eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
😍😍 سوسیها رابامقدارڪمے روغن سرخ ڪرده درحد طلایے شدن داخل تابه یک عدد پیاز درشت نگینے خردشده را_بسته به مقدار سوسیس میزان پیاز رابیشتر ڪنید من دو عدد سوسیس ڪوچیک زدم واین میزان مواد راریختم_ با ڪمے روغن درحدسبک و شیشه اے شدن تفت دهید_نیازے به تغییر رنگ نیست_دوحبه سیر ریزشده ریخته وپس ازتفت خوردن زردچوبه،ڪمی فلفل سیاه وفلفل قرمز به مقدار دلخواه بزنید یک قاشق رب، خوب تفت دهید ودوعدد گوجه پوره شده ،ڪمی سرخ ڪنید،۱/۴ لیوان آب ریخته تا سس رقیق شود،سوسیها رااضافه ڪنید و اجازه دهید تا سس جابیفتد و غلیظ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
اسلایس پای گردو برای لایه اول : 85 گرم کره 50 گرم یا 4 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 120 گرم آرد یک پنس نمک - برای لایه دوم : 50 گرم کره 100 گرم شکر قهوه ای (8 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری خامه 1 پنس نمک کمی بیشتر از 1 لیوان گردو - برای لایه اول، کره رو به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و 3 دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین. برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، 1 دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه). روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و 15 دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش). ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍰 بیسکوییت پتی بور ۲.۵ بسته کره ۱۲۵ گرم آب شده شیر یک لیوان پودر کاکائو ۴ ق غ موز ۲ عدد ارده یک سوم لیوان (اختیاری) شکلات چیپسی یک سوم لیوان مواد لازم برای گاناش: ۸۰گرم شکلات آب شده ۸۰گرم خامه (یک سوم لیوان) طرز تهیه: خامه رو به صورت بنماری آب کنید و شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد رو توی کاسه ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید مثل فیلم و بعد توی قالب مورد نظرتون بریزید و فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید بعد از قالب در بیارید تزیین کنیدو سرو کنید. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا کاراملی😍😍 طبق فیلم تابه را روی حرارت میزاریم شکر وذرت کمی روغن میریزیم سرتابه یک کاسه میزاریم تاآماده بشن . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
لذت آشپزی 2 عددسینه مرغ 1 عددهویج 2 عددپیاز 1 ق س پنیر پیتزا 1 ق س شیر 1 ق س پودر نان خشک به میزان لازم نمک و فلفل سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند. حالا از موادتان اندازه یک ق غ بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸چهارتاسيب زمیني متوسط رنده کردم بايدونه پياز مخلوط کردم ابشوگرفتم با 4 تا تخم مرغ سبزي خشک(برگ کرفس، شويد، جعفري خشک شده مخلوط دوتاقاشق ريختم) زردچوبه نمک وفلفل بيکينگ پودر ويکم جوش وکنجد همه مخلوط کردم ريختم توروغن داغ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍫 😋 ▫️6 پیمانه کیک پودر شده(تیتاپ یا هر نوع کیکی که داشتین) ▫️1 پاکت خامه (200 میلی لیتر) ▫️1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم) ▫️1 پاکت شکلات شیری (80 گرم) ▫️1 پیمانه فندق بو داده 🔸اول از همه شکلات شیری و شکلات تلخ رو بزارید روی بخار کتری تا آب بشن. خامه و کیک و یه قاشق شکلات رو با هم مخلوط کنین و سپس فندق رو بزارین وسطش و گلوله کنین و اونو یکم توی شکلات بزنین. میتونین برای تزیین از ترافل یا پودر پسته و... استفاده کنین . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 ▫️بادمجان: ۱ کیلوگرم ▫️رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان ▫️گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم ▫️نمک: ۱ قاشق چایخوری ▫️گلپر: ۱ قاشق چایخوری ▫️سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری ▫️سیر: ۴ حبه رنده شده 🔸ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 🔸این شد که دو تا ران مرغ رو با پیاز و همه ادویه ها و زعفران پختم و فلفل دلمه ای خلالی شده رو به خود مرغ اضافه کردم که با مرغ بپزه و مزه دار بشه از اون طرف دو عدد سیبزمینی متوسط رو آبپز و رنده کردم.سه عدد تخم مرغ خام رو به سیبزمینی اضافه کردم و مرغ رو ریش ریش کردم و با فلفل دلمه ای بهش اضافه کردم.ادویه های فراوان تو کوکو هاتون فراموش نشه(من از فلفل قرمز،پودر پیاز،ادویه کاری،پودر سیر و پودر آویشن استفاده کردم).نصف لیوان سبزی تازه(گشنیز،جعفری،نعنا)رو به مواد اضافه کردم و با قاشق به خوبی مواد رو مخلوط کردم.داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و به خوبی صاف و یکدست کردم،حدود یک ربع زمان بدین که کوکو مغز پخت بشه،بعد یک ربع کمی پنیر موزارلا و کمی سیاه دانه در صورت تمایل روش بپاشین،دوباره پنج دقیقه پخت کنید و میل کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 ▫️آرد ٣٥٠ گرم ▫️پودر قند ٦٠ گرم ▫️كره ٢٠٠ گرم ▫️زرده تخم مرغ ٢ عدد ▫️وانيل ١/٨ ق چ 🔸كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو با همزن بزنيد تا كاملا سفيد و سبك بشه ،حالا زرده هاي تخم مرغ و وانيل رو هم اضافه كنيد و به همزدن ادامه بدين. سری خمير زن همزن رو وصل كنيد يا اينكه ديگه همزن رو كنار بزاريد و بادست شروع به كار كنيد .آرد رو كم كم اضافه كنيد و با نوك انگشتتون مخلوط كنيد، وقتی خمیر دیگه به دست نچسبید بزارید داخل کیسه فریزر ونيم ساعت داخل يخچال بهش استراحت بدين.فقط حواستون باشه زیاد ورز ندین که خمیر به روغن نیفته. 🔸بعداز نیم ساعت تو سيني فرتون كاغذ روغني بندازيد خمير رو بين دو تا نايلون به قطر سه ميل باز كنيد قالب بزنيد و تو سيني بچينيد. تو فر با دماي ١٨٠ به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه قرار بدين. بعد از این که از فر بیرون آوردین ،بزارين كه كامل خنك بشه بعد روي يكي از شيريني ها مارمالاد بریزید و بعدي رو روش بزاريد . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸يه عدد سيب زميني و سينه مرغ به مقدار لازم هركدوم رو ابپز كرده و بزاريد خنك شود و سينه مرغ پخته شده را توي غذا ساز خرد ميكنيم ( له نشود ) و توي كاسه ميريزيم و سيب زميني پوست گرفته و رنده كرده بهش اضافه ميكنيم و ٥ يا ٦ پيازچه رو خرد ميكنيم و بهش اضافه ميكنيم و دو قاشق ارد سوخاري و دوحبه سير رنده شده و دو يا سه تخم مرغ اضافه ميكنيم نمك ، فلفل قرمز ، فلفل سياه و بهش اضافه ميكنيم و همه رو باهم مخلوط ميكنيم و يكساعت ميزاريم توي يخچال واستراحت ميديم و بعد مثل كوكو البته كمي با ضخامتش بيشتر در روغن سرخ ميكنيم ♦️سس : ماست سه قاشق غ خ، سس مايونز دو قاشق غ خ، خيارشور به مقدار لازم رنده شده، و جعفري خرد شده فلفل سياه، پودر سير همه را باهم مخلوط ميكنيم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗 😋 🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. 🔸سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن. سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
❤️ســلام صبحتون زیبـا ❄️امروزتان به نیکی و ❤️پراز عطر دعا ❄️روزتان را به شکرانه ❤️هرآنچه خدا داده آغاز کنید ❄️الهی ❤️حال دلتون خوب ❄️لحظه های عمرتون شیرین ❤️کارتون پررونق و سایه ❄️زندگیتون خوشبختی باشه
🥯 😋 ‌ ▫️تخم مرغ : ۲ عدد ▫️ماست شیرین : ۲ قاشق غذاخوری ▫️آرد : ۲ ق غ ▫️وانیل : ۱/۲ ق چ ▫️بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ ▫️زعفران : مقداری ⭐️مواد شهد ▫️شکر : ۱ ل ▫️آب : ۱ ل ▫️زعفرون دم کرده. 🔸مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود. نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه. بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم. ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍢 😋 🔸۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. 🔸سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍎 😋 ▫️سیب 1 کیلو ▫️شکر نیم کیلو ▫️پودر ژلاتین 1 ق غ ▫️اب 1/2 پ 🔸زعفران و گلاب کمی سیب رو پوست گرفته هسته هاشو درمیاریم و بعد خورد میکنیم با کمی ابلیمو مخلوط میکنیم تا رنگش تغییر نکنه بعد بهش شکر اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا سیب ابشو پس بده و اب بندازه بعد از تقریبا یک ساعت میزاریم رو شعله تا بپزه. توو این زمان پودر ژلاتین رو با نصف استکان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری میزاریم شفاف شه. وقتی سیب ها پخت با گوشتکوب برقی یا پوره کن سیب‌ها رو پوره میکنیم و میزاریم رو شعله کم تا ابش تبخیر شه در اخر زعفران و گلاب و ژلاتین شفاف شده اضافه میکنیم یه کوچولو که قل خورد شعله رو خاموش میکنیم و میزاریم خنک شه بعد تو ظرف دردار میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜 😋 🔸یک پیمانه جوپرک رو شستم و نصفش رو به همراه سه قاشق سرپُر برنج و مقدار کافی آب روی شعله گذاشتم.یدونه پیاز متوسط رنده شده،یدونه سیب زمینی رنده شده و سه تا دونه هویج رنده شده و دوتا گوجه رنده شده به همراه یکدونه سینه کوچیک مرغ ویک قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و زمان دادم تا جابیفته. مرغ رو بعد از یکساعت از داخل سوپ درآوردم و بعد از اینکه از حرارت افتاد ریش ریش کردم و به همراه نصف دیگه ی جوپرک و دوقاشق جعفری ساطوری و یک قاشق آبلیموترش و مقدارکافی نمک اضافه کردم.در پایان دوقاشق آرد سفید رو داخل نصف لیوان آب حل میکنم و به سوپم اضافه میکنم که حسابی قوام دار بشه.اگه دلتون میخواد سوپتون خیلی یکدست نباشه میتونیم بخشی از سیب زمینی و هویج رو بجای رنده کردن نگینی خرد کنیم و داخل سوپمون بریزید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸٢تا پياز بزرگ رو نگيني خورد كردم و تفت دادم،يكم طلايي كه شد ٢ قاشق رب گوجه بهش زدم،يكم سرخ كه شد مرغ رو بهش اضافه كردم،گذاشتم يكم مرغ از خامي دربياد،بعد يك ليوان جعفري خورد شده و كمتر از نصف ليوان نعناع تازه ي خورد شده و يك قاشق غذاخوري نعناع خشك(در ريختن مقدار نعناع دقت كنين،چون باعث تلخي خورش ميشه)اضافه كردم،كمي كه سرخ شد ، يه استكان آب توش ريختم بعد آلوچه هاي ريز و درشت رو به مقدار لازم اضافه كردم و در ديگ رو گذاشتم تا خوب بپره،نيم ساعت زمان بدين تا خورش جا بيوفته. من پياز رو زياد زدم تا ترشي خورش كمتر بشه. ادويه هم طبق ذائقتون ميتونين اضافه كنين از جمله نمك و فلفل . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 🔸یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه پر کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥮 😋 ▫️ارد دو پيمانه ▫️تخم مرغ ٤عدد درشت ▫️شكر ٣/٤پيمانه ▫️روغن نصف پيمانه ▫️شير٣/٤پيمانه(من اب پرتقالي تو سرخ زدم) ▫️ب پ يك ق مربا خوري ▫️وانيل چندقطره 🔸شكر وتخم مرغ و وانيل رو با دورتند همزن بزنيد تا حجيم وكش دار شود وقتي حجمش زياد شد روغن وشير رو به ترتيب وارام اضافه كنيد.يك دقيقه هم بزنيد.حالا همزن رو خاموش كنيد. ارد رو الك كنيد با ب پ كم كم اضافه كنيد با همزن دستي اروم هم بزنيد، داخل قالب دلخواه بريزيد در فر ازقبل گرم شده دماي ١٧٥درجه بزاريد حدودا٤٥دقيقه بستگي به دماي فر و قالب داره. در اخر با كارامل يا شكلات اب شده تزيين كنيد .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜 😋 🔸سيب زمينى و پياز رو با اب مرغ بپزيد قاشق آرد و ۳ قاشق ماست و ۱ عدد تخم مرغ و با کاری، پاپریکا،فلفل را بعد از له كردن سوپ با گوشت كوب اضافه کنيدو كمى بعد سرو كنيد . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍨 😋 🔸یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتیم خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم ميريزم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food