eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یکی بهم بگه چرا اسمش بندریه!👀 بندری از اون دسته غذاهاست که هرکس روش پخت خودشو داره و همه هم میگن بندری فقط مال من :)) ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو بستنی موادلازم: بستنی ۱لیتر موز۲عدد بیسکوییت پتی بور۱بسته شکلات تخته ای۸۰گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحونه بايد همينقدر جذاب و خوشمزه باشه🤌🏻😋 مواد لازم : گوجه فلفل دلمه تخم مرغ نمك و فلفل پنير پيتزا ژامبو ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی، بدون کاور🥰 مواد لازم : ران مرغ ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد سیر دو حبه نشاسته ذرت ۲ ق روغن مایع ۲.۵ ق هویج نصف عدد قارچ ۲ عدد سس کچاپ ۱ ق پودر کاری جوز هندی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام🙋 شمامیونه تون با غذاهای محلی چطوره مثل من عاشق این سبک غذاها هستین😋 یا اینکه زیاد دوست ندارین _منکه هر موقع بخوام برای خودم تکی غذا درست کنم ناخوداگاه میرم سمت غذاهای سنتی و محلی کشورمون، اصولا میونه خوبی با گوشت ندارم همیشه غذاهای گیاهی و بدون گوشت رو بیشتر دوست دارم (بجز زرشک پلوو آبگوشت😋) _اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانیه که از زمان‌های قدیم در سرزمین خراسان طبخ می‌شده و ورژن های مختلف اون در سراسر کشورمون تهیه میشه ،اشکنه تقریبا مثل آبگوشت هستش که در اون نان ترید می‌کنند و می‌خورند و یک غذای لذیذ فوری هستش _ ورژن اصلی این غذا سیب زمینی نمیخواد و برای لعاب غذا یک قاشق ارد رو با پیاز داغ تفت میدن ، بعضیا هم بجای سیب زمینی، عدس میریزن ولی همه شون خوشمزه میشه ،این مقدار مواد که در فیلم میبینید برای یک نفر کافیه _در اخر هم اگه دوست داشتین کمی ابقوره به غذا اضافه کنید که اونم سلیقه ای هستش و اصالت ندارد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد سینه مرغ 10 عدد قارچ نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز 4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری خمیر یوفکاه یک بسته ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن برای رو مال بورک یه عدد زرده تخم مرغ کمی زعفران غلیظ کنجد و سیاه دانه یه قاشق غذاخوری ماست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب هویج ۲ لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ) شکر ۲ تا ۳ ق غ بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی ) وانیل مقداری آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم . قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . پ.ن : سوال های تکراری چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره . پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زردآلو ۲ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۱ لیتر آب لیمو ترش تازه (من یه نصفه لیمو ترش ریختم) زردآلو هارو بشورید و شکر و آب بریزید و بذارید ۲۰ دقیقه با شعله تقریبا زیاد بپزه ( حواستون باشه سر نره) کف روش رو هم بگیرید بعد از پخت به کمک یک صافی قشنگ صاف کنید طوری که فقط هسته و پوست بمونه ازش شربت غلیظی که دارین رو توی بطری بریزید و حتما در یخچال نگهدارین و هر موقع خواستین با آب مخلوط کنید سعی کنید بیشتر از یکی دو هفته داخل یخچال نگه ندارین اگر به مدت بیشتر میخواین استفاده کنید حتما فریز کنید. هر میوه نرم دیگه ای مثل هلو ، آلو قرمز، شلیل یا … رو میتونید با این روش درست کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده مواد لازم : جودوسر پرک درشت ¼ پ تخم مرغ ۱ عدد کره بادام زمینی ¾ پ آرد جودوسر ۱ و نیم ق غ بکینگ پودر ½ ق م وانیل و نمک به مقدار کم مواد میانی کوکی : کره بادام‌زمینی ۱ پ شیره ۱ و نیم ق غ آرد جودوسر یا پودر کاکائو ۱ ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: مرغ سیصد گرم جوجه کبابی شوید خشک ۱/۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد آبغوره چهار تا پنج ق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر سه حبه نمک و فلفل و زردچوبه روغن مقداری طرزتهیه: تو کلیپ کاملا مشخصه.شما میتوتید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید و بجای ابغوره از ابلیمو یا آب نارنج هم استفاده کنید. موقع سرخ کردن شوید حتما دقت کنید که سریع اب مرغ اضافه شه چون شوید اگه بسوزه تلخ میشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم مثل من عاشقش میشید🫠❤️ خیلی هم درستش کردنش راحته مواد لازم👇🏻 سینه مرغ یک عدد قارچ ۳۰۰گرم کنسرو مخلوط سبزیجات یک عدد خامه ۳تا۴ قاشق غ خ سیب زمینی خلال نان باگت لیمو ترش یک عدد کره ۲۵گرم . . برای درست کردنش ابتدا سینه مرغ رو برش نواری باریک بزنید داخل کره به همراه ادویه ها (فلفل سیاه/پودر سیر/آویشن)و نمک سرخ کنید. از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه قارچ خرد شده رو سرخ کنید بهش از همون اول آبلیمو بزنید که قارچ ها تغییر رنگ ندن بعد بهش سبزیجات و مرغ رو اضافه کنید و در نهایت سس مایونز رو اضافه کنید بی نهایت خوشمزه میشه بشدت بهتون پیشنهاد میکنم درستش کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎ • فیله مرغ 600 گرم ‎ • کدو سبز 300 گرم ‎ • 1 پیاز ‎ • 1 هویج ‎ • 1 تخم مرغ ‎ • نمک ‎ • فلفل ‎ • سس سویا ‎ • 3 قاشق غذاخوری روغن برای سس بشامل: ۲ ق غ آرد سفید ۲ ق غ کره ۳ لیوان شیر برای سس بشامل، آرد و کره ذوب شده رو تفت بدین ، سپس شیر رو بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ و یکدست بشه، ‎فیله ها را به صورت ورقه ای نازک برش دهید. وبا نمک ، فلفل و سس سویا مزه دار کنید. ‎ پیاز ، هویج ، کدو سبز را در تابه سرخ کنید. فلفل ، نمک بریزید ‎ از مواد روی فیله قرار دهید و رول کنید. همه رول ها را در قالب قرار دهید. تخم مرغ زده شده بریزیدو با سس بشامل روش رو بپوشانید ‎ به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید ‌‎معرکه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌سریع ترین و خفن ترین روش برای خشک کردن سبزیجات اینجاست❌ با این روش هر نوع سبزی رو میتونی خشک کنی، شوید، نعنا، شنبلیه و … اونم تو کمترین زمان 🔻توضیحات کامل توی ویدیو هست. 🔻همه مراحل رو طبق فیلم انجام بدین. 🔻اگه میزان حجم سبزی که داخل مایکرو میذارین زیاد باشه برای خشک شدن هم بیشتر زمان میبره😉 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان ۱ ق چ پودر هل تخم خرفه برای تزیین بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره. بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند. قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻