eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
من به فرداهای 👈 تو👉 به آبی آسمان ☁️ به سبزیِ نگاه باران🌧 من به روزی که دوباره کوچه‌ها می‌خندند🌸🍃 من به آغازی بر یک پایان🌸 🍃 یقین دارم ...دلتنگ مشو ❗️. زندگی بر مدار امید می‌چرخد ...😍☝ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ته دیگ سیب زمینی؛ سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید یک طرف سیب زمینی رو کمی سرخ و طرف دیگه که سرخ نشده کنجد بزنید و بچینید ته قابلمه (تو قابلمه چند قاشق روغن بریزید و گرم کنید) برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید و آبکش کنید یکی دو کفگیر برنج آبکش شده میریزیم رو سیب زمینی و شوید خشک ادامه میدیم تا برنج تموم بشه دم کنی بزارید و بزارید رو گاز با شعله متوسط، وقتی بخار کرد روغن روش بریزید تن ماهی طبق دستور 20 دقیقه تو آب جوش بپزید تو این فاصله یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید دوست داشتید یکی دوحبه سیر رنده شده بزنید من سیر زدم. بعد از 20 دقیقه پخت تن ماهی درشو باز وبه پیاز داغ سرخ شده اضافه میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه زده و تفت بدید کمی رب هم بزنید خوشمزه میشه میتونید جداگانه موقع سرو رو برنج بریزید. روش دیگه مابین برنج وشوید بریزید تا با برنج دم بکشه. مقداری سیب زمینی نگینی باهاش سرخ کنید. بعضی از کدبانوها به برنج در حال جوش کمی زردچوبه میزنن من شخصا استفاده نمیکنم. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
28.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کیلو گندم سه کیلو ارد اب به مقدار لازم ابتدا گندمها را پاک کردم، شکسته های گندم را کنار گذاشتم و گندم را به مدت یک روز دراب خیس کردم بعد از یک روز گندمها را ریختم لای پارچه و روزی دوسه پارچه را با اب نمدار میکردم به گندمها تا گندمهام ریشه زدن برای من دو روز طول کشید بعد از دو روز، پارچه داخل سبد پلاستیکی انداختم وگندمها را ریختم داخل سبد و با اسپری به گندمها اب میدادم و چون داخل سبد بود ابی داخل ان نمیموند و بو نمیگرفت، بعد گندمهام جوانه زدن ومن وقتی جوانه هام نقره ای بود، شیره اون را گرفتم، منظورم اینه که گندمها را ابتدا شستم و به مقدار کم میریختم داخل میکسر و یا مخلوط کن همراه با مقداری اب ولرم و شیره جوانه را گرفتم، این کار سه بار انجام دادم و بعد ارد را کم کم به شیره گندم اضافه کردم و قابلمه را گذاشتم روی گاز با حرارت متوسط و تا یکساعت اول که جوش بیاد بالای سر قابلمه بودم و مدام هم میزدن بعد از اینکه جوش اومد هر یکساعت یکبار هم میزدم تا به قوام لازم رسید و بعد سمنو را دم گذاشتم، تمام این مراحل که گفتم تا پخت کامل و بدست اومدن سمنو ونتیجه کارم 24 ساعت طول کشید.. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉 مواد لازم📝 گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم ✍طرزتهیه : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍤 موادی که میخایم: پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم میگو 10 تا دونه سیر رنده شده 3 حبه گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان سرکه سفید نصف فنجون آبلمیو 1/4 فنجون فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره) رنده پوست لیمو کمی ریحان تازه نصف لیوان نصف لیوان روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ چجوری بپزیم؟ پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیرینی کاکائویی میبل ۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱ تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده ۱ پنس نمک وانیل(اختیاری) آرد اونقدر که بخواد - بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سریعا! با شرکت در کمپین فارس نیوز در حمایت از پیامرسان ملی ، اعتراض خود را به وزیر ارتباطات منتقل نمایید. آقای آذری جهرمی سِرورهایی که با پول بیت المال تهیه شده را در اختیار تلگرام و اینستاگرام قرار داده ولی اونها رو از پیامرسان پاک و مستعد دریغ میکند. نتیجه می شود همین قطعی چندساعته دیروز عزیزان؛ ایتا از نظر نرم افزاری قوی است، لکن سِروِر (برای پردازش اطلاعات) و هاست (نگهداری داده ها) کافی در اختیار ندارد زیرا به آقایان . قطعی امروز نتیجه عدم پیگیری من و شماست. لینک کمپین فارس نیوز: https://my.farsnews.ir/c/20105 ثبت نظر و ثبتنام در آن 30 ثانیه طول میکشه...
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
پنجره صبح گشوده شده نسیم می‌وزد آمده تا سلام ‌گو باشد بیایید امروز عقربه ‌های احساسمان را روی حال خوب کوک کنیم🌸 حال_دلتون_خوب_خوب🌞♥️ صبحتون زیبا .
😍😍 مواد لازم برای4 نفر شیر 4 فنجان موز 4 عدد سس شکلات یا سیروپ 4 قاشق غذا خوری یخ خردشده 4 فنجان طرز تهیه: در مخلوط کن، موز، سس شکلات، شیر و یخ خردشده را ترکیب کنید و تا زمانی که مایع صافی شوند؛ مخلوط کنید. سپس در لیوان های بلند بریزید و سرو کنید. نوش جان😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تزیین ساده آش من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥪 😋 ▫️نان تست ▫️۳ حبه سیر ▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی ▫️پنیر پیتزا فراوون ▫️جعفری خورد شده ▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون 🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد خمیر ۲۵۰ گرم کره ۴ ق غ پودر قند ۴ ق غ نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نصف ق چ بکینگ پودر آرد به میزان لازم مواد رویه: شکلات سفید (به روش بن ماری ذوب کنید) و پسته ✍طرزتهیه: همه مواد خمیر به غیر از آرد را داخل ظرفی ریخته و با هم خوب مخلوط کنید سپس آرد را کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید قوام خمیر باید مثل نرمه گوش شود. تکه هایی کمی کوچکتر از گردو از خمیر جدا کنید و با دست گرد کنید. داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و روی خمیرها را با پشت قاشق مرباخوری کمی فشار دهید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تقریبا نیم ساعت بپزید و در آخر برای تزیین از شکلات سفید و پسته استفاده کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸گوشت چرخ کرده ۱کیلو 🔸پیاز دو عدد 🔸سیر۶ حبه 🔸پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری 🔸فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد 🔸نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه ، هرکدام به میزان لازم ✏️✏️✏️✏️ ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره بعد به سیخ گرفتن کبابش کنید 👈 مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فیله مرغ 6 عدد کورن فلکس ساده خرد شده 2 پیمانه شیر یک پیمانه آرد نصف پیمانه سیر رنده شده 2 حبه آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل مقداری تخم مرغ یک عدد سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه: ✏️✏️✏️✏️ برای تهیه استریپس مرغ ابتدا تکه های سینه مرغ را به تکه های دراز و مستطیل شکل برش دهید. در کاسه ای بزرگ شیر را بریزید و آرد و سرکه و سیر را به آن بیفزایید و نمک،فلفل،آویشن به روی مواد بپاشید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ ها را نیز داخل کاسه بگذارید و بمدت 1 ساعت این مواد را در یخچال قرار دهیدتا خوب مایع جذب تکه مرغ ها و مزه دار شود. سپس کاسه را از یخچال در آورید ودر تابه یا قابلمه ای کوچک روغن مایع سرخ کردنی بریزیدو زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود. سپس در کف سینی کورن فلکس را بریزید و تکه مرغها را از مایع داخل کاسه خارج کنید و و در کورن فلکس بغلتانید و آرام در روغن داغ قرار دهید تا چیکن استریپس مغز پخت و طلایی،سرخ شوند و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن از بین برود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸کیک رولتی سه عدد 🔸پودر ژله آناناس یک بسته 🔸پودر ژلاتین یک ق س پر 🔸آب جوش نصف لیوان 🔸پنیر ماسکار پونه یک بسته 🔸خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم 🔸بستنی وانیلی آب شده یک لیوان 🔸آب کمپوت آناناس نصف لیوان 🔸آناناس خرد شده نصف لیوان 🔸گردو خرد شده ۱/۴ لیوان ✏️✏️✏️✏️ رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید. پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود. در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
گوشت فیله گوساله ۲ تکه گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ تکه قارچ ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک وفلفل به میزان لازم سیر ۲ تا ۳ حبه پیاز بزرگ ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد روغن به میزان لازم ✍طرزتهیه: ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنیدو با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده وسپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید. قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب‌ لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ‌ آن تیره نشود، در این مرحله همه مواد رابا هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند. سیب‌ زمینی را خلال و کمی آب‌ پز کنید، دقت کنید نیمه‌پز شده باشد، سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌ زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزئین کنید‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
روزهای پایانی سال 98 🌸🍃 بوی نو شدن می آید...🌸🍃 ولی تو ...🌸🍃 همیشه رفیق کهنه ى من بمان...🌸🍃 گندم هاي هفت سين ؛🌾 به گندمهاي آسياب گفتند:🌾 قصه ي ما گرچه نان نداشت اما پاياني سبز داشت🍀 پايان امسال تون سبز باد🌸🍃 آرزویم برایت این است🙏 در میان مردمی که می دوند برای "زنده بودن" آرام قدم برداری برای "زندگی کردن"🌸🍃 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_اگر دنبال دستور خوشمزه فرد اعلا میگردین این خودشه دستورش عالیه👌 _برخلاف نون برنجیای دیگه که بافتشون کمی خشکه این نون برنجی بافت نرم وتردی داره واقعا خوشمزه ست اصن توی دهن اب میشه عاشقش میشین _مواد لازم: آرد برنج ...... ۲۵۰ گرم ( یک پیمانه + سه چهارم پیمانه پودر شکر ..... ۹۰ گرم ( نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری گلاب...... یک چهارم پیمانه کره .......صد گرم پودر هل ......نصف ق چ زرده تخم مرغ ..... یک عدد سفیده تخم مرغ ......نصف یک عدد _توضیحات روی ویدئو هست _ فر از یک ربع قبل با دمای ۱۷۵ درجه روشن شده باشه شیرنی رو برای ده تا پانزده دقیقه در فر بذاربد تا زیرش کمی تغییر رنگ بده ،بذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید _این شیرینی ماندگاریش خیلی زیاده در ظرف دربسته تا یکه هفته در دمای محیط و یکماه در فریزر ماندگاری داره و بجای کره از روغن جامد یا مارگارین یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
با _بافت اسفنجی کیک با بافت اسفنجی🤪🤪🤪 مواد لازم : تخم مرغ ۴عدد شکر ی لیوان آرد دو لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری ماست ی لیوان بکینگ پودر سه قاشق چ خوری آب لیمو ی قاشق غذا خوری روغن ی استکان رسپی : ابتدا دو ظرف بردارین تخم مرغ ها سفیده و زردشو جدا کنین اول از همه سفیده ها رو با همزن اونقدر بزنین که کف کنه بعد در ظرف دیگ که حاوی زرده تخم مرغ شکر و روغن اضافه کنین و اونقدر با همزن بزنین که کرم رنگ بشه بعد ی لیوان ماست که داشتیم رو با سه ق چ خوری بکینگ پودر مخلوط و به مواد اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه می‌کنیم و سفیده تخم مرغ هم به این مواد اضافه می‌کنیم وبا قاشق مخلوط می‌کنیم زیاد هم نزنین چون پفش میخوابه بعد دو لیوان آرد رو الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم در آخر ی بار همزن میزنیم و تموم قالب رو روغن جدا کننده میزنیم و مواد بریزین قبلش فر تو ۱۸۰درجه در عرض ۴۵دقیقه تنظیم مواد بذارین فر و منتظر بشین بپزه و در آخر تزیین و نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 طرز تهیه سیب زمینیارو به هر تعدادی که دوس دارین پوست بگیرین و با پوست کن یا هر وسیله ی دیگه ای که دارین نازک نازک برش بدین.سیب زمینیای برش خورده رو تو کاسه ای که با آب سرد و یخ پر شده بریزین و بهش یه قاشق چایخوری پکینگ پودر و یه قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و نیم ساعت بهش استراحت بدین.بعد ازین حلقه های سیب زمینی رو دونه دونه روی دستمال یا حوله پهن کنینو روشون یه دستمال بندازین تا آب سیب زمینیا کاملا گرفته بشه.یکی دو ساعت زمان میبره تا کامل خشک بشن.بعد تو تابه روغن میریزید و بعد از داغ شدن کمی زردچوبه اضافه میکنید.سیب زمینیارو اضافه میکنیدو اجازه میدین ترد بشن.مراقب باشین بعد از ترد شدن از روی حرارت بردارین که نسوزه. 👈من هر سری از سیب زمینیارو که از رو حرارت برمیداشتم با پودر سیر یا پودر اویشن یا پاپریکا طعمدار میکردم. 👈هرچی حلقه ها نازکتر باشه کیفیت چیپس بهتره و تردتر میشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food