#كوبيده_مرغ_تابه_ايي
مرغ 500 گرم ( فرقي نداره ران باشه يا سينه فقط فيله شده باشه)
پياز درشت 1 عدد( نياز ب گرفتن آب پياز نيست)
آرد سوخاري 2 ق غ
جعفري خرد شده 2 ق غ
سير 2،3 حبه
زعفرون غليظ 1 ق غ ( لطفا حذفش نكنيد)
نمك و فلفل سياه و پاپريكا و زرد چوبه ب ميزان لازم...
مرغ راب همراه پياز و سير چرخكرده ....
بقيه مواد رو اضافه كرده و ورز ميدهيم ...
مواد رو بين دو كيسه فريزر ب قطر 1سانت باز ميكنيم و بصورت نواري ( شكل كباب كوبيده ) برش داده و در تابه ايي ك كمي روغن ريختيم سرخ ميكنيم😋... ( با اين مقدار مواد 7 عدد كباب ب سايز كبابهاي بيرون داريد)....
بچه ها اگه خواستيد ديگههه خيلي كولاك كنيد موقع سرو غذا مخلوط زعفرون دم كرده و كره رو با برس روي كبابها بمايد😋 بي نظير ميشه👌🏻
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_رول_تابه_ای
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ نمک
2 ق چ شکر
1 ق غ پودر خمیر فوری
1 و نیم لیوان شیر ولرم(300 میلیلیتر)
1 و نیم لیوان آب ولرم( 300 میلیلیتر)
3 و نیم لیوان آرد الکشده
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
1 عدد فلفل سبز خورد شده
پنیر پیتزا
1 عدد پیاز خورد شده
1 پیمانه جعفری خورد شده
1 عدد سیبزمینی رنده شده
.
ابتدا تخم مرغ و نمک و شکر و پودر خمیر فوری و مخلوط میکنیم و بعد شیر ولرم و آب ولرم و میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه سپس آرد دوبار الک شده رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم و در جای گرم چهل دقیقه استراحت میدیم ،بعد فلفل و پیاز و جعفری خورد شده و سیبزمینی رنده شده و پنیر پیتزا میریزیم و داخل تابه نچسب رو با روغن مقداری چرب میکنیم ، یک ملاقه از مواد ریخته و از دو طرف سرخ میکنیم تا طلایی رنگ بشه و در حین پخت مرتبا اطراف نون کره یا روغن بزنید تا خشک نشه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مینی_تارت_گوشت_وسیب_زمینی
سیب زمینی پخته 2 عدد . گوشت چرخ کرده 400 گرم . رب گوجه فرنگی 2 قاشق چایخوری
پیاز 2 عدد . سیر 2 حبه . نخود فرنگی 1/2 لیوان . خمیر نان مقدار لازم . خامه مقداری
طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ادویه و چاشنی های دلخواه را به گوشت اضافه کنید.
پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی و نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید ( میتوانید مقداری ذرت و هویج کنسروی هم اضافه کنید ) ، تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید.
داخل قالب ها را با روغن چرب کنید ، خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و به تکه های یک اندازه ببرید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید و با دست گود کنید سپس مایه گوشت را داخل خمیر بریزید.
سیب زمینی های پخته را خوب له کنید و با مقداری نمک ، فلفل و خامه مخلوط کنید تا نرم شود سپس با قاشق روی مایه گوشت بریزید و پخش کنید ، قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند سپس سرو کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که می شود
یادم باشد در آینه آسمان بنگرم
به دریاهایِ اطراف سری بزنم
نگاهِ بیشه هایِ زیبا را
به کلبهیِ خورشید راهی کنم
و دستِ آفتاب را بگیرم،
برویم با هم کوچه کوچه ،
پنجرهها را بیدار کنیم
مبادا زندگی خواب بماند.
صبح بخیر زندگی ❤️
#ساندویچ_استیک_مرغ 🌯 😋
▫️ فیله مرغ
▫️پیاز نگینی شده
▫️سیر له شده
▫️ قارچ اسلایس شده
▫️آب لیمو
▫️ زنجبیل
▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
▫️خیار شور
▫️گوجه فرنگی
▫️ کاهو
▫️ ذرت
🔸فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت 2 ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ نزه قارچ را بگیرد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ساندویچ_مرغ_پیازچه 🍔 😋
🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پاریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه
بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه
بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید
مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پفک_خونگی 🍟 😋
▫️3 عدد سیبزمینی متوسط
▫️نشاسته ذرت 100 گرم
▫️2 ق غ خ روغن مایع
▫️نمک 1 ق غ خ
▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ
🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن.
حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_سیب_زمینی 🍘 😋
🔸5 تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع )استفاده کردم.و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كرپ_لقمه
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن مايع
تخم مرغ روباهمزن بزنيدتا يكدست وكمي روشن بشه . بعد روغن و شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيد به همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيد. حالا دونه دونه سرخش كنيد و براي مواد داخلي هم من ازپياز داغ وگوشت و فلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه براى داخلش میتونین استفاده كنين. بعد از رول كردن كرپها ،كنارهم بچينيد وروش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اش_ساده
عالی واسه سرماخوردگی
سبزی آش (اسفناج حتماً داشته باشه) سیصد تا پانصد گرم
عدس نصف پیمانه
برنج نیم دونه نصف پیمانه
پیاز دو عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل(تازه باشه رنده کنین بهتره)
پیاز رو ریز خورد کنید و همه ی مواد روباهم در قابلمه بریزید آب اضافه کنید و بزارید بپزه و خوب لعاب بندازه
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لِچهفریتا(شیر سوخاری اسپانیایی)
مواد لازم
شیر پر چرب یک لیتر
پوست یک عدد لیموی بزرگ
چوب دارچین 2 تکه
نشاسته ذرت نصف فنجان
کره یکقاشق چایخوری
چوب بستنی به تعداد لازم (اختیاری)
آرد یکفنجان
تخم مرغ دوعدد
شکر یا پودر قند یکفنجان یا بیشتر به دلخواه
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
یه قابلمه بارو روی حرارت قرار بدید و شیر رو (به جز یکفنجان از شیر) داخل قابلمهبریزید.
یه لیموی زرد بزرگ رو مثل ویدئو پوست بگیرید وبه همراه دوقطعه چوبدارچین داخل شیر بندازید.
اجازه بدید 10 دقیقه شیر بجوشه. بعد از 10 دقیقه پوست لیمو وچوبهای دارچینرو از شیر خارج کنید.
داخل یه کاسه، یکفنجان باقی مونده شیر روبا نصففنجاننشاسته ذرت کاملامخلوطکنید. بعد این محلولرو داخل شیر در حال جوش بریزید.
مدام مواد داخل قابلمه رو هم بزنید. می تونید به دلخواه خودتون کمیشکر بهش اضافه کنید یا می تونید این کار رونکنید.
هم زدن روتا جایی ادامه بدید که مواد غلیظ بشه سفت وچسبناک بشه. مراقب باشید موادتون گوله گوله نشه.
داخل یه ظرف دردار رو با یکتکه کره چرب کنید. موادی که آماده کردید روداخل ظرف بریزید ودرب ظرف رو بسته واون روحداقل دوساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از چندساعت ظرفرو از یخچال خارج کرده و مواد داخلش رو روییه سینی برگردونید. مواد رو مثل ویدئو برش بدید و داخل هر تکه یه دونه جوببستنی فروکنید. می تونید از چوب بستنی هم استفاده نکنید.
هر تکه از مواد رو داخل آرد وبعدش داخل تخم مرغ همزده بغلتونید( می تونید از پودر نان هماستفادهکنید)
بعد دوطرف تکه ها روداخل روغن زیاد سرخ کنید.
در نهایت شیر سوخاری رو از روغن خارجکنید. شکر و دارچین رو داخل یه بشقاببا هم مخلوط کنید. شیر سوخاری ها رو داخل مخلوطشکر و دارچین بغلتونید. امیدوارم خوشتونبیاد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر 200درجه به مدت تقريباً 30 دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیرامیسو لیوانی
مواد لازم؛
بیسکویت زبان گربه ای(تو ایران بیسکوییت لیدی فینگر)
قهوه یا شیر قهوه یا شیر کاکاوو(برای خیساندن بیسکوییت ها)
پودر کاکائو (برای تزیین)
برای فیلینگ؛
3 لیوان شیر (600 میلی لیتر)
3 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 عدد زرده تخم مرغ
250 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش آشپزی
#شام خوشمزه و فوری 😍👆
بیا ببین و دست بکار شو
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سبزیجات خوشمزه
1 ق غ مخمر خشک(10 گرم)
1 ق غ شکر(20 گرم)
2 و نیم لیوان آب ولرم
5 لیوان آرد گندم الک شده
1 ق چ نمک(8 گرم)
برای سس:
2 ق غ ماست
1 عدد زرده تخم مرغ
سایر موارد:
کنجد، سیاهدانه
کره ذوب شده یا روغن
جعفری و شوید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#سوپ_شیر_کنجد
کنجد1 و نیم لیوان، آب2/5 لیوان، پیاز 1عدد متوسط، هویج1 عدد و نیم کوچک، فلفل دلمه 2ق غ، جو دوسر پرک 3ق غ، نخود 1/3 لیوان (60 گرم)، سبزی معطر نعناع/جعفری (مقدار جعفری از نعناع بیشتر باشه به دلخواه خودتون کم سبزی یا پر سبزی دوست داشته باشید)، نمک و فلفل
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_دریایی
#ساندویچ_تن_ماهی
کنسرو ماهی تن 2 عدد،پنیر خامه ای 200 گرم، جعفری خرد شده 1 و نیم پیمانه، نعناء خرد شده نصف پیمانه، پیاز متوسط بنفش 1عدد، سیر2 حبه، فلفل سبز تند 1 عدد،هویج نگینی خرد شده و آبپز شده3عدد، ذرت 3/4 پیمانه،خیار شور نگینی خرد شده 1/4 پیمانه، زرد چوبه،نمک،فلفل سیاه، روغن زیتون
🔴 روغن تن ماهی را می گیریم. مقداری روغن زیتون توی دیگ ریخته تن ماهی و فلفل سبز خرد شده را اضافه و5 دقیقه تفت می دیم، سیر رنده شده می ریزیم 2دقیقه تفت خورد زردچوبه،فلفل سیاه و هویج خرد شده اضافه می کنیم
پنیر خامه ای اضافه کرده حرارت رو خاموش می کنیم مخلوط رو همزده تا پنیر با مخلوط یکدست شود جعفری و نعناء خرد شده و ذرت ،پیاز نگینی میریزیم با هم مخلوط بشن در آخر خیار شور نگینی خرد شده می ریزیم
این ساندویچ رو میتونین هم سرد و هم گرم سرو کنین.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سس_قارچ 🍄🍄
یه سس آسون و در عین حال بسیار خوشمزه برای #فست_فود، #استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی...
قارچ 450 گرم (خرد شده)، روغن مایع 2 ق غ، هویج متوسط1 عدد (رنده شده)، پیاز کوچک 1 عدد (نگینی خرد شده)، آرد سفید 3 ق غ، استاک مرغ یا سبزیجات 2 پیمانه، خامه ترش ½ پیمانه، نمک و فلفل، جعفری تازه خرد شده برای تزیین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸
#ترفند_آشپزی
🔴موقع سرخ کردن سیب زمینی علاوه بر زردچوبه و نمک مقداری هم پودر سیر روی سیب زمینی ها بپاشید تا مزه متفاوتی رو تجربه کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه
✅نکات دلمه
بعضی ها رب گوجه میزنن بعضی ها نمیزنن اما به نظرم یه ترشی خاصی بهش میده و خوشمزه ترش میکنه.
بعصی ها برای سس دلمه ابغوره و شکر و الو پیاز میزنن که ملس بشه من باز هم اینطور با رب گوجه میپسندم.بعضی ها هم سرکه و شکر میزنن برای سس و یکسری هم تمرهندی و شکر میزنن.
داخل کدو و فلفل دلمه و برگ مو و گوجه و بادمجان و...میشه درست کرد.دلمه کلم هم خوشمزه میشه میتونید با کمی سرکه سفید و نمک بوش رو هم بگیرید و مثل برگ مو بپیچید.
سبزی دلمه:ترخون، نعنا، مرزه، جعفری، گشنیز و تره.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#غذای_بدون_گوشت (اگه با سویا درست کنین)
#خورش_شکم_پاره
🔴 بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه، این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه🥰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام_صبح_زیباتون_بخیر ☕ 🌼 😊
به پنجشنبه 30 اردیبهشت خوش آمدید❤️
انشاالله امروز در پناه پروردگار
دلتون بدون درد❤
زندگیتون بدون قهر
دنیاتون بدون مشکل
لحظه هاتون شادتر از هر روز سپری بشه🌼
الهی_آمین 🙏❤️🙏
🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#غذا_با_گوشت
#آش_گوجه_سبز
4 تا پیاز نگینی رو تفت بده و بعد 1 ق چ زردچوبه و 1 ق چ فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کن و هم بزن بعد 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی عدس خیس خورده(3 ساعت کافیه)، 1/2 لیوان لوبیا قرمز که از شب قبل خیس خورده و حدود 1 ساعت پخته، 3/4 لیوان برنج خیس خورده و 5 لیوان آب اضافه کن و هم بزن و درب قابلمه رو بذار تا نیم ساعت بپزه و به جوش بیاد
و بعد باز 4 لیوان دیگه آب اضافه کن و هم بزن، حالا 400 گرم گوجه سبز بریز و هم بزن و بذار حداقل نیم ساعت دیگه بپزه و غلیظ بشه و بعد نمک و 300 گرم سبزی آش اضافه و صبر کن تا آش جا بیفته و بپزه. میتونی مثل من کمی از نعناع داغ به آش اضافه کنی. در آخر 1 ق غ رب آلوچه رو با یه کم آب جوش رقیقه کن و به آش اضافه کن و تمام.
❌میتونی گوجه سبزها رو با مقدار کمی آب بپزی و از صافی رد کنی تا هستهها جدا بشه
❌میتونی با گوشت قلقلی سرو کنی.
❌در کل 14 لیوان آب اضافه کردم، ممکنه آب کمتری مصرف بشه.
❌حواست باشه به خاطر برنج آش ته نگیره و مدام هم بزنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#آش_ماش
ماش 1 پیمانه
برنج 1/2 پیمانه
سبزی خرد شده 400 گرم
که شامل تره و شوید هر کدوم 150 گرم
و مرزه و ترخون هرکدوم 50 گرم تازه باشه بهتره
زردچوبه 1 قاشق چ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پیاز داغ برای روی آش
✅ برای پخت ماش حتما از آب جوش استفاده کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🏵
#ترفند_آشپزی
#دم_کردن_سریع_برنج
🔴 تا بحال پیش آمده ڪه نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتے تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده ڪه فرصت بسیار ڪمے براے پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟
🔴دو قابلمه را آب ڪنید و بگذارید جوش بیاید. در یڪے برنج ها را بحوشانید و آبڪش ڪنید. نمک آنرا اندازه ڪنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شورے را ببرد)
آبکش را روے قابلمه دیگر ڪه در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد مے ڪند... اینطورے در ڪمتر از پنج دقیقه برنج دم ڪشیده و آماده است
در رستورانها ڪه تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل مے ڪنند. یعنے تعداد تقریبے برنج آبڪش مے ڪنند و براے هر سفارش یک آبڪش روے بخار مے گذارند. اگر دقت ڪرده باشید غذاے رستوران با ڪره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگے هم وجود نداره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯