eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
طرزتهیه برای تهیه رولت گوشت و ماکارونی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که آبشو گرفتم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و نمک و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم. نصف بسته ماکارونی سایز بزرگ و ابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم و ماکارونی رو رو گوشت چیدم و بعد بکمک سلیفون رول کردم و تو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم تا رولت مغز پخت بشه و تو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو و رو رولت ریختم و باز چند دقیقه گذاشتم تو فر و بعد سرو کردم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡 میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃 فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💦 شوهرمو سیر🤭 کردم 😊 آموزش سیرکردن شوهر تو اتاق خواب😈💦 جوری که نفس براش نذاری 😜 انقدر سیرابش کن تا جرات نکنه به کَس دیگه فکرکنه😡 بلد نیستی😐 آموزش تصویری مخصوص متاهلین👇 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. 👿👿 ‌‌‌https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 3 عدد کدو سبز 2 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر کفیر 2 قاشق غذاخوری آرد 00 80 میلی لیتر روغن زیتون 10 گرم بیکینگ پودر برای شیرینی های خوشمزه فلفل نمک چیلی خرد شده پیازچه جعفری شوید پنیر چدار طرز تهیه دلمه ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، کفیر ، آرد 00 ، نمک ، فلفل ، چیلی ، بکینگ پودر برای پای ، روغن زیتون ، پیازچه ، شوید و جعفری مخلوط کنید. قالب را روغن زده و مخلوط را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید. پنیر چدار را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید. نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زماني‏كه مواد نرم شوند. 2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. 3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرت‌ها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند. 4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت‌ برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. مي‌توانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنيد نوش جان 💖 🌽🍿🌽🍿🌽🍿🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم -50 گرم کره ذوب شده -شیر (200 میلی لیتر -1 تخم مرغ -15 گرم مخمر خشک -500 گرم +/- آرد -3 قاشق غذاخوری شکر -1 قاشق غذاخوری کاکائو -کمی نمک. برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم. برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند. ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم. سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید. ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم. نوش جان! ️‌‌ 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 عدد سیب زمینی 4 زرده تخم مرغ 120 گرم ژامبون 1 تخم مرغ 60 گرم آرد یا نشاسته ذرت نمک و فلفل برای چشیدن؛ روغن سبزیجات. طرز تهیه سیب زمینی ها را به صورت نواری برش داده و ژامبون را ریز خرد کنید. سیب زمینی ها را با ژامبون ، آرد ، نمک ، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و با مخلوط سیب زمینی و ژامبون 4 لانه درست کنید. در مرکز هر لانه یک زرده تخم مرغ بریزید. از هر طرف 5 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
خونه دلتون گرم فنجون عشقتون پر... منحنی لبتون خندون دستاتون پُر روزی... نگاهتون قشنگ لحظه هاتون ناب و روزتون سرشار از آرامش🍃💕🌸
🔴بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
خورشت_کرفس اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورشتون آمادست،نوش جونتون‌😉😉 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کرانچی سیب زمینی ( رژیمی ) مواد لازم برای ۴ نفر : ۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون ۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل ۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده نمک به میزان لازم طرز تهیه😇 ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید. مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه درفربماند. سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید. رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند. شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود😍 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی😋 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
.مواد لازم آرد برنج یک پیمانه آرد گندم یک پیمانه تخم مرغ دوعدد آب گرم نصف پیمانه گلاب دوقاشق غذا خوری زعفران دم شده سه قاشق غذا خوری شکر نصف پیمانه روغن مایه نصف پیمانه بکین پودر یک قاشق چای خوری وانیل نوک قاشق چای خوری پودر هل یک قاشق مربا خوری ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وباهمزن مرتب هم میزنیم تارنگش کرمی بشه بعد آب وگلاب وزعفران وروغن بهش اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تایکدست بشه بعد مواد خشک یعنی آرد برنج وگندم وبکین پودر ووانیل وپودر هل بهش اضافه میکنیم وانقدر هم میزنیم تایکدست بشه بعد داخل تابه کاغذ روغنی میزاریم ومواد داخلش میریزیم بعد درتابه رو میبندیم وروی حرارت میزاریم باشعله پخش کن وحرارت کم واجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد نیم ساعت درشو بازمیکنیم امتحان میکنیم اگه کیک پخته بود برمیگردونیم تا ده دقیقه هم طرف دیگه طلایی بشه وبعد ده دقیقه زیرشو خاموش میکنیم واز تابه جدا میکنیم وبرش میزنیم نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥯 😋 🔸١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده، ✅مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم. بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم ✅برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
. کوفته_پلو گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نصف لیوان مخلوط روغن مایع و روغن زیتون یک و نیم لیوان شکر دو عدد تخم مرغ یک و نیم لیوان شیر یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر نوک قاشق وانیل نوک قاشق نمک حدود سه و نیم لیوان آرد (میتونید کم و زیاد کنید یه خمیر نرم باید به دست بیاد) یک عدد زرده تخم مرغو یک قاشق روغن زیتون برای رومال نمک و روغن و شکرو تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید بعد شیر روبهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . خمیر نباید سفت بشه یه خمیر نرم و لطیف باید به دست بیاد این خمیر احتیاج به استراحت نداره. در نهایت هر طور که خواستین بهش شکل بدید. این خمیر حتی مناسبه اینه که توش رو با خرما یا شکلات پر کنید. داخل سینی فر بچینید و با قلم مو مخلوط زرده و روغن زیتون رو روش بمالید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید قرار بدید. حدود ۱۰ ال ۱۵ دقیقهزمان لازمه که پخته بشه. باز حواستون باشه همین که روش طلایی شد آمادست. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی با طبخ متفاوت!! 📌بادمجان،سوسیس،قارچ،ماکارونی، سس گوجه فرنگی،آب،قرص عصاره گوشت،پنیر موتزارلا،فلفل 👩 💃 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پواچا شیر ولرم دو لیوان آب ولرم یک لیوان روغن مایع یک لیوان نمک یک ق غ شکر دو ق غ خمیر مایه فوری دو ق غ و تخم مرغ یک عدد آرد هفت تا هشت لیوان برای روی پواچا یک زرده و یک ق روغن مایع و یک ق زعفران دم شده اول شیر و اب ولرم رو داخل ظرف ریخته و خمیر مایه وشکر رو اضافه کرده صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل کنه بعد روغن مایع نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آرد رو تا جایی که به دست نچسبه اضافه می کنیم روی خمیر رو می پوشانیم و استراحت میدهیم حدود نیم ساعت بعد چونه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده روی میز کار پهن می کنیم وداخلش هر چی دوست داشیم مثلا پنیر با جعفری یا پنیر رو اسفناج یا سیب زمینی پخته که بهش نعناع نمک و فلفل زدیم یا هر مخلوطی که دوست داشیم می ریزیم واز هر دو طرف می بندیم و برمی گردانیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره می گذاریم و روشو با مخلوط زرده و روغن مایع و زعفران اندود می کنیم در طبقه وسط فر با دمای صدو نود بیست دقیقه زیرش پنج دقیقه روش می پزیم یک پواچای نرم بدست میاد که می تونیم داخلش چیزی نزاریم بعد پخته شدن برش زده وبا جعفروپنیر و گردو نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟ اسم خودتم میزاری زن نمونه😑 منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅 آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
حلوا یک لیوان آرد یک و نیم لیوان آب دو لیوان شکر(میتونیدکمتربریزید) نصف لیوان گلاب پودر هل نصف قاشق غذاخوری کره 200 گرم زعفران به مقداررلازم اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d) نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت. اگه خواستید جای شکلات پودر کاکائو بریزید باید از همون مقدار از آرد کم کنید.آرد ذرت نداشتید آرد قنادی بریزید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کیک شیر✅ اول یه کیک ساده درست کنید (هر کیکی که بلدین)فقط قالبتونو جوری انتخاب کنید که نیازی به تعویض نباشه یا که از قالب کمربندی استفاده کنید. بعد این که کیکتون پخت و از فر در آوردین بعد چند دقیقه که از داغی افتاد 1 یا یک و نیم لیوان شیر سرد روش بریزید.(کیک رو با یه سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید تا شیر رو کامل جذب کنه😅) برای روی کیک 4ق غ نشاسته ذرت 5الی 6 ق غ شکر(بسته به ذائقه) 5 ق غ خامه صبحانه و 2 لیوان شیر رو مخلوط میکنید و میزارید رو حرارت و مدام هم میزنید وقتی احساس کردید داره سفت میشه شعله رو خاموش کنید و 1/2 ق چ وانیل بریزیو و هم بزنید و بلافاصله همون طور که داغه بریزید روی کیک و صافش کنید (یه تکون بدین کیک رو کافیه) چون خیلی زود خودشو میگیره. روش رو تزیین کنید و بزارید داخل یخچال 4ساعت بمونه بعد برش بزنید و نووووش جان 😉😇😇😇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯