فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رولی_آسان
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉
مواد لازم📝
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
✍طرزتهیه :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_و_میگوی_سرخ_شده🍤
موادی که میخایم:
پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم
میگو 10 تا دونه
سیر رنده شده 3 حبه
گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان
سرکه سفید نصف فنجون
آبلمیو 1/4 فنجون
فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره)
رنده پوست لیمو کمی
ریحان تازه نصف لیوان
#پنیر_پارمزان نصف لیوان
روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ
چجوری بپزیم؟
پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شیرینی کاکائویی میبل
۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده
۱ پنس نمک
وانیل(اختیاری)
آرد اونقدر که بخواد
-
بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#فوری
سریعا! با شرکت در کمپین فارس نیوز در حمایت از پیامرسان ملی #ایتا ، اعتراض خود را به وزیر ارتباطات منتقل نمایید.
آقای آذری جهرمی سِرورهایی که با پول بیت المال تهیه شده را در اختیار تلگرام و اینستاگرام قرار داده ولی اونها رو از پیامرسان پاک و مستعد #ایتا دریغ میکند. نتیجه می شود همین قطعی چندساعته دیروز
عزیزان؛ ایتا از نظر نرم افزاری قوی است، لکن سِروِر (برای پردازش اطلاعات) و هاست (نگهداری داده ها) کافی در اختیار ندارد زیرا به آقایان #باج_نمیدهد . قطعی امروز نتیجه عدم پیگیری من و شماست.
لینک کمپین فارس نیوز:
https://my.farsnews.ir/c/20105
ثبت نظر و ثبتنام در آن 30 ثانیه طول میکشه...
#اسموتی_شکلات_وموز 😍😍
مواد لازم برای4 نفر
شیر 4 فنجان
موز 4 عدد
سس شکلات یا سیروپ 4 قاشق غذا خوری
یخ خردشده 4 فنجان
طرز تهیه:
در مخلوط کن، موز، سس شکلات، شیر و یخ خردشده را ترکیب کنید و تا زمانی که مایع صافی شوند؛ مخلوط کنید. سپس در لیوان های بلند بریزید و سرو کنید.
نوش جان😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترامیسوی_شکلات_سفید 🍥😍
📝مواد لازم:
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱ق.غ
قهوه دم کرده ۱لیوان
بادام پرک ۵۰ گرم
بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
طرز تهیه:👇👇
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تریین_آش😍😍
تزیین ساده آش من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه
کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_سیر 🥪 😋
▫️نان تست
▫️۳ حبه سیر
▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی
▫️پنیر پیتزا فراوون
▫️جعفری خورد شده
▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون
🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قرابیه_پسته
مواد خمیر
۲۵۰ گرم کره
۴ ق غ پودر قند
۴ ق غ نشاسته ذرت
۱ عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
آرد به میزان لازم
مواد رویه:
شکلات سفید (به روش بن ماری ذوب کنید) و پسته
✍طرزتهیه:
همه مواد خمیر به غیر از آرد را داخل ظرفی ریخته و با هم خوب مخلوط کنید سپس آرد را کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید قوام خمیر باید مثل نرمه گوش شود.
تکه هایی کمی کوچکتر از گردو از خمیر جدا کنید و با دست گرد کنید.
داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و روی خمیرها را با پشت قاشق مرباخوری کمی فشار دهید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تقریبا نیم ساعت بپزید و در آخر برای تزیین از شکلات سفید و پسته استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_پاکستانی
🔸گوشت چرخ کرده ۱کیلو
🔸پیاز دو عدد
🔸سیر۶ حبه
🔸پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری
🔸فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد
🔸نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه ، هرکدام به میزان لازم
✏️✏️✏️✏️
ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره بعد به سیخ گرفتن کبابش کنید
👈 مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیکن_استریپس
فیله مرغ 6 عدد
کورن فلکس ساده خرد شده 2 پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد نصف پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقداری
تخم مرغ یک عدد
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
✏️✏️✏️✏️
برای تهیه استریپس مرغ ابتدا تکه های سینه مرغ را به تکه های دراز و مستطیل شکل برش دهید. در کاسه ای بزرگ شیر را بریزید و آرد و سرکه و سیر را به آن بیفزایید
و نمک،فلفل،آویشن به روی مواد بپاشید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ ها را نیز داخل کاسه بگذارید و بمدت 1 ساعت این مواد را در یخچال قرار دهیدتا خوب مایع جذب تکه مرغ ها و مزه دار شود.
سپس کاسه را از یخچال در آورید ودر تابه یا قابلمه ای کوچک روغن مایع سرخ کردنی بریزیدو زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود.
سپس در کف سینی کورن فلکس را بریزید و تکه مرغها را از مایع داخل کاسه خارج کنید و و در کورن فلکس بغلتانید و آرام در روغن داغ قرار دهید تا چیکن استریپس مغز پخت و طلایی،سرخ شوند
و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن از بین برود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_شارلوت_سلطنتی
🔸کیک رولتی سه عدد
🔸پودر ژله آناناس یک بسته
🔸پودر ژلاتین یک ق س پر
🔸آب جوش نصف لیوان
🔸پنیر ماسکار پونه یک بسته
🔸خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم
🔸بستنی وانیلی آب شده یک لیوان
🔸آب کمپوت آناناس نصف لیوان
🔸آناناس خرد شده نصف لیوان
🔸گردو خرد شده ۱/۴ لیوان
✏️✏️✏️✏️
رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید.
پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود.
در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کباب_ترکی
#موادلازم
گوشت فیله گوساله ۲ تکه
گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ تکه
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
سیر ۲ تا ۳ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
روغن به میزان لازم
✍طرزتهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.
گوشت گوساله و مرغ را به ورقههای نازک برش بزنیدو با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده وسپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشتهای ورقهای و سرخ شده بیفزایید.
قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود، در این مرحله همه مواد رابا هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعمدار شوند.
سیب زمینی را خلال و کمی آب پز کنید، دقت کنید نیمهپز شده باشد، سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
روزهای پایانی سال 98 🌸🍃
بوی نو شدن می آید...🌸🍃
ولی تو ...🌸🍃
همیشه رفیق کهنه ى من بمان...🌸🍃
گندم هاي هفت سين ؛🌾
به گندمهاي آسياب گفتند:🌾
قصه ي ما گرچه نان نداشت
اما پاياني سبز داشت🍀
پايان امسال تون سبز باد🌸🍃
آرزویم برایت این است🙏
در میان مردمی که می دوند برای
"زنده بودن"
آرام قدم برداری برای
"زندگی کردن"🌸🍃
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_اگر دنبال دستور #شیرینی_برنجی خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین
_مواد لازم:
آرد برنج ...... ۲۵۰ گرم ( یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
پودر شکر ..... ۹۰ گرم ( نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری
گلاب...... یک چهارم پیمانه
کره .......صد گرم
پودر هل ......نصف ق چ
زرده تخم مرغ ..... یک عدد
سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد
_توضیحات روی ویدئو هست
_ فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده ،بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید
_این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده
در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک با _بافت اسفنجی
کیک با بافت اسفنجی🤪🤪🤪
مواد لازم :
تخم مرغ ۴عدد
شکر ی لیوان
آرد دو لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری
ماست ی لیوان
بکینگ پودر سه قاشق چ خوری
آب لیمو ی قاشق غذا خوری
روغن ی استکان
رسپی :
ابتدا دو ظرف بردارین تخم مرغ ها سفیده و زردشو جدا کنین اول از همه سفیده ها رو با همزن اونقدر بزنین که کف کنه بعد در ظرف دیگ که حاوی زرده تخم مرغ شکر و روغن اضافه کنین و اونقدر با همزن بزنین که کرم رنگ بشه بعد ی لیوان ماست که داشتیم رو با سه ق چ خوری بکینگ پودر مخلوط و به مواد اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ هم به این مواد اضافه میکنیم وبا قاشق مخلوط میکنیم زیاد هم نزنین چون پفش میخوابه بعد دو لیوان آرد رو الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم در آخر ی بار همزن میزنیم و تموم قالب رو روغن جدا کننده میزنیم و مواد بریزین قبلش فر تو ۱۸۰درجه در عرض ۴۵دقیقه تنظیم مواد بذارین فر و منتظر بشین بپزه و در آخر تزیین و نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیپس_خونگی 😋
طرز تهیه
سیب زمینیارو به هر تعدادی که دوس دارین پوست بگیرین و با پوست کن یا هر وسیله ی دیگه ای که دارین نازک نازک برش بدین.سیب زمینیای برش خورده رو تو کاسه ای که با آب سرد و یخ پر شده بریزین و بهش یه قاشق چایخوری پکینگ پودر و یه قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و نیم ساعت بهش استراحت بدین.بعد ازین حلقه های سیب زمینی رو دونه دونه روی دستمال یا حوله پهن کنینو روشون یه دستمال بندازین تا آب سیب زمینیا کاملا گرفته بشه.یکی دو ساعت زمان میبره تا کامل خشک بشن.بعد تو تابه روغن میریزید و بعد از داغ شدن کمی زردچوبه اضافه میکنید.سیب زمینیارو اضافه میکنیدو اجازه میدین ترد بشن.مراقب باشین بعد از ترد شدن از روی حرارت بردارین که نسوزه. 👈من هر سری از سیب زمینیارو که از رو حرارت برمیداشتم با پودر سیر یا پودر اویشن یا پاپریکا طعمدار میکردم.
👈هرچی حلقه ها نازکتر باشه کیفیت چیپس بهتره و تردتر میشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_خونگی_متفاوت
مواد لازم
شیر: ۲ لیتر (۲.۵ درصد)
خامه (یا ماست): ۳۰۰ گرم (۲۰ درصد)
تخم مرغ: ۶ عدد
نمک: ۳-۲.۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس تخم مرغ ها و ماست یا خامه را در کاسه ای هم بزنید و با نمک به شیر اضافه کنید تا شیر بریده شود. بعد لخته ها رو روی پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، بریزید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد این مدت پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شيريني_نارگيلي
شیربنی نارگیلی را اکثریت امتحان کردین ومیدونید یه مقدار درست کردنش قلق داره وممکنه درست نیاد اما این دستور خیلی راحته داغ زدن نداره واحتمال خراب شدن نداره وبسیار راحت وسریع هم با فر هم بدون فر نتیجه مطلوب رابشما میده فقط توی فر روی شیرینی طلایی می شه که خوشگلتره اگر خواستید به مقدار بیشتری درست کنید موادتون را دوبرابر یا سه برابر کتید توی مواد دست نبرید وطبق دستور باشه
مواد لازم ........
پودرنارگیل ریز یک لیوان
شکر نصف لیوان
آرد کیک پزی دوقاشق غذاخوری کاملاسر پر باشه کله کوهی
کره 50گرم خنک توی یخچال باشه
تخم مرغ یک عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
ژله زیبا 😍😍
ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم های طالبی رو خارج کنید و ژله رو داخلش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده بعد به شکل دلخواه برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#استيک
مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده
و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم
دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم
بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم
كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_خشک
سیب ها رو شستم چون زیاد بود من وقت نکردم با کاتر بشینم وسط همه رو کات کنم گذاشتم جلو آفتاب و روزی یک بار پشت و رو میکردم ضخامتش اگر خیلی نازک باشه به سینی میچسبه اگرم خیلی ضخامت داشته باشه بافت وسطش خشک نمیشه و وسطش میگنده. چهار روز جلو آفتاب موند و روز آخر آوردم تو، هنوزم رو سینی، منتها تو محیط سر پوشیده و سایه، من میوه خشک رو داخل کیسه پارچه ای یا گونی پارچه ای برنج ایرانی میزارم داخل یخچال
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_گوشت
پیاز
سیر
گوجه
گوشت
فلفل سبز
فلفل سیاه و قرمز
رب
نمک
✏️✏️✏️✏️
📝ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آش_جو
موادلازم
نخود 1/4پیمانه
لوبیا چیتی1/4پیمانه( من لوبیا سفید ریختم)
عدس1/4پیمانه
جو پوست کنده یک پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
فلفل و نمک و زردچوبه
نعناع داغ, سیر داغ, پیاز داغ
کشک به مقدار دلخواه
قلم گوسفند به دلخواه( من استاک گوشت ریختم)
✍طرز تهیه:
ابتدا حبوبات رو خیس میکنیم. و بعد میپزیم. جو رو هم خیس میکنیم جداگانه میپزیم( حدودا سه ساعت زمان میبره) حبوبات و جو رو با هم نمیپزیم چون لعابِ جو مانع درست پختن حبوبات میشه.
جو و حبوبات پخته شده رو داخل قابلمه ریخته سبزی آش و نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغی که اماده کرده بودیم. به اضافه نمک و فلفل رو اضافه میکنیم( زردچوبه رو به پیاز داغ اضافه میکنیم) بقیه رو برای تزیین استفاده میکنیم و میذاریم آش حسابی جا بیفته و در اخر کمی کشک اضافه میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food