#حلیم_افطار
گندم 500 گرم .
گوشت 300 گرم .
اول گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه .
بعد گندم به همراه گوشت گوسفندی(من تعدادی قلم گوسفند جدا میپزم و آبشو داخل حلیم میریزم،طعم فوق العاده ای بهش میده) و آب ویک عدد پیاز بپزید ،بعضی ها این دو رو جدا میپزن و در آخر با هم مخلوط می کنن ولی من به حرف مامانم گوش می کنم از همون ابتدا باهم میپزم که خوش طعم تر باشه ،دقت کنید ته نگیره هر از چند دقیقهای هم بزنید . تقریبا4ساعت زمان لازم داره تا خوب له بشه بعد گوشت خارج کرده و رشته رشته کنید. حالا به وسیله گوشت کوب برقی یا مخلوط کن گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع در آمده حسابی پوره و یکدست کنید و دوباره گوشت ریش شده رو اضافه کرده وباز هم با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.
پ.ن : در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیره ،به خاطر اینکه حوصلتون موقع هم زدن مرتب حلیم سر نره میتونید هندزفری به گوش آلبوم جدید چاوشی گوش بدید از آشپزی لذت ببرید
نکته حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد، چیزی که برای پخت حلیم مهم زمان پخت طولانی و حرارت کمه ،خلاصه اینکه حسابی صبر و حوصله می خواد ولی ارزششو داره و قابل مقایسه با حلیم های آماده بیرون نیست.
بعد از اینکه به غلظت دلخواه رسید خاموش کنید با در بسته نیم ساعت اجازه بدید خوب جا بیفته بعد داخل ظرف بریزید با کره یا روغن حیوانی و دارچین و پودر نارگیل و گردو و کنجد و پسته و بادام حسابی مقویش کنید
ارسال از خانم قلیچ از کرج
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كاچى_مخصوص
ارد ١ پيمانه
نبات ١ پيمانه
اب ٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
زعفران دم كرده ٢ ق غ
كنجد ٢ ق غ
زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست )
مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ
هل درسته ٤ عدد
گلاب نصف استكان
ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم .
در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود .
در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم .
دوستان اين كاچى براى ماه رمضان به عنوان دسر و افطارى خيلى مناسب هستش حتماً امتحان كنيد .
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کیک_نسکافه_کارامل
#کیک_عصرانه
مواد لازم
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
وانیل ی پنسه
۱ پیمانه شکر
کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
۲ قاشق چایخوری نسکافه
گردو درشت خرد شده (اختیاری)
-
برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه ولرم یا گرم رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای همدمای اتاق اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین .
نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_سه_دقیقه_ای
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با ۱/۸ق چ وانیل و ۳ قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ شود ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید ۶ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید در آخر ۶ قاشق غذاخوری آرد را با ۱قاشق چایخوری بیکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کنید اگر بخواهید کاکائویی باشد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید دستگاه ساندویج ساز را روشن کنید تا داغ شود آنرا چرب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق داخل آن بریزید در آنرا ببندید بعد از ۳_۵دقیقه کیک حاضر است میتوانید با شکلات و پودر نارگیل و پسته آن را تزیین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک
✍طرزتهیه:
سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
❌ کلیه لباسها
🔴❌ زیرقیمت خرید❌🔴
👈👈ارزان میفروشیم ولی با کیفیت
🔴🔴🔴 #عمده_به_قیمت_تک🔴🔴🔴
انواع لباس از #35 تومان😱😱
#راحتی #زنانه #شومیز #شلوار
بدو تا سایزت تموم نشده👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4103143438C25ec1e446d
#کتلت_مرغ_با_شوید_و_ریحان
طرز تهیه:
چهارصد گرم گوشت چرخ شده مرغ رو با دو قاشق شوید ویک قاشق ریحان ساطوری شده و یک عدد پیاز رنده شده مخلوط کنین یک عدد تخم مرغ و دو قاشق سوپخوری آرد سوخاری وکمی نمک و فلفل اضافه کرده مخلوط کنین دستتون رو خیس کرده به اندازه گردو برداشته و کمی در دست پهن کرده و با کمی روغن سرخ کنین وبا سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی آبپز سرو کنین، من سیب زمینی های کوچک رو آبپز کردم بعد با کمی کره به همراه فلفل و پودر سیر و شوید خشک تفت دادم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یک_تخم_مرغی
مواد لازم :
یدونه تخم مرغ،
یک و نیم لیوان ارد،
یک لیوان شکر،
یک لیوان شیر،
یک چهارم لیوان روغن مایع،
یک قاشق چایخوری وانیل،
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر.
دستور تهیه :👇
ابتدا تخم مرغ شکر و وانیل رو ده دقیقه با همزن زدم که حجیم کرم رنگ و کش دار بشه این ده دقیقه زدن خیلی مهمه و در پف کیک تاثیر داره بعد شیر و روغن رو از گوشه به مایع اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم و در اخر ارد کیک که از قبل سه بار الک کردم و در سه نوبت به مایع اضافه کردم و با لیسک بهم زدم و در مرحله اخر بکینگ پودر رو اضافه کردم قالب رو چرب کردم مایع رو داخلش ریختم و گذاشتم فر دمای 180 به مدت 40 دقیقه فر هم از قبل گرم کردم داخل قابلمه هم میشه پخت و بعد با پودر شکر و شکلات اب شده تزیین کردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شيرينى_فندقى
دو قاشق غ پر پودر قند
٤٠ گ روغن مايع
يك چهارم پيمانه پودر فندق
رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پودر_سیرخانگی😊
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آسلان_سوتلو_تاتلیسی
شیر یک لیتر
شعریه یک لیوان
پودر نارگیل یک لیوان
فندق خرد شده یک لیوان
آرد گندم یک قاشق غ خ
نشاسته سه ق غ خ
شکر یک لیوان
کره یه ق غ خ
وانیل نصف ق چ خ
کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه.
قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رومیز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره
با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالادپاستا :
پاستا پخته شده،هویچ نگینی پخته شده،خیار شور نگینی،تخم مرغ پخته خرد شده،مرغ پخته شده خرد شده،پیازچه خرد شده،گوجه نگینی خرد شده، واسه این مقدار سالاد دو ق غ سس خردل و یک ق غ سس قرمز و سس سفید به اندازه لازم استفاده کردم نمک و فلفل و مقدار کم آبلیمو چاشنی این سالاد شده،واسه تزیین از هویچ و جعفری استفاده کردم باید این رو اضافه کنم تو سالاد پاستا اکثرا از کالباس استفاده میشه که من چون این محصول رو از سبد غذاییمون حذف کردم از مرغ پخته شده استفاده کردم در ضمن پاستا رو کاملا بپزید بعدش آبکش کرده برای چند دقیقه توی آب سرد بزارید تا شکلش تو سالاد به هم نریزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
هرصبح سپید دارد از مهر پیام
از شور رهاشدن ز تاریکیِ شام
لبخند بزن به لحظه های خوشِ عشق
ای هموطن، ای رفیق، ای دوست
#سلام_صبحتون_خوش_و_زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح زیباتون رو با صبحانه لذیذ شروع کنید 😍😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_کره_ای_صدفی
کره نرم شده 1 پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
پودر شکر یک سوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1عدد
وانیل یک و نیم ق چخ
آرد دو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.
خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کرم_زعفراني
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران 1/2 ق چ
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 100 گرم
گلاب 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
آب سرد نصف ليوان
ژلاتين رو روى آب سرد بريزين و روى بخار آب بذارين تا ذوب بشه. شير و شکر و زعفرون رو توى قابلمه بريزين و روى حرارت بزارين تا بجوشه. بعدش خاموش کنين و گلاب و وانيل رو اضافه کنين و بعد هم ژلاتين آب شده رو. بذارين کنار تاخوب خنک بشه. بعدش خامه رو با چند قاشق از مايع خنک شده مخلوط کنين تا کمى رقيق بشه و بعد به کل کرم اضافه کنين تا راحت حل بشه. توى قالب بريزين 4-5 ساعت توى يخچال بذارين.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رشته_پلو_با_گوشت_قلقلی
رشته رو كمي توي روغن تفت ميديم تا بوي خاميش بره و كمي برشته بشه ، حرارت بايد ملايم باشه وگرنه زود رشته ها مي سوزند . برنج رو تو آب و روغن و نمك جوش مياريم ، ٢ تا ٣ دقيقه قبل از اينكه برنج رو آبكش كنيم رشته رو بهش اضافه مي كنيم و بلافاصله برنج رو آبكش مي كنيم و طبق روال هميشگي ميذاريم دم بكشه . براي گوشت قلقلي ، گوشت چرخكرده ، پياز رنده شده ، نمك ، فلفل سياه ، ادويه كاري ، چاشني ليمو فلفلي ، زردچوبه و مقدار كمي آرد رو با هم مخلوط مي كنيم و خوب ووز ميديم . مخلوط رو يك ساعت در بخچال قرار ميديم تا خودش رو بگيره . بعد روغن رو داغ مي كنيم و از مخلوط گوشت برمي داريم و توي دستمون گرد مي كنيم و تو روغن كمي تفت ميديم و ميذاريم روي حرارت ملايم تا مغز پخت بشه . من براي خوشرنگ شدنش كمي آب گوجه رو با مقدار خيلي كمي نمك و زردچوبه ، بهش اضافه كردم و گذاشتم تا آب گوجه كاملا تبخير بشه . كشمش رو هم جداگانه تفت دادم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقیمات:
آرد 1/5پیمانه
شیرخشک 1/5ق غ
شکر 1/5ق غ
پودر مایه خمیر نصف ق غ
روغن مایع 2ق غ
ماست 1/4پ
آب ولرم نصف پ
بکین پودر نصف ق چ
وانیل 1/4ق چ
شهد:
شکر 1لیوان
آب نصف لیوان
عصاره هل 3قطره
گلاب1/4 لیوان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مصرف سیب زمینی آب پز با تخم مرغ در وعده سحر، انرژی زیادی تولید میکند و مانع گرسنگی در طول روز میشود
این ترکیب نقش موثری در سلامت و تقویت عمومی بدن، استخوانها، مو و حافظه دارد 👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_پرتقالی
پودر قند : نصف پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
آرد : یک و نیم پیمانه
رنده پوست پرتقال : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
پودر قند و داخل کاسه ای بریزید روغن مایع و وانیل رو بهش اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید سپس رنده پوست پرتقال و اضافه کنید کمی هم بزنید در نهایت آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید(خمیر بدست امده باید طوری باشه که به دست نچسبد)کف سینی رو کاغذ روغنی پهن کنید از مواد به اندازه یک گردو کمی کوچیکتر بردارید گرد کنید و با چاقو شیار بندازین کمی پودر پسته روی شیرینی ها بریزید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت بیست دقیقه بزارید تا زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده وقتی اماده شد اجازه بدین کمی سرد بشه بعد بهش دست بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_شکم_پر
غذای راحت و پخت سریع بادمجون شکم پر فوق العاده خوشمزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رنگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#قند_رنگی
رنگ خوراکی به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چایخوری
شکر ۲ فنجان
نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین... و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد..
یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد.
موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم
من از سه رنگ روی هم استفاده کردم و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم من با کمک چاقو اونها رو به شکل مربع برش زدم.
در نهایت قندها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه من روی بخاری با شعله کم قرار دادم تا قندها سفت شدن.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_کدو_سبز
هویج(دوعدد)
سیب زمینی(دو عدد)
فلفل دلمه ای(یک عدد)
کدو(دوتا سه عدد)
همه این مواد را مکعبی خرد کنید
دو عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده تا سبک شود سپس دو تا سه حبه سیر هم ریز خرد کرده وبه پیاز اضافه کنید
حالا هویج وسیب زمینی وکدو وفلفل هارا افزوده وده تا پانزده دقیقه تفت دهید
یکی دو عدد گوجه را رنده یا ریز کرده به مواد اضافه کنید کمی جعفری ریز شده هم اضافه کنید
نمک وفلفل افزوده
یک استکان اب جوش اضافه کرده وبا حرارت کم بذارید تا خوراک جا بیفته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوای_بادام
بادام پوست گرفته دو پیمانه
روغن جامد ترجیحا روغن حیوانی چهار قاشق غذا خوری
شیر به مقداری که روی بادام ها رو بگیره
شکر دو پیمانه کمی هم کمتر اگر کم شیرینی دوست دارید …
زعفران و هل هر کدام نصف قاشق چایخوری
دو پیمانه بادام رو توی مخلوط کن می ریزیم و شیر روی آن می ریزیم تا روی بادام ها بیاید خوب مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود
دوقاشق روغن را توی ماهی تابه تفلون می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مخلوط بادام و شیر را توی ماهی تابه میریزیم و خوب هم می زنیم حدود پنج دقیقه که هم زدیم دو قاشق روغن و شکر را اضافه می کنیم … بعد زعفران را اضافه می کنیم هم میزنیم تا مواد حلوا از ماهی تابه جدا بشه هل را اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش و حلوا رو در ظرف مناسبی می کشیم و تزیین می کنیم.
میتونید به میل خودتون حلوا رو کمى شل تر بردارین و در ظرف سرو کنید یا اینکه کمى سفت تر بردارید و به صورت برشى تزیین کنید.
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛