eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
. ⚘به‌به چه صبح‌دل‌انگیـزی ⚘صبحانه‌تون ⚘یک‌دعای نـاب‌ازتـه‌دل ⚘الهی‌همیشه خونه‌دلتون‌گرم ⚘دستـاتون‌پـُر روزی..... ⚘نگاهتون‌قشنگ ⚘ودلتون‌لبریز از شادی‌باشد ♥️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن جامد ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان) آرد سفید ۱۷۰ گرم (کمی بیشتر از ۱ لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان ) پودر هل ۱ ق چ یا وانیل ۱/۴ ق چ زعفران و یا کاکائو در صورت دل خواه روغن (من از ترکیب روغن نیمه جامد و روغن حیوانی استفاده کردم ) و پودر قند الک شده رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم ، پودر هل هم ریختم . اگر ساده بخواید نیاز به اضافه کردن زعفران نیست اگر زعفرانی بخواید، این مرحله بریزید . آرد الک شده رو داخل موادم ریختم . اگر کاکائویی بخواید هر میزان که پودر کاکایو اضافه شد به همون میزان از میزان آرد کم بشه. بهتره که توی این شیرینی هر بار جدا درست بشه مثلا اگر دو رنگ بخواید مثل من که زعفرونی و کاکائویی درست کردم جدا درست کنید . مواد رو داخل قیف ریختم ، اگر از قیف رد نشد ، روغن مایع به مقدار کم اضافه کنید ،ریختن روغن زیادی باعث وا رفتن شیرینی تون میشه . من در هر دو سری هیچ روغن مایعی نریختم چون به راحتی از قیف رد می شد . داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره دل خواه ) ریختم و شکوفه زدم . برای مدل زعفرانی روش تخم خرفه و مدل کاکائویی روش کنجد ریختم .در فر از پیش گرم شده قرار دادم . فر برقی دمای ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ دقیقه فر گازی دمای ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط یا طبقه بالا ، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بدون فر ،در فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست . 🛑شیرینی ها بعد از پخت یک الی دو ساعت بمونه و بعد از سینی جدا کنید. نکات : 👈با مقدار مواد بالا حدودا ۶۵ عدد شیرینی ، به وزن ۳۷۵ گرم میشه .
هدایت شده از 
معجزه ای که بعد از سی سال عذاب روحی و جسمی که داشتم برام رخ داد😍 جوری بودم که دکترا عاجز بودن از تشخیص دردم 😞 تا اینک لطف خداوند شامل حالم شد اگر میخای زندگیت متحول بشه و تو دنیای قشنگی زندگی کنی راهی که خدا برای من نشون داد دلم میخاست شما هم بدونید و آگاه باشید خیلی از دردها و رنج هارو میشه بدون هیچ دکتری خوب کرد ❤️ [《اینجا می تونی بخواسته هات برسی وگره ها ی سخت زندگیت رو باز کنی 》] https://eitaa.com/joinchat/1867382803C75dfd5079d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ❤️💫اوصاف علی به گفتگو ممكن نیست 🌼💫گنجایش بحردرسبو ممكن نیست ❤️💫ماندم كه علی رابه چه تشبیه كنم 🌼💫تشبیه علی جز به علی ممكن نیست ❤️💫پیشاپیش عید سعید غدیر خم مبارک ❤️🌼❤️ .
یجوری تیرگیارو برفش کن که هرکی با لباس لختی دیدت بگه پشماااااام🙈😐😅 برف شدنِ جاهای حساس مث بقیه جاهای بدنت😍 ۵۰ ماسک مخصوص حذف لک و پیس صورت آموزش ماسک نرم کننده موشکیِ دست و صورت اینجا باترفنداش با دختر دبیرستانی برابری میکنی بیا😉👇 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 دیگه شوهرت شبا اَمون بهت نمیده بیا🙈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه فینگرفود ترد و خوشمزه که فوری هم آماده میشه موافقی؟ اینقدر آسونه  و جذابه خودم که خیلی پسندیدم😍 سیب زمینی ۲ دونه پپرونی یا ژامبون ۱/۲ لیوان تخم مرغ ۱ دونه نشاسته ذرت ۱ ق غ جعفری ۲،۳ ق غ فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،پودرسیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با ۳ قلم مواد و بدون نیاز به فر این شیرینی های خوشگل و خوشمزه رو برای عید درست کن😍 مواد لازم: پودر نارگیل:۱۲۰ گرم شکلات تخته ایی سفید:۱۵۰ گرم شیر عسلی:۱۰۰ گرم نکات: ✅اگه خمیرتون سفت شد مقداری شیر عسلی اضافه کنید تا نرم تر بشه اگه شل شد با اضافه کردن پودر نارگیل سفتش کنید ⠀ ✅میتونید به جای استفاده از پودر نارگیل از پودر پسته یا پودر بادوم هم استفاده کنید ✅قالب رو ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تو فریزر بذارین کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢تخم مرغ ٢عدد 🥢شير ١/٢پيمانه 🥢روغن ١/٤پيمانه 🥢وانيل ١/٢ق چ 🔷مواد خشك 🥢آرد الك شده ١پيمانه 🥢شكر ١/٣پيمانه 🥢بكينگ پودر ١ق چ 🥢 نمك ي پنس كوچولو اومدم با یه صبحونه ی فوق خوشمزه 😋 بچه ها عاشق این صبحانه میشن مخصوصا با اون کرم شکلاتی روش 😇😅(دلم بدجوووور خواست ) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 نوش جان 😋 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدویین بیاین‌که ویدیو این نارگیلی خفن اوردم . سفیده ی تخم مرغ ۱۲۵ گرم شکر ۲۵۰ گرم (‌دوبرابر سفیده) پودر نارگیل تازه ۱۲۰ گرم روغن مایع ۷۵ گرم نصف چ وانیل‌ نصف ق چ آبلیمو اول شکر و پودر نارگیل رو باهم ترکیب کردم بعد نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن رو اضافه و مخلوط کردم بعد دو باد از چرخ گوشت رد کردم میتونید از غذا ساز گوشتکوب برقی یا ... استفاده کنید اینکار کیفیت شیرینی رو خوب میکنه بعد گذاشتم روی حرارت خیلی خیلی کم و مرتب هم زدم تا شکر حل بشه کمی از مواد رو بین دو انگشت لمس کردم تا متوجه بشم سه الی چهار دقیقه زمان برد بعد مابقی سفیده و روغن به همراه وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم و مرتب هم زدم‌تا داغ بخوره و مرتب دمای اون رو چک کردم انگشتم رو به مواد میزدم همین‌که داغ شد و داغیش طوری بود که انگشتم رو نسوزوند و قابل تحمل بود از شعله برداشتم و گذاشتم خوب خنک بشه بعد ریختم تو قیف نوکش رو قیچی زدم و با فاصله تو سینی قیف زدم دستمم کمی چرب کردم قله ای روی شیرینی هارو صاف کردم و گذشاتم تو فر تا بپزه و خوش رنگ بشه در فر با دمای ۱۷۰ درج
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موی سفید رو توی آیینه دیدم آهی بلند از ته دل کشیدم 😢 داستان مجری در خصوص درمان موی سفیدش👇 https://1ta100.ir/tlg-ads/473 https://1ta100.ir/tlg-ads/473
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر بدون همزن 😊کیک موز برگردان👌 ارد یک لیوان سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر دو قاشق پودر کاکائو موز دو عدد پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل پودری نصف بسته کره ده الی ۱۵ گرم همه مواد رو آماده و دم دستتون باشه ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ❁🍟🥦🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید.
35.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رافائلو یا کیک سفید برفی یه کیک خوشمزه تلفیقی از نارگیل و بادام . یه کیک کافی شاپی بی نظیر 😍 این کیک رو حتی برای تولدها و مراسم هاتون هم می تونید درست کنید ☺️ تخم مرغ ۶ عدد شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر بادام ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) کره ۳۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم ( کمی کمتر از ۱ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم شیر عسل ۱۰۰ گرم (حدود ۳ ق غ) شکلات آب شده ۵۰ گرم بادام خرد شده به میزان لازم پودر نارگیل به میزان لازم زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با دور تند همزن اون قدر زدم تا فرم بگیره .زرده رو با شکر سه تا چهار دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه ، وانیل و کره نرم هم ریختم و سی ثانیه هم زدم . مواد زرده و شکر رو به سفیده اضافه کردم و دورانی ترکیب کردم . پودر بادام هم ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم . قالب من به قطر ۲۰ سانت هست . مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . فر برقی : دما ۱۶۵ تا ۱۷۰ ، حدود ۵۰ دقیقه. فر گازی :دما ۱۷۰ تا ۱۸۰ ، حدود ۴۵ دقیقه بعد از این که کمی خنک شد، از قالب خارج کردم و روی نوری گذاشتم و بعد از چند ساعت که کامل خنک شده از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کردم . خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم ، نرم شده و هم چنان یخمکی هست با همزن زدم تا فرم بگیره ، پنیر ماسکارپونه ، شیر عسل ، شکلات آب شده خنک رو ام ریختم و در حد مخلوط شدن زدم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از شکلات های خوشمزه 😋😍 توی خونه این شکلات پرطرفدار رو درست کنید 🤗 کره ۳۰ گرم شکلات سفید ۳۵ گرم خامه صبحانه ۷۰ گرم (حدود ۲ ق غ) شیر عسل ۶۰ گرم (۲ ق غ) پودر نارگیل ۸۰ گرم (حدود ۱ لیوان) ویفر نارگیلی ۴۰ گرم ( حدود ۴ تا ۵ عدد) بادام ۱۵ تا ۲۰ عدد روی بادام ها آب جوش ریختم ،دو الی سه دقیقه گذاشتم موند و بعد آبش رو عوض کردم و آب سرد ریختم و به راحتی پوست بادام جدا کردم . بادام ها رو روی حرارت کم تفت دادم و بو دادم و بعد کنار گذاشتم . خامه رو روی حرارت غیر مستقبم گذاشتم تا گرم بشه اما نجوشه ، شکلات رو خرد کردم و با خامه ترکیب کردم و از همزن استفاده کردم و دو سه دقیقه زدم و بعد در فریزر دو ساعت گداشتم بمونه . پودر نارگیل و کره نرم و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا به حالت خمیری در بیاد . اگر خمیری نشد کمی شیر عسلی بریزید . ویفر نارگیلی رو هم پودر کردم . خامه و شکلات رو بعد از دو ساعت از فریزر بیرون آوردم و مخلوط کردم و خیلی کم با همزن زدم . حالا موادم رو روی صفحه کار چیدم . ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل ، ترکیب خامه و شکلات ، ویفر پودر شده ، پودر نارگیل ، بادام تفت داده شده . یه مقدار از ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل برداشتم کف دستم کمی پهن کردم و وسطش بادام قرار دادم و بعد پیچیدم و گرد کردم و بعد در ترکیب شکلات و خامه غلتوندم و بعد داخل ویفر پودر شده و در اخر در پودر نارگیل غلتوندم . شکلات خوشمزه مون آماده است . پ.ن : برای من ۱۵ عدد شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کاپ کیک نرم و لطیف 😍 از عطر و طعمش نگم که فوق العاده است 😋 . تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) آب پرتقال ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر نارگیل ۲۰ گرم (حدود ۲ ق غ) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق م مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و رنده پوست پرتقال ریختم و یک دقیقه با همزن زدم ، دورگیری هم کردم. دو تا پرتقال کوچک رو آبش رو گرفتم و از صافی رد کردم و داخل مواد ریختم . پودر نارگیل رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم . از مواد کاپ کیک داخل قالب ریختم ، از هر نوع قالب کاپ کیک و مافین می تونید استفاده کنید . در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . سایر نکات : فر برقی : ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . بدون فر در فر دست ساز روی گاز برای من به این سایز ۱۵ عدد کاپ کیک شد . جای کره ،می تونید روغن مایع هم استفاده کنید ، پودر نارگیل هم قابل حذف هستش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر ۱ لیوان کره ۳۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید) نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه) ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید) شکر ۱ ق غ طرز تهیه ۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه) میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه. شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید. ۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه . توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید. دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
♥️ℒℴνℯ♥️ جانان من♡ وقتی عاشق میشی همه‌ی دنیات محدود میشِه به یه نفر تو نگاهش تو صداش تو وجودش و چه خوشبختم من که دنیام خلاصِه شده در تو تویی که بودنت جبران همه ی نداشته های زندگیمه . . . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . .