#مانتی_سیب_زمینی😍😍
سیب زمینی هارو آب پز کردم بعد از سرد شدن رنده کردم و با شوید تازه ی خرد شده و یه کوچولو خامه و نمک و فلفل مخلوط کردم و برای مواد میانیش پیاز داغ فراوون و گوشت چرخکرده رو تفت دادم و فلفل قرمز پولکی یا پودر فلفل قرمز و ادویه ی کاری و نمک و زردچوبه و اگر مثل ما غذای تند دوست داشتید فلفل سیاه که به گوشت عطر خوبی میده و یک قاشق رب گوجه فرنگی برای رنگ بهتر گوشت ، و هویج نگینی خورد شده و ذرت و نخود فرنگی بلانچ شده رو آماده کردم و بعد از اینکه با پوره سیب زمینی کاسه درست کردم مواد گوشتی و سبزیجات رو داخل این کاسه ریختم و با یک ساقه شوید تزیین کردم
شما میتونید این غذا رو با ماست موسیر یا پنیر پیتزا تزیین و سرو کنید که اونم طعم خوب و متفاوتی به این غذا میده و واقعا دلچسبه
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔷#شيرينى_گل 😍😍
#شيرينى_عيد_
اين شيرينى ماندگارى بالايى داره و مناسب عيد.
كره يا مارگارين ٢٥٠ گرم
روغن مايع نصف ليوان
تخم مرغ يك عدد
پودر قند يك ليوان
پودر نشاسته يك ليوان و نيم
آرد شيرينى پزى ٤ ليوان (شايد كمتر يا بيشتر بشه)
كره رو كه به دماى محيط رسيده با پودر قند مخلوط كنيد و بعد روغن و تخم مرغ رو اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد...
نشاسته ذرت و وانيل رو اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كتيد و ارد رو سه بار از الك رد كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيدتا خمير به دستتون نچسبه...
اندازه ى گردو از مواد برداريد و گرد كنيد و به وسيله ى قيچى و چاقو به شكل گل دربياريد....
شيرينى هارو روى كاغذ روغنى بچينيد و توى فرى كه از قبل با دماى ١٧٠ درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه....
من وسط شيرينى ها از مرواريد خوراكى استفاده كردم....
شيرينى بكينگپودر نياز نداره... اين شيرينى رو مى تونيد#بدون_فر هم درست كنيد،كافيه تو تابه كاغذ روغنى پهن كنيد و شيرينى هارو روش بچينيد و با شعله ى كم بذاريد تا زيرش طلايى بشه.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کرپ😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ لیوان
ماست شل یا شیر ۱ لیوان
آرد نونوایی ۱ لیوان
نمک
طرز تهیه:
همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید.
کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_عروس 😍😍
۴عدد تخم مرغ
۱لیوان شکر
۱ونیم لیوان ارد
۱پاکت بیکینگ پودر ۱۰گرم
وانیل
برای کرم👇
۳لیوان شیر
۱عدد تخم مرغ
۳ق غذاخوری ارد
۱لیوان شکر
۱ق غذاخوری کره گیاهی
۱پاکت وانیل ۵گرم
برای تر کردن کیک
۲لیوان شیر
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید.
ارد ، وانیل و بیکینگ پودر را الکو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در ظرف پیرکس چرب شده بریزید. در فر ۱۸۰درجه بپزید.
بعد شیر را در قابلمه بریزید بجز وانیل و کره تمام مواد را اضافه کنید و تا زمانی که غلظت بگیرد بپزید بعد از روی حرارت بردارید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید . هر طرف کیک سرد شده را با دو لیوان شیر خیس کنید و بعد محلبی را اضافه کنید و روی کیک را بپوشانید. در انتها پودر نارگیل بپاشید و بعد از سرد شدن در یخچال سروکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔷#کرم_کارامل😍😍
کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)، شیر:3 و نیم لیوان، خامه صبحانه صورتی: 1 بسته.
ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅شکلات نارگیلی😍😍
✍مواد لازم
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
وانیل کمی در صورت تمایل
شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
🍜طرز تهیه
شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅شکلات پاستیلی 🍉
✍مواد لازم :
شکلات تخته ایی سفید 150 گرم.
ژله رنگ قرمز 1 بسته.
گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری.
آب معمولی 1/3 لیوان.
رنگ ژله ای سبز کمی.
🍜طرز تهیه :
ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح میاندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالبها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد.
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه.
بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین.
در این فاصله پاستیل رو آماده کنین.
پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فالوده_سیب 😍😍
مـــــــواد لـــــازم
1ڪیلو سیب قرمز
2 لیوان عرق بیدمشڪ
5 قاشق غذاخورےعسل
طـــــــــرز تـــــہیـــــہ
ابتدا سیبہا را رنده ڪنید و بقیہ موارد را اضافہ نموده و مخلوط ڪنید یڪ شب تا صبح در ظرف درب بستہ در آشپز خونه بمونه،وبعد در یخچال بزارید تا زمان مصرف
نڪـــــتہ
طرز مصرفش هم این طور است ڪہ هر روز همراه صبحانہ 5 قاشق غذاخورے میل ڪنید دقت ڪنید در ظرف نگهدارنده در یخچال نگهدارے ڪنید تا خراب نشہ.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است
برخیز که جان است و
جهان است و جوانی!!
خورشید برآمد بنگر نورفشانی
هر سو نشانی است
ز مخلوق به خالق
قانع نشود عاشق بیدل به نشانی...
صبح بخیر زندگی♥️
.
#تزیین_میوه برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک😍😍
موز ۴ عدد
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
دارچین ۱ ق چ
پنیر خامه ای ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیز_کیک
.
موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم
به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مافین_لیمو_نارگیل
مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
روغن نارگیل 1/4 پیمانه
رنده پوست 1 عدد لیمو ترش
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
باترمیلک 1 پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مافین_لیمو_نارگیل
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی کره را بریزید و بگذارید کمی نرم شود. سپس روغن نارگیل و شکر را به آن اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا مخلوط سبکی ایجاد شود.
رنده پوست لیمو، آبلیمو، تخم مرغ و باترمیلک را هم اضاقه کنید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
در کاسه دیگری، آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. حال مواد خشک را به مواد تر ظرف قبلی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند اما بیش از حد هم نزنید. وجود کمی از گلوله های آرد در مخلوط طبیعی است و نیازی نیست آنها را از بین ببرید.
6 قالب مافین بزرگ را چرب کنید و حدود 3/4 از هر کدام را با مایه کیک پر کنید تا کیک شما جای پف کردن داشته باشد.
حدود 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا مافین لیمو و نارگیل پخته شود. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان در وسط آن فرو کنید. خلال باید تمیز اما مرطوب بیرون بیاید. اگر بیش از حد مافین را در فر بپزید کیک شما خشک میشود.
نکته: می توانید برای زیبایی بیشتر کمی رنده پوست نارگیل و شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را با هم مخلوط کنید و روی مایه مافین داخل قالب بپاشید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_برفی_شکلاتی😍😍
موادلازم
2 لیوان خامه صبحانه
1/2 لیوان پودر قند
2 لیوان پودر نارگيل
بيسكويت به ميزان لازم
شكلات تخته ايي به ميزان لازم
طرزتهیه:
پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده
اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده
با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي كه بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين می کنیم..
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکو_ژله_کاسترد
سلام به همگی😍
قالب کمربندی سایز دلخواه را انتخاب کنید ا کمی چرب کنید با هر روغنی و یا کیسه فریزر بذارید وف قالب وبعد قالب را قفل کنیدگر خواستید بیسکویتی باشه ساقه طلایی بهتره تاپتی بور نصف بسته را من واسه سومین سایزقالب که 18سانت استفاده کردم یعنی کوچکترین و 50گرم کره بیسکویت را خوب پودر کنید وبا کره ذوب شده مخلو ط و کف قالب پهن و خوب پرس کنید و حدود دو ساعت توی یخچال بذارید در این فاصله سه ق غ سر پر پودر کاسترد و هفت ق غ شکر و دو لیوان شیر و کمی وانیل را از صافی رد کتید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا غلیظ بشه و کمی که از حرارتش کم شد روی بیسکویت بریزید و بذارید تا تقریبا ببندد ژله با طعم مورد نظر را طبق دستور درست کنید البته فقط یک لیوان اب و بذارید نیمه بند بشه مثل سفیده تخم مرغ و روی کاسترد بریزید و میوه دلخواه روش بذارید خیلی خوشمزه است امتحان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده عالی👌
از سیب 🍏 کاسه ای به شکل گل درست کنید و سالاد میوه رو داخلش سرو کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_زمینی_های_ترد_در_فر 🥔 😋
▫️4-5 سیب زمینی
▫️3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
▫️چند حبه سیر رنده شده
▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫️ نمک ، فلفل ، فلفل قرمز و آویشن، رزماری
🔸سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالهای درشت برش می دهیم. در یک ظرف مناسب میریزیم و تمام مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته.
آن را در فر 200 درجه که از قبل گرم شده (در قسمت فوقانی .) به مدت 25-30 دقیقه قرار میدهیم.
با ماست و آویشن سرو کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#سوسیس_بندری😍😍
سوسیها رابامقدارڪمے روغن سرخ ڪرده درحد طلایے شدن
داخل تابه یک عدد پیاز درشت نگینے خردشده را_بسته به مقدار سوسیس میزان پیاز رابیشتر ڪنید من دو عدد سوسیس ڪوچیک زدم واین میزان مواد راریختم_
با ڪمے روغن درحدسبک و شیشه اے شدن تفت دهید_نیازے به تغییر رنگ نیست_دوحبه سیر ریزشده ریخته وپس ازتفت خوردن زردچوبه،ڪمی فلفل سیاه وفلفل قرمز به مقدار دلخواه بزنید یک قاشق رب، خوب تفت دهید ودوعدد گوجه پوره شده ،ڪمی سرخ ڪنید،۱/۴ لیوان آب ریخته تا سس رقیق شود،سوسیها رااضافه ڪنید و اجازه دهید تا سس جابیفتد و غلیظ
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
اسلایس پای گردو
برای لایه اول :
85 گرم کره
50 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
120 گرم آرد
یک پنس نمک
-
برای لایه دوم :
50 گرم کره
100 گرم شکر قهوه ای (8 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری خامه
1 پنس نمک
کمی بیشتر از 1 لیوان گردو
-
برای لایه اول، کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و 3 دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، 1 دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه).
روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و 15 دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش).
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_بیسکوییتی🍰
بیسکوییت پتی بور ۲.۵ بسته
کره ۱۲۵ گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
موز ۲ عدد
ارده یک سوم لیوان (اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
مواد لازم برای گاناش:
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوم لیوان)
طرز تهیه:
خامه رو به صورت بنماری آب کنید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد رو توی کاسه ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید مثل فیلم و بعد توی قالب مورد نظرتون بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید بعد از قالب در بیارید تزیین کنیدو سرو کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا کاراملی😍😍
طبق فیلم تابه را روی حرارت میزاریم شکر وذرت کمی روغن میریزیم سرتابه یک کاسه میزاریم تاآماده بشن
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
لذت آشپزی
#کتلت_مرغ
2 عددسینه مرغ
1 عددهویج
2 عددپیاز
1 ق س پنیر پیتزا
1 ق س شیر
1 ق س پودر نان خشک
به میزان لازم نمک و فلفل
سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید
حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food