هدایت شده از خانومانه ⭐
•
﹢
یکم بیشتر همدیگرو درك کنیم
صحبت کنیم و اهمیت بدیم . .
واقعا این جمله باید مارو مهربون تر کنه ك میگه :
‹ هرکس پنهانی با غمی میجنگه :)! 🥹🤍 ›
@reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
21.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبر دارم از همه دل میبری...
@reyhaan22
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
ــــــــــ🌿ـــــ ـ
[ چنان یك کودڪ گریھ کردم ..
همانگونہ خالۍ ، همانطور بیمعنے و بیدلیل !
زیرا کھ من خیلۍ بہ ناحَق از تو دور هستم :))🚶🏻♀]
- ناظمحڪمت .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
💖💖مردم تا موقعے دوست هستند ڪه بتوانند سودے از آن ببرند ،
دوستے ڪه به هنگام احتیاج دوستے ڪند در حقیقت دوست نیست ، بلڪه فقط یک وام گیر است .
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکال ما آدمها این است که هر کدام
به روش خود یکدیگر را دوست داریم،
گاهی ظالمانه، گاهی خودخواهانه،
گاهی مغرورانه، گاهی مالکانه و
گاهی نیز عمیقا عاشقانه،
و چقدر در راه و روشهای خود
در نهایتِ دوست داشتن، قلب
یکدیگر را میشکنیم،
و احساس یکدیگر را جریحهدار میکنیم.
وقتی پای رفتن پیش میآید،
تازه به این فکر میافتیم که کجای
کار ما اشتباه بود؟
رفتن، همیشه با یک خداحافظی
اتفاق نمیافتد، گاهی رفتن،
در انبوهی از ماندن و بودن است …
#شیرینی_با_سس_پرتقال
مواد لازم :
دو پیمانه آرد سفید
یکپیمانه آرد نرم برنج
۳ تا زرده تخم مرغ
یک و نیم پیمانه پودر شکر
۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق
وانیل شکری یک و نصف ق چ
سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید )
طرز تهیه :
آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عروس_داماد_آجیلی
#یلدایی 🍉🍉🍉
برای شب یلدا میتونید به این صورت هر طرحی که خواستید آجیل رو تزیین کنید👌
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار_یلدایی
ابتدا دو بسته ژله انار با دولیوان اب جوش مخلوط کنید.تا کاملا تمام ذراتش اب بشه.بهش یک و لیوان اب سرد اضافه کنید.بزارید خنک بشه.حدود دو لیوان انار دون شده بهش اضافه کنید.اگه می خواین دونه های انار داخلش غوطه ور نشه ،بزارید ژله خودشو بگیره.بعد انار اضافه کنید.قالب چرب کنید ژله داخلش بریزد.(خیلی سوال درباره برگردوندن ژله از قالب می پرسن.من فقط قالب چرب می کنم.بعد ژله داخلش می ریزم)بزارید یخچال تا سفت بشه.دور قالب با چاقو خالی کنید.داخل ظرف برگردونید.قالب من داخلش کمی گود بود.من یک بسته ژله الورا با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم.بزارید حتما سرد بشه.(دقت کنید حتما در دمای محیط سرد بشه نه یخچال در این فاصله شیر هم از یخچال بیرون بزارید.بعد که هر دو به دمای محیط رسید،شیرکم کم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.تا مجدد سفت
بشه
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾