eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر گل گل با بیکن 😋 بیکن اگه پیدا نکردید و اینا اصلا مهم نیست، ژامبون جایگزینش کنید😉 .
مواد لازم🧀 ▫️نصف سینه ی مرغ ▫️فلفل دلمه یک عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️قارچ یک لیوان ورقه شده ▫️نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ▫️رب گوجه یه قاشق غ خ ▫️سس کچاپ مقداری ▫️سس خردل مقداری ▫️نان تست به ده عدد ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️شیر نصف پیمانه ▫️پنیر ورقه ای گودا ▫️آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه🥪 سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه.دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید. .
مواد لازم ▫️سفیده تخم مرغ 140 گرم ▫️کیک اسفنجی 150 گرم ▫️پودر شکر 280 گرم ▫️گردو 160 گرم‌ ▫️روغن مایع 50 گرم ▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م ▫️پودر کاکائو دو ق م ▫️وانیل یک دوم ق چ طرز تهيه🥟 ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد. از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم.بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه.در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم ابتدا فر را با دمای 200 از یک ربع قبل گرم کنید هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به 175 درجه کاهش .
مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم ▫️هندوانه مكعبي خرد شده ٣ پیمانه ▫️لیمو ترش ٢ عدد ▫️شکر ▫️برگ نعناع ▫️یخ خرد شده ▫️سودا (آب گازدار) ⭐️اگر سودا ندارین آب معمولی استفاده کنید طرز تهیه هندوانه، آب لیمو ها و شکر رو بریزید تا مخلوط و یکدست بشن. چند عدد برگ نعناع رو با کمی شکر بیابید تا عصاره نعناع خارج بشه. ته هر لیوان چند عدد برگ نعناع بندازید. تا نصف هر لیوان رو از پوره هندوانه بریزید و روی اون ها یخ پودر شده بریزید و در نهایت سودا یا آب اضافه کنید تا لیوان ها پر بشن. مواد رو هم بزنید تا ترکیب بشن. روی هر لیوان رو با برگ نعناع تزیین کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ @pish_sarashpaz ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هممون میدونیم که سبزیجات رو بهتره که تازه مصرف کنیم ولی خب بعضی سبزیجات هستن که خیلی ضرورین و من همیشه تو فریزرم دارم ،مثل لوبیا سبز _برای فریز کردن لوبیا سبز میتونید به صورت خام فریزش ولی بعضی وقتا تو غذا حالت لاستیکی و سفت پیدا میکنه پس بهتره که خیلی کوتاه حرارت ببینه و بعد فریز بشه _من همیشه با این روش لوبیا سبز رو فریز میکنم: _ لوبیا هارو میشورم و سرو دمش میگیرم و به سایز دلخواه خرد میکنم _سپس روی حرارت میذارم با درب بسته با بخار خودش کمی حرارت ببینه حدود ده دقیقه، زمانش بسته به مقدار لوبیا سبز هستش، من نصف استکان آب هم بهش اضافه میکنم تا زودتر بخارش دربیاد ،هر ازگاهی هم همش بزنید _بعد که خنک شد بسته بندی وفریزش میکنم _ بچه‌ها جون شماهم اگه روش دیگه ای بلدین لطفا بگید تا همه استفاده .
هدایت شده از ذاکرین
✅استخدام کارمند اینترنتی ✅ جهت کار درمنزل باگوشی(تسویه حساب روزانه) پذیرش درعناوین شغلی زیر: 1⃣.تایپ کردن فایلهای صوتی باگوشی درمنزل. 2⃣.مدرس غیرحضوری کلیه رشته ها جهت تصحیح آزمونها. 3⃣.ادمین اینستاگرام همراه با اموزش رایگان 4⃣.پشتیبان و پاسخگویی آنلاین 5⃣.تبلیغ کننده در اینستاگرام جهت ارسال بنر بدون نیاز به فروش. 6⃣.ادمین فروش محصولات 7⃣.ویراستارمتون جهت نگارش و ویراستاری 8⃣.گویندگی جهت روخوانی متون آموزشی 9⃣.سازنده بنرهای تبلیغاتی و ... پرداخت هزینه نت مصرفی و ارایه فیلترشکن به عهده شرکت میباشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی زیر پیام دهید. 🆔 @green_jobs1473
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه .
🥖 😋 من براى تهيه ى نون سير يا از نون تست استفاده ميكنم و يا از باگت كه باگت رو مثل عكس برش ميزنم بعد يك حبه سير درشت رو در مقدارى روغن زيتون ( كره يا روغن مايع هم ميشه ) رنده ميكنم و تفت ميدم سپس يه كوچولو نعنا خشك هم اضافه ميكنم تا سرخ بشه بعد از اين مخلوط روى نان ها كشيده و كمى پنير پيتزا هم ميريزم و داخل فر قرار ميدم و فقط گريل بالا رو چنددقيقه روشن ميكنم تا پنير آب بشه و طلايى 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ @pish_sarashpaz ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ @pish_sarashpaz ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از ذاکرین
https://formafzar.com/form/g9kpg کسی که بلغمی بشه اول دچار مشکلات گوارشی میشه بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره ، روز به روز بی انرژی‌تر میشه و دائما خسته است و همچنین خلط پشت حلق میشه عزیزانی که این مشکلات رو دارن یا میخوان بدونن مزاج بدنشون چیه روی لینک زیر بزنن تست مزاج شناسی بدن و مشاوره رایگان دریافت کنن👇‌👇‌👇‌ https://formafzar.com/form/g9kpg https://formafzar.com/form/g9kpg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗 کباب قاسم پز داریم👑 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا 😅 .
🥯 😋 🔸چهار عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا كشدار بشه،يك ليوان ماست و نصف ليوان روغن مايع ريختم،كمي نمك و زعفران زدم و در انتها يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق غذا خوري بيكينگ پودر اضافه كردم و مخلوط كردم،از اين مايه تو قالب چرب شده به اندازه نيمي از قالب ريختم و روش مواد گوشتي مثل مايه ماكاروني و فلفل دلمه نگيني ذرت كمي پاپريكا و آويشن ريختم و بعد مجددا روش از مايه ريختم ، تو فر با دماي١٦٥ به مدت نيم ساعت آماده شد .
هدایت شده از ذاکرین
امام صادق علیه اسلام فرمودند «هر کس سوره عنکبوت و روم را در شب بیست و‌سوم ماه رمضان تلاوت کند به خدا سوگند که او اهل بهشت است و هرگز کسى را از این سخن استثنا نمی‌کنم و ترس آن ندارم که خداوند بر سوگند من گناهى نویسد و به راستى، این دو سوره را نزد خدا جایگاه رفیعی است. همچنین امام صادق علیه السلام می‌فرماید رمضان بهترین ماه است و قلب ماه رمضان، شب قدر است
"صبح" 🌤 یعنی یک سبد "لبخند"، یک بغل "شادی"، یک دنیا "عشق"... ♥️ و یک عالمه "خندیدن" از اعماق وجود به شکرانه‌ داشتن "نفسی ‌دوباره".... سلام خوبان ♡ صبح زیبای ☕️ بهاری تون پر از مهر و وفا ‌‌‌
1_کيک اسفنجي سه تخم مرغي يک عدد 2 -مارمالاد به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته 3 - پودر ژله دو بسته 4 - خامه ي فرم گرفته 300 گرم 5 - کمپوت هلو يک بسته( یا میوه تازه و دلخواه) 6 - پودر کاستارد 60 گرم 7 - شکر 120 گرم 8 - شير 500 ميلي ليتر 9 - کره 50گرم طرز تهیه کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید(من خامه زدم) و لایه دوم‌را روی ان قرار دهید . کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم) سپس روي کيک ها بریزید ،و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید شکر و پور کاستارد را در قابلمه ريخته،شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود.از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود حال کرم خنک شده را روي ژله ي بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید. نکته : 1_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم‌تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید. 2_اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید. .
هدایت شده از ذاکرین
(تمدید شد) 🟥 طرح توزیع عادلانه ۵ قلم از قطعات یدکی خودرو های داخلی در سامانه ایرانکو اجرا شد ◾️قطعات شامل: دیسک و صفحه کلاچ ،لنت ترمز، شمع موتوری ، تسمه تایمینگ ، تسمه دینام  می‌باشد ✅ دارای (شناسه اصالت قطعات) وزارت صنعت معدن و تجارت ایران ◾️ سال تولید قطعات ۲۰۲۲ ◻️جزئیات این طرح: ◾️ارائه به هر کد ملی بالای ۱۸ سال یک سبد به نرخ واردکننده ◾️تحویل ۱ الی ۲ روز کاری با همکاری پست ویژه جمهوری اسلامی ایران 🟩 ثبت نام و دریافت کالا در سامانه رسمی ایرانکو به نشانی : 《●  www.irnko.ir  ●》 《●  www.irnko.ir  ●》 🇮🇷
طرز تهيه ي اسفنجي: آرد دو پيمانه سرخالي پودر شكر دو پيمانه سرخالي .تخم مرغ ٦عدد. پكينگ پودر يك ق چ وانيل كمي آبجوش نصف پيمانه آرد و پكينگ پودر و كمي نمك را دوبار الك كرده،زرده و سفيده را جدا كرده،سفيده را كمي با همزن زده بعد نصف شكر را اضافه كرده آنقدر همزده تا از ظرف جدا نشود زرده ها را با وانيل و باقي شكر زده بعد آب جوش را اضافه كرده و سريع همزده تا كرم و كشدار شودبعد سفيده ها را به زرده اضافه كرده ،مواد خشك را اضافه كرده بصورت دوراني همزده.داخل قالب كه كاغذ روغني انداختيم،ميريزيم و و حدود دو سوم قالب بايد خالي بماند براي (مدت تقريبي)٤٠دقيقه در دماي ١٨٠درجه، در فر قرار بگيرد.بعد از بيرون امدن از فر و خنك شدن،كيك را با اب كمپوت يا شير سرد،كمي تر كنيد،سپس خامه كشي...اگر مايل بوديد از ژله لاي كيك استفاده كنيد،يك بسته ژله مورد نظر رو در قالبِ اندازه ي كيك ،ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد، بعد از قالب خارج كرده،روي لايه ي زيرين كيك،كه روي ان خامه كشي شده ،قرار داده،بعد لايه دوم كيك رو كه ميخواهيم روي ژله قرار دهيم را هم كمي خامه ماليده ،به ارامي روي ژله قرار داده،و به سليقه خود تزيين ميكنيم در صورت تمايل و بسته به سليقه،ميتوان از بيسكوييت هاي ليدي فينگر،براي اطراف كيك استفاده كرد. .
طرز تهیه: پودر کاکائو 2ق نشاسته ذرت 3ق وانیل کمی شکر1/3پیمانه شیر2/5پیمانه اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس😅😋 ب همین آسونی ب همین خوشمزگی هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید همین وتاااامممام👍🏻 من خودم سرد دوسش میدارم .
😋 🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری .
مواد لازم ▫️خامه صبحانه سه عدد ▫️دريم ويب(پودرخامه) دو عدد ▫️پودر كرم كارامل يك عدد ▫️زعفران دم كرده مقداري ▫️گلاب نصف استكان كوچك ▫️شير سرد يك پيمانه ▫️شيرخشك ده ق غذا خ ▫️بيسكويت پتيبور كاكائويي يا ساده بمقدار لازم ▫️شكلات تخته اي بمقدار لازم طرز تهیه دريم ويب رو با شير مخلوط ميكنيم و هم مزنيم تا كف كند، سپس دو عدد خامه صبحانه + پودر كارامل + شيرخشك + زعفران اضافه ميكنم هم ميزنيم تا غليظ بشه و گلاب رو اضافه ميكنم مواد يكدست بشه(مواد نيازي به حرارت نداره). توي ظرف سرومون لايه لايه بيسكويت ميزنيم توي شير و مواد و ميريزيم روش تا هر چند لايه كه خواستين.براي گاناش روي دسر يك عدد خامه باقي مونده رو بزاريد روي حرارت متوسط(يا حرارت بخار كتري) تا خامه صبحانه كاملا روون بشه و شكلات تخته اي خرد شده رو اضافه كنيد بهش كمي حرارت ببينه و از روي حرارت بردارين و مرتب هم بزنين تا شكلات ها هم كاملا اب بشن و با خامه خوب مخلوط بشه سپس روي دسر بريزيد و تزيين كنيد و بزاريد يخچال.نوش جان ♦️بجاي دريم ويب ميتونيد ٧٠ گرم پودر خامه ايراني جايگزين كنيد. هر پاكت دريم ويب معادل ٣٥ گرم هست. ♦️اين دستور گاناش رو براي كيك ها هم ميتونيد استفاده .
🥭 😋 🔸دو عدد كارامل رو با دو ليوان شير درست كنين وقتي از حرارت افتاد مهم نيست كه ببنده ،با يك عدد بستني خانوادگي انبه كه از نيم ساعت قبل گذاشتين توي محيط آشپزخونه و چهار عدد انبه فيله شده ميكس كنين و به مدت چهار ساعتي ميره يخچال ،يه دسر سبك ،عالي،بي نهايت .
یه سس برا پیتزا درست کردم که طعمش رو بینظیر کرد. . حالا این خمیری که برا پیتزا درست کردم خیلی نرم و لطیفه و برای پیراشکی و اشترودل هم عالیه😍 🍕 تخم مرغ:1عدد روغن:2قاشق غذاخوری(من از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم،و باز هم دستورش استوری میشه) ماست:2قاشق غذاخوری خمیر مایه:1قاشق غذاخوری نمک و آویشن:به مقدار لازم شکر:یک قاشق چایخوری آرد :به مقدار لازم آب ولرم:نصف لیوان ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل نصف لیوان آب ولرم ریخته و درشو بزارید و اجازه بدید تا به عمل بیاد.(اگر آب سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد گرمای اب باید در حدی باشه که انگشت گرما رو حس کنه) بعد تخم مرغ ،روغن،ماست،نمک و کمی آویشن را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم، بعد،خمیر مایه به عمل امده رو اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر بدست بیاد(آرد رو تا حدی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه.) بعد کاسه را چرب کرده و خمیر رو داخل گذاشته روش پارچه کشیده و 1/5ساعت تو دمای محیط استراحت میدیم تا پف کنه. بعد روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو کمی ورز میدیم و با وردنه بازش میکنیم و اندازه دلخواه برش میدیم، من از کاتر گرد 10سانتی استفاده کردم که حدود 12تا مینی پیتزا شد. بعد از قالب زدن از سسی که آماده کردیم روی خمیر ریخته و با پشت قاشق پخش میکنیم. بعد کمی پنیر پیتزا روش میریزیم و بعد مواد دلخواه پیتزا رو روش میریزیم (من یدونه پیازخرد کردم و به همراه گوشت چرخکرده و نمک،فلفل سیاه،و زردچوبه و پودر سیر و مقداری آب روی حرارت گذاشتم تا گوشت بپزه و آبش کاملا خشک بشه) البته یه مقدار فیله مرغ هم به همون صورت آبپز کردم، روی گوشت مقداری آویشن ریخته و بعد روش چند تکه فلفل دلمه گذاشتم و بعد دوباره روش رو پر پنیر پیتزا کردم، چند تکه قارچ،گوجه و فلفل هالوپینو خرد کرده روی پنیر گذاشتم و بعد داخل فر180درجه به مدت20دقیقه قرار دادم اگر تا اون زمان پنیر روش طلایی نشد چند دقیقه گریل بالا رو روش کنید .
🍕🍕 .