#چلوگوشت_مجلسى
گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
پياز :1 عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين)
اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#املت_ماکارونی
نصف پاكت ماكارونى پنه(شيلنكى)
5 عدد تخم مرغ
150 گرم قارچ
1 استکان نخود فرنگی
1 استکان ذرت
5-6 ساقه جعفری
نصف استکان پنیر کاشار یا هر پنیر کشدار دیگر
نصف استکان روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه
1 عدد فلفل سفید
ماکارونی را آبپز کنید. آبکش کرده و بذارین خنک شود در ظرف گودی ریخته و روی ماکارونی قارچ باریک برش زده، جعفری ریز خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفيد اضافه کرده با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید و تخم مرغ را روی مخلوط ماکارونی بریزید و هم بزنید. در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته محکم ببندید (میتوانید قالب معمولی استفاده کنید) کناره های قالب را با مارگارین چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.10 دقیقه نگه دارید و سپس در فر 180 _ 200 درجه 30_25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رولت_مرغ
سینه مرغ چرخ کرده
کره
آرد سوخاری
پیاز و سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
هویج پخته
زعفران دم کرده
سبزی خشک مثل ترخون
اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم.
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه
سس:
برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه.
و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پانزده روز ، روزه داری
🌸بر شما مومنینِ محبوبِ
🌸خدا مبارک باد
میلاد باسعادت کریم اهل بیت 💚
امام حسن مجتبی ع 💚
بر شما مبارک باد 🎉 🎊 🎉
#اول_هفتهتون_بخیر☘🍃☘
#کیک_با_مغزی_کرمفیل
ماست یک پیمانه
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
کرمفیل هم به مقدار لازم
نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید.
آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه.
داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره.
کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم.
قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مرغ_شکم_پر_اسفناجی
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
قارچ ۵ عدد
لبنه ۲ ق غ
سیر ۲ حبه
پنیر موزارلا ۲ ق غ
خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_مرغ_فوری
روغن زیتون یک ق غ
پیاز خرد شده یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب مرغ 8- 6 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
هویج خرد شده سه پیمانه
ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید
سوپ را به صورت داغ میل کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_کفگیری_زعفرانی
آرد دوپیمانه
پودرقند دوپیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفران دم کرده
گلاب مقداری
خب امروز من حلوای کفگیری پختم ،موادشو چشمی میریختم به خاطر شما امروز با پیمانه کار کردم
دوپیمانه آردو تفت دادم تا خامیش بره ،مواظب باشید رنگش عوض نشه
روغن رو اضاف کنید بازم تفت بدید
وقتی بوی آرد بلند شد از رو حرارت بردارید و وقتی از داغی افتاد پودر قندرو اضافه کنید و حسابی هم بزنید
زعفرانو اضاف کنید و رنگشو نگا کنید تنظیم کنید که خوشرنگ بشه
الان نوبت گلاب هست خیلی کم کم اضاف کنید ،تا جایی که حلواتون منسجم بشه
کنار ظرفتون جمعش کنید و با کف گیر برش بزنید
روشو با پودر پسته یا نار گیل تزئین کنید
این حلوا بسیار ترد هست،نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پرتقالی_دو_رنگ
موادلازم برای قسمت ژله ای:
3 لیوان آب پرتقال
نصف استکان شکر
5-3 ق.غ نشاسته
طرز تهیه ژله:
هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه.
مواد لازم برای دسر پرتقال
1 لیتر شیر
1لیوان شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین(کره)
طرز تهیه .دسر پرتقال
همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
نوش جون.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوای_گلاب
آرد ١ كيلو ، نثار ٧٠٠الي٧٥٠گرم، كره شكلي٤٠٠ گرم ، روغن مايع نينا ٣٠٠ الي ٣٥٠ گرم، هل ٦٠ گرم ، گلاب ا ليوان زعفران نيم مثقال
اول كره ها رو ميداريم تو حرارت خيلي كم آب شه بعد آرد رو الك ميكنيم و سپس روغن مايع نينا رو ميزنيم و توي حرارت سرخش ميكنيم مواد يه حالت پف و حباب بخودش ميگيره وقتي پف مواد خوابيد از روي حرارت وقتي مواد ولرم شد نثار رو اضافه ميكنيم بعد زعفران و بعد هل رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم و اگه دوس داشتي گردو هم اضافه كنبر ميداريم تا خنك يا ولر بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طبخ_سیب_زمینی_طرح_گل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپیرال_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته
تخم مرغ زده شده
نشاسته سیب زمینی
پنیر پارمیزان
شیر
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کره_ای_افطار
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشى_بادمجان_كبابى
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه ؛
بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم
نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کبه_عربی
💢✍ سیب زمینی ۲ عدد متوسط
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل
ادویه کاری
جعفری تازه
پیاز
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی مجلسی 🌸 #فرنی_آرد_برنج
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پاناکوتا_زعفرونی
2لیوان شیر+مقداری زعفرون آبشده+3ق
شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نجوشه فقط شکر حل بشه کافیه.2ونیم قاشق پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کردم اونم به شیر قبلی اضافهکردم .نصف لیوان خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم تا شل بشه مقداری از شیر داخلش ریختم تا همدما بشن بعدمخامه رو داخل کل شیر ریختمو هم زدم راستی مقداری وانیل( یا نصف فنجون گلاب) همداخل شیر بریزید بعدم دسر رو داخل قالب موردنظر بریزید و بزارید یخچال تا ببنده قالبمروچرب نکردمچون خامه چربه و به راحتی از قالب جدا میشه .موقع سرو دور تا دور دسر رو با انگشت از دیواره قالب فاصله دادم تا هوا بیفته زیرش بعدم بشقابی روی قالب گذاشتم وبه راحتی با دو تکونمحکمبرگردوندم .برای این قالبم👆 مواد رو دوبرابر کردم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماگ کیک شکلاتی. 🍵
مواد لازم و طرز تهیه :
3 عدد تخم مرغ
1 ق.چ وانیل
2.3 پیمانه شکر
2.3 پیمانه روغن
1 ق.غ پودر کاکائو
یک و 1.4 پیمانه آرد
2 ق.چ بکینگ پودر
1.4 ق.چ نمک
.
ابتدا تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب مخلوط کنیدسپس شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، روغن، پودرکاکائو، بکینگ پودر ، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدکف ماگ(یا قالب) را با برس کمی روغن بزنید، روی آن کمی آرد بریزید و آرد را در قالب یا ماگ پخش کنید و اضافه آن را خارج کنید2.3 حجم ماگ را با مواد پر کنید، در کف قابلمه داغ شده روی اجاق گاز، یک توری پایه دار قرار دهید، ماگ ها را روی آن بچینید، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و در قابلمه را در این مدت برنداریدهمچنین میتوانید قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#لوکوم_ایرمیک
موادلازم
نصف لیوان ایرمیک(آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها تهیه کنید)
2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
2.5 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
1 پاکت کرم شانتی(75 گرم یا پودر خامه)
برای سرو:
بیسکوییت کاکائویی خرد شده
تمشک
پسته پرک شده
✍️طرز تهیه:
ابتدا شیر ، شکر ، پودرنشاسته ، ایرمیک را داخل قابلمه ریخته روی اجاق مدام هم زده بپزیدبعد از اینکه به قوام رسید و غلیظ شد از روی اجاق گاز بردارید و کنار بذارید کاملا خنک شود سپس داخل یخچال بذارید خنک که شد کرم شانتی را اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا مخلوط شود هم بزنید با قاشق بستنی از مواد بردارید و داخل بیسکوییت خرد شده بغلتانید و با پسته و تمشک تزئین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛