موس شکلاتی
مواد لازم:
100گرم شکلات تخته ای
1/2پیمانه خامه فرم گرفته
1/2 پیمانه قهوه آماده
1/2 ق چ پودر وانیل
2 و 1/2 ق س کره خردشده
مواد لازم برای لایه پنیری
200 گرم پنیر خامهای
1 پیمانه شیر
تعدادی بیسکویت شکلاتی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كيك_نارگيلي
مواد لازم:
آرد :١/٥ پ
شكر:١پ
تخم مرغ:٢عدد
شير:١پ
كره:١٢٥گرم
بكينگ پودر:١/٥ ق م
پودر نارگيل:١/٢پ
پوست پرتقال رنده شده:١ ق سوپخوري
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_نارگيلي مواد لازم: آرد :١/٥ پ شكر:١پ تخم مرغ:٢عدد شير:١پ كره:١٢٥گرم بكينگ پودر:١/٥ ق م پودر نا
آرد و ب پ را مخلوط كرده و الك ميكنيم
كره نرم شده رابا شكر با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم سپس تخم مرغ هارا با رنده پوست پرتقال مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم سپس نيمي از مخلوط آرد را اضافه كرده و سپس مخلوط شير و پودر نارگيل را اضافه ميكنيم و سپس ما بقي ارد را اضافه ميكنيم
مواد را در فر از قبل شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم
اين كيك رو بدون سس روش هم ميتونيد درست كنيد
اما من يه سس نارگيلي هم براش درست كردم و روش دادم 👇🏻
٣ ق غ مربا نارگيل
٥ ق غ خامه صبحانه
٥٠ گرم شكلات تخته اي
شكلات رو بن ماري كردم بعد خامه و مربا و اضافه كردم و روي هم بخار اب گذاشتم تا خامه آب بشه و روي كيك دادم البته بعد اين كه كيك سرد شد .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_مرغ ⛱
مواد لازم🔻🍗
♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد
♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرفته شود)
♦️سیر رنده شده چند حبه
♦️زعفران دم کرده ی غلیظ سه ق غ
♦️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
♦️کره ی نرم و به دمای محیط رسیده 70گرم
مواد میانی🔻
♦️کشمش و زرشک (ازقبل خیس نموده و آبکش میکنیم ) و خلال بادام و خلال پسته و برگ زردآلو خلالی شده و گردو ب خرد شده ه مقدار لازم
⭐️همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_مرغ ⛱ مواد لازم🔻🍗 ♦️سینه مرغ دوبار چرخ شده یک عدد ♦️پیاز رنده شده بزرگ یک عدد (آب پیاز گرف
طرز تهیه🔻🍲
🔸ابتدا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران اضاف
سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد
🔸درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد پیاز و رب را ک از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱
مواد لازم🔻🥚
♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد
♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
♦️شکر ۱لیوان
♦️وانیل نصف ق چ
♦️ژله بلوبری ۱بسته
♦️خامه صبحانه ۲بسته که میشه ۴۰۰ گرم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_باواريا_با_مغز_خرده_شيشه ⛱ مواد لازم🔻🥚 ♦️زرده تخم مرغ ۶ عدد ♦️شیر ۳ لیوان(دسته دار فرانسوی)
طرز تهیه🔻🍮
🔸اول يه بسته ژله بلوبري رو ساده درست كردم ريختم داخل يه ظرف مربع يا مستطيل گذاشتم يخچال ببنده.
بعد ٣ ليوان شير گذاشتم بجوشه.
بعد ٦تازرده تخم مرغ با يك ليوان شكر نصف قاشق چايخوري وانيل همرو با دور تند همزن زدم تا سفيدبشه،حدود ٣دقيقه
🔸شير در حال جوش به مواد تخم مرغي اضافه كردم دوباره با دور تند همزن حدود دو دقيقه زدم.
وقتي از حرارت افتاد دو تا خامه صبحانه حدود ٤٠٠گرم بهش اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيد.
در اخر وقتي كامل از حرارت افتاد و سرد شد،٤تا قاشق غذاخوري ژلاتين رو بن ماري كنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
كف قالب مورد نظرتون چرب كنيد و مقداري از باواريا روداخل قالب بريزيد.
بزاريد داخل يخچال تا ببنده
🔸بعد ژله ساده اي رو كه داخل يخچال گذاشته بوديد رو برش بزنيد و داخل قالب بريزيد.
نصف استكان شير گرم كنيد و يك قاشق پودر نسكافه داخلش حل كنيد و به نصفي از باوارياي كه باقيمانده اضافه كنيد و روي خرده ژلها اضافه كنيد.
♦️من تو دو مرحله اين كارو كردم كه ژلها نياد رو.
♦️بعد بزاريد ببنده، وقتي بست بقيه باواريا ساده رو اضافه كنيد.
♦️بعد از ٥تا ٦ساعت از يخچال خارج كنيد و نوش جان كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_تست_کنجدی 🥪 😋
200گرم مرغ خام
نصف ق چ خ زنجبیل
فلفل تند
سس سویا 2 ق س
سیر 2حبه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کنجد نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
🔸سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_هفت_بیجار ⛱
مواد لازم🔻🥕
♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ
♦️هویچ : 1 کیلو
♦️خیار : 1 کیلو
♦️گوچه فرنگی گلابی : به میزان لازم
♦️فلفل قرمز و سبز : نیم کیلو
♦️سرکه سفید : به میزان لازم
♦️نمک : 2 قاشق غذاخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_هفت_بیجار ⛱ مواد لازم🔻🥕 ♦️گل گلم : 2 عدد بزرگ ♦️هویچ : 1 کیلو ♦️خیار : 1 کیلو ♦️گوچه فرنگ
طرز تهیه🔻🍲
🔸من همیشه از سرکه سفید استفاده میکنم چون رنگ ترشی ام عوض نمیشه و همین جوری خوشگل موشگل میمونه و برای تهیه این ترشی خوشگل موشگل گل کلم ها رو از همدیگه جدا کرده و خرد میکنیم و سپس شسته و بزارید کاملا آبکش بشه و حالا هویچ و خیارها رو برش زده و قالب میزنم و بعد 1 عدد هویچ رو با چاقو از بالا به پایین برش میزنیم و سپس از چاقوی حکاکی برای تزیین
🔸هویچ و خیارها استفاده کردم و فلفل های قرمز و سبز رو که از قبل شسته و حتما اجازه بدید کاملا آبکش بشه و بعد به ترشی تون اضافه کنید و در ظرف مورد نظر 2 قاشق غذاخوری نمک رو در سرکه سفید حل کرده و مواد ترشی مون رو به سرکه اضافه میکنیم بعضی از دستورها سبزی و یا ادویه ترشی میزنن و شما به دلخواه میتونید از کرفس و بادمجان استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_زرشك 😋
🔸از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
🔸زرشك پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food