eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ تکه نان بربری ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۳ حبه سیر نمک و فلفل سیاه و پاپریکا آرد سوخاری۱ فنجان چای خوری برای سس گوجه: ۱ ق غ کره ۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده ۲ حبه سیر ۱ ق غ رب گوجه نمک و فلفل 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 بقیه کلیپها اینجا⚡️⤵️⤵️⤵️⤵️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪🌰 مواد لازم ۱ فنجان روغن ۱ قاشق چایخوری پودر قند ۱ قاشق چایخوری نشاسته ۱ لیوان آرد ۲ عدد تخم مرغ (سفیده یکی را برای روی آن جدا می کنیم) ۱ بسته وانیل ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری پودر فندق مواد روی شیرینی: شکلات تلخ ذوب شده فندق خرد شده 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 بقیه کلیپها اینجا⚡️⤵️⤵️⤵️⤵️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫔🥩🧄 موارد لازم: گوشت چرخ کرده پیاز 1 عدد 4 حبه سیر یک مشت جعفری تازه نمک، فلفل، فلفل قرمز و پاپریکا سس گوجه فرنگی: 100 گرم کره رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری 200 میلی لیتر آب فلفل، نمک سس سیر: 300 گرم ماست 2 حبه سیر فلفل، نمک موارد دیگر: روغن نان پیتا یا لواش بادمجان 1 عدد گوجه فرنگی 5 عدد فلفل دلمه ای سبز 4 عدد 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 بقیه کلیپها اینجا⚡️⤵️⤵️⤵️⤵️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
‌ 👀 پیشنهاد به مجری برنامه سمت خدا 😬 عجب زمونه ای شده 🙄 واکنش زن اول نجم الدین دیدنیه 😐😂👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b خود نجم‌الدین چ ذوقی میکنه😅👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
رشته نخود ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم لوبیا چیتی ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم عدس و ماش با هم ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم سبزی آش پاک نکرده معادل ۸۰۰ گرم که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج هست اگه فصل اسفناج نبود از برگ چغندر استفاده کنید پیاز داغ ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سیر داغ ۲ ق غ نعنا خشک ۱_۳ ق غ (۱ ق رو داخل آش میریزم و بقیه شو با روغن کمی تفت میدم و برای تزئین روی آش استفاده میکنم) آرد ۲ ق غ زردچوبه ۱ ق م پر یا ۱ ق غ سر صاف روغن ۳-۲ ق غ رشته نصف بسته معادل ۲۵۰ گرم نمک و فلفل قرمز به میزان لازم کشک برای سرو به میزان لازم طرز تهیه نخود و لوبیا چیتی رو ۲۴ ساعت قبل با آب سرد خیس کنید، چند بار آبشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس و ماش رو هم ۳-۲ ساعت قبل با هم خیس کنید هر کدوم رو جداگانه بپزید یه قابلمه نسبتاً بزرگ متناسب با موادتون بردارید تا نصفش آب بریزید و بزارید روی حرارت، وفتی شروع به جوشیدن کرد حبوبات رو که از قبل پختید اضافه کنید و صبر کنید تا آب دوباره جوش بیاد ♦️در تمام مراحل پخت آش باید حرارت متوسط رو به بالا باشه تا آش لعابدار بشه داخل یه تابه روغن بریزید، پیاز داغ رو بهش اضافه کنید (من یک مقدار از پیاز داغ رو برای تزئین کنار گذاشتم)، سیرداغ، نعنا خشک، آرد، زردچوبه و فلفل قرمز رو هم اضافه کنید و ۴-۳ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی آرد و زردچوبه گرفته بشه وقتی آب دوباره شروع به جوشیدن کرد سبزی آش رو اضافه کنید ♦️من از سبزی خرد شده مارک نوبر سبز استفاده کردم که خیلی باکیفیته و نیاز به یخ زدایی هم نداره هنینطور مستقیم از فریزر درآوردم ریختم توی آش. ♦️میزان سبزی سلیقه ایه، یک ملاقه از مواد بلند کنید و نسبت سبزی به حبوبات رو ببینید، اگه دوست داشتید سبزی بیشتری بریزید بعد ۲/۳ از مخلوط پیاز داغ رو اضافه کنید ۱ ق م هم نمک بریزید. این نمک بخاطر اینه که سبزی رنگش رو حفظ کنه و آش تیره نشه حالا مدت نیم ساعت با حرارت متوسط رو به بالا بزارید آش بجوشه تا لعابدار بشه بعد رشته رو اضافه کنید و صبر کنید تا رشته خودش رو باز کنه، اگه لازم شد آب اضافه کنید در نهایت نمک آش رو بچشید و ۱/۳ باقیمونده مخلوط پیازداغ رو اضافه کنید بعد از ۵ دقیقه آش خوشمزه مون آماده ست. به ظرف سرو منتقل کنید به دلخواه تزئین کنید 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😘👌 این شیرینی یکی از گزینه های مناسب برای پذیرایی عید است. چون هم ماندگاری بالایی داره و هم بسیار خوشمزست. خمیر پایه این شیرینی یک حالت نرم و لطیف دارد. مواد لازم براي خمیر پایه آرد ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم روغن نیمه جامد ۱۷۰ گرم ◀️میتونید با کره جایکزین کنید تخم مرغ كامل ۲عدد پودر هل یا وانیل نصف ق چ بكينگ پودر نصف ق چ خامه صبحانه ۵۰ گرم(دلخواه) مواد رويه عسل ۲۰۰گرم خلال بادام ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم كره ۷۵ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم شكر ۱۰۰گرم زعفران آبكرده ۲ق غ طرز تهيه: این دستور برای سینی با ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر مناسب است و ۳۰ عدد اسلایس پنج سانتیمتری میدهد. با نصف دستور در سینی ۲۰ در ۳۰ درست کنید. طرز تهیه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی ۳۰ در ۴۰ رو با کره چرب کنید پودر قند و روغن (یا کره) را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنيد.پ تا کرمی و روشن شود تخم مرغ ها و پودر هل را اضافه كنيد و یک دقیقه بهم بزنيد. اکنون خامه را اضافه كنيد و مجددا 30 ثانیه بهم بزنید تا یکدست شوند. آرد و بكينگ پودر را با هم ۳ بار الک كنيد و طی دو مرحله به مواد اضافه كنيد. با قاشق یا لیسک خمیر رو جمع کنید. سيني را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ دقيقه قرار دهید. تا زمانیکه انگشت به سطح خمير نچسبد. در این فاصله مواد رويه را آماده ميكنيم همه مواد رويه به جز خلال بادام را در قابلمه مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا گرم شود و بعد هم بزنید تا یکدست شود. اکنون خلال بادام را اضافه كنيد و بهم بزنید و بگذارید مجددا مواد به مدت یکی دو دقیقه بجوشد. اکنون مواد رويه را به همان صورت داغ روي خمير که تازه از فر خارج شده بريزيد و به طور یکنواخت پخش كنيد. سینی را دوباره داخل فر قرار دهید بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیرینی آماده ست. سپس به مدت ۲ الی ۳ دقيقه گريل را روشن كنيد تا سطح بادامها طلایی شود. سینی را از فر درآورید و اجازه دهید كاملا سرد شود. دور تا دور آن را با لبه پالت یا چاقو از سینی آزاد کنید و بعد به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد و با پودر پسته تزیین كنيد. من برش هاي مربعی ۵ سانتیمتری زدم. شيريني هار ا در ظرف در دار بچينيد و بين لايه ها كاغذ روغني قرار دهيد و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال نگه دارید‌. در اين صورت اگر با روغن درست کرده باشید، به مدت ۳ هفته ماندگاري دارد اما با کره ماندگاری آن کمتر است. اگر بعد از چند روز احساس کردید روی شیرینی کمی مات شده است، کمی عسل را در کاسه ای روی بخار کتری بگذارید تا روان شود. بعد با فرچه روی سطح شیرینی برس کنید. ◀️در فرهای برقی و تستر دما رو روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید ◀️زمان پخت به دمای فرتون بستگی داره در فرهای مختلف زمان فرق داره بنابراین حتماً چک کنید 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چایی😘 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ماهی رو خوب تمیز کردم و شستم بعد بمدت دو ساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفروان بخاطر خوشرنگ شدنش( زعفرون به دلخواه) خوابوندم روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال.برای سرخ کردنش باید روغن رو داغ کرده اول شعله رو زیاد کردم دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد شعله رو کم کردم و با حرارت ملایم بمدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا مغز پخت و برشته بشه. شوید_پلو برنج رو دو ساعت تو آب خیس دادم.برنج رو در آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه بعد از آبکشی یه لایه برنج و یه لایه شوید رواضافه کردم همینطور تا اخر ادامه دادم بعد روغن داغ رو روش ریختم و گذاشتم دم بکشه. 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پسند😘😉 مواد لازم آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه آرد سفید و آرد نخودچی رو مخلوط کرده و دو بار الک کنید توی یه کاسه ی بزرگ روغن نیمه جامد رو بریزید، پودر قند یا پودر شکر رو روش الک کنید، زرده تخم مرغ، پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید. ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رو روشن بشه. آردها رو اضافه کنید و با مواد قبلی مخلوط کنید خمیر نسبتاً خشکی بدست میاد ◀️از چرخگوشت رد کنید یا ورز بدید تا زمانیکه یک مقدار از خمیر رو تو مشتتون گرفتید کاملاً لطیف و منسجم باشه در ظرف رو بزارید یا خمیر رو توی پلاستیک بزارید و ۲ ساعت در دمای محیط اجازه بدید استراحت کنه به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و بین دو دست گرد کنید در سینی که چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه قرار بدید ◀️اگه فر ندارید داخل تابه بچینید و زیرش شعله پخش کن بزارید با حرارت خیلی کم بزارید شیرینی هاتون بپزه ◀️بعد از پخت تا یکساعت به شیرینی ها دست نزنید چون پودر میشن باید صبر کنید تا کاملاً سرد بشن یک مقدار شکلات رو روی بخار کتری یا داخل ماکروفر بزارید ذوب بشه، بعد از اینکه شیرینی ها سرد شدن سر شیرینی رو تو شکلات ذوب شده بزنید و بعد بلافاصله تو مغزیجات، پودر نارگیل، کنجد یا ترافل دلخواه بغلتونید این شیرینی تو ظرف در دار و محیط خنک بیشتر از یکماه ماندگاری داره 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰روز جمعه روز زیارتی 🌸 حضرت ولیعصر(عج) 🎤استاد_فرهمند 🚩‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎
مواد لازم آرد ۳۸۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم ◀️روغن رو صاف کنید یعنی بزارید روی بخار کاری تا ذوب بشه و بعد بزارید تو یخچال تا دوباره سفت بشه کره ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱ق غ پودر هل ۱ ق چ استاندارد معادل ۱ ق م ◀️اگه هل دوست ندارید میتونید به جاش از رنده پوست پرتقال یا پودر پوست پرتقال استفاده کنید رومال زرده تخم مرغ به همراه کمی از سفیده ۱ عدد ماست ۱ ق چ عسل ۱ ق چ زعفران غلیظ ۱ ق چ طرز تهیه کره همدمای محیط و روغن نیمه جامد رو داخل یه کاسه بزرگ بریزید، پودر قند رو روش الک کنید. ابتدا با قاشق و بعد با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ، هل و زعفران رو بهش اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه هم بزنید بکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و چند ثانیه کنار بزارید تا روی ماست حباب بزنه، بعد به مواد قبلی اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. آرد رو که قبلاً الک شده اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید ◀️همینکه خمیر یکدست شد کافیه، به هیچ وجه ورز ندید چون باعث میشه خمیر به روغن بیفته و بعداً شیرینی خشک میشه ◀️این خمیر اصلاً نیاز به استراحت نداره و بلافاصله میتونید باهاش کار کنید ولی اگه تا ۲۴ ساعت هم تو یخچال نگهش دارید هیچ مشکلی براش پیش نمیاد. خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۴-۳ میلیمتر پهن کنید با کاتر دلخواه برش بدید و در سینی که چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید برای رومال زرده تخم مرغ به همراه کمی از سفیده، زعفران، ماست و عسل رو با هم مخلوط کنید و خمیر رو باهاش رومال کنید. برای تزئین روش کنجد بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید در آخر اگه لازم شد گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی خوشرنگ بشه 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر هل نصف ق چ طرز تهیه روغن، پودر قند و پودر هل رو داخل کاسه بریزید و با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه آرد رو اضافه کنید و با دست مواد رو مخلوط کنید. خمیر حالت پودری داره و کمی خشکه میتونید دو بار از چرخگوشت رد کنید یا بین دو دست ماساژ بدید تا لطیف و منسجم بشه خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره ورز بدید تا خمیر یکدست بشه بهتره خمیر یکی دو ساعت تو دمای محیط استراحت کنه ولی اگه فرصت ندارید میتونید بلافاصله ازش استفاده کنید به اندازه یه گردوی کوچک از خمیر بردارید و بین دو دست گرد کنید روش طرح بندازید و در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید در فر گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار بدید بعد هز پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه و بعد از روی سینی بردارید 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 بقیه کلیپها اینجا⚡️⤵️⤵️⤵️⤵️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شربت: آب ۱ لیوان شکر ۱ و ۱/۲ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران به میزان لازم آبلیمو ۱ ق چ آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید وقتی شکر حل شد و آب شروع به جوشیدن کرد گلاب، زعفران و آبلیمو رو بریزید و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بزارید بجوشه تا کمی قوام پیدا کنه. حرارت رو خاموش کنید و شربت رو کنار بزارید مواد میانی: گردو یا هر مغزیجاتی که دوست دارید ۲/۳ لیوان پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ هل ۱ ق چ پودر مغزیجات و پودر قند و هل رو بد هم مخلوط کنید مواد لازم برای خمیر: زرده تخم مرغ ۲ عدد کره یا روغن جامد ذوب شده ۲ ق غ شیر ۱/۴ لیوان وانیل نوک ق چ آرد ۱ لیوان زرده، شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه در نهایت خمیر اصلا نباید حالت چسبنده داشته باشه روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید به اندازه یه فندق بزرگ (۱۰ گرم) از خمیر بردارید یه کم هم روش بپاشید و به شکل دایره خیلی نازک پهن کنید یک قاشق مرباخوری از مواد مبانی وسطش بریزید و مثل بقچه اون رو بپیچید در ظرف چرب شده با کره یا روغن جامد کنار هم بچینید روی هر کدوم یه کم روغن جامد یا کره ذوب شده بریزید ظرف رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ بشه باقلوای داغ رو توی شربت خنک بندازید و بعد از ۵ دقیقه از شربت خارج کنید اگه دوست دارید شربت بیشتری به خوردش بره بزارید مدت بیشتری بمونه میتونید بزارید باقلوا سرد بشه و بعد توی شهد گرم بندازید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم برای خمیر تارت کره ۱۵۰ گرم(من از کره گیاهی استفاده کردم) پودر قند ۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ ق چ آرد ۳۰۰ گرم مواد لازم برای رویه تارت کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ آرد ۴۰ گرم گردوی پودر شده ۶۰ گرم طرز تهیه ابتدا خمیر تارت رو آماده میکنیم کره ی همدمای محیط و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید آرد رو کم کم اضافه کنید، ابتدا با قاشق و بعد با انگشتاتون خمیر رو جمع کنید به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید همینکه جمع و یکدست شد کافیه روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت داخل یخچال بزارید تو این فاصله موار رویه تارت رو آماده کنید کره ی همدمای محیط و پودر قند رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و روشن بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید آرد و گردوی پودر شده رو اضافه کنید و با قاشق مواد مخلوط کنید. خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید و با کاتر گرد برش بدید داخل قالب تارت بزارید قالبهای تارت رو داخل سینی بچینید و با مواد گردویی پر کنید میتونید داخل تعدادی از تارتها مواد شیرینی نارگیلی بریزید که در پست قبل آموزش داده شده👇 انگشتتون رو چرب کنید و روی مواد نارگیلی رو مرتب کنید در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت قرار بدید بعد از پخت وقتی تارتها از حرارت افتادن براحتی از قالب جدا میشن. برای تزئین تارت گردویی یک مقدار شکلات ذوب شده و نصف یه گردو روش گذاشتم. این تارتها چون کره دارن باید تو یخچال نگهداری بشن 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡 میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃 فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳 بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
مواد لازم کنجد ۱ لیوان شکر نصف لیوان کره ۲۰ گرم طرز تهیه کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید. توی یه قابلمه ی دیگه شکر رو بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا آروم آروم ذوب و کاراملی بشه. بهتره در این حین بهش قاشق نزنید فقط هر چند وقت ظرف رو بچرخونید تا حرارت به همه ی قسمتها برسه. بعد از اینکه شکر تقریباً ذوب شد هم بزنید تا کاملاً یکنواخت بشه. کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بعد کنجد و به دلخواه کمی گردوی نگینی شده رو اضافه کنید(من گردو نریختم) چون کنجد سرده اولش مواد کمی سفت میشه ولی بعد که گرم شد، شکر کاراملی به راحتی به خورد کنجد میره و مواد مثل حلوا جمع میشه. ◀️اینجا خیلی مهمه که سرعت عمل داشته باشید بلافاصله مواد رو روی سینی که چرب شده با وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر پهن کنید و تا گرمه با چاقو خطوط برش رو روش بندازید. بعد ۵-۴ دقیقه که مواد خودش رو گرفت از قسمتهای که برش دادید براحتی از هم جداش کنید این سوهان خیلی ترد و خوشمزه ست و تو ظرف در دار و دمای محیط ماندگاری طولانی داره ◀️اگه احیاناً قبل از اینکه کارتون تموم بشه مواد سرد و سفت شد نگران نشید میتونید چند ثانیه تو ماکروفر بزارید تا دوباره شل بشه دستور با لینک کانال ارسال کن برا کدبانوهای دیگه🥳 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شیر : 4 لیوان نشاسته گل : 2 قاشق غذاخوری پر آرد : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 2 عدد شکر : 1 لیوان وانیل: 1/2 قاشق چایخوری کره : 50 گرم خامه : 150 گرم پودر کاکائو به دلخواه : 2 تا 3 قاشق غذاخوری گردو ، موز ، شکلات برای بین لایه ها به دلخواه بیسکویت : 1 الی 2 بسته از لیدی فینگر و یا پتی پور میشه استفاده کرد 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 طرز تهیه شیر را داخل قابلمه بریزید و نشاسته را اضافه کنید، مخلوط کنید و صبر کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. تخم مرغ، شکر و وانیل را حدودا 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرمی کشدار شود و به مخلوط شیر اضافه کنید. آرد رو هم روی این مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله های شیر باز شود. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر خامه و کره را اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد. مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل 2 تا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه. این دسر را تک نفره هم میتوانید درست کنید در اینصورت لازم نیست کرم خیلی غلیظ شود. ته قالب کمربندی نایلون قرار دهید، اگر از قالب ساده استفاده میکنید دیواره ها را هم با نایلون بپوشانید تا بعدا خارج کردن دسر برایتان راحت باشد یا دسر را داخل ظرف پیرکس مستطیلی درست کنید و داخل ظرف برش بدید و سرو کنید هر طور برایتان راحتتر است یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم. کرمی که آماده کردیم رو می ریزیم. بعد دوباره بیسکویت می چینیم، در صورت دلخواه گردو و موز حلقه شده و شکلات میریزیم و دوباره روش کرم را اضافه می کنیم، همینطور تا بالای قالب ادامه میدیم. حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید. هر چی سرد تر هم باشه خوشمزه تره😍 🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌ این کانال حرف نداره😍💋 🔽🔽🔽 🤩🧝🏽‍♀ 😍 مدل طراحی ناخن💅 💆🏻‍♀مدل 🎊🌈 خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از ذاکرین
‌ 👀 پیشنهاد به مجری برنامه سمت خدا 😬 عجب زمونه ای شده 🙄 واکنش زن اول نجم الدین دیدنیه 😐😂👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b خود نجم‌الدین چ ذوقی میکنه😅👆
هدایت شده از ذاکرین
❌❌❌گناه همسرم گریبان دخترم را گرفت ۱۸سال قبل عاشق دختر زیبایی شدم به طوری که خوشبختی را فقط در چشمان او جست و جو می کردم آن روزها خانواده ام به شدت مخالف ارتباط من با آن دختر بودند و راضی به این ازدواج نبودند. اما احساسم بر عقل غلبه کرده بود. به خانواده ام می گفتم او دختر پاکی است و عشق بی آلایشی دارد چرا که ارتباط او تنها با من است آن هم به دلیل این که قصد ازدواج با یکدیگر را داریم! بالاخره به حرف هیچ کس گوش ندادم و با «سمیرا» ازدواج کردم.اما بعد از مدتی👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
آرد نخودچی مرغوب ۶۰۰ گرم روغن نیمه جامد ۲۸۰ گرم پودر قند با پودر شکر ۳۰۰ گرم پودر هل با زنجبیل ۲ ق چ (میتونید کمتر هم بریزید) ◀️میتونید ۵۰۰ گرم آرد نخودچی + ۱۰۰ گرم آرد سفید بریزید ولی من کلاً آرد نخورچی استفاده کردم طرز تهیه روغن، پودر قند و پودر هل رو با قاشق مخلوط کنید و بعد با دور تند همزن ۳-۲ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه آرد نخودچی رو یکباره با الک اضافه کنید با دست خمیر رو جمع کنید خمیر لطیفی بدست میاد روشو بپوشونید و ۳-۲ ساعت داخل یخچال بزارید ◀️این خمیر تا یک هفته داخل یخچال ماندگاری داره خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کنید کاتر رو داخل آرد نخودچی بزنید و خمیر رو برش بدید و در سینی چرب نشده کنار هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید ◀️زمانیکه بوی خوب نخودچی بلند شد یعنی شیرینی هاتون آماده ست ◀️این شیرینی اصلاً حساس نیست اگه موقع کاتر زدن دیدید چسبنده است و اذیت میشید میتونید آرد سفید یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید ◀️بجای کاتر زدن میتونید به اندازه یه فندق از خمیر رو تو دستتون گرد کنید و روش طرح بندازید 🍒🍃🍒🍃🌹🍒🍃🍒🍃 👇🥳 🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃🍒🍃 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯