#دسر_بستني
مواد لازم
▫️خامه صبحانه سه عدد
▫️دريم ويب(پودرخامه) دو عدد
▫️پودر كرم كارامل يك عدد
▫️زعفران دم كرده مقداري
▫️گلاب نصف استكان كوچك
▫️شير سرد يك پيمانه
▫️شيرخشك ده ق غذا خ
▫️بيسكويت پتيبور كاكائويي يا ساده بمقدار لازم
▫️شكلات تخته اي بمقدار لازم
طرز تهیه
دريم ويب رو با شير مخلوط ميكنيم و هم مزنيم تا كف كند، سپس دو عدد خامه صبحانه + پودر كارامل + شيرخشك + زعفران اضافه ميكنم هم ميزنيم تا غليظ بشه و گلاب رو اضافه ميكنم مواد يكدست بشه(مواد نيازي به حرارت نداره).
توي ظرف سرومون لايه لايه بيسكويت ميزنيم توي شير و مواد و ميريزيم روش تا هر چند لايه كه خواستين.براي گاناش روي دسر يك عدد خامه باقي مونده رو بزاريد روي حرارت متوسط(يا حرارت بخار كتري) تا خامه صبحانه كاملا روون بشه و شكلات تخته اي خرد شده رو اضافه كنيد بهش كمي حرارت ببينه و از روي حرارت بردارين و مرتب هم بزنين تا شكلات ها هم كاملا اب بشن و با خامه خوب مخلوط بشه سپس روي دسر بريزيد و تزيين كنيد و بزاريد يخچال.نوش جان
♦️بجاي دريم ويب ميتونيد ٧٠ گرم پودر خامه ايراني جايگزين كنيد.
هر پاكت دريم ويب معادل ٣٥ گرم هست.
♦️اين دستور گاناش رو براي كيك ها هم ميتونيد استفاده
.
#دسر_انبه 🥭 😋
🔸دو عدد كارامل رو با دو ليوان شير درست كنين وقتي از حرارت افتاد مهم نيست كه ببنده ،با يك عدد بستني خانوادگي انبه كه از نيم ساعت قبل گذاشتين توي محيط آشپزخونه و چهار عدد انبه فيله شده ميكس كنين و به مدت چهار ساعتي ميره يخچال ،يه دسر سبك ،عالي،بي نهايت
.
#پیتزا
یه سس برا پیتزا درست کردم که
طعمش رو بینظیر کرد. .
حالا این خمیری که برا پیتزا درست کردم خیلی نرم و لطیفه و برای پیراشکی و اشترودل هم عالیه😍
#خمیر_پیتزا🍕
تخم مرغ:1عدد
روغن:2قاشق غذاخوری(من از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم،و باز هم دستورش استوری میشه)
ماست:2قاشق غذاخوری
خمیر مایه:1قاشق غذاخوری
نمک و آویشن:به مقدار لازم
شکر:یک قاشق چایخوری
آرد :به مقدار لازم
آب ولرم:نصف لیوان
ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل نصف لیوان آب ولرم ریخته و درشو بزارید و اجازه بدید تا به عمل بیاد.(اگر آب سرد باشه خمیر مایه عمل نمیاد گرمای اب باید در حدی باشه که انگشت گرما رو حس کنه)
بعد تخم مرغ ،روغن،ماست،نمک و کمی آویشن را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم،
بعد،خمیر مایه به عمل امده رو اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر بدست بیاد(آرد رو تا حدی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه.)
بعد کاسه را چرب کرده و خمیر رو داخل گذاشته روش پارچه کشیده و 1/5ساعت تو دمای محیط استراحت میدیم تا پف کنه.
بعد روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو کمی ورز میدیم و با وردنه بازش میکنیم و اندازه دلخواه برش میدیم،
من از کاتر گرد 10سانتی استفاده کردم که حدود 12تا مینی پیتزا شد.
بعد از قالب زدن از سسی که آماده کردیم روی خمیر ریخته و با پشت قاشق پخش میکنیم.
بعد کمی پنیر پیتزا روش میریزیم و بعد مواد دلخواه پیتزا رو روش میریزیم
(من یدونه پیازخرد کردم و به همراه گوشت چرخکرده و نمک،فلفل سیاه،و زردچوبه و پودر سیر و مقداری آب روی حرارت گذاشتم تا گوشت بپزه و آبش کاملا خشک بشه)
البته یه مقدار فیله مرغ هم به همون صورت آبپز کردم،
روی گوشت مقداری آویشن ریخته و بعد روش چند تکه فلفل دلمه گذاشتم و بعد دوباره روش رو پر پنیر پیتزا کردم،
چند تکه قارچ،گوجه و فلفل هالوپینو خرد کرده روی پنیر گذاشتم و بعد داخل فر180درجه به مدت20دقیقه قرار دادم
اگر تا اون زمان پنیر روش طلایی نشد چند دقیقه گریل بالا رو روش کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چاکلت_لاوا_کیک
مراحل کار و استوری کردم
مواد لازم 5 تا تخم مرغ
کره دویست گرم
آرد صد گرم
شکر 100 گرم
شکلات مرغوب 100 گرم (شیری یا تلخ)
نمک یک چهارم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
قهوه فوری درصورت تمایل دو ق چ
اول شکلات و کره رو ذوب کنید (به نکاتی که استوری میکنم لطفا توجه داشته باشید) قهوه فوری هم بهش اضافه کنید
تخم مرغ ها و وانیل و نمک و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن
مخلوط شکلات و کره رو به تخم مرغ زده شده افزوده و آرد رو الک کنید و به مواد اضافه کرده به آرامی هم بزنید .این دستور بکینگ پودر نداره در نتیجه هوای داخل تخم مرغ و مواد رو با هم زدن زیاد از بین نبرید .داخل فنجون ها رو با کره چرب و پودر کاکائو بپاشید و برگردونید تا پودر های اضافه از قالب بریزند و مواد رو تا سه چهارم قالب پر کنید و در فر 190 درجه بمدت 7 تا 8 دقیقه بپزید
بیشتر نشه وگرنه توش میپزه و اینجوری داخلش روون
.
#پودینگ_چیا
این پودینگ خوشمزه برای رفع عطش گرمای تابستون عالیه..
اینم بگم چون از دانه چیا استفاده شده جز پودینگ های لاغرکننده هم هست ...
مواد لازم:
دانه چیا ......نصف پیمانه
شیر ...یک پیمانه
عسل.... ۳ ق غ
موز له شده ۲ عدد
طرز تهیش خیلی راحت و آسونه...دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید🌸
نکته: دانه چیا با تخم شربتی فرق داره اما خیلی شبیه تخم شربتیه با این تفاوت که از تخم شربتی درشت تر و تپل ترن و تقریبا خاکستری رنگن....اما من با تخم شربتی هم امتحان کردم عالی میشه میتونید امتحان
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کاکائویی🍮
1 لیتر شیر
کمتر از نیم پیمانه نشاسته ذرت
کمتر از نیم پیمانه آرد
2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پیمانه شکر (بسته به ذایقه کمتر استفاده کنید )
وانیل
50 گرم کره
پودر نارگیل
همه مواد بجز کره و وانیل رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه و مثل ویدیو شه غلظتش، نه کمتر نه بیشتر بعد از روی حرارت بردارین و وانیل و کره هم اضافه کنین و مخلوط کنین ،بعد لیوان هارو با آب سرد بشورین و آبشو خالی کنین و مخلوطو داخلشون بریزین و حداقل 3 ساعت بزارین یخچال .یراه دیگه داره که لیوانارو چرب کنین.
بعد از سفت شدن ببرین و داخل پودر نارگیل بغلطونین
.
#سالاد_خیار
مواد لازم برای 4 نفر:
1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
3 تا 4 خیار خرد شده
1 پیاز قرمز کوچک خرد شده
نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ماست ، پودر سیر ، آبلیمو ، جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها و پیازها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت
.
من از یوفکای آماده ی مثلثی شکل استفاده کردم اگر یوفکای مربع گرفتین مورب برش بزنین .. اندازه رو خودتون تنظیم کنین .. .
.
سینه ی مرغ پخته دو تکه ، پنیر خامه ای 150 گرم ( هر نوع پنیری میتونین استفاده کنین ) جعفری ساطوری شده 4_3 قاشق ، یوفکای آماده 30_24 برگ ( من بیست و چهار برگ استفاده کردم ) سس برای مرطوب کردن بورک یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه روغن مایع + نصف پیمانه ماست کم چرب ... روغن برای سرخ کردن .
.
مرغ ریش ریش شده رو با پنیر خامه ای و جعفری ترکیب کردم ... تخم مرغ و ماست و روغن مایع رو ترکیب کردم برای مرطوب کردن یوفکا همون ( سس بورک )و مراحل پیچیدن و سس زدن و سرخ کردنم که تو فیلم واضحه ... من برای مواد داخلی از مرغ و پنیر استفاده کردم ... میتونین مواد دیگه ای رو جایگزین کنین مثل گوشت چرخکرده و جعفری و یا سیب زمینی و پیاز داغ یا اسفناج و پیازداغ .. که ترکها زیاد استفاده میکنن و یا فقط پنیر و سبزیهای دلخواه ... و هرچی که دلخواهتون هست .. برای سس هم اگه ماست پر چرب استفاده میکنین ، دو سه قاشق آب با ماست ترکیب کنین تا کمی رقیق بشه ... من برا هر بورک دو برگ یوفکا استفاده کردم ، شما میتونین تک برگ بپیچین و مواد داخلی رو کمتر بذارین که کوچکتر و ظریفتر دربیاد .. اگه ماست ندارین به جاش از شیر استفاده کنین ... به جای شیر و ماست از آب گازدار هم میشه استفاده کرد.ترکها بیشتر از آب گازدار ( سودا) استفاده میکنن .تو خونه نداشتیم برا همین از ماست استفاده کردم .از این مقدار مواد دوازده تا بورک آماده کردم.
توجه: این مدل بورک یکی از انواع متنوع بورک ترکی هست که درست کردم ... به جای اینکه سرخ کنین میتونین تو فر بذارین که خیلی هم عالی میشه،مواد داخلیه بورک و بنا به ذائقه وسلیقه ی خودتون میتونین آماده کنین.
.
#کیک_رولتی_فریزری
مواد لازم برای کیک:
75 گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده
75 گرم پودرشکر
یه تخم مرغ 60 گرمی (حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ)
40 گرم زرده تخم مرغ( حدودا زرده 3 تا تخم مرغ متوسط)
60 گرم آرد مرغوب
140 گرم سفیده تخم مرغ (حدودا سفیده ی 4 تا تخم مرغ متوسط)
50 گرم شکر
طرز تهیه:
ابتدا یه ماهیتابه ی مربعی 30x40 رو داخل فریزر بگذارید. زرده ها و تخم مرغ های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه ، سفیده های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب 30x40 که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید 1/2 سانتی متر باشد. در دمای 190 درجه با فن روشن به مدت 10 دقیقه ، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه ، بعد بزارینش داخل ماهیتابه ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل
.
#لازانیا_با_سس_جنوبی 🍲 😋
مواد لازم:
قارچ : 1 بسته کوچک
خامه : 100 گرم
دال عدس خیس شده :400 گرم
سس فلفل تند : 1 ق غ
پیاز : 1 عدد
گشنیز: 20 شاخه
سس بشامل :نیم لیتر
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
لازانیای پیش پخت :1 بسته
#طر_تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز .
حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند.
حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند.
شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم .
در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.
.
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
🌸#شیرینی_گردویی🌸
موادلازم:👇
سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۲۸۰ گرم
گردو ۱۶۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
سرکه سفید یک ق س + یک ق م
پودر کاکائو دو ق م
وانیل یک دوم ق چ
طرزتهیه:👇
ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم
مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد (مرحله داغ کردن )
از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم
بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه
در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید.
هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ کاهش دهید.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
باورش سخته اما
تو سخت ترین لحظات
نه رفیق داری نه آشنا
فقط خودتی و خدای خودت
.
🌺#رول_دارچینی🌺
مواد لازم:👇
شیر ولرم 1لیوان (فرانسوی)
آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد
یک دوم لیوان روغن مایع
شکر 3ق غ
شیره انگور 2ق غ
تخم مرغ 1 عدد کامل
نمک 1ق چ/ وانیل نصف ق چ/ خمیر مایه 1ق غ
مواد داخل خمیر: شکر قهوهای 3 ق غ/پودر دارچین 1ق غ /هل پودر شده 1ق چ /پودر گل سرخ 1ق م /کره به دمای محیط رسیده 25گرم
مواد رومال:1زرده تخم مرغ، 1ق شیر، زعفران دم کشیده، کره 1ق م
طرز تهیه:👇
خمیر مایه+شکر+آرد1ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را میبندیم، بعد از 10 دقیقه پف میکند، درون ظرف گودی روغن+نمک+تخم مرغ +شیره انگور+وانیل را هم میزنیم بعد شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید و خوب ورز دهید و بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین برود. (100بارخمیر را بلند کرده و درون ظرف میکوبیم)در نهایت خمیر نرمی به دست می آید، 1ساعت استراحت میدهیم، بعد دوباره پف خمیر را گرفته و روی تخته کارکمی آرد پاشی میکنیم خمیر را به شکل مستطیل باز کرده رویش را با برس کره میمالیم شکر قهوهای میپاشیم دارچین و هل و گل سرخ را هم در تمام سطح خمیر میپاشیم و رول میکنیم و با چاقوی تیزی برش میزنیم برشها را مثل عکس با انتهای قاشق فشار میدهیم و درون سینی چرب و کاغذ گذاشته قرار میدهیم 15دقیقه استراحت میدهیم وبعد رومال میزنیم ودر فر با درجه 180به مدت 30دقیقه قرارمیدیم بلافاصله بعد از پخت عسل روی سطح نان میزنیم ظرف آب درون فر فراموش نشود.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌼#برنجک🌼
مواد لازم:👇
۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن
طرزتهیه:👇
ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌺#حلوای_شیر🌺
موادلازم:👇
آرد سفید نول ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
شیر ۲ پ
گلاب ۱/۲ پ
شکر ۱/۵ پ
روغن مایع ۳/۴ پ
کره ۲۰ گرم
اسانس هل چند قطره یا پودر هل ۱/۲ ق چ
زعفران به مقدار لازم
طرزتهیه:👇
شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد گلاب را اضافه و حرارت را خاموش میکنیم
آرد را بیست دقیقه روی حرارت ملایم تفت داده و آرد برنج را اضافه و ده دقیقه هم دو آرد را با هم تفت میدهیم سپس روغن و کره را ریخته پنج دقیقه دیگر تفت میدیم بعد شیره را طی سه مرحله همراه با اسانس یا پودر هل اضافه و خوب بهم میزنیم تا حلوا در وسط ظرف جمع شود.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه بستنی سنتی خانگی:😍
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر)
ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف
زعفران دمکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه مقداری
خلال پسته مقداری
ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه...
نوش جونتون❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماقوت_زعفرانی😍😍
👩🍳مواد لازم
❣️نصف لیوان نشاسته گل
❣️سه ونیم لیوان آب سرد
❣️نصف لیوان گلاب
❣️پودر هل نصف قاشق چایخوری
❣️زعفرون دم کرده چهار ق غ
❣️شکر ۱لیوان
❣️خلال بادوم یا پسته به میزان لازم
😋طرز تهیه:
اول آب سرد رو نشاسته میریزیم
واجازه میدیم یه ربع بمونه
بعد از یه ربع هم میزنیم واز صافی رد میکنیم وروی گاز میزاریم با شعله متوسط و مرتب هم میزنیم
وقتی جوش اومد بهش شکر وهل وزعفرون رو اضافه میکنیم وشعله رو کم میکنیم
و بهش خلال بادوم رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم وبعد بیست دقیقه گلاب رو بهش اضافه میکنیم و بعد پنج دقیقه هم زدن خاموش میکنیم
ودر ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میذاریم واجازه میدیم چند ساعت بمونه.
🌸🌸🌸❤🌸🌸🌸
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تاس_کباب_مرغ
کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
❤️❤️❤️
نوش جان❤️❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_آلو_با_مرغ
#خورشت
۲ پیاز سرخ کرده وکمی زردچوبه بزنید یک لیوان لپه خیس شده بهش اضافه کنید وکمی تفت بدین ۱ قاشق رب زده وسپس چهارلیوان آب بریزین و بزارین تاپخته بشه ودراخر(یکساعت تایک ونیم ساعت قبل ازسرو غذا)الو که خیس کردین داخلش بریزین تا اروم اروم بجوشه تاجا بیفته.اگه دوست داشتید دراخرکمی ابلیمو به خورش اضافه کنید تاملس بشه.
مرغ هم جدا باپیاز ونمک وکمی زردچوبه وزعفرون وفلفل ومقدارکمی اب پخته وباکمی کره سرخ کنید.
🍗نوش جان❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾