فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_چیز_کیک_لقمه_ای
✍ کامل با تمام نکات
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چندمدل.تزیین.ساده.اش
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت #بورک_ترکی
🥳🥳🥳🥳
1 عدد پیاز متوسط
1 عدد سینه مرغ
10 عدد قارچ
نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز
4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده
جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری
خمیر یوفکاه یک بسته
ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن
برای رو مال بورک
یه عدد زرده تخم مرغ
کمی زعفران غلیظ
کنجد و سیاه دانه
یه قاشق غذاخوری ماست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هویج_بستنی
#دسر_میوه_ای
آب هویج ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی )
وانیل مقداری
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم .
قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
پ.ن : سوال های تکراری
چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره .
پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_زردآلو
مواد لازم
زردآلو ۲ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۱ لیتر
آب لیمو ترش تازه (من یه نصفه لیمو ترش ریختم)
زردآلو هارو بشورید و شکر و آب بریزید و بذارید ۲۰ دقیقه با شعله تقریبا زیاد بپزه ( حواستون باشه سر نره)
کف روش رو هم بگیرید
بعد از پخت به کمک یک صافی قشنگ صاف کنید طوری که فقط هسته و پوست بمونه ازش
شربت غلیظی که دارین رو توی بطری بریزید و حتما در یخچال نگهدارین و هر موقع خواستین با آب مخلوط کنید
سعی کنید بیشتر از یکی دو هفته داخل یخچال نگه ندارین اگر به مدت بیشتر میخواین استفاده کنید حتما فریز کنید.
هر میوه نرم دیگه ای مثل هلو ، آلو قرمز، شلیل یا … رو میتونید با این روش درست کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_صبحانه_ومیان وعده
مواد لازم :
جودوسر پرک درشت ¼ پ
تخم مرغ ۱ عدد
کره بادام زمینی ¾ پ
آرد جودوسر ۱ و نیم ق غ
بکینگ پودر ½ ق م
وانیل و نمک به مقدار کم
مواد میانی کوکی :
کره بادامزمینی ۱ پ
شیره ۱ و نیم ق غ
آرد جودوسر یا پودر کاکائو ۱ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوید_واویشکا
مواد لازم:
مرغ سیصد گرم جوجه کبابی
شوید خشک ۱/۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد
آبغوره چهار تا پنج ق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر سه حبه
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن مقداری
طرزتهیه:
تو کلیپ کاملا مشخصه.شما میتوتید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید و بجای ابغوره از ابلیمو یا آب نارنج هم استفاده کنید.
موقع سرخ کردن شوید حتما دقت کنید که سریع اب مرغ اضافه شه چون شوید اگه بسوزه تلخ میشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ذرت
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_مکزیکی
مطمئنم مثل من عاشقش میشید🫠❤️
خیلی هم درستش کردنش راحته
مواد لازم👇🏻
سینه مرغ یک عدد
قارچ ۳۰۰گرم
کنسرو مخلوط سبزیجات یک عدد
خامه ۳تا۴ قاشق غ خ
سیب زمینی خلال
نان باگت
لیمو ترش یک عدد
کره ۲۵گرم
.
.
برای درست کردنش ابتدا سینه مرغ رو برش نواری باریک بزنید
داخل کره به همراه ادویه ها (فلفل سیاه/پودر سیر/آویشن)و نمک سرخ کنید. از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه قارچ خرد شده رو سرخ کنید بهش از همون اول آبلیمو بزنید که قارچ ها تغییر رنگ ندن بعد بهش سبزیجات و مرغ رو اضافه کنید و در نهایت سس مایونز رو اضافه کنید
بی نهایت خوشمزه میشه
بشدت بهتون پیشنهاد میکنم درستش کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری
#رول_مرغ
• فیله مرغ 600 گرم
• کدو سبز 300 گرم
• 1 پیاز
• 1 هویج
• 1 تخم مرغ
• نمک
• فلفل
• سس سویا
• 3 قاشق غذاخوری روغن
برای سس بشامل:
۲ ق غ آرد سفید
۲ ق غ کره
۳ لیوان شیر
برای سس بشامل، آرد و کره ذوب شده رو تفت بدین ، سپس شیر رو بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ و یکدست بشه،
فیله ها را به صورت ورقه ای نازک برش دهید. وبا نمک ، فلفل و سس سویا مزه دار کنید.
پیاز ، هویج ، کدو سبز را در تابه سرخ کنید. فلفل ، نمک بریزید
از مواد روی فیله قرار دهید و رول کنید. همه رول ها را در قالب قرار دهید. تخم مرغ زده شده بریزیدو با سس بشامل روش رو بپوشانید
به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید معرکه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
❌سریع ترین و خفن ترین روش برای خشک کردن سبزیجات اینجاست❌
با این روش هر نوع سبزی رو میتونی خشک کنی، شوید، نعنا، شنبلیه و … اونم تو کمترین زمان
🔻توضیحات کامل توی ویدیو هست.
🔻همه مراحل رو طبق فیلم انجام بدین.
🔻اگه میزان حجم سبزی که داخل مایکرو میذارین زیاد باشه برای خشک شدن هم بیشتر زمان میبره😉
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پادرازی
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان
آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی
پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان
۱ ق چ پودر هل
تخم خرفه برای تزیین
بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره.
بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند.
قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_پلیسه ای گوشت
مواد لازم:
برای کرپ
دو عدد تخم مرغ
یک تا یک ونیم لیوان شیر
۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی
۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴لیوان روغن
یک پنسه نمک
مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید)
۲۰۰گرم گوشت چرخکرده
یک پیاز ریز خرد شده
خامه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
مواد سس گوجه
رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی
رب فلفل
مقداری آب و روغن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_عسلی
تخم مرغ 2 عدد درشت
عسل 6 ق غ
ارد یک پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک دوم ق چ
شیر یا ماست نصف پیمانه
پودر نارگیل دو ق غ
روغن چهار ق غ
کنجد به میزان لازم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه
موادلازم
بادمجان ۳عدد
ماست ۱پیاله
سیر۲حبه
گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم
رب ۱قاشق غ
گوجه فرنگی ۶عدد
ادویه ها:نمک، فلفل قرمز وسیاه ،پولبیبر،زردچوبه ،
بادمجان هارو با یه لیوان آب گذاشتم بپزه بعد پوره میکنم وبا سیروماست مخلوط میکنیم
گوشت چرخ شده رو با پیاز وادویه قلقلی میکنیم وسرخ میکنیم .
گوجه هارو پوره کنید وبعد سرخ شدن یه قاشق رب اضافه کنید وادویه بزنید وگوشت هارو اضافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای.شیر.زعفرون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی.سیب.ودارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻