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و کاری به میزان لازم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ می تونید هم از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید و هم از سینه مرغ و هم میشه از گوشت بوقلمون استفاده کنید . سیب زمینی رو پختم و پوستش رو کندم و رنده کردم . نون تست رو داخل شیر انداختم که به شیر آغشته بشه . نمی خواد خمیری بشه فقط با شیر نرم بشه . توی یک ظرف سینه مرغ چرخ کرده و سیب زمینی و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و ادویه جات دلخواه رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو از شیر بیرون اوردن و کمی فشار دادم که شیرش خارج بشه و بعد داخل مواد ریختم و ورز دادم . بیکینگ پودر هم اضافه کردم . از مواد گوله ای برداشتم و داخل آرد سوخاری انداختم و غلتوندم و بعد کف دستم پهن کردم و به شکل گرد در آوردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم . داخل یک ظرفی روغن ریختم و روی حرارت قرار دادم که گرم بشه و بعد داخل روغن انداختم . یک طرفَ سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه و بعد خارج کردم . جذب روغن کمی هم داره 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۸ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر) آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م ) نمک نصف ق چ برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی) شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم . هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد . البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر . هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم . مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۸ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر) آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م ) نمک نصف ق چ برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی) شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم . هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد . البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر . هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم . مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان این هم کلیپ تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . قبلا من خمیر تارت درست کرده بودم و دیده بودین که توش کره داره . این خمیر با روغن زیتون یا مایع درست میشه . به خصوص دوستانی که با طعم و بو و مزه کره مشکل داشتن دیگه مشکل حل میشه ☺. در مورد مواد داخلش و میانی هم کاملا سلیقه ای و به علاقه خودتون ربط داره . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت فینگر فودی😁 ❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁ مواد لازم: گوجه فرنگی 🍅 تخم مرغ 🥚 پیازچه🌱 نمک🧂 آرد🥡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی خوشحالی کودک😍👦🏻👧🏻 ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆༊༊༊༊⋆⋆⋆⋆⋆⋆ این سینی رو می تونید برای دور همی کوچولوهاتون درست کنید تا تنقلات سالم و خوشمزه نوش جان کنن😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مدیترانه ای ༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆༊⋆ مواد لازم: انار شیرین جعفری🍀 پیاز🧅 گوجه گیلاسی 🍅 کینوا پخته شده🌾 آب لیمو ترش🍋،روغن زیتون🫒، نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه ی خوراک مرغ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: طرز تهیه کرپ: یک لیوان شیر🥛 رو با یک عدد تخم مرغ🥚 خیلی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد، بعد دو قاشق جعفری خرد شده🍀 و یک لیوان آرد🥡 رو آروم آروم بهش اضافه کنید تا مواد کرپ آماده بشه و داخل ماهیتابه نچسب کرپهارو درست کنید و کنار بزارید مواد لازم: سینه یا فیله مرغ🍗 یک عدد پیاز🧅 قارچ خرد شده🍄 نمک و فلفل🌶🧂 سه قاشق خامه به دلخواه🥣 میتونید خوراک مرغتون رو هر جوری دوست دارید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس کارامل ماکیاتو (استار باکس) ❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋❋ مواد لازم: یخِ ریز یا خورد‌ شده🧊 نصف لیوان شیر پُرچرب 🥛۱ لیوان بزرگ ۲ شات اسپرسو☕️ ( که البته استارباکس ۱ شات میریزه‌ ) سیروپِ کارامل🫗 ۱ ق غ خ سس کارامل🧋 به میزان دلخواه ۱/۳ لیوان شیرِ فوم‌دار🥛 برای فوم دار کردن شیر میتونید از فرنچ پرس ، همزن شیر ، و فوم سازِ قهوه سازتون استفاده کنید. ببین واقعا فرقی نداره شیر سرد باشه یا گرم ، فقط باید سیرت پُرچرب باشه ، با دوتاش میتونه فوم درست کنی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین یه مدل کیک خوشگل به شکل قو🦢🦢🦢 ♧♤♧♤♧♤♧♤♧♤♧♤♧♤♧ مواد لازم: کیک اسفنجی قنادی 🎂 خامه ی فرم گرفته 🧁 شکلات تخته ای سفید🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز سوخاری 𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝ مواد لازم: پیاز🧅 ماءالشعیر🍺 بکینگ پودر آرد🥡 نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا🧂🌶 پودر پانکو🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه پنیری ❁❁❁❁❁✯✯✯✯✯❁❁❁❁❁ مواد لازم: نان تست🍞 ۶ عدد سس پیتزا🍅 ۲ق.غ پنیر پیتزا🧀 ۱۵۰ گرم پنیر ورقه‌ای چدار🧀 ۱ ورق ژامبون 🥓 ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای 🫑۲ق.غ آویشن و پودر پاپریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک ❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁ مواد لازم: پودر قهوه شکر (در صورت تمایل ) آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای صبحونه🍕 ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: نون تست🍞 تخم مرغ🥚 گوجه فرنگی🍅 پیازچه🌱 ذرت به دلخواه🌽 پنیر گودا🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا پارما رولی 𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝ مواد لازم: پیاز و سیر🧅🧄 پوره ی گوجه فرنگی 🍅 ریحان🍃 نمک و فلفل سیاه 🧂🌶 پنیر خامه ای🧀 پنیر ورقه ای🧀 پنیر پارمسان 🧀 پارما بوقلمون(می تونید سینه ی مرغ جایگزین کنید)🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاکلت کیک ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ مواد لازم: شکلات تخته ای 🍫 کره🧈 پودر قند🍚 تخم مرغ🥚 آرد🥡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود گل رز ✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌✿𝆬‌ مواد لازم: خمیر هزار لا🥟 کالباس🥓 پنیر چدار 🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته سیر رو پوست بگیر🧄 𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦𖡦 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحونه خفن 𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎 انجیر روغن نارگیل🥥 مغز گردو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ 𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁 مواد لازم 2 عدد سینه مرغ کوچک🍗 پیاز خرد شده🧅 2 حبه سیر🧄 فلفل سیاه🌶، ادویه ، نمک🧂 1/2 فلفل دلمه ای قرمز به مکعب های کوچک خرد شده🫑 1/2 قاشق دلمه آب💧 فلفل سبز خرد شده 1 فنجان کنسرو ذرت 🌽