#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋
🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
🔸دوعددتخم مرغ
🔸نصف پیمانه پود قند
🔸وانیل نصف قاشق چایخوری
🔸ارد۲تا ۲ونیم پیمانه
🔸بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋 🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده 🔸دوعددتخم مرغ 🔸نصف پیمانه پود قند 🔸وانیل نصف
🔸ابتدا پودرقندرابا کره باهمزن به مدت دو دقیقه میزنیم تارنگش سفید شود بعددوعدد تخم مرغ راهمراه وانیل اضافه کرده ودودقیقه بازباهمزن میزنیم من کمی هم زعفران غلیظ به مواد شیرینی زدم که عالی شد
🔸دراخر اردوبکینگ پودرراالک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم فقط کم کم اضافه کنید شاید اردکمتر یابیشتری لازم باشد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر اندازه هایی به مقدارگیلاس برداشته ودر دستگاه میگذاریم ونیازی به چرب کردن دستگاه نیست
🔸من توی شیرینی را با مخلوط خرما وگردووکنجد وهل ودارچین پرکردم
برای توی شیرینی از هرنوع حلوا،خرما وشکلات صبحانه و.....میتوان استفاده کرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تارت_کیک_زرد_آلو 🥧 😋
🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف
🔻شکر یک سوم لیوان
🔻تخم مرغ یک عدد
🔻روغن مایع شش قاشق سوپخوری
🔻ماست چهار قاشق سوپخوری
🔻بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🔻پودر نارگیل نصف قاشق سوپخوری
🔻وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
🔻زردآلو سه عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#تارت_کیک_زرد_آلو 🥧 😋 🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف 🔻شکر یک سوم لیوان 🔻تخم مرغ یک
🔸شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار شد ،بعد روغن رو اضافه و کمی هم زدم ،بعد ماست و پودر نارگیل و اضافه کردم و هم زدم.همزن و گذاشتم کنار آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و با لیسک دورانی مخلوط کردم .و ریختم تو قالب تارت و روش زرد آلوهای اسلایس شده رو چیدم و کمی شکر پاشیدم روش وگذاشتم تو فر از قبل گرم شده ،دمای ۱٨۰ به مدت ۲۰ دقیقه.
میتونین داخلشم از زردآلوهای نگینی استفاده کنید
زردآلوهای من کمی ترش بود ،اگه دوست دارین شیرینی میوه تون حس بشه از زردآلوی شیرین استفاده کنید. با این مقدار مواد سه قالب تارت کیک داد ،اندازه ای که تو عکس میبینید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ماکارونی 🍝 😋
🔻گوشت چرخ شده
🔻پیاز یک عدد
🔻ماکارونی
🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
🔻رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری
🔻ادویه جات: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ماکارونی 🍝 😋 🔻گوشت چرخ شده 🔻پیاز یک عدد 🔻ماکارونی 🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد 🔻رب گوجه یک تا دو
🔸اول پیاز رو خیلی ریز خورد میکنم و تفت میدم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدم بعد ادویه جات و گوجه رنده شده و رب گوجه اضافه میکنم و همه رو با هم حسابی تفت میدم تا گوجه و رب رنگ باز کنه زیرش رو کم میکنم و درش رومیزارم تا گوشت بپزه در آخر نمک رو اضافه میکنم
قابلمه رو آب میریزم و میزارم روی گاز تا آب جوش بیاد
ماکارونی رو با کمی نمک و زردچوبه و یه قاشق روغن مایع میریزم داخل قابلمه و بعد از حدودا هفت دقیقه آبکش میکنم
ته قابلمه کمی روغن میریزم و سیب زمینی یا نون میزارم برای ته دیگ بعد ماکارونی و مواد گوشتی رو لایه لایه میریزم بین هر لایه ش آویشن میریزم بعد میزارم دم بکشه میتونید قبلش همه رو مخلوط کنید و بعد دم بزارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_ویکتوریا
دو لیوان شیر
شکر نصف لیوان
دو ق غ ارد گندم
یک ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ وانیل
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قند یک ق غ
بیسکوییت پودر شده
میوه
اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_انجیر
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک ق غ
گلاب: 2 ق غ
آب: یک لیوان
چطوری درست کنم:
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_سبزی به شکل خورشید
نمک به میزان لازم
گردو 100 گرم
زرشک 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
سبزی کوکو 500 گرم
خمیر بربری 1 کیلو
اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد.
سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.
بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید.
وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوبیا_پلو
برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم. بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیای آبپز و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
#تهدیگسیبزمینیکنجدی
برای ته دیگ ته قابلمه رو چرب کردم و کمی داغ کردم توی ظرفی کنجد ریختم و یه طرف سیب زمینی رو که قالب زدم توی کنجد غلطوندم و کمی نمک پاشیدم و در قابلمه چیدم و روی ان را برنج ریختم و در قابلمه را گذاشتم و با حرارت کم اجازه دادم به مدت 45دقیقه دم بکشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قطاب_مرغ
زرده تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
نمک یک پنس
روغن مایع ۱/۴لیوان
ماست۱/۲لیوان
ارد به میزان لازم
مواد میانی
مرغ پخته ریش شده
فلفل دلمه, قارچ,ذرت,فلفل دلمه و جعفری هویج پخته نگینی (که همرو تفت دادم)
ابتدا ماست و هم میزنیم با بکینگ پودر تا حباب بزنه بعد زرده تخم مرغ و نمک و روغن رو اضافه میکنیم کم کم ارد رو الک میکنیم و ورز میدیم تا زمانیکه یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد
تو پلاستیک به مدت دو ساعت توهوای اتاق میزاریم
بعد به اندازه یه گردو برمیداریم با ارد و وردنه نازک پهن میکنیم توش مواد میریزیم و مثل قطاب میبندیم و تو روغن داغ پشت و روش رو سرخ میکنیم هر چی نازکتر باشه خوشمزه تر میشه خمیرش.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تهدیگ_گوجه_فرنگی
_ برای درست کردن این ته دیگ فوق العاده خوشمزه ومعطر شما احتیاج به گوجه فرنگی ، کمی زعفران حل شده ، کمی فلفل قرمز ونمک دارید .
_ برنجتون ودقیقا زمانی که همیشه آبکش می کنید از رو اجاق گاز بردارید . ( برای تهیه این ته دیگ احتیاجی به برنج دون تر ندارید ).برنج وتو یه صافی مناسب می ریزید.
_ تو قابلمه مورد نظر ابتدا به مقدار لازم روغن می ریزید وبهش زعفران آب کرده وفلفل قرمز وکمی نمک اضافه می کنید .
_ گوجه های خرد شده ( خیلی ریز خرد نکنید مثلا یه گوجه متوسط ودقیقا چهارقاچ کنید وهر قاچ ودویا سه تیکه کنید ) ته قابلمه بریزید وبرنج و روی اون ریخته وبذارید دم بکشه .
_ اندازه شعله زیر قابلمه با یکی دوبار درست کردن دستتون میاد . شعله نباید اونقدری کم باشه که از آخر ، شما یه ته دیگ گوجه آپ پز شده داشته باشید نه اونقدری زیاد که ته دیگ بسوزه !
_ اگه تو قابلمه تفلون درست کنید وبرنج وقالبی در بیارید فوق العاده زیبا واشتها برانگیز از کار درمیاد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر
سیب زمینی آپز سه عدد
تخم مرغ یک عدد
نمک ادویه زردچوبه پودرسیر و ترخون و جعفری خشک شده به میزان لازم (من یک قاشق مربا خوری رب گوجه به مواد زدم تا خوشرنگ تر بشه و بجای زرد حالت نارنجی رنگ گرفت)
این مواد سلیقه ای هست. مواد میانی که من ریختم تقریبا مثل مواد ماکارانی بود. گوشت چرخ شده. پیاز. فلفل دلمه. نمک و ادویه جات و رب گوجه و کمی ترخون و جعفری خشک هم واسه ی عطرش.و یک ق غ زرشک.
سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و رنده ریز کرده و با تخم مرغ و بقیه مواد کوکو مخلوط کرده و ورز می دهیم و کنار میزاریم.
مواد گوشتی میانی هم که مثل مواد ماکارانی آماده میکنیم. حالا از سیب زمینی ها برمی داریم اندازه یک نارنگی و کف دستمان پهن میکنیم،
مقداری از مخلوط گوشت را وسط سیب زمینی ها گذاشته و با دست از سیب زمینی روی مواد گوشتی میپوشانیم طوری که مواد دقیقا وسطش قرارگیرد. کمی هنگام درست کردن به دستمان نم اب میزنیم که نچسبه.و در سینی کمی چرب شده میزاریم تا وقتی همه اماده بشن و بعدش در روغن فراووون و دااااغ سرخ میکنیم
مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند.
بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یک_تخم_مرغی
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ استاندارد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_یک_تخم_مرغی تخم مرغ 1 عدد شکر 3/4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد
#کیک_یک_تخم_مرغی
در این دستور میتونید 1 تا 2 ق غ از آرد را حذف و به جای آن 1 تا 2 ق پودر کاکائو اضافه کنید تا کیکتون شکلاتی بشه. همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن و حجیم شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد را در 3 مرحله اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید. حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند. میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند. مواد کیک را در قالب گرد به قطر 18 یا 20 سانت که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شودکیک را بپزید.
این کیک بافت عالی و پف خوبی داره،من چون میخواستم از کیک به عنوان پایه چیزکیک استفاده کنم و نمیخواستم ضخامت کیک زیاد بشه مواد رو در قالب بزرگتر ریختم تا در نهایت کیک نازک تر بشه.
این کیک پایه مناسبی برای انواع دسر،چیزکیک و...کلا یه کیک راحت و سریع و آسون و همه کاره ست...کافیه موادشو دو یا هر چند برابر که میخواید کنید تا کیک بزرگتری تحویل بگیرید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشى_بادمجان_شكم_پر 🍆 😋
🔸ابتدا کلاهک بادمجان ها رو جدا کرده و شسته و ابکش میکنیم سپس وسط بادمجان ها رو شکاف زده و داخل قابلمه قرار میدیم و سرکه سفید و نمک بهش اضافه کرده تا زمانی که بادمجان ها رنگش عوض بشه و از حالت خامی در بیاد سپس در صافی ریخته تا کاملا سرد بشه و حالا مواد داخل بادمجان که شامل هویچ . سیر . فلفل سبز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و سبزیجات معطر هم جعفری .نعنا و شوید رو پاک کرده شسته و وقتی کاملا ابکش شد خرد میکنیم و در ظرفی تمام مواد رو کاملا مخلوط کرده و دونه دونه داخل بادمجان ها رو پر میکنیم و در ظرف مورد نظر بادمجان ها رو قرار میدیم و با سرکه سفید پر میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_شكلاتى 🍮 😋
🔸یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم
یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#بورک_مرغ 🌯 😋
🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم.
رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم.
ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم.
موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_پنیری
برای #صبحانه
1 عدد تخم مرغ 🍳
1 لیوان شیر 🍶
150 گرم پنیر سفید
کمی جعفری
کمی فلفل قرمز ترک
1 ق م بکینگ پودر
10 ق غ آرد
1 ق چ نمک
تخم مرغ را با شیر خوب هم میزنیم و سپس آرام آرام پنیر خوردشده و فلفل و بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و بعد از آن جعفری و آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و تابه چرب شده را خوب گرم می کنیم و هر دفعه 1ق غ توی تابه میریزیم که سرخ شه
پنکیک خوشمزمون آمادست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
کیک ماکارونی و پنیر
مواد لازم
پنیر رنده شده ... 3 پیمانه
ماکارونی فرمی ... 500 گرم
کالباس بیکین دودی ... 300 گرم
پیاز ... 1/2 پیمانه
خامه ... 2 پیمانه
آرد ... 1/3 پیمانه
کره ... 1 پیمانه
تخم مرغ ... 5 عدد
نمک و فلفل ... به مقدار کافی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کیک ماکارونی و پنیر مواد لازم پنیر رنده شده ... 3 پیمانه ماکارونی فرمی ... 500 گرم کالباس بیک
طرز تهیه
1- ابتدا ماکارونی را بپزید. قابلمهای پر از آب را با قدری نمک و روغن بجوشانید و ماکارونی فرمی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید.
2- پنیر را داخل کاسه بزرگی رنده کنید. تابهای را روی گاز بگذارید تا داغ شود. همین طور که تابه داغ میشود کمی کره داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد کالباس بیکن و پیاز خرد شده را داخل تابه بچینید (کالباس را هم خرد کنید). بیکن و پیاز را حدود ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود.
3- در این مرحله فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
4- حال باید سس پنیر را تهیه کنید. قالب کره را داخل شیرجوشی قرار دهید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب شود.
5- آرد را به تدریج روی کره ذوب شده الک کنید. سپس خامه را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید. به تدریج پنیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان با دست دیگرتان هم بزنید.
6- وقتی همه پنیر اضافه شد سس آماده است. سس پنیر را روی ماکارونی پخته و آبکش شده بریزید، فقط ۱/۲ پیمانه از سس را نگه دارید و بگذارید داخل شیرجوش باقی بماند (بعداً به عنوان روکش کیک استفاده میشود).
7- حال پیاز و بیکن سرخ شده را به ماکارونی اضافه کنید.
8- قدری هم نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ ۵ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی و پنیر خنک شود. اگر تخم مرغ را به پنیر داغ اضافه کنید بلافاصله داخل آن سفت میشود و بعداً کیک خودش را نمیگیرد.
9- تخم مرغها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط ماکارونی و پنیر خنک شد، تخم مرغهای همزده را به آن اضافه کنید.
10- خوب کف قالب مورد نظر را با کره چرب کنید و بعد هم آرد بپاشید. مخلوط ماکارونی و پنیر را داخل قالب بریزید و به آرامی آن را فشار بدهید تا کمی فشرده شود. حال آن را ۳۵–۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود. میتوانید یکی دو دقیقه آخر شعله روی فر را روشن کنید تا روی کیک ماکارونی و پنیر هم طلایی شود.
11- ۱۵ دقیقه صبر کنید قالب خنک شود سپس کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای سرو، ۱/۲ پیمانه سس پنیر باقیمانده را مجدداً گرم کنید و روی کیک بریزید.
نکته: مرحله چرب کردن قالب خیلی اهمیت دارد در غیر این صورت ماکارونی از قالب جدا نخواهد شد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
بروکلی پنیری
مواد لازم
كلم بروكلی ... ٣ پيمانه
تخم مرغ بزرگ ... ١عدد
موزارلا ... ١.٥ پيمانه
پارمسان رنده شده ... ١/٤ پيمانه
سير ... ٢عدد
پونه ... ١/٢ قاشق چای خوری
نمك دريا يا هيماليا ... به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده ... ٢ قاشق چای خوری
طرز تهيه
1- همه مواد به غير از جعفری را داخل كاسه ریخته و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمان كاملا يك دست شود (نصف پيمانه موزارلا را نگه داريد برای مرحله آخر)
2- بعد از آن مخلوط را روی يك سينی كه كف آن را با كاغذ نسوز پوشانده اید پهن کرده و داخل فر ( از قبل گرم شده ٤٢٥ درجه ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
3- بروكلی پنيری را بيرون آورده و مابقی پنير موزارلا را همراه با جعفری تازه روی آن ميريزيم و مجدد داخل فر گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول_ژامبون_و_مرغ
سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم😆
به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه..
میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم..
نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه..
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پودینگ مرغ
مواد لازم
نمک و فلفل و ادویه -- به مقدار لازم
پنیر گودا -- ۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده -- ۳ قاشق غذا خوری
آرد سیب زمینی -- ۱ قاشق غذا خوری
ماست سفت -- ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع -- ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط -- ۱ عدد
هویج متوسط -- ۲ عدد
پیاز کوهی یا دم پیازچه خرد شده -- ۵۰ گرم
تخم مرغ -- ۲ عدد
پیاز کوچک -- ۱ عدد
سینه مرغ -- ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
1- مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید.
2- سیب زمینی و هویج را خرد کنید.
3- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید،زرده را کاملاًمی زنیم تا سفید شود، بعد مرغ و پیاز را داخل رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.
4- بعد سیب زمینی و هویج ،روغن مایع و ادویه و پنیر گودا را اضافه می کنیم.
5- پیاز کوهی و جعفری را حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست را اضافه می کنیم و سپس سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم.
6- مواد را داخل ظرف مناسب فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و روی آن را با فویل می پوشانیم.
7- روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم.
8- حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلومینیوم را از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ طلایی شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food