هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح است
برخیز که جان است و
جهان است و جوانی!!
خورشید برآمد بنگر نورفشانی
هر سو نشانی است
ز مخلوق به خالق
قانع نشود عاشق بیدل به نشانی...
صبح بخیر زندگی♥️
.
#تزیین_میوه برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک😍😍
موز ۴ عدد
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
دارچین ۱ ق چ
پنیر خامه ای ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چیز_کیک😍😍 موز ۴ عدد روغن ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان آرد ۱ و ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ ق چ بک
#چیز_کیک
.
موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم
به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مافین_لیمو_نارگیل
مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
روغن نارگیل 1/4 پیمانه
رنده پوست 1 عدد لیمو ترش
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
باترمیلک 1 پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مافین_لیمو_نارگیل مواد لازم: شکر 1 پیمانه کره 1/4 پیمانه روغن نارگیل 1/4 پیمانه رنده پوست
#مافین_لیمو_نارگیل
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی کره را بریزید و بگذارید کمی نرم شود. سپس روغن نارگیل و شکر را به آن اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا مخلوط سبکی ایجاد شود.
رنده پوست لیمو، آبلیمو، تخم مرغ و باترمیلک را هم اضاقه کنید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
در کاسه دیگری، آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. حال مواد خشک را به مواد تر ظرف قبلی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند اما بیش از حد هم نزنید. وجود کمی از گلوله های آرد در مخلوط طبیعی است و نیازی نیست آنها را از بین ببرید.
6 قالب مافین بزرگ را چرب کنید و حدود 3/4 از هر کدام را با مایه کیک پر کنید تا کیک شما جای پف کردن داشته باشد.
حدود 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا مافین لیمو و نارگیل پخته شود. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان در وسط آن فرو کنید. خلال باید تمیز اما مرطوب بیرون بیاید. اگر بیش از حد مافین را در فر بپزید کیک شما خشک میشود.
نکته: می توانید برای زیبایی بیشتر کمی رنده پوست نارگیل و شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را با هم مخلوط کنید و روی مایه مافین داخل قالب بپاشید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_برفی_شکلاتی😍😍
موادلازم
2 لیوان خامه صبحانه
1/2 لیوان پودر قند
2 لیوان پودر نارگيل
بيسكويت به ميزان لازم
شكلات تخته ايي به ميزان لازم
طرزتهیه:
پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده
اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده
با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي كه بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين می کنیم..
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکو_ژله_کاسترد
سلام به همگی😍
قالب کمربندی سایز دلخواه را انتخاب کنید ا کمی چرب کنید با هر روغنی و یا کیسه فریزر بذارید وف قالب وبعد قالب را قفل کنیدگر خواستید بیسکویتی باشه ساقه طلایی بهتره تاپتی بور نصف بسته را من واسه سومین سایزقالب که 18سانت استفاده کردم یعنی کوچکترین و 50گرم کره بیسکویت را خوب پودر کنید وبا کره ذوب شده مخلو ط و کف قالب پهن و خوب پرس کنید و حدود دو ساعت توی یخچال بذارید در این فاصله سه ق غ سر پر پودر کاسترد و هفت ق غ شکر و دو لیوان شیر و کمی وانیل را از صافی رد کتید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا غلیظ بشه و کمی که از حرارتش کم شد روی بیسکویت بریزید و بذارید تا تقریبا ببندد ژله با طعم مورد نظر را طبق دستور درست کنید البته فقط یک لیوان اب و بذارید نیمه بند بشه مثل سفیده تخم مرغ و روی کاسترد بریزید و میوه دلخواه روش بذارید خیلی خوشمزه است امتحان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده عالی👌
از سیب 🍏 کاسه ای به شکل گل درست کنید و سالاد میوه رو داخلش سرو کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_زمینی_های_ترد_در_فر 🥔 😋
▫️4-5 سیب زمینی
▫️3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
▫️چند حبه سیر رنده شده
▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫️ نمک ، فلفل ، فلفل قرمز و آویشن، رزماری
🔸سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالهای درشت برش می دهیم. در یک ظرف مناسب میریزیم و تمام مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته.
آن را در فر 200 درجه که از قبل گرم شده (در قسمت فوقانی .) به مدت 25-30 دقیقه قرار میدهیم.
با ماست و آویشن سرو کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
#سوسیس_بندری😍😍
سوسیها رابامقدارڪمے روغن سرخ ڪرده درحد طلایے شدن
داخل تابه یک عدد پیاز درشت نگینے خردشده را_بسته به مقدار سوسیس میزان پیاز رابیشتر ڪنید من دو عدد سوسیس ڪوچیک زدم واین میزان مواد راریختم_
با ڪمے روغن درحدسبک و شیشه اے شدن تفت دهید_نیازے به تغییر رنگ نیست_دوحبه سیر ریزشده ریخته وپس ازتفت خوردن زردچوبه،ڪمی فلفل سیاه وفلفل قرمز به مقدار دلخواه بزنید یک قاشق رب، خوب تفت دهید ودوعدد گوجه پوره شده ،ڪمی سرخ ڪنید،۱/۴ لیوان آب ریخته تا سس رقیق شود،سوسیها رااضافه ڪنید و اجازه دهید تا سس جابیفتد و غلیظ
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
اسلایس پای گردو
برای لایه اول :
85 گرم کره
50 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
120 گرم آرد
یک پنس نمک
-
برای لایه دوم :
50 گرم کره
100 گرم شکر قهوه ای (8 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری خامه
1 پنس نمک
کمی بیشتر از 1 لیوان گردو
-
برای لایه اول، کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و 3 دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، 1 دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه).
روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و 15 دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش).
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_بیسکوییتی🍰
بیسکوییت پتی بور ۲.۵ بسته
کره ۱۲۵ گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
موز ۲ عدد
ارده یک سوم لیوان (اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
مواد لازم برای گاناش:
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوم لیوان)
طرز تهیه:
خامه رو به صورت بنماری آب کنید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد رو توی کاسه ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید مثل فیلم و بعد توی قالب مورد نظرتون بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید بعد از قالب در بیارید تزیین کنیدو سرو کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا کاراملی😍😍
طبق فیلم تابه را روی حرارت میزاریم شکر وذرت کمی روغن میریزیم سرتابه یک کاسه میزاریم تاآماده بشن
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
لذت آشپزی
#کتلت_مرغ
2 عددسینه مرغ
1 عددهویج
2 عددپیاز
1 ق س پنیر پیتزا
1 ق س شیر
1 ق س پودر نان خشک
به میزان لازم نمک و فلفل
سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید
حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_کرفس 😋
🔸چهارتاسيب زمیني متوسط رنده کردم بايدونه پياز مخلوط کردم ابشوگرفتم با 4 تا تخم مرغ سبزي خشک(برگ کرفس، شويد، جعفري خشک شده مخلوط دوتاقاشق ريختم) زردچوبه نمک وفلفل بيکينگ پودر ويکم جوش وکنجد همه مخلوط کردم ريختم توروغن داغ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورش_خلال 🥘 😋
🔸پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترافل_شکلاتی 🍫 😋
▫️6 پیمانه کیک پودر شده(تیتاپ یا هر نوع کیکی که داشتین)
▫️1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
▫️1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم)
▫️1 پاکت شکلات شیری (80 گرم)
▫️1 پیمانه فندق بو داده
🔸اول از همه شکلات شیری و شکلات تلخ رو بزارید روی بخار کتری تا آب بشن. خامه و کیک و یه قاشق شکلات رو با هم مخلوط کنین و سپس فندق رو بزارین وسطش و گلوله کنین و اونو یکم توی شکلات بزنین. میتونین برای تزیین از ترافل یا پودر پسته و... استفاده کنین
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کال_کباب 🍲 😋
▫️بادمجان: ۱ کیلوگرم
▫️رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
▫️گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
▫️نمک: ۱ قاشق چایخوری
▫️گلپر: ۱ قاشق چایخوری
▫️سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
▫️سیر: ۴ حبه رنده شده
🔸ابتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_مرغ_و_فلفل_دلمه 🍘 😋
🔸این شد که دو تا ران مرغ رو با پیاز و همه ادویه ها و زعفران پختم و فلفل دلمه ای خلالی شده رو به خود مرغ اضافه کردم که با مرغ بپزه و مزه دار بشه از اون طرف دو عدد سیبزمینی متوسط رو آبپز و رنده کردم.سه عدد تخم مرغ خام رو به سیبزمینی اضافه کردم و مرغ رو ریش ریش کردم و با فلفل دلمه ای بهش اضافه کردم.ادویه های فراوان تو کوکو هاتون فراموش نشه(من از فلفل قرمز،پودر پیاز،ادویه کاری،پودر سیر و پودر آویشن استفاده کردم).نصف لیوان سبزی تازه(گشنیز،جعفری،نعنا)رو به مواد اضافه کردم و با قاشق به خوبی مواد رو مخلوط کردم.داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و به خوبی صاف و یکدست کردم،حدود یک ربع زمان بدین که کوکو مغز پخت بشه،بعد یک ربع کمی پنیر موزارلا و کمی سیاه دانه در صورت تمایل روش بپاشین،دوباره پنج دقیقه پخت کنید و میل کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_مشهدی 🥯 😋
▫️آرد ٣٥٠ گرم
▫️پودر قند ٦٠ گرم
▫️كره ٢٠٠ گرم
▫️زرده تخم مرغ ٢ عدد
▫️وانيل ١/٨ ق چ
🔸كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو با همزن بزنيد تا كاملا سفيد و سبك بشه ،حالا زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو هم اضافه كنيد و به همزدن ادامه بدين. سری خمير زن همزن رو وصل كنيد يا اينكه ديگه همزن رو كنار بزاريد و بادست شروع به كار كنيد .آرد رو كم كم اضافه كنيد و با نوك انگشتتون مخلوط كنيد، وقتی خمیر دیگه به دست نچسبید بزارید داخل کیسه فریزر ونيم ساعت داخل يخچال بهش استراحت بدين.فقط حواستون باشه زیاد ورز ندین که خمیر به روغن نیفته.
🔸بعداز نیم ساعت تو سيني فرتون كاغذ روغني بندازيد
خمير رو بين دو تا نايلون به قطر سه ميل باز كنيد
قالب بزنيد و تو سيني بچينيد.
تو فر با دماي ١٨٠ به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه قرار بدين.
بعد از این که از فر بیرون آوردین ،بزارين كه كامل خنك بشه بعد روي يكي از شيريني ها مارمالاد بریزید و بعدي رو روش بزاريد
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندويج_مرغ_و_پيازچه 🌯 😋
🔸يه عدد سيب زميني و سينه مرغ به مقدار لازم هركدوم رو ابپز كرده و بزاريد خنك شود و سينه مرغ پخته شده را توي غذا ساز خرد ميكنيم ( له نشود ) و توي كاسه ميريزيم و سيب زميني پوست گرفته و رنده كرده بهش اضافه ميكنيم و ٥ يا ٦ پيازچه رو خرد ميكنيم و بهش اضافه ميكنيم و دو قاشق ارد سوخاري و دوحبه سير رنده شده و دو يا سه تخم مرغ اضافه ميكنيم نمك ، فلفل قرمز ، فلفل سياه و بهش اضافه ميكنيم و همه رو باهم مخلوط ميكنيم و يكساعت ميزاريم توي يخچال واستراحت ميديم
و بعد مثل كوكو البته كمي با ضخامتش بيشتر در روغن سرخ ميكنيم
♦️سس : ماست سه قاشق غ خ، سس مايونز دو قاشق غ خ، خيارشور به مقدار لازم رنده شده، و جعفري خرد شده فلفل سياه، پودر سير همه را باهم مخلوط ميكنيم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فیله_مرغ_سوخاری 🍗 😋
#قارچ_سوخاری
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
🔸سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خاگینه_مغزدار 🥯 😋
▫️تخم مرغ : ۲ عدد
▫️ماست شیرین : ۲ قاشق غذاخوری
▫️آرد : ۲ ق غ
▫️وانیل : ۱/۲ ق چ
▫️بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
▫️زعفران : مقداری
⭐️مواد شهد
▫️شکر : ۱ ل
▫️آب : ۱ ل
▫️زعفرون دم کرده.
🔸مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوبیده_مرغ 🍢 😋
🔸۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
🔸سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مارمالاد_سیب 🍎 😋
▫️سیب 1 کیلو
▫️شکر نیم کیلو
▫️پودر ژلاتین 1 ق غ
▫️اب 1/2 پ
🔸زعفران و گلاب کمی سیب رو پوست گرفته هسته هاشو درمیاریم و بعد خورد میکنیم با کمی ابلیمو مخلوط میکنیم تا رنگش تغییر نکنه بعد بهش شکر اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا سیب ابشو پس بده و اب بندازه بعد از تقریبا یک ساعت میزاریم رو شعله تا بپزه. توو این زمان پودر ژلاتین رو با نصف استکان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری میزاریم شفاف شه. وقتی سیب ها پخت با گوشتکوب برقی یا پوره کن سیبها رو پوره میکنیم و میزاریم رو شعله کم تا ابش تبخیر شه در اخر زعفران و گلاب و ژلاتین شفاف شده اضافه میکنیم یه کوچولو که قل خورد شعله رو خاموش میکنیم و میزاریم خنک شه بعد تو ظرف دردار میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_جو 🍜 😋
🔸یک پیمانه جوپرک رو شستم و نصفش رو به همراه سه قاشق سرپُر برنج و مقدار کافی آب روی شعله گذاشتم.یدونه پیاز متوسط رنده شده،یدونه سیب زمینی رنده شده و سه تا دونه هویج رنده شده و دوتا گوجه رنده شده به همراه یکدونه سینه کوچیک مرغ ویک قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و زمان دادم تا جابیفته.
مرغ رو بعد از یکساعت از داخل سوپ درآوردم و بعد از اینکه از حرارت افتاد ریش ریش کردم و به همراه نصف دیگه ی جوپرک و دوقاشق جعفری ساطوری و یک قاشق آبلیموترش و مقدارکافی نمک اضافه کردم.در پایان دوقاشق آرد سفید رو داخل نصف لیوان آب حل میکنم و به سوپم اضافه میکنم که حسابی قوام دار بشه.اگه دلتون میخواد سوپتون خیلی یکدست نباشه میتونیم بخشی از سیب زمینی و هویج رو بجای رنده کردن نگینی خرد کنیم و داخل سوپمون بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food