eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بادامی 🔸پودر بادام:1 پیمانه 🔸پودر قند:‌1 پیمانه سرخالی 🔸 وانیل: کمی 🔸 گلاب: به میزان لازم ✏️✏️✏️✏️ پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره. توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم ‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸تخم مرغ ۳ عدد 🔸آرد سفید دو لیوان 🔸روغن مایع نصف لیوان 🔸شکر ۱ لیوان سرخالی 🔸ماست غلیظ یک لیوان 🔸بکینگ پودر ۱ ق غ 🔸هل کمی 🔸پودر نارگیل تف داده نصف لیوان 🔸شیر عسلی نصف قوطی ✏️✏️✏️ 📝 ابتدا شکر و تخم مرغ و هل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد ماست رو اضافه کنید بعد روغن رو . بعد که روغن رو اضافه کردید همزن رو خاموش کنید و با لیسک آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید بعد داخل قالب مستطیل ۲۵در ۲۰ رو چرب و آردپاشی کنید و مواد رو بریزید و بزازید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت بعد از فر که خارج کردید همینطور که داغه شیر عسلی رو بریزید روی کیک و پودر نارگیل رو‌که تف دادید رو بریزید وقتی کیک خنک شد، برش بزنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . ✍طرزتهیه: خمير جادویی از اين قراره: ١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم . حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . فلفل دلمه ای‌های رنگی- از هر کدام یک عدد زرد، قرمز، نارنجی، سبز- را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید. داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل- به میزان دلخواه- به مدت پنج دقیقه تفت دهید. حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایره‌ای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید. حالا بشقاب‌ها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرارداده، به همراه نان سرو کنید. ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
برای 4 نفر 🍎🍏 طرز تهیه 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطر نرگس، رقص بـاد🕊🌸 نغمه شوق پرستوهاى شـاد خلوت گـرم کبوترهای مست🕊🌸 نرم نرمک میرسد اینک بهار خـوش به حـال روزگـار 🕊🌸 ســـــلام صبح زیباتون بخیر🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش ژله سه رنگ 😍 برای 4 نفر 🍎🍏 طرز تهیه 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم پودر شکر ٧٠گرم رنده پوست پرتقال ١ق م وانیل ١/٨ق م تخم مرغ ١عدد کافی‌میت ١٠گرم آرد ٢٧٠گرم پودر کاکائو ٢٠گرم کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید. (سینی لعابی متحرک کف فر بماند). خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل فر قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 12 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸شکر:یک لیوان 🔸تخم مرغ:سه عدد 🔸آرد :دو و نیم پیمانه 🔸گلاب نصف پیمانه 🔸شیر :نصف پیمانه 🔸روغن مایع:نصف پیمانه 🔸هل :یک قاشق چ 🔸پکینگ پودر :یک قاشق غ 📝اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مارمالادی فیلم اموزشی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دسر هویج رولی ✍طرزتهیه: هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود. هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند. بیسکوئیت ها و گردوی خرد شده را روی هویج ها بریزید و با هم ترکیب کنید. روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید. به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید. 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سرو کنید.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دوليوان شير،نصف ليوان شكر،دوقاشق غذاخوري پودرژلاتين بن ماري شده،زعفران دم كرده رامخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم وهم ميزنيم،تاحدي كه موادگرم بشه امانجوشه. بعدازسردشدن نصف پاكت خامه صبحانه اضافه ميكنيم وداخل قالب ميريزيم ودريخچال ميزاريم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✍طرزتهیه: سه‌تا تخم‌مرغ، یه قاشق آرد‌، حدود یک‌لیوان پنیر رنده شده ( کمتر هم میشه ریخت)، نمک و فلفل سیاه، نصف لیوان جعفری و گشنیز خرد شده، سیاه‌دونه و آویشن ( گردو خرد شده هم عالی میشه) به دلخواه، می تونید دو قاشق روغن زیتون هم تو مایه اصلی کوکو بریزید. همه مواد رو ترکیب کنید و هر طرف کوکو رو پنج‌ دقیقه بپزید. توی فر هم در حد طلایی شدن بمونه کافیه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✍طرزتهیه: سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
طرز تهیه خورشت ✏️✏️✏️✏️ يه پيازُ نگيني خورد كنيد تا سبك بشه، گوشت خورشتي رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدينو بهش آب اضافه کنید تا گوشت مدت ۲ ساعت بپزه تو يه تابه اسفناج خورد شده رو اضافه كنيدو با روغن خوب سرخش کنید و به خورشت اضافه کنید بعد از ۱ساعت،نمك،آلو رو هم بهش اضافه کنید و حدودا بعد نیم ساعت آمادست. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم: نشاسته ۱۰۰ گرم(نصف لیوان) شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان سر خالی) گلاب ۱/۲ لیوان آب سرد ۲ لیوان روغن مایع ۱ قاشق چای خوری مغز گردو ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ۱۵۰ گرم طرز تهیه: در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود. وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. درصورت تمایل مقداری زعفرون میتونید اضافه کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) - برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو 🍪کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین. آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✅کله گنجشکی یه غذای تنبلونه ی خیلی خوشمزه😋 اول یه پیاز کوچیک رو تفت دادم و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم بعد رب گوجه زدم صبر کردم تا رنگش رو پس بده بعد دو تا لیوان اب اضافه کردم وقتی جوش اومد یه سیب زمینی بزرگ رو خورد کردم و بهش اضافه کردم درش رو گذاشتم و تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ریز رنده شده نمک و فلفل یه کمی مرزه و ترخون خشک خوب ورز دادم و بعد قلقلی کردم (اندازه سر گنجشک) قلقلی ها رو هم آروم داخل قابلمه ریختم و صبر کردم تا حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته شاید نیم ساعتم نشه در آخر نمک اضافه کنید این خوراک رو میتونید با نون و سالاد شیرازی نوش جان کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم: یک و نیم پیمونه آرد گندم ۲۰۰ گرم کره یک پیمونه شکر ۲ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مقدار دلخواه زعفرون ۵ عدد گردو یک ق غ کنجد ۲ ق غ بادوم رنده شده ۲ ق غ پسته رنده شده طرز تهیه: اول گردو رو رنده میکنیم تا حالت پودری پیدا کنه بعد بادوم و پسته رنده شده و کنجد رو بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم شکر رو به همراه مقداری آب روی شعله گاز میذاریم تا حالت شیره‌ای پیدا کنه بعد ازینکه شیره آماده شد برای طعم و عطر بهتر گلاب اضاف میکنیم حالا کره رو روی حرارت ذوب میکنیم آرد گندم رو به کره آب شده اضاف میکنیم و تفت میدیم تا زمانی که رنگ آرد طلایی بشه حالا ادویه های مخصوص کاچی رو اضافه می کنیم زیره سبز، دارچین، زنجبیل، زیره سیاه، تخم گشنیز، هل و جوز هندی رو کم کم اضاف میکنیم پودر مغزا رو اضاف میکنیم شیره رو آروم به آرد گندم اضاف میکنیم و هم میزنیم تا کامل یکدست و مخلوط بشه تو این مرحله باید کاچی رو دم کنیم یه دم کنی روی در قابلمه میذاریم و زیرش یه شعله پخش کن میذاریم و ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا دم بکشه با گل سرخ و و پودر پسته تزئین میکنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . ✍طرزتهیه: دوتا نون تست رو روى هم بذاريد و با كاتر گِرد قالب بزنيد و با وردنه حسابى تختش كنيد تا نونها بهم بچسبن يا ميتونيد اول با وردنه تخت كنيد بعد كاتر بزنيد. بعد يه تخم مرغ رو بزنيد تا از لختگى دربياد ١/٤پيمانه شير بهش اضافه كنيد نون ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخارى بغلتونيد بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد،نونها وقتى توى روغن برن پف ميكنن هر دو طرفش رو سرخ كنيد بعد از وسط با قيچى دونيم كنيد و داخلشرو باهر چيزى كه دوست داشتين پر كنين. اصلش اينه كه داخلش رو با مرغ پخته و ريش شده خيار شور نگينى خرد شده يه كم جعفرى ريز خرد شده سس مايونز نمك و فلفل همه رو با هم مخلوط كنيد و داخل جيب ها بذاريد.از مواد ماكارونى هم مي تونيد استفاده كنيد فقط خيلى كم روغن باشه.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸 اسفناج 🔸تخم مرغ 🔸سیب زمینی آبپز 🔸نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، 🔸فلفل سیاه 🔸روغن 🔸زعفران دم شده 🔸پیاز پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. ‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نبودنها دور بودنها حتی ندیدنها هرگز بهانه ای نمیشود برای از یاد بردن دوست زندگی كنید و لبخند بزنید به خاطر آنهايی كه از نفستون آرام ميگيرند...❤️ سلام. صبح آخرین روز سالتون بخیر🌸 .
مرغ آلو مسما مرغ رو با فلفل سياه،پاپريكا،نمك وزعفران كمي مزه دار كردم تو روغن سرخ وآب اضافه كردم تا بپزه... تو ظرف ديگه پياز رو تفت دادم،زردچوبه،رب و پوست ليمو ترش رو سرخ كردم وبه مرغ اضافه كردم... اواسط پخت يك قاشق شكر،آبليمو،چوب دارچين و آلوهاي خيس خورده رو اضافه كردم... نووووش جان😋😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری خرما پوست گرفته : 5 عدد ✏️✏️✏️✏️ ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 . موادلازم گوشت خورشی، ۳۵۰ گرم ـ تره‌فرنگی، ۲ عدد متوسط ـ جعفری سرخ شده ١٥٠گرم دو قاشق نعنا خشک یا تازه ـ پیاز، یک عدد بزرگ ـ روغن مایع، یک پیمانه ـ‌ آبغوره به مقدار لازم یا لیمو عمانی ۲ عدد ـ رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری ـ زرچوبه ، دارچین نمک و فلفل به مقدار کافی ـ ادویه خورشتی نصف قاشق چای‌خوری ✍طرزتهیه: جعفري ريز كردم ومثل سبزي قرمه البته كمي كمتر سرخ كردم وبعد كمي نعنايِ خشك پودر شده به آن زدم وباهم مخلوط كردم (از نعناع تازه هم ميتونيد استفاده كنيد) تره فرنگی را بصورت حلقه ايی بابرشهاي یک سانتی خرد كردم تره فرنگيها رو در روغن تفت دادم و با جعفري و نعناع مخلوط كردم وكنار گذاشتم پياز راتفت دادم بعدگوشت را اضافه كردم وسرخ كردم فلفل سياه- فلفل قرمز- زردجوبه -كمي دارچين كمي ادويه خورشتي به آن زدم وتفت دادم يك قاشق رب گوجه فرنگي اضافه كردم وتفت دادم بعد مخلوط تره فرنگی وجعفری سرخ شده را اضافه كردم ومخلوط كردم ويه تفت كوچولو باهم دادم ودر آن آب ريختم وبعد از نيم پز شدن گوشت نمك وليمو عماني اضافه كردم وباحرارت كم اجازه پخت به آن دادم 🍃🍎🍃🍎🍃🍎 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food